WashWorld SE - Mora - Skålmyrsvägen Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Skålmyrsvägen 45B, 792 50 Mora, Noret-Morkarlby-Utmeland, SE

Valutata 5 stelle su 5

Det är smidigt och enkelt att tvätta bilen. Med abonnemang är det bara att köra fram och tvätta så mycket du vill, speciellt bra nu på våren med alla utmaningar så som pollen, fågelskit m.m WashWor... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

När man beställer extra tork då vädret är kallt ute, så förväntar jag mig extra tork alltså en helt torr bil när jag rullar ut. Detta var inte fallet. Jag fick gå ut å torka bilen för hand för att få... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Själv tvätten är faktiskt bra, blir rent, går fort och är prisvärt. Problemet är att tvätten är trasig för ofta. I regel är en av två hallar stängd för reparationer, vilket gör att det blir sån... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Smidigt med abonnemang och kunna tvätta bilen ofta. Läget på tvätten är perfekt! Bilen blir ren och fräsch och då blir jag nöjd!

1. Autolavaggio

Scritti dall'azienda

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

• Skålmyrsvägen 45B, 792 50, Mora, Noret-Morkarlby-Utmeland, Svezia

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

909 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Smidigt och prisvärd

Smidig och prisvärd

5 maggio 2026

Hej Suzanne 😊
Stort tack för din fina recension och de 5 stjärnorna ⭐️ Det gläder oss verkligen att höra att du upplever Wash World som både smidigt och prisvärt.
Vi uppskattar mycket att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Din feedback betyder mycket och motiverar oss att fortsätta erbjuda en enkel och bra tvättupplevelse 💚
Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång bilen behöver en tvätt ✨
De bästa hälsningarna
Jasmin 🌸

Nöjd!

Bra och nöjd!

21 giugno 2026

Hej Lia,
Stort tack för dina 5 stjärnor! ⭐
Det gläder mig att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Det är alltid roligt att få positiv feedback, och jag uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Jag hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka snart igen!
Jasmin 🚗✨

VARNING med STORA BOKSTÄVER

Försökte betala med Apple Pay. Fick svar att det inte gick att genomföra köpet. Byter till mitt bankkort som fungerar. Jag får sedan 2 avdrag på mitt tvättabonnemang. Har ännu inte fått något svar av WW varför dom inte kan ta bort det. Dom har en urusel affärsmoral. Det verkar som dom har hållningen att dom inte har några fel i sina system. Detta företag är under all kritik. Det är så mycket i deras sätt att behandla mig som kund. Jag orkar inte uppge alla märkligheter. Nöjer mig med detta. Går nu vidare att varna alla mina vänner och ta det vidare på annat sätt. Men tänk er för innan ni ska tvätt hos WW. Det finns andra riktiga biltvättar som har enkla betalmetoder och låser inte fast kunderna i 1 månad plus nästkommande månad.

27 maggio 2026
Non scritta su invito

Fungerarde prefekt den här gången

Fungerarde prefekt den här gången

11 maggio 2026

Hej Lars-Erik
Jag är verkligen glad att höra att allt fungerade perfekt den här gången 😊 Vi arbetar hela tiden med att göra upplevelsen så smidig och enkel som möjligt, så det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din feedback.
Vi hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig igen snart till ännu en bra tvättupplevelse.

Ingen kö. Allt fungerar

Bilen blev ren till bra pris och hallen är välskött.

7 maggio 2026

Hej Erik
Stort tack för din fina recension 😊 Jag är verkligen glad att höra att du fick en smidig upplevelse utan kö och att allt fungerade som det skulle under ditt besök. Det är också härligt att läsa att du är nöjd med resultatet och upplever att du fick en ren bil till ett bra pris.
Vi lägger mycket fokus på att hålla våra hallar rena och välskötta, så din feedback betyder mycket för oss och för teamet som arbetar med anläggningen varje dag.

Hej Hans
Tack för din recension och för din feedback 😊
Jag förstår din önskan om att bilen blir bättre avblåst efter tvätt, och det är något vi hela tiden arbetar med att förbättra.
Din input är viktig för oss och hjälper oss att utveckla våra tvättar, så vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig 🚗✨
Vi hoppas att du fortsatt får en bra upplevelse framöver!

bakrutan blir inte ren !

Jag har en Opel Insigna och bakrutan blir sällan ren och fin. I övrigt riktigt nöjd.

16 aprile 2026

Hej Ingrid 😊
Stort tack för din recension ⭐⭐⭐⭐
Vad roligt att höra att du i övrigt är nöjd! Samtidigt är det förstås tråkigt att bakrutan inte blir helt ren.
Du är mycket välkommen att skriva in till oss, så kikar vi gärna närmare på det och hjälper dig vidare 😊

Valutata 2 stelle su 5

Själv tvätten är faktiskt bra

Själv tvätten är faktiskt bra, blir rent, går fort och är prisvärt.

Problemet är att tvätten är trasig för ofta. I regel är en av två hallar stängd för reparationer, vilket gör att det blir sån kö att det inte är värt att göra det.

Har fått kompensation en gång, men det är surt att betala för något som inte går att använda.

