Min lokale WW er af nyere dato og fungere fuldt tilfredsstillende, dog har jeg oplevet andre steder hvor bilen næsten var mere beskidt efter vasken! En skam der ikke kan opretholdes samme kvalitet... Leggi di più
Falkevej 25, 8800 Viborg, DK
The car wash itself is actually quite okay - but it’s not okay with a huge amount of downtime when you pay a monthly fee for availability. Our local wash have had either one or two (out of two!) lanes... Leggi di più
Jeg bruger den sydlige vaskehal i Viborg og oplever desværre gang på gang at enten den ene eller begge maskiner være ude af drift. Jeg mener faktisk ikke at jeg får det jeg betaler for i mit måned... Leggi di più
Vaske resultatet var fin men tørring haltede lidt. ( i nogle Zoner)
Falkevej 25, 8800, Viborg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Er tilfreds med vasken af min bil, men oplever meget tid at en af vaskehaller er i styker, om må køre igen.

Risposta di Wash World - Viborg - Falkevej
Vi har et abb. til 99kr og det lever på ingen måde op til forventningerne. Meget kort vask og dårlig tørring

Risposta di Wash World - Viborg - Falkevej
Hej igen, nu har jeg prøvet i 1 1/2 år at få jer til at få lavet lysstander på Vognmagervej 21, tidliger Lastvogn værksted, men der sker ikke noget, og det er ganske utroligt at vi skal stå ude i et industriområde om aften når der er mørkt og vi vil forvaske bilen det er ikke særlig trygt og står der uden lys, men i er åbenbart lige glade og kom ikke og sig i ikke har hørt om de dårlige forhold før , men OK jeg kan godt se at i spare en masse vask og en masse penge på den den politik også når der står på jeres monitor at en tekniker er tilkaldt er det jo ikke rigtig, da man kan se er der kun er mugligt at bruge en vaske maskine over hele Weekenden Så står de der igen om mandagen og man kan ikke få vasket fordi der er vedligehold hold på maskinerne. Og (PS) i vil en gerne til byde ældre borger i dette samfund en utryghed ved og stå her i de mørke efterår for at spare penge eller retter sagt tjene penge, Per Bisgaard.

Risposta di Wash World - Viborg - Falkevej
Den billigste vask er ikke andet end et strøg med børsterne og lige efter lufttørring… ikke meget man får for 100 kr 🤔

Risposta di Wash World - Viborg - Falkevej
Good and Fast. And also have selfwashing spot there for 10 kr. And washing mashine for floor mats. (unfortunately doesn't work long lime)

Risposta di Wash World - Viborg - Falkevej
Jeg er glad for mit medlemskab nemt og billig og er lige i nærheden af hvor jeg bor en tilfreds kunde MVH Ivan Aarup.

Risposta di Wash World - Viborg - Falkevej
Vasken var fin, men tørring af bilen er for dårlig samt masser af dråber der drypper ned på bilen inden man køre ud.

Risposta di Wash World - Viborg - Falkevej
Tørrer slet ikke bilen nok, og så ser den værre ud end før vask. Ellers fint til prisen