Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade Recensioni 150

TrustScore 4 su 5

3,8

Valdemarsgade 57, 4760 Vordingborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Billigt alternativ hvis du vasker bil mere end 1- 2 gange om måneden. Bare for dårligt at ordentlig tørring er beskåret i premium pakken, så det skal tilkøbes. I starten blev bilen blæst igennem 2 X.... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Havde indledningsvis basis abonnement, hvor jeg holdt bilen "rimelig," da vasken egenligt ikke var pengene værd.. men har nu skiftet til premium og vasker oftere, da bilen står super flot efter hv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg oplevede en normal vask hvor det endte med at jeg kørte fra vaskehallen med en ren og,- efter Wash World standard, tør bil. Jeg vil i sær fremhæve en hurtig og god service fra "kundeservice" da m... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Hej Kurt,

Tak for din anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre! 🚗✨
Hvor er det skønt, at du oplever både en god oplevelse og en ren bil hver gang – det er lige præcis det, vi arbejder for. For os handler det ikke kun om selve vasken, men også om at hele oplevelsen er nem, hurtig og fungerer, som den skal hver gang du besøger os 🙌
Vi har stort fokus på stabil drift og ensartet kvalitet, så det betyder meget at høre, at det lykkes i praksis hos dig.
Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på 🚘

Hurtigt

Hurtigt, nemt og effektivt

29 marzo 2026

Hej Carsten,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at du oplever vores vaske som hurtige, nemme og effektive – det er lige præcis den oplevelse, vi stræber efter at levere hver gang 😊
Vi ved, hvor vigtigt det er, at det hele bare fungerer uden besvær, så du hurtigt kan komme videre med en ren bil og en god følelse. Derfor arbejder vi løbende på at gøre både processen og resultatet endnu bedre.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at se dig igen snart!

Ren bil som altid

19 marzo 2026

Hej
Mange tak for din anmeldelse – det er altid en fornøjelse at høre fra en tilfreds kunde 😊 Det betyder meget for os, at din bil står knivskarp hver gang, du besøger os.
Vi arbejder hver dag på at levere en ensartet og høj kvalitet, så det er skønt at vide, at det også er din oplevelse 🚗✨

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har brugt et abonnement i flere år

Jeg har brugt et abonnement i flere år, og jeg modtager primært maskinen om fredagen på Vognmargervej Viborg. Næsten hver gang er den ene af de 2 vaskemaskiner i stykker separat, og arbejdstiderne er ekstremt dumme fra klokken 7 om morgenen, så jeg kan ikke engang komme før arbejde, og efter arbejde er der kø på grund af den i stykker maskine. Det skete for mig flere gange, at den gik i stykker, mens jeg var inde i gangen under vask.i dag d 13.03 virker hal 2 ikke

13 marzo 2026
Non scritta su invito

Hej Gencho,
Tak for din feedback og fordi du har været abonnent hos os i flere år – det sætter vi stor pris på. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du flere gange har oplevet driftsproblemer ved anlægget på Vognmagervej i Viborg samt ventetid. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.
Hvis en vask mod forventning stopper eller der opstår en fejl under vasken, anbefaler vi altid at bruge nødtelefonen ved anlægget, så der kan gives hjælp med det samme.
Vi vil meget gerne have mulighed for at kigge nærmere på dine oplevelser ved anlægget. Du er derfor velkommen til at kontakte vores kundeservice via “Hjælp”-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan få flere detaljer og hjælpe dig videre.

God effektiv

30 dicembre 2025

Hej,

Tak for den flotte anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er vi glade for at høre – og dejligt, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 4 stelle su 5

Vask er tilfredsstillende men tørring…

Vask er tilfredsstillende men tørring kunne blive bedre ellers godt tilfreds

16 novembre 2025

Risposta di Wash World - Vordingborg - Valdemarsgade

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med selve vasken. Din kommentar om tørringen tager vi med videre – vi arbejder løbende på at forbedre oplevelsen.
Tak fordi du vasker hos os!
Imran

Tilfreds med min guldvask

Tilfreds med min guldvask

30 ottobre 2025

Hej Dina,

Tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med din guldvask 🚗✨

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os, og vi ser frem til at vaske din bil igen!

Valutata 1 stelle su 5

Var hos wash world i Vordingborg igår

Var hos wash world i Vordingborg igår, og bagefter var der ridser i lakken bagerst i venstre side 😕 og på begge vinduer i højre side
Har taget billeder af dette lige efter.

