Washworld - Fredrikstad - Dikeveien Recensioni

TrustScore 4 su 5

Dikeveien 11, 1661 Rolvsøy, Østfold, NO

En av de verste bilvasken anlegg som jeg prøvde. Det må det skje en dramatisk endring om jeg skal tilbake. Ael på det beste programmet vasket den ikke reint og lovt polering og masse mere men virket... Leggi di più

Gana gerai nuplauna automobilį, bet galėtų būti truputį platesnė plovimo mašina, nes pastoviai už lenkia viena veidrodėli.

Nå lukter det så vondt av vannet at man likegodt kan vaske i kloakk. Blir det ikke bytta vann i Dikeveien straks kommer jeg nok ikke til å vaske det mer. Har lukta tidligere å, men nå er det veldig il... Leggi di più

Bruker dere hele tiden, har et abonnement. Vasker da bilen ofte. Bilen blir veldig ren og pen, så vi er veldig fornøyde. Vasker både i Fredrikstad og Sarpsborg.

1. Autolavaggio

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

• Dikeveien 11, 1661, Rolvsøy, Østfold, Norvegia

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

169 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Helt suverent resultat

Morsomt lysshow inni hallen og flott resultat

24 marzo 2025

Hei Michael,
Tusen takk for dine ⭐⭐⭐⭐⭐ – det setter vi stor pris på!
Så gøy at du likte både lysshowet og resultatet – vi prøver å gjøre bilvasken litt mer suveren og litt mindre kjedelig 🚗✨🌈
Velkommen tilbake til en ny vask – vi gleder oss allerede!

VASK

tok PRemium vask - men synes at børstene kan ta litt for hardt - utvendige speil ble slått fremover på min Lexus - men ellers var vasken meget bra

22 marzo 2025

Hei Svein,
Tusen takk for dine ⭐⭐⭐⭐ og for at du deler dine erfaringer!
Vi er glade for å høre at du generelt er fornøyd med Premium-vasken – og at bilen ble bra rengjort 🚗✨
Når det gjelder børstene som slo speilene fremover, forstår vi godt at det kan være ubehagelig. Vi tar slike tilbakemeldinger med oss i det løpende arbeidet med å finjustere trykk og bevegelser, slik at vasken blir så skånsom som mulig.
Takk igjen for at du gir lyd – og velkommen tilbake!

Flott

Flott maskin, veldig enkelt

21 marzo 2025

Hei!
Tusen takk for din ⭐⭐⭐⭐⭐ anmeldelse – vi setter stor pris på det!
Så godt å høre at du synes maskinen er flott og enkel å bruke – akkurat slik det skal være 🚘✨
Velkommen tilbake til Wash World!
Benny

Mye skitt igjen på bakruten og områdene…

Mye skitt igjen på bakruten og områdene rundt.

15 marzo 2025

Hej,
Tak for din feedback! Vi arbejder løbende på at forbedre vaskeoplevelsen med nye vaskeprogrammer og mere effektiv kemi. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@washworld.dk.
Nicklas

Enkelt!

Enkelt!

Mangler børsteløs vask.

15 marzo 2025

Hej,
Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!
Nicklas

Kjempeskuffet!

Tok det dyreste programmet til 299kr.Skjoldete…flekkete vinduer…vindu og bagasje bak like skitten som før vask…Til og med pollen på vindu er der.Kjempeskuffa!!!Gledet meg til ren bil😥

28 febbraio 2025

Hej Hilde,

Tak for din anmeldelse! Det er virkelig ærgerligt at høre, at vasken ikke levede op til dine forventninger – det forstår jeg godt. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på det og hjælpe dig videre.

Yahya

Hei Bjørn,

Tusen takk for de fire stjernene! Vi streber imidlertid alltid etter fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedringer, er du hjertelig velkommen til å skrive til vår kundeservice.
Ønsker deg en riktig god dag.

Beste hilsener,
Jasmin.

Dårlig dekk vask

Jeg synes at jeg betalte for det beste vask og den dyreste men det var ikke bra vask og jeg angre meg at kjøpte abonnement hos dere me gjørdt er gjørdt

20 febbraio 2025

Hei Salam,
Takk for din tilbakemelding. Det er synd å høre at vasken ikke levde opp til forventningene dine. Hvis du har opplevd et utilfredsstillende vaskeresultat, anbefaler vi at du kontakter kundeservice via "Hjelp"-seksjonen på nettsiden vår – vi hjelper deg gjerne videre der.

Tørker for dårlig!

19 febbraio 2025

Hei Anita,
Takk for tilbakemeldingen! Jeg forstår at tørkeresultatet ikke levde helt opp til forventningene. Hvis du ønsker videre hjelp, er du velkommen til å kontakte kundeservice via vår hjemmeside. Vi setter pris på din feedback og håper å se deg igjen.

