Wash World - Svendborg - Odensevej Recensioni

TrustScore 4 su 5

Odensevej 94, 5700 Svendborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Vasker ofte meget tidligt eller meget sent på dagen. derfor sætter jeg pris på at der er døgnåben. Det er nemt at betjene sig ved standeren, både med og uden abonnement, samt at tilkøbe til det fast... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Oplever jævnligt at den ene maskine er ude af drift, hvilket giver ventetid. Vaskeprogrammet kunne også være lidt bedre til min bils facon, da det ikke virker som om maskinen tilpasser sig ret mege... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Uanset hvilken vask man vælger, fungerer tørringen bare ikke 🤥 Kvaliteten af vasken er som sådan fin nok, selvom vandet er råddent - men tørringen er langt fra ok. At der er ventetid gør ikke... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vaskehal Vestergade i Svendborg tørre ikke særlig godt. Den er ofte defekt. Kundeservice er ikke nem og få fat kun på mail. Lidt træls man ikke bare kan vaske i alle haller uden det koster ekstra.

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1859 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Henrik,

Tak for din feedback.
Vi beklager de udfordringer, du har oplevet med vaskehallen.

Du må meget gerne kontakte vores kundeservice via vores 'Hjælp' sektion på hjemmesiden, så vi kan kigge nærmere på din henvendelse.

Cathrine🚗

Hej Jan.

Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Venligst medsend billeder af vaske/ tørre- resultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Jeg vil ønske dig en god dag.

Kedelig oplevelse

Godt nok den billigste vask, men bilen var ikke ren efter en vask, som i slet ikke. Og tørreprogrammet, var heller ikke for godt.
Mener eller at denne vaskehal før har været OK, men den trænger til forbedring

17 aprile 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at høre, at din seneste vask ikke levede op til dine forventninger. Vi anbefaler, at du tager kontakt til vores kundeservice via 'Help' sektionen på vores hjemmeside, hvor du kan få hjælp til at løse dette problem.

Jasmin

Mangler vand i dyser

Mangler vand i dyser
Vand er beskidte

14 aprile 2024

Risposta di Wash World - Svendborg - Odensevej

Tak for din feedback. Vi beklager problemerne med manglende vand i dyserne og vandets beskaffenhed. Det er vigtigt for os at sikre en høj kvalitet af vores vaskeanlæg, og vi vil straks undersøge og løse disse problemer. Din tilbagemelding hjælper os med at forbedre vores service, og vi sætter pris på din tålmodighed. Tak for din feedback.
Mvh
Muhammad

Valutata 2 stelle su 5

Hverken vask eller tør var ok

Hverken vask eller tør lever op til forventningen. Resultatet havde været bedre hvis jeg bare havde spulet med haveslangen.

14 aprile 2024

Hej Steen.

Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaske/ tørre-resultat, når du benytter Wash World. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft gerne billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

Hej Vibeke,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Always works!

Always works!! Love it!

8 aprile 2024

Hi Satyadev,

Thank you for your review and the five stars! 😊 We're thrilled to hear that you love our service and that it always works for you. We look forward to continuing to provide you with the best service possible.

Best regards,

Valutata 3 stelle su 5

Ofte virker kun den ene vaskehal

Ofte virker kun den ene vaskehal. Mere reglen end undtagelsen.

9 aprile 2024

Hej Mariane,

Tak for din anmeldelse og de tre stjerner.

Vi beklager de udfordringer, du har oplevet med tilgængeligheden af vores vaskehaller.
Det er bestemt ikke standarden, vi stræber efter.

Din feedback er vigtig for os, og vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, derfor må du gerne kontakte vores kundeservice gennem 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside https://washworld.dk/hjaelp, så vi kan assistere dig bedst muligt.

Cathrine🚗

Hej Hans,

Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Maskinen gik i stå 2 gange

Maskinen gik i stå 2 gang

8 aprile 2024

Hej Morten,

Vi ønsker at give vores kunder den bedste service, så det er selvfølgelig ærgerligt, at du har haft en dårlig oplevelse. Du skal være velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp og komme med forslag til forbedringer.

