Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valdemarsgade 57, 4760 Vordingborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Billigt alternativ hvis du vasker bil mere end 1- 2 gange om måneden. Bare for dårligt at ordentlig tørring er beskåret i premium pakken, så det skal tilkøbes. I starten blev bilen blæst igennem 2 X.... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Havde indledningsvis basis abonnement, hvor jeg holdt bilen "rimelig," da vasken egenligt ikke var pengene værd.. men har nu skiftet til premium og vasker oftere, da bilen står super flot efter hv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg oplevede en normal vask hvor det endte med at jeg kørte fra vaskehallen med en ren og,- efter Wash World standard, tør bil. Jeg vil i sær fremhæve en hurtig og god service fra "kundeservice" da m... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vi har som så mange andre et abonnement hos wash World og har indtil nu været ok tilfredse med det. Men denne gang lugtede vandet under vasken voldsomt af kloakvand. Efterfølgende nu på tredje dagen s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1872 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nr plade aflæsning OK

Nr plade aflæsning fungerede i dag

11 maggio 2024

Hej Bente,

Mange tak for stjernerne! Det lyder til, at du har haft en god oplevelse i vaskehallen, og det er vi rigtig glade for.

Du ønskes en god dag herfra.

Valutata 2 stelle su 5

Jeg syntes ikke det er samme kvalitet…

Jeg syntes ikke det er samme kvalitet som da jeg begyndte at bruge jeres vaskehal for ca to pr siden. Idag tog jeg for 40 kr ekstra hvilket blandt andet skulle give ekstra tørring. Der var vandperler på forruden og meget kalk på lakken.

30 aprile 2024

Hej Hugo.

Jeg syntes du skal sende mail til vores kundeservice: washworld.dk/hjaelp med foto af bilen efter vask/tørring, så vil de undersøge det.

Jeg ønsker dig en god dag.

det er en go vask

23 aprile 2024

Hej Rikki,

Tusind tak for de fem stjerner og din positive tilbagemelding!

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vasken.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Cathrine🚗

Hej Kim,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Valutata 5 stelle su 5

Nemt og billigt i hele dk hallen…

Nemt og billigt i hele dk hallen serviceres regelmæssigt det ses sjældent i andre vaskehaller god kundeservice support

16 aprile 2024

Hej Per,

Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Du ønskes en rigtig god dag.

Valutata 1 stelle su 5

Den personlige mening fra en utilfreds kunde

Jeg har utallige gange været irriteret over de dårlige vaskeresultater i Wash-World (Vordingborg). Jeg klagede over det den 7. april ( sagsnummer 169189), ”ikke rigtig rent, ingen skum og ikke tørret. (Prøvede 2 gang ,men samme resultat) 9:26
Svaret fra Wash-World var vi beklager, og vi beder om fotos af resultatet o.s.v.
Helt ærlig det ikke alle, der køre til vask, der har mobiltelefon eller kamera med.
Min personlige mening er “ikke nok med at man skal betale for noget man ofte ikke eller kun delvist får, Wash-Worl tror ikke på kunderne og tror vi lyver.”
Jeg personlig må forstå , at det betyder, at du praktisk talt bliver bedt om at udstyre dig med et kamera eller en mobiltelefon, når du besøger Wash-Worlds haller

Undskyld, men mit svar på det , kan kun være en opsigelse , hvilket jeg også gjorde den 10. april kl:10:15

7 aprile 2024
Non scritta su invito

Hej Klaus,

Tak for din tilbagemelding og for at dele dine erfaringer med os.
Vi beklager dybt, at du har haft gentagne dårlige oplevelser med vaskeresultaterne i Vordingborg og den efterfølgende håndtering af din klage.
Det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter, og din oplevelse tages meget alvorligt.

At anmode om fotos er en standardprocedure for at hjælpe med at vurdere og løse problemer mere effektivt, men vi forstår frustrationen, det kan medføre, især hvis det ikke er praktisk muligt.
Vi værdsætter din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service og kundekommunikation.

Selvom du har valgt at opsige dit abonnement, ønsker vi stadig at sikre, at dine bekymringer bliver adresseret.
Hvis der er noget mere, vi kan gøre, eller hvis du ønsker at drøfte sagen yderligere, opfordrer vi dig til at kontakte vores kundeservice direkte på https://washworld.dk/hjaelp.

Vi er her for at hjælpe.

Cathrine🚗

Valutata 3 stelle su 5

Jeg er generelt tilfreds men jeg…

Jeg er generelt tilfreds men jeg oplever ofte at jeg bestiller en + 40 kr ekstra vask som tager omkring 10 mim +- ? Er over inden for 3-4 min
Har forsøgt at ringe til Wash World men får at vide at jeg bare kan sende en klage men er kommet fra det

6 aprile 2024

Hej Jeanette,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi værdsætter, at du deler dine observationer vedrørende varigheden af den ekstra vask du bestiller. Vi beklager, hvis denne service ikke har levet op til dine forventninger. For at vi kan yde den bedste hjælp og sikre, at din oplevelse forbedres fremadrettet, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice direkte med detaljer om din oplevelse, så de kan assistere dig yderligere.

Valutata 1 stelle su 5

Der var stadig sæbe på bilen da den var…

Der var stadig sæbe på bilen da den var færdig

2 aprile 2024

Hej Susanne.

Det lyder som en dårlig oplevelse. Vi ønsker selvfølgelig altid at give vores kunder en god oplevelse. Jeg vil derfor anbefale, at du skriver til vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp, og medsend foto af bilen efter vask så vil de behandle og besvare din så hurtigt som muligt.

