Wash World - Viborg - Falkevej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Falkevej 25, 8800 Viborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Min lokale WW er af nyere dato og fungere fuldt tilfredsstillende, dog har jeg oplevet andre steder hvor bilen næsten var mere beskidt efter vasken! En skam der ikke kan opretholdes samme kvalitet... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

The car wash itself is actually quite okay - but it’s not okay with a huge amount of downtime when you pay a monthly fee for availability. Our local wash have had either one or two (out of two!) lanes... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jeg bruger den sydlige vaskehal i Viborg og oplever desværre gang på gang at enten den ene eller begge maskiner være ude af drift. Jeg mener faktisk ikke at jeg får det jeg betaler for i mit måned... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1859 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Nemt og hutigt

Nemt og hurtigt og dejligt resultat

5 dicembre 2023

Hej Dorthe,

Tak for din femstjernede anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplever vores vaskehal som nem og hurtig med et dejligt resultat. Vi sætter pris på din støtte :-)

Valutata 4 stelle su 5

Det er fint når jeres vaskehal virker

Det er fint når jeres vaskehal virker, sidder ofte i kø til hal 2 som så bare er i stykker eller ikke åbner.
Har også en gang ringet til det nummer som står og fik lukket porten op.

6 dicembre 2023

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse! Vi beklager ulejligheden med kø og tekniske problemer i hal 2. Det er godt at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe dig med at få porten åbnet.

Sara 🚗

Det er nemt og billigt

13 novembre 2023

Hej Morten,

Tak for den flotte anmeldelse - skønt at hører du finder det nemt og billigt at vaske hos os! :-)

Valutata 3 stelle su 5

Syntes den er voldsom ved bilen

Syntes den er voldsom ved bilen , bilen hoppede flere gange , og den bøjer spejlene ind , det sker ikke ved den anden i har i Viborg

30 ottobre 2023

Hej Annette,

Øv. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service, så det er selvfølgelig ærgerligt, at du har haft en dårlig oplevelse. Du skal være velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp og komme med forslag til forbedringer.

Vi oplever tit

Vi oplever tit, at vaskehallen er lukket pga. defekt

30 ottobre 2023

Hej Hans,

Øv, det lyder til, at du har haft en dårlig oplevelse, hvilket bestemt ikke er meningen når man besøger os, men jeg er sikker på, at vi kan finde en løsning til dette.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder med tekniske fejl, hvor vi naturligvis sender teknikerne ud på lokationen hurtigst muligt. Dette betyder dog ikke, at vi ved præcis hvornår de er der, da de også er ude på andre opgaver.

Dog er det selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede. Vi anbefaler derfor, at du skriver til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Jasmin

Valutata 5 stelle su 5

Nemt og hurtigt👍

21 ottobre 2023

Hej Henrik.

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en nem og hurtig oplevelse. Vi sætter stor pris på din støtte, og det betyder meget for os. Vores ambition er, at alle vores kunder skal have samme oplevelse som du har haft.

Hvis du har yderligere feedback eller spørgsmål, er vores kundeservice altid tilgængelig for at hjælpe dig.

Endnu engang tak for din anmeldelse, og vi ser frem til at levere flere 5-stjernede oplevelser til dig i fremtiden.

Marcus

Valutata 1 stelle su 5

Den er virkelig dårlig til og vaske min…

Den er virkelig dårlig til og vaske min bil. Og så mangler jeg spande til for vask mon bil.

11 ottobre 2023

Hej Rene,

I forhold til spande ude foran hallerne, er det ikke alle lokationer vi har lov til at ligge dem ude foran. Men du mere end velkommen til at kontakte kundeservice og hører dem ad.

Valutata 1 stelle su 5

Hos Viborg Falkevej vaskehallen er der…

Hos Viborg Falkevej vaskehallen er der næsten altid en som er defekt. Magter det ikke mere…

30 settembre 2023

Hej Jesper,

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Du må derfor rigtig gerne skrive til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Valutata 1 stelle su 5

Maskinen tørre slet ikke bilen

Maskinen tørre slet ikke bilen. Fyldt med dråber

26 settembre 2023

Hej Henrik

Det er bestemt ikke den oplevelse, jeg ønsker du skal have når du besøger en af vores vaskehaller.

Du må meget gerne kontakte vores kundeservice her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/reklamation-af-vask - hvor du beskriver din reklamation inkl. billeder og så skal jeg nok se nærmere på det.

Så er jeg sikker på, at vi finder en god løsning 😊

Lykke

Valutata 2 stelle su 5

Alt for ofte er den ene eller begge…

Alt for ofte er den ene eller begge vaskehaller lukkede

23 settembre 2023

Hej Peter,

Dette er selvfølgelig ikke meningen, det kan dog skyldes at der både er hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder med tekniske fejl, hvor vi naturligvis sender teknikerne ud på lokationen hurtigst muligt. Dette betyder dog ikke, at vi ved præcis hvornår de er der, da de også er ude på andre opgaver.

