Valdemarsgade 57, 4760 Vordingborg, DK
Billigt alternativ hvis du vasker bil mere end 1- 2 gange om måneden. Bare for dårligt at ordentlig tørring er beskåret i premium pakken, så det skal tilkøbes. I starten blev bilen blæst igennem 2 X.... Leggi di più
Havde indledningsvis basis abonnement, hvor jeg holdt bilen "rimelig," da vasken egenligt ikke var pengene værd.. men har nu skiftet til premium og vasker oftere, da bilen står super flot efter hv... Leggi di più
Jeg oplevede en normal vask hvor det endte med at jeg kørte fra vaskehallen med en ren og,- efter Wash World standard, tør bil. Jeg vil i sær fremhæve en hurtig og god service fra "kundeservice" da m... Leggi di più
Valdemarsgade 57, 4760, Vordingborg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Jeg har brugt et abonnement i flere år, og jeg modtager primært maskinen om fredagen på Vognmargervej Viborg. Næsten hver gang er den ene af de 2 vaskemaskiner i stykker separat, og arbejdstiderne er ekstremt dumme fra klokken 7 om morgenen, så jeg kan ikke engang komme før arbejde, og efter arbejde er der kø på grund af den i stykker maskine. Det skete for mig flere gange, at den gik i stykker, mens jeg var inde i gangen under vask.i dag d 13.03 virker hal 2 ikke

Risposta di Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade
Vask er tilfredsstillende men tørring kunne blive bedre ellers godt tilfreds

Risposta di Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade
Var hos wash world i Vordingborg igår, og bagefter var der ridser i lakken bagerst i venstre side 😕 og på begge vinduer i højre side
Har taget billeder af dette lige efter.

Risposta di Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade
Dejlig nemt at komme til og vælge om jeg ønsker mere på mit abonnement og så kan sidde i bilen

Risposta di Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade
Dejligt der er sat skilte op med parkering forbudt på jeres område, så det er nu nemt at komme ind til jer igen

Risposta di Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade
Langt om længe kunne jeg prøve WW
det fungerede som forventet

Risposta di Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade
Portene lukkede ikke under min vask og jeg skulle kører 3 gange igennem halen før den over hovedet hvad registreret mig men elsker dov at den så virkede på 3 gange

Risposta di Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade
Bilen bliver ikke tørret godt nok,
og så er der for tit en af vaskehallerne
der ikke virker.
M.v.h. Jan

Risposta di Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade
Jeg vil i sær fremhæve en hurtig og god service fra "kundeservice" da maskinen på et tidspunkt, da bilen skulle lufttørres, holdt "fagligt møde".