Vasket litt dårlig v/bakluke

Vasket litt dårlig v/bakluke, under «spoiler». Ellers veldig raskt

19 febbraio 2025

Hei Solveig,
Takk for tilbakemeldingen! Det er godt å høre at du synes vasken var rask, men jeg forstår at resultatet ved bakluken ikke var helt perfekt. Jeg setter pris på at du deler dette, og jeg sender det videre. Hvis du ønsker videre hjelp, er du også velkommen til å kontakte kundeservice via vår hjemmeside. Håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen snart! 🚗

Hi Amir,
Thank you for your feedback. It’s unfortunate to hear that the wash didn’t fully clean your car, especially around the front edges. We always strive for the best results, so if you experience an issue with the wash, feel free to reach out to our customer service through the 'Help' section on our website – we’re happy to assist!
Best regards,

Vasket dårlig mye bedre i Sarpsborg

Vasket dårlig mye bedre i Sarpsborg

13 febbraio 2025

Hei Carla,
Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du har hatt en god opplevelse i Sarpsborg, og vi tar tilbakemeldingen din med oss for videre forbedring. Håper vi sees igjen!
Yahya

Vasker dårlig øverst på bakrute

Vasker dårlig øverst på bakrute. Opp mot spoiler. Original Audi q5. Har aldri hatt problem med det på andre vaskemaskiner.

14 gennaio 2025

Hei Øystein,
Takk for at du deler din tilbakemelding. Jeg beklager at vasken ikke ga et tilfredsstillende resultat på bakruten. Vi ønsker selvfølgelig at alle områder på bilen skal bli grundig rengjort. Jeg anbefaler at du kontakter vår kundeservice via "Hjelp"-seksjonen på nettsiden vår, slik at vi kan undersøke dette nærmere og hjelpe deg videre. Takk for at du tok deg tid til å gi oss beskjed!

Bra 👍

Veldig bra 👍

4 gennaio 2025

Risposta di Washworld - Fredrikstad - Dikeveien

Hei! Tusen takk for den flotte anmeldelsen og de fem stjernene! Det betyr mye for oss å høre at du er fornøyd. 👍 De beste hilsener, Jacob

Hei!
Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Jeg beklager at vasken ikke levde opp til forventningene. Vi vil gjerne hjelpe deg videre – vennligst ta kontakt med vår kundeservice via "Hjelp"-seksjonen på nettsiden vår, så finner vi en løsning sammen.

Rask og bra vask

30 dicembre 2024

Hei Thorstein,

Tusen takk for de mange fine stjernene, vi setter stor pris på dem. Det er fantastisk å høre at vi levde opp til dine forventninger.
Vi ønsker deg en fin dag og ser frem til å vaske bilen din igjen.

Med vennlig hilsen,
Jasmin.

Når Vaskehallen er ofte ute av drift

Når Vaskehallen er ofte ute av drift, blir det fort irriterende. Det ble en kort abonnement der.

18 novembre 2024

Risposta di Washworld - Fredrikstad - Dikeveien

Hei, Tuck takk for at du deler din opplevelse. Jeg beklager at driftsavbrudd har skapt frustrasjon – det er absolutt ikke slik vi ønsker det skal være. Vi setter pris på din tilbakemelding og tar det videre for å forbedre opplevelsen. Skulle du oppleve tekniske problemer i fremtiden, kan du kontakte vår akuttelefon for rask hjelp. Håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse fremover.

Jacob

For dårlig tørking.

12 novembre 2024

Risposta di Washworld - Fredrikstad - Dikeveien

Hei! Jan. Takk for anmeldelsen og tilbakemeldingen din. Jeg beklager at tørkingen ikke har levd opp til forventningene dine. Du er hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice via "Hjelp"-seksjonen på nettsiden vår, slik at vi kan se nærmere på det og hjelpe deg videre.

Jacob

Aldrig kø

Aldrig kø. Går fort og få vasket..
Lukter ikke godt av vaskemiddel

11 novembre 2024

Hei Ken,

Tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse! Det gleder meg at du setter pris på den raske og effektive vasken hos oss.
Vi tar tilbakemeldingen din om lukten til etterretning – takk for at du deler tankene dine.

Vasker for hart

Vasker for hart, flerer av speil deksel , kule på hengerfeate , slår mot bilen flere ganger inløpet av vask,tak børste slår mot bakvindu hart , hat vasket der i flere mnd,

8 novembre 2024

Hei Kjell,

Takk for din anmeldelse. Jeg beklager at du har opplevd utfordringer med vasketrykket som har påvirket deler av bilen. For å få hjelp med dette, anbefaler jeg at du kontakter vår kundeservice via vår hjemmeside. De kan hjelpe med å finne en løsning. Husk også at du alltid er velkommen til å bruke vår nødtelefon hvis det oppstår problemer under selve vasken.

Vennlig hilsen,
Lana