Valutata 3 stelle su 5

Gamle maskiner i svendborg forhold til…

Gamle maskiner i svendborg forhold til andre steder og maskinerne ridser bilerne..
Nyborg sku vidst være ret godt for at rengøre bilerne.
Vi mangler nye maskiner og godt med bil shampoo osv

7 aprile 2024

Hej Veysel,

Tak for din feedback. Vi forstår din frustration med maskinernes tilstand i Svendborg. For at sikre, at din oplevelse bliver adresseret korrekt, opfordrer vi dig til at bruge 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, hvor vores kundeservice vil kunne assistere dig yderligere.

Rigtig god aften.
Lana

Valutata 3 stelle su 5

Stor prisstigning på abonnement.

Vaskehallen er som den plejer at bære med god vask og lidt mangelfuld Tørring. En pris forhøjelse på 25% på det månedlige abonnement virker dog voldsom.

3 aprile 2024

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse og feedback. Det glæder os at høre, du er tilfreds med selve vasken, men vi beklager, at tørringen ikke helt har mødt dine forventninger. Vi tager din feedback om prisforhøjelsen seriøst og ønsker at forstå og imødekomme vores kunders behov bedst muligt. For yderligere assistance og for at diskutere din situation, beder vi dig kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Ahad

Valutata 3 stelle su 5

Er tit ude af drift og prisen er steget…

Er tit ude af drift og prisen er steget for meget

4 aprile 2024

Hej Käte

Tak for din vurdering og de tre stjerner på Trustpilot. Vi beklager de udfordringer, du har oplevet med udstyr, der ofte er ude af drift, samt bekymringen over prisstigninger. Din feedback er vigtig for os, og vi stræber efter at forbedre vores tjenester kontinuerligt. For assistance eller for at evaluere din oplevelse yderligere, bedes du kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Jacob

Afrevet viskerarm

Basis vask Ok, men Tørring er næsten ikke eksisterende.
Mistede bagrude viskerarm og blad i denne vask☹️

3 aprile 2024

Risposta di Wash World - Svendborg - Odensevej

Hej Johannes, tak for din feedback. Det beklager jeg at høre om din oplevelse med tørringen og tabet af din bagrudeviskerarm og blad. For assistance med dette problem, bedes du kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside. De vil kunne guide dig igennem næste skridt.

Jacob

Valutata 1 stelle su 5

Billig vask mangler fælge vask

Billig vask mangler fælge vask. Og man skal kunne fravælge tørring

29 marzo 2024

Hej Christian,

Det lyder som om, at du har haft en ærgerlig oplevelse i vaskehallen, hvilket bestemt ikke er meningen, når man besøger os.

Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os inde på https://washworld.dk/hjaelp, hvor du kan beskrive din oplevelse. Vores kundeservice vil gøre deres bedste for at hjælpe dig.

Valutata 4 stelle su 5

Begge vaskemaskiner var ude af drift så…

Begge vaskemaskiner var ude af drift så derfor kun 4 stjerner

25 marzo 2024

Hej Flemming,

Tak for de 4 stjerner og din værdifulde feedback. Vi beklager ulejligheden med, at begge vaskemaskiner var ude af drift. Vi arbejder aktivt på at løse disse tekniske problemer, så alle vores faciliteter kører problemfrit.

Din tilbagemelding er utroligt vigtig for os, da den hjælper os med at forbedre vores service. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Berivan

Valutata 2 stelle su 5

Bilen bliver ikke altid ren

Dysserne i vaskehallen sprøjter ikke som de skal, overvejer meget at stoppe mit abonnement og skifte til OK’s i stedet for.

18 marzo 2024

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at høre om problemerne med dysserne i vaskehallen. Din feedback er vigtig for os, da den hjælper os med at identificere og løse problemer hurtigt. For omgående assistance og for at sikre, at alle fremtidige vaske lever op til dine forventninger, bedes du kontakte vores akuttelefon ved problemer under vaskeprocessen. Yderligere spørgsmål eller bekymringer angående dit abonnement kan rettes til vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Hej Werner.

Det lyder som en ærgerlig oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os. Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Venligst medsend foto af bilen efter vask, så vil vores kundeservice behandle og besvare din mail, så hurtigt som muligt.

De bedste hillsner

Dårlig tørring

Dårlig tørring, der er altid mange pletter på bilen efterfølgende.

19 marzo 2024

Hej Jogvan.

Det lyder som en ærgerlig oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os. Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Venligst vedhæfte billeder af vaske/ tørre-resultatet.

Du ønskes en god dag.
De bedste hilsener

Ren bil

Dejlig ren bil

15 marzo 2024

Hej Gert.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più