18 ottobre 2025
Non scritta su invito

Hej Kristine,

Jeg beklager at høre om din oplevelse.

Hvis der er kommet skade på din bil, er det vigtigt at du får oprettet en skadeanmeldelse, via dette link: https://help.washworld.dk/da/article/18676c

Her kan du vedhæfte de billeder du har taget.

Dejlig nemt

Dejlig nemt at komme til og vælge om jeg ønsker mere på mit abonnement og så kan sidde i bilen

14 settembre 2025

Hej Jørgen,

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!
Hvor er jeg glad for at høre, at du er tilfreds.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Vask er fin

Vask er fin, tørring ikke optimal

29 luglio 2025

Hej Susanne,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med selve vasken. Hvis du har oplevet, at tørringen ikke lever helt op til forventningerne, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden – så hjælper jeg dig gerne videre derfra. 💧😊

Yahya

Valutata 5 stelle su 5

Dejligt der er sat skilte op med…

Dejligt der er sat skilte op med parkering forbudt på jeres område, så det er nu nemt at komme ind til jer igen

20 luglio 2025

Hej
Tusind tak for din fine anmeldelse – vi er glade for at høre, at skiltningen gør det nemmere for dig at komme til vaskehallen igen!
Ammar

Langt om længe kunne jeg prøve WW

Langt om længe kunne jeg prøve WW
det fungerede som forventet

13 luglio 2025

Hej Michael
Tusind tak for din anmeldelse og de fire stjerner!
Dejligt at høre, at du endelig fik prøvet Wash World – og at det fungerede som forventet. Vi håber, vi kan gøre oplevelsen endnu bedre næste gang og måske få den sidste stjerne med 😊
Benjamin

Meget godt

Jeg er tilfreds

4 luglio 2025

Hej Ghiath,^

Tusind tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner!
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med oplevelsen hos os.
Martin

Valutata 2 stelle su 5

Portene lukkede ikke under min vask og…

Portene lukkede ikke under min vask og jeg skulle kører 3 gange igennem halen før den over hovedet hvad registreret mig men elsker dov at den så virkede på 3 gange

29 giugno 2025

Hej Emily,

Jeg kan godt forstå, at det var en frustrerende start på vasken, selvom det endte godt til sidst.
Hvis du en anden gang oplever, at portene ikke lukker, eller at vasken ikke starter korrekt, anbefaler jeg at ringe til akutnummeret, som står på terminalen og på skilte i hallen – så kan vi hjælpe dig med det samme.

Valutata 3 stelle su 5

Bilen bliver ikke tørret godt nok,

Bilen bliver ikke tørret godt nok,
og så er der for tit en af vaskehallerne
der ikke virker.
M.v.h. Jan

12 giugno 2025

Hej Jan,
Vi er kede af at høre, at bilen ikke bliver ordentligt tørret, og at du har oplevet driftsproblemer i vaskehallerne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi tager din feedback alvorligt og sørger for, at den bliver sendt videre til de ansvarlige teknikere.
Hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte os med lidt flere oplysninger – fx tidspunkt og sted – så vi kan følge op på det konkrete problem. Du kan skrive til os via vores kontaktformular; https://help.washworld.dk/da
Martin

Meget hurtig vask

27 maggio 2025

Hej John,

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!

Jeg er glad for, at du er tilfreds med vores vaskeanlæg.

Hvis du har forslag til, hvordan vi kan fortjene den 5. stjerne, hører vi meget gerne fra dig på: kundeservice@washworld.dk

Vi glæder os til at se dig i vores vaskehal igen!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg oplevede en normal vask som sædvanlig.

Jeg vil i sær fremhæve en hurtig og god service fra "kundeservice" da maskinen på et tidspunkt, da bilen skulle lufttørres, holdt "fagligt møde".

11 maggio 2025

Hej Flemming,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder mig meget at høre, at du fik en god og effektiv vask med et tilfredsstillende resultat – og særligt dejligt, at bilen var tør efter Wash World-standard 🌟
Tak også for din positive bemærkning om kundeservice – vi er her netop for at hjælpe, når maskinen skulle finde på at holde “fagligt møde” 😉 Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Vi håber at byde dig velkommen igen snart! 🚗💦 - Mvh Andreas

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più