Wash World - Svendborg - Odensevej Recensioni

TrustScore 4 su 5

Odensevej 94, 5700 Svendborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Vasker ofte meget tidligt eller meget sent på dagen. derfor sætter jeg pris på at der er døgnåben. Det er nemt at betjene sig ved standeren, både med og uden abonnement, samt at tilkøbe til det fast... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Oplever jævnligt at den ene maskine er ude af drift, hvilket giver ventetid. Vaskeprogrammet kunne også være lidt bedre til min bils facon, da det ikke virker som om maskinen tilpasser sig ret mege... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Uanset hvilken vask man vælger, fungerer tørringen bare ikke 🤥 Kvaliteten af vasken er som sådan fin nok, selvom vandet er råddent - men tørringen er langt fra ok. At der er ventetid gør ikke... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vaskehal Vestergade i Svendborg tørre ikke særlig godt. Den er ofte defekt. Kundeservice er ikke nem og få fat kun på mail. Lidt træls man ikke bare kan vaske i alle haller uden det koster ekstra.

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1859 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Jamen det virker så fint det med bare…

Jamen det virker så fint det med bare og køre ind også wupti så er bilen ren igen

13 marzo 2024

Hej Henrik,

Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Du ønskes en rigtig god dag :-)

Ahad

Valutata 1 stelle su 5

Meget lidt sæbe

16 marzo 2024

Hej Ole,

Det lyder som en dårlig oplevelse. Vi ønsker selvfølgelig altid at give vores kunder en god oplevelse. Jeg vil derfor anbefale, at du skriver til vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse, så de kan hjælpe dig bedst muligt.

Defekt

SÅ ofte, en vaskehal er defekt - så ofte kører man forgæves!

14 marzo 2024

Hej Anette,

Jeg er ked af at høre om dine gentagne udfordringer med defekte vaskehaller. Dette er klart ikke den oplevelse, vi ønsker at give dig.

Vi arbejder konstant på at sikre, at vores haller er klar til brug og beklager dybt de ulemper, dette må have medført. For akut assistance, brug venligst vores akuttelefon, som findes i vaskehallen.

Tjek gerne vores hjemmeside for de seneste opdateringer.

Ahad

Valutata 5 stelle su 5

Det er fedt at kunne komme fra job og…

Det er fedt at kunne komme fra job og lige runde wash World og det er sku ok job maskinen laver er glad for jeg abonnere

13 marzo 2024

Risposta di Wash World - Svendborg - Odensevej

Hej August, tusind tak for den fine anmeldelse.

vi glæder os til, at vaske din bil fremover.

de bedste hilsner

Jacob

Valutata 4 stelle su 5

Bilen blev ren men ikke tør

Bilen blev ren men ikke tør.

Jeg har præmier vask

12 marzo 2024

Hej Trine.

Tak for de fire stjerner. Det tyder på, at du har haft en god oplevelse hos os, men vi håber selvfølgelig altid på fem stjerner. Du er derfor velkommen til at skrive til vores kundeservice, og medsendt foto af bilen efter vask / tørring. Så vil vores kundeservice behandle og besvare din mail, så hurtigt som muligt.

Vi håber på at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.
Kirsten. Wash World.

Åben 24/7 Er en kæmpe fordel

Det er nemt at betjene sig ved standeren, både med og uden abonnement, samt at tilkøbe til det faste abonnement.
Vaske kvaliteten er dog kun på middel, da jeg oplever hvide pletter på ruder og lak, hvis jeg ikke selv tørre efter med mikrofibre klud staks efter bilen forlader vaskehallen.

8 marzo 2024

Hej Chanett,

Tak for de 4 stjerner og for at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at høre, at vores døgnåbne service passer godt til dine behov, og at du finder det nemt at betjene dig selv ved standeren. Vi sætter stor pris på din feedback.

Vi beklager at høre, at du har oplevet middel vaskekvalitet og hvide pletter på ruder og lak. Dine observationer er utrolig værdifulde for os, da de hjælper os med at forstå, hvor der er plads til forbedring.
Jeg vil anbefale dig til at kontakte vores kundeservice på https://washworld.dk/hjaelp med billeder af vaskeresultatet. De er klar til at hjælpe med råd, vejledning, og yderligere support.

Tak igen for din anmeldelse.
Vi ser frem til at fortsætte med at levere en service, der møder dine forventninger.

Cathrine🚗

Valutata 4 stelle su 5

Der er ingen vente tid søndag aften

Der er ingen ventetid søndag efte kl 18:00
Det er en fornuftig pris for bilvask og bilvoks er meget tydlig når det regner

10 marzo 2024

Hej Heine.

Tak for de fire stjerner. Det tyder på, at du har haft en god oplevelse hos os, men vi håber selvfølgelig altid på fem stjerner. Du er derfor velkommen til at skrive til vores kundeservice, hvis der er noget, som du synes vi kan gøre bedre.

Vi håber på at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

De bedste hilsner.
Kirsten. Wash World.

Hej Amonphun,

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Det er dejligt at se, at du er tilfreds med vores service, og din idé om at udvikle en tør luft blæser er interessant. Vi stræber altid efter at forbedre vores services, så jeg vil gerne tage det med videre.

Jeg ønsker dig en dejlig dag :-)

Valutata 4 stelle su 5

Vaskemaskinen gør det rigtig godt når den kører …

Vaskemaskinen gør det altid rigtig godt og til min fulde tilfredshed. At den sidste stjerne ikke gives skyldes at jeg synes det er for ofte at én af de to vaskemaskiner er ude af drift.