Generelt tilfredshed

En skam der ikke kan opretholdes samme kvalitet landet over, når man nu betaler et ekstra gebyr for dette.

Eller er jeg ret tilfreds med min aftale med WW

20 settembre 2023

Risposta di Wash World - Viborg - Falkevej

Hej Jens, tak for anmeldelse og de fire stjerner. Dem sætter vi stor pris på!

Der kan forekomme forskelle på visse lokationer, da der er forskel på nogen af maskinerne. Dog gør vi altid vores bedste for at tilpasse programmerne og kemien i produkterne, så de er så tæt på hinanden som muligt.

Vi håber at på trods af dette, at du fortsat vil være en tilfreds kunde hos os.

Julie

Sæbe sider tilbage

Synes tit der er problemer med vaskehallerne.
Når jeg fx vælger en guld vask, sidder der stadig sæbeskum på bilen når tørringen går igang.

17 settembre 2023

Hej Sebastian,

Tak for din feedback. Vi beklager de problemer, du har oplevet med vores vaskehaller.

Vi vil gerne undersøge dette nærmere for at sikre, at vores service er af højeste kvalitet. Du kan altid kontakte vores kundeservice, så vi kan få mere information om din oplevelse.

Vi værdsætter din ærlige feedback og arbejder på at forbedre vores service. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os.

Valutata 1 stelle su 5

Vslehallerne er hele tiden i stykker og…

Vslehallerne er hele tiden i stykker og lukket

15 settembre 2023

Hej Carsten,

Tak for din anmeldelse og feedback. Vi beklager de udfordringer, du har haft med vores vaskehaller. Vi arbejder hårdt på at forbedre og vedligeholde vores faciliteter, men nogle gange kan tekniske problemer opstå.

Vi forsøger altid at minimere nedetid og løse problemerne så hurtigt som muligt. Din feedback er vigtig for os, og hvis du oplever yderligere problemer eller har forslag til forbedringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sætter pris på din støtte og tålmodighed.

Hurtig vask

Hurtig vask, og bilen er fin.

3 settembre 2023

Hej Inge,

Tak for de fire stjerner. Det tyder på, at du har haft en god oplevelse hos os, men vi håber selvfølgelig altid på fem stjerner. Du er derfor velkommen til at skrive til vores kundeservice, hvis der er noget, som du synes vi kan gøre bedre.

Vi håber på at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang :-)

Makan

Vaskehal viborg Falkevej

Jeg var i en vaskehal i Viborg på Falkevej, fælgbørsten har stået og kørt på siden af bilen, washworld mener det er noget jeg selv skal stå for.
Så fraråder kun folk at bruge deres vaskehaller, de fraskriver sig alt

6 agosto 2023
Non scritta su invito

Hej,

Vi beklager meget, at du har oplevet ridser og forstår hvor frustrerende det kan være.

Det er vigtigt at påpege, at vi som virksomhed ikke selv foretager vurderingen af skader på vores produkter. Vi arbejder sammen med en uafhængig tredjepart, der er specialiseret i at vurdere eventuelle skader og afgøre, om de skyldes produktionsfejl eller om de er opstået efter købet.

Vi vil gerne undersøge sagen nærmere. Vær venlig at kontakte vores kundeserviceafdeling med yderligere oplysninger om dit køb og skaderne, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

MEGET SKUFFET!

Altid fejl på vaskehallerne når man ankommer, samt de vil ikke dække hvis deres uduelige vaskehal laver lakskader på bilerne. Smid ikke jeres penge ved washworld!

30 agosto 2023
Non scritta su invito

Hej Dan,

Vi beklager meget, at du har oplevet ridser på dit produkt og forstår, hvor frustrerende det kan være.

Vi beklager endnu engang for enhver ulejlighed dette har forårsaget dig, og vi sætter stor pris på din feedback.

Vasker bilen flot.

28 agosto 2023

Hej Peter,

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige og nemme vaskemulighed, vi tilbyder.

Vores mål er altid at sikre, at vores kunder får en bekvem og tilfredsstillende oplevelse.

Super fin vaskehal

Super fin vaskehal - dog stod den ene stille

26 agosto 2023

Hej Heidi

Mange tak for de fire stjerner - du ønskes en rigtig god dag.

Wash World

Vandet lugtede råddent

Vandet lugtede råddent- igen.

24 agosto 2023

Hej Lene,

Det lyder som en dårlig oplevelse. Vi ønsker selvfølgelig altid at give vores kunder en god oplevelse. Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner. Jeg vil derfor anbefale, at du skriver til vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse, så de kan hjælpe dig bedst muligt.

Emma

For dårlig tørring

18 agosto 2023

Hej Jens

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Emma

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più