Min bil er IKKE tør!!!

Jeg har Premium Plus abonnement til 159,- om måneden. Nu stiger det så til 179,-! Og så er min bil plaskvåd og med sæbe på, når jeg kører ud af vasken... DET ER IKKE I ORDEN!! Hvis jeg skal fortsætte som kunde hos Jer, skal tørreprocessen forbedres MEGET!!
Hilsen en meget skuffet kunde!

30 marzo 2024

Hej Anette,

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse med os. Jeg forstår din skuffelse over både prisstigningen og kvaliteten af vasken, især når det kommer til tørringsprocessen. Det er vigtigt for os, at alle vores kunder modtager service af høj kvalitet, og din feedback er essentiel i denne sammenhæng. Jeg opfordrer dig til at kontakte vores kundeservice direkte gennem washworld.dk under "Vaskehal og reklamation". Der kan du give detaljer om din oplevelse, så vi kan adressere dette korrekt og arbejde på at forbedre din oplevelse fremadrettet.

Ahad

Valutata 3 stelle su 5

Grunden til jeg valgte at stoppe hos…

Grunden til jeg valgte at stoppe hos jer var at i ændre prisen på jeres billigste på 69kr pr måned til 99. Så tit vasker jeg ikke til jeg gider betale så meget

26 marzo 2024

Hej Peter,

På grund af prisstigninger i løbet af de seneste år, hvor vi har holdt vores priser så lave som muligt, er vi desværre nu nået til et punkt, hvor vi har været nødsaget til at justere priserne på vores produkter.

Du er velkommen til, at skrive ind til vores kunde service for yderligere.

Hilsen,
Amalie

Valutata 2 stelle su 5

Endnu engang en lukket vaskehal

Endnu engang en lukket vaskehal - og tørringen af bilen, selv på premium er utilfredsstillende - bilen er fyldt med vanddråber

26 marzo 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager de oplevelser, du har haft med tørrefunktionen, samt hvis en vaskehal har været lukket.

For tekniske udfordringer eller spørgsmål til tørrefunktionen, anbefaler vi at kontakte vores akuttelefon under besøget i vaskehallen for omgående assistance. Ved generelle spørgsmål eller feedback, henviser vi til at kontakte vores kundeservice gennem 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside for videre assistance.

Valutata 5 stelle su 5

Dejligt nemt måde at vaske bil

Skøn måde at få vasket sin bil

25 marzo 2024

Hej John,

Tusind tak for de fem flotte stjerner! Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Du ønskes en rigtig god dag :-)

Fedt …virker altid og bilen er som ny

Fedt …virker altid og bilen er som ny

Og så er det jo skide billigt

19 marzo 2024

Hej Bo,

Tak for din femstjernede anmeldelse og de positive kommentarer! Det er fantastisk at høre, at vores service konsekvent møder dine forventninger, og at du bemærker, hvordan din bil føles som ny efter et besøg hos os. At kunne tilbyde dette til en pris, du finder attraktiv, er noget, vi er særligt stolte af.

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at fortsætte med at levere en service, der gør dig glad. Skulle du have yderligere kommentarer, spørgsmål, eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hurtigt og nemt

19 marzo 2024

Hej Mariane,

Du ønskes en rigtig god dag :-)

Valutata 5 stelle su 5

God vask bilig men tørringen alt for…

God vask bilig men tørringen alt for hurtigt
Bent Kristensen

18 marzo 2024

Hej Bent,

Tak for de 5 stjerner og din feedback. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vasken og prisen. Vi noterer os dine tanker omkring tørringsprocessen og ser altid efter måder at optimere vores service på.

Wash World

Som forventet -

man får, hvad man betaler for!

17 marzo 2024

Hej Jens.

Tak for de fire stjerner. Hvor er det godt at høre, at du synes vores priser er fordelagtige. Vi vil dog gerne give vores kunder en oplevelse, som både er nem og luksus til en lav pris. Du må derfor altid gerne skrive til vores kundeservice, hvis du har forslag til forbedringer.

Du ønskes en god dag herfra.

Valutata 1 stelle su 5

Vasker bilen meget dårligt bagh hvis…

Vasker bilen meget dårligt bagh hvis det ikke bliver bedre må jeg finde en ny vaskehallen

17 marzo 2024

Hej Marin.

Det lyder som en ærgerlig oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os. Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Du må rigtig gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet.

Hej Oliver,

Tusind tak for de fem stjerner og din positive anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du synes, vores service er hurtig, god og ligetil.
Vi stræber altid efter at levere den bedste oplevelse for vores kunder, og din feedback bekræfter, at vi er på rette vej.

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi ser frem til at fortsætte med at tilbyde dig fremragende service i fremtiden.

Cathrine 🚗

Valutata 4 stelle su 5

Det er pengene værd (premium vs basis)

Havde indledningsvis basis abonnement, hvor jeg holdt bilen "rimelig," da vasken egenligt ikke var pengene værd.. men har nu skiftet til premium og vasker oftere, da bilen står super flot efter hver vask.

Vasker bilen 2-3 gange/ugen alt efter vejr og kørselsmønster

Super godt tilfreds

29 febbraio 2024

Hej Danni,

Tak for den gode anmeldelse og de 4 stjerner! Det glæder os, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse i vores vaskehal.
Tak fordi du valgte Wash World, og for at du tog dig tid til at give os denne positive tilbagemelding.

Jeg ønsker dig en dejlig dag herfra :-)

Dejlig ren bil

Dejlig ren bil - nemt og hurtigt

24 febbraio 2024

Hej Mads,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger 😊

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Amalie

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più