22 febbraio 2024

Hej Kim.

Tak for den fine anmeldelse. Det ser ud til, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Vi gør vores bedste for at holde lokationerne kørende, men når man arbejder med teknik, så kan der desværre ske uventede fejl.

Vores Helpdesk-afdeling er bemandet 24/7 for at hjælpe og prøve at udrede alle akutte problemer, når de opstår, men det er ikke altid muligt, og derfor kan der desværre forekomme nedetid på nogle haller.

Hvis der er noget vi kan gøre, for at forbedre oplevelsen, må du gerne skrive til vores kundeservice.

Vi ser frem til at vaske din bil snart igen :-)

Valutata 4 stelle su 5

Jeg synes gennemgående at resultatet er…

Jeg synes gennemgående at resultatet er pænt. Der er fortsat dele af fælgene som ikke bliver helt rene

1 febbraio 2024

Hej Claus.

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

de bedste hilsner

Jacob

Det fungerer fint

27 gennaio 2024

Hej Jørn,

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at det hele fungerer fint for dig.

Vi ser frem til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden. Du ønskes en skøn dag herfra :-)

Vinduerne bliver ikke rene

Vinduerne bliver ikke rene - vandet er ikke renset ordentligt

22 dicembre 2023

Hej John,

Tak for din feedback. Vi beklager, at vinduerne ikke bliver rene, og at vandet ikke synes at være ordentligt renset. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at levere.

Vi vil undersøge nærmere for at forstå, hvad der kan være gået galt med vasken og vandfiltrering. Din feedback er vigtig for os, og vi vil arbejde på at rette op på dette problem hurtigst muligt.

Hvis du har yderligere kommentarer eller ønsker, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, de sidder klar til at hjælpe!

Du ønskes en dejlig dag, og et godt nytår :-)

Zara
Wash World

Hurtig vask ingen kø

21 dicembre 2023

Hej Casper,

Tak for den gode anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse i vores vaskehal. Vi ønsker dog altid at yde den bedste service, så vores kunder kan få en femstjernet oplevelse. Derfor skal du være mere end velkommen til at skrive til vores kundeservice, hvis du har forslag til forbedringer :-)

Ingen ventetid

14 dicembre 2023

Hej Steen,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger 😊

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Happy Happy

26 novembre 2023

Hej Georgi.

Thank you so much for the five stars. It's so nice to hear that you're also a satisfied customer.

We wish you a lovely day and look forward to washing your car again.

Kind regards
Kirsten. Wash World 🚗

Ustabil drift

Den ene af ro vaskehaller er ofte ude af drift.

26 novembre 2023

Hej Bjarke.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Du må derfor rigtig gerne skrive til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Kirsten. Wash World 🚗

Valutata 1 stelle su 5

Skuffet og sur

Er rigtig træt af jeres vaskehaller der aldrig virker ordentligt. Hvor vasken
pludseligt stopper eller vaskehallen banker ind i bilen (Den er alt for voldsom
nogle steder f.eks. hos Nyborg og Odense) og resultatet er slet ikke noget at
prale af hvor bilen bliver efterladt med hvide kalkpletter over ganske alt.
Vaskehallerne er for ofte lukket og ufunktionelle og så får vaksehallerne også
bare lov til at stå og gå til, de er ved at blive ædt op af rust f.eks. i
Svendborg og det gælder begge bygninger begge haller i Svendborg.

24 settembre 2023
Non scritta su invito

Hej Simon,

Vi beklager dybt de udfordringer, du har oplevet i vores vaskehaller, og vi sætter stor pris på din ærlige feedback. Det er vores mål at levere en pålidelig og effektiv vaskeservice, og det er tydeligt, at vi ikke har levet op til dine forventninger.

Vores team arbejder konstant på at opretholde og forbedre vores faciliteter. Vi vil tage din kommentar vedrørende vedligeholdelse i Svendborg til os og tage nødvendige skridt for at forhindre yderligere forringelse.

Hvis du har yderligere oplysninger eller ønsker at diskutere dette nærmere, vil vi bede dig om at kontakte vores kundeservice direkte. Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service.

Cecilie

Valutata 2 stelle su 5

Tavlen udenfor vaskehallen ude af…

Tavlen udenfor vaskehallen ude af drift, dvs. du ved ikke hvor lang ventetid der er til det er din tur - den har været ude af drift i mindst 6 måneder.
Desuden er der ofte ingen "skyllevoks" i anlægget hvilket resulterer i en bil der ser mere beskidt ud efter vask end inden.

5 novembre 2023

Hej Ole,

Det er helt rigtigt at den ene side af vores infotavle ikke viser tiden, det er simpelthen fordi der var fejl på skærmen, så den ikke har vist den rigtigt tid, derfor har vi stået det fra.

Jeg kan se der er en tekniker tilkaldt, så der kommer styrt på vaskehallen igen.

Cecilie

Tor vask

Der manglede vand fra de forreste dysser som plejer at sprojte vaeske udover bilen foran borsterne.
Jeg har en bil Der kun er to mdr. Gammel og onsker derfor ingen unodvendige ridser .

20 ottobre 2023

Hej Leif,

Det lyder til ikke at være den bedste oplevelse, og jeg forstår udmærket godt at du ikke ville have unødvendige ridser på så en ny bil.

Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Du må rigtig gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet.

Find vask

Kom til med det samme 😀

18 ottobre 2023

Hej Britt,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at du også er en tilfreds kunde hos os :-)

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Emma

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più