28 marzo 2026

Hej Stefan 🌞
Tack för din feedback – vi förstår att det är frustrerande med driftstopp och köer.
Skriv gärna till vår kundservice så kan vi titta närmare på det.
Sara från Wash World

snabbt o nära

29 marzo 2026

Risposta di WashWorld SE - Mora - Skålmyrsvägen

Stort tack för din recension! Det är härligt att höra att du upplever oss som både snabba och lättillgängliga – vi vet hur viktigt det är att det ska vara enkelt att svänga förbi och få bilen tvättad utan krångel 😊
Vi arbetar hela tiden för att göra upplevelsen så smidig som möjligt, oavsett när du kommer förbi.
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – vi hoppas att få välkomna dig igen snart!
De bedste hilsner

Bilarna blir hyggligt rena

Bilarna blir hyggligt rena - inte helt rena! Nästan OK!

19 marzo 2026

Tack för din recension 😊
Jag förstår att resultatet inte riktigt lever upp till förväntningarna när bilen inte blir helt ren. Jag vill gärna be dig att kontakta vår kundservice via “Hjälp”-sektionen på hemsidan, så vi kan se närmare på det och hjälpa vidare.
Du är varmt välkommen tillbaka.
Jasmin 🚗✨

snabbt enket billigt

12 dicembre 2025

Hei Thomas.
Takk for din anmeldelse – vi er glade for å høre at du opplever vår bilvask som rask, enkel og prisvennlig
Vi setter pris på din tilbakemelding og ser frem til å ønske deg velkommen igjen snart!
De beste hilsener,
Aden

Valutata 4 stelle su 5

Går bekvämt och snabbt att boka in…

Går bekvämt och snabbt att boka in tvätt.

25 novembre 2025

Hej Karl-Erik
Tack för din recension! Vi är glada att höra att det är både smidigt och snabbt för dig att boka en tvätt hos oss.

Om du har några idéer på hur vi kan göra upplevelsen ännu bättre tar vi gärna emot dem.

Yahya

Snabbt och smidigt

8 novembre 2025

Hej Jörgen
Tack så mycket för din fina recension – vad roligt att höra att du upplevde det som "snabbt och smidigt"! 😊
Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas få välkomna dig tillbaka snart.
Med vänliga hälsningar
Umar

Valutata 3 stelle su 5

Helt ok tvätt men blir kvar lite smuts…

Helt ok tvätt men blir kvar lite smuts under bromsljuset bak på bakluckan & fram vid torkarbladen

18 ottobre 2025

Hej Marie,

Tack för att du delade med dig av din upplevelse. Det låter som att tvätten inte riktigt nådde upp till förväntad kvalitet den här gången. Du är självklart välkommen att reklamera tvätten och läsa mer om vad du kan förvänta dig av resultatet här: help.washworld.se/sv/article/6a3e55 🚗💦

Bakluckan blir inte helt ren

Bakluckan blir inte helt ren

29 agosto 2025

Risposta di WashWorld SE - Mora - Skålmyrsvägen

Tak for din anmeldelse, Per, og de 4 stjerner! 🌟 Jeg er ked af at høre, at bagklappen ikke blev helt ren – det er selvfølgelig ikke meningen. Du er meget velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på washworld.se, så hjælper vi dig gerne videre.

Bedste hilsner

Stort tack för de 5 stjärnorna! Härligt att höra att bilen blev bra tvättad
Aden

Otroligt dåligt

Otroligt dåligt
Jag har tvättat med Standard abbonemang, dock sköljdes och lätt torkad

20 luglio 2025

Hej Siyer
Tack för din recension. Det låter inte som den tvättupplevelse vi strävar efter att leverera, och vi beklagar att resultatet med Standard-abonnemanget inte levde upp till förväntningarna.
Vi vill gärna undersöka saken närmare – vänligen kontakta vår kundservice via [vår hemsida](https://www.washworld.se/kundservice), så ser vi på det tillsammans.
Benjamin

Valutata 1 stelle su 5

I have observed a substantial number of…

I have observed a substantial number of scratches on my vehicles after using your automated car wash service. Initially, I was unsure if the scratches were caused by the wash process, but after noticing the same issue on my second car, I am now certain that the automated car wash is the likely cause of the scratches.

17 maggio 2025

Hi,

Thank you for your review – and we’re truly sorry to hear about the scratches on your vehicles. That’s definitely not the experience we want to deliver.

To handle your case properly, we kindly ask you to fill out the following form so our damage assessment team can investigate further: https://formcrafts.com/a/phpmuuv

Once we receive your information, we’ll review the details and get back to you as soon as possible.

Best regards,

Valutata 5 stelle su 5

Det är smidigt och enkelt att tvätta…

WashWorld känns rätt i tiden.

4 maggio 2025

Hej Björnar,

Stort tack för dina fina ord och 5 stjärnor! 🌟

Vi är glada att höra att du uppskattar hur enkelt det är att tvätta bilen hos oss – och ja, våren kräver verkligen lite extra omsorg med allt från pollen till fåglar

Vi ser fram emot att fortsätta hålla din bil ren – året runt!

Sophie Wash World

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più