Wash World - Viborg - Falkevej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Falkevej 25, 8800 Viborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Min lokale WW er af nyere dato og fungere fuldt tilfredsstillende, dog har jeg oplevet andre steder hvor bilen næsten var mere beskidt efter vasken! En skam der ikke kan opretholdes samme kvalitet... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

The car wash itself is actually quite okay - but it’s not okay with a huge amount of downtime when you pay a monthly fee for availability. Our local wash have had either one or two (out of two!) lanes... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jeg bruger den sydlige vaskehal i Viborg og oplever desværre gang på gang at enten den ene eller begge maskiner være ude af drift. Jeg mener faktisk ikke at jeg får det jeg betaler for i mit måned... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1855 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vaskehal i styker.

Er tilfreds med vasken af min bil, men oplever meget tid at en af vaskehaller er i styker, om må køre igen.

7 ottobre 2024

Hej Svend

Tak for din anmeldelse og de flotte stjerner! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med vasken. Vi beklager dog, at du har oplevet udfordringer med vaskehallerne. Hvis du oplever lignende problemer fremover, er du meget velkommen til at kontakte os via kundeservice, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Mert

Den vasker godt

Den vasker godt, men den tørre a h til

28 settembre 2024

Hej Jan

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vasken, men vi er kede af, at tørringen ikke var helt i top. Hvis du oplever problemer med tørringen fremover, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe. Vi anbefaler også, at du tager en klud med til at tørre de sidste dråber af, for at få det bedste resultat.

Martin

Altid nemt at komme til

22 settembre 2024

Hej Søren,

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner!
Jeg er glad for at høre, at det er nemt at komme til på vores vaskeanlæg.

Vi ser frem til at vaske din bil igen.

Sophie

Bilvask

Kort ventetid

18 settembre 2024

Hej Anita,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at ventetiden er kort. Lad os endelig vide, hvad vi kan gøre for at fortjene de 5 stjerner næste gang. 😊

Yahya

bilvask

Vi har et abb. til 99kr og det lever på ingen måde op til forventningerne. Meget kort vask og dårlig tørring

17 settembre 2024

Hej! Leif

Tak for din ærlige feedback. Jeg er ked af at høre, at vores abonnement til 99 kr. ikke lever op til dine forventninger. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan se nærmere på din oplevelse og hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Jacob

Hej igen

Hej igen, nu har jeg prøvet i 1 1/2 år at få jer til at få lavet lysstander på Vognmagervej 21, tidliger Lastvogn værksted, men der sker ikke noget, og det er ganske utroligt at vi skal stå ude i et industriområde om aften når der er mørkt og vi vil forvaske bilen det er ikke særlig trygt og står der uden lys, men i er åbenbart lige glade og kom ikke og sig i ikke har hørt om de dårlige forhold før , men OK jeg kan godt se at i spare en masse vask og en masse penge på den den politik også når der står på jeres monitor at en tekniker er tilkaldt er det jo ikke rigtig, da man kan se er der kun er mugligt at bruge en vaske maskine over hele Weekenden Så står de der igen om mandagen og man kan ikke få vasket fordi der er vedligehold hold på maskinerne. Og (PS) i vil en gerne til byde ældre borger i dette samfund en utryghed ved og stå her i de mørke efterår for at spare penge eller retter sagt tjene penge, Per Bisgaard.

13 settembre 2024

Hej Per,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine bekymringer. Jeg forstår godt, at det er frustrerende at opleve disse problemer, og at manglende lys gør det utrygt. Din feedback om forholdene på Vognmagervej er vigtig, og vi beklager, at det ikke er blevet løst endnu. Vi vil igen tage din besked videre til de rette folk, så vi kan forbedre situationen.

Tørring

Mangelfuld Tørring af bil

8 settembre 2024

Hej Lars.

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse i vaskehallen, hvilket bestemt ikke er meningen, når man besøger os. Vi vil værdsætte det, hvis du skriver til os inde på https://formcrafts.com/a/acpmpuz - og medsender billeder af bilen (evt. næste gang du vasker). Så vil kundeservice undersøge dette, og vende tilbage med svar.

Okay godt

Det var en okay

1 settembre 2024

Hej Ebrima.

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Du ønskes en rigtig god dag.

Valutata 1 stelle su 5

Den billigste vask er ikke andet end et…

Den billigste vask er ikke andet end et strøg med børsterne og lige efter lufttørring… ikke meget man får for 100 kr 🤔

26 agosto 2024

Hej Tina.

Jeg vil anbefale at du sender en mail til vores kundeservice: https://formcrafts.com/a/acpmpuz og medsender billeder af bilen, så kan vores kundeservice vurdere om vaskeresultatet lever op en Standard vask.

Hurtig og let !!

2 agosto 2024

Hej Alex,

Vi er glade for at høre, at du fandt det hurtigt og let!

Mark

Hej Dennis,

Vi er glade for at høre, at begge haller var brugbare for dig. Din feedback er meget værdsat!

Mark

Valutata 3 stelle su 5

Basis er alt for kort tid

Basis er meget kort og vaske ikke grundet min bil..

27 giugno 2024

Hej Michelle,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at Basis-vasken ikke levede op til dine forventninger. Du er velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Good and Fast

Good and Fast. And also have selfwashing spot there for 10 kr. And washing mashine for floor mats. (unfortunately doesn't work long lime)

22 giugno 2024

Hi Oleksandr,

Thank you for your review and positive feedback. We're glad to hear you find our services good and fast. We appreciate your comments about the self-washing spot and the floor mat washing machine. We apologize for the inconvenience with the floor mat machine and will look into this issue.

Best regards,
WashWorld

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er glad for mit medlemskab nemt og…

Jeg er glad for mit medlemskab nemt og billig og er lige i nærheden af hvor jeg bor en tilfreds kunde MVH Ivan Aarup.

20 giugno 2024

Hej Ivan,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit medlemskab og vores service. Det betyder meget for os at have tilfredse kunder som dig.

Ahad

Tørring

Fin vask
Skidt tørring

19 giugno 2024

Hej Grønkjær.

Mht til din anmeldelse af skidt tørring, vil jeg anbefale, at du sender en mail til Washworld.dk/hjaelp med billeder af bilen efter tørring, så vil de undersøge det, og vende tilbage med svar, så hurtigt som muligt.

Valutata 5 stelle su 5

Så nemt at alle kan deltage

Meget let at anvende. Grundig vask med flot resultat.

7 giugno 2024

Hej Søren,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os at høre, at du finder vores vask let at anvende og er tilfreds med det flotte resultat. 😊

Jeg ønsker dig en dejlig weekend!

Vasken var fin

Vasken var fin, men tørring af bilen er for dårlig samt masser af dråber der drypper ned på bilen inden man køre ud.

10 maggio 2024

Hej,

Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaskeresultat, når du vasker hos os. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft gerne billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

Yahya

Valutata 1 stelle su 5

Tørrer slet ikke bilen nok

Tørrer slet ikke bilen nok, og så ser den værre ud end før vask. Ellers fint til prisen

22 maggio 2024

Hej Peter.

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Venligst vedhæft billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Super nemt

Super nemt, vasker ok..

16 maggio 2024
Non scritta su invito

Hej Jørgen,

Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Du ønskes en rigtig god dag.

Jasmin.

Alt er godt som plejer

Alt er godt som plejer

13 maggio 2024

Hej Robert.

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più