Wash World - Svendborg - Odensevej Recensioni

TrustScore 4 su 5

Odensevej 94, 5700 Svendborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Vasker ofte meget tidligt eller meget sent på dagen. derfor sætter jeg pris på at der er døgnåben. Det er nemt at betjene sig ved standeren, både med og uden abonnement, samt at tilkøbe til det fast... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Oplever jævnligt at den ene maskine er ude af drift, hvilket giver ventetid. Vaskeprogrammet kunne også være lidt bedre til min bils facon, da det ikke virker som om maskinen tilpasser sig ret mege... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Uanset hvilken vask man vælger, fungerer tørringen bare ikke 🤥 Kvaliteten af vasken er som sådan fin nok, selvom vandet er råddent - men tørringen er langt fra ok. At der er ventetid gør ikke... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vaskehal Vestergade i Svendborg tørre ikke særlig godt. Den er ofte defekt. Kundeservice er ikke nem og få fat kun på mail. Lidt træls man ikke bare kan vaske i alle haller uden det koster ekstra.

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1852 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

2friske fugleklatter sad der stadig…

2friske fugleklatter sad der stadig efter vasken, børster for dårligt. Maskinerne er for ofte i stykker, så man må
køre væk igen pga lange køer.

18 giugno 2025

Hej Bryan
Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.
Fugleklatter kan desværre være svære at få helt af, især hvis de har siddet længe, men vi forstår godt, at man forventer et bedre resultat. Vi anbefaler at fjerne genstridigt snavs med en fugtig klud inden vask, men vi tager naturligvis din feedback om børsternes effektivitet med videre.
Vi er også opmærksomme på driftsforstyrrelser og arbejder løbende på at forbedre stabiliteten, så du undgår unødvendig ventetid og skuffelser.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Martin

dejligt nemt

13 giugno 2025

Hej Claus
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 🙌
Dejligt at høre, at du synes, det er nemt – præcis sådan skal det være 🚗💨
Ammar fra Wash World

Hurtig go!

Ledig og hurtig go!

6 giugno 2025

Hej Villads
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!
Vi er glade for at høre, at det gik hurtigt og nemt – præcis som det skal være. Skulle du have forslag til forbedringer, hører vi altid gerne fra dig.

Ingen ventetid

Ingen ventetid, hurtigt og god vask.

4 giugno 2025

Hej Henrik
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!
Vi er glade for at høre, at du havde en hurtig og god vaskeoplevelse – og uden ventetid, som det helst skal være. Skulle du have forslag til, hvad der kunne gøre oplevelsen endnu bedre, hører vi meget gerne fra dig.

Jeres maskiner tørrer ikke

Jeres maskiner tørrer helt af h*lvede til. Man skal næsten tørre hele bilen af efter vask, ellers er den fyldt med pletter efterfølgende.

Nåhja, og så luk lige op så man kan vaske om natten igen.

29 maggio 2025

Hej Thomas
Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med tørringen – det er bestemt ikke meningen, at man skal tørre hele bilen af bagefter. Vi arbejder løbende på at forbedre både tørrekvaliteten og den samlede vaskeoplevelse, og din feedback hjælper os i den retning.
Vi forstår også ønsket om længere åbningstider. Vi tager det videre til den relevante afdeling som input til fremtidige justeringer.

Dejligt nemt.

6 maggio 2025

Hej Janet,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Det er skønt at høre, at du oplevede det som dejligt nemt – præcis sådan skal det være! Vi glæder os til at byde dig velkommen igen. 🚗💦

god oplevelse

24 aprile 2025

Hej Kim,

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart.

Sophie Wash World

Valutata 1 stelle su 5

Jeres maskine vasker ikke ordentligt og…

Jeres maskine vasker ikke ordentligt og de tørre virkelig dårligt!

19 aprile 2025

Hej Christian.
Tak for din anmeldelse – jeg er ked af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse med vask og tørring. For at vi kan undersøge sagen nærmere og hjælpe dig bedst muligt, vil jeg anbefale, at du kontakter kundeservice via ‘Hjælp’-sektionen på vores hjemmeside. Jeg hjælper dig selvfølgelig gerne videre derfra.
Hvis du en anden gang oplever, at maskinen ikke starter eller viser en fejl, så brug gerne nødtelefonen på pladsen med det samme – så kan vi hjælpe dig med det samme.

Pletter

Har desværre oplevet nogle gange at få pletter på lakken. De kan dog tages af med renset benzin.

9 aprile 2025

Hej Jørgen,
Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse. Det er selvfølgelig ikke meningen, at der skal efterlades pletter – og godt at høre, at de kan fjernes, men det skal naturligvis ikke være nødvendigt. Du er meget velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan undersøge det nærmere.

Okay service

Okay service, rimelig kø, fin vask men tørring kunne være bedre

4 aprile 2025

Hej Troels,
Tak for din anmeldelse og de pæne ord! Jeg er glad for, at du er tilfreds med vasken og servicen – og tager din kommentar om tørringen med videre som nyttig feedback. Vi arbejder hele tiden på at forbedre oplevelsen.

Det fungerer

Det fungerer - næsten altid - bare godt!

19 marzo 2025

Hej Hans,
Hvor dejligt at høre – tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Vi er glade for, at det næsten altid spiller, og vi håber, det bliver en helt fejlfri oplevelse næste gang!
Imran

Hej Hamid,
Tusind tak for din positive feedback! 😊👍🏻 Det betyder meget for os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Hej Vibeke
Tak for din feedback! Vi beklager, hvis tørringen ikke har levet op til dine forventninger. Vi arbejder løbende på at optimere vores vaskehaller for at sikre den bedst mulige oplevelse.
Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.

Valutata 4 stelle su 5

2.gang bad vaskehallen mig om…

2.gang bad vaskehallen mig om nummerplade, og det er besværligt og unødvendigt

17 febbraio 2025

Hej,

Jeg beklager at du har oplevet udfordringer med nummerpladeaflæseren - det er selvfølgelig meningen, det skal være så nemt som muligt.

Oplever du fortsat problemer med nummerpladeaflæseren, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vil de tage et kig på det. Du er også velkommen til at referere til mig, så tager jeg mig personligt af din sag.

Jeg håber din næste oplevelse bliver langt nemmere.

Sophie

Valutata 1 stelle su 5

Total spild af penge

Jeg undrede mig over, min bil var drivvåd efter vasken. Men at den også var fyldt med sæbevand, synes jeg på ingen måde er ingen måde i orden.Den ser mere beskidt ud, end før jeg vaskede den, så det var spild af penge og bilen skal nu vaskes igen. Ingen stjerner havde passet bedre end én. En gratis vask INKL. skylning burde være på sin plads!

14 febbraio 2025
Non scritta su invito

Hej,

Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, du burde have hos os. Hvis vasken ikke har skyllet ordentligt af, vil jeg anbefale, at du kontakter vores kundeservice via *Hjælp*-sektionen på vores hjemmeside – de vil meget gerne se nærmere på det. Vi sætter pris på din feedback og beklager, at din vask ikke levede op til forventningerne.

Omar

Valutata 3 stelle su 5

Maskinen tørrer ikke bilen ordentligt…

Maskinen tørrer ikke bilen ordentligt mere virker som man har sparet på kørslen

29 gennaio 2025

Hej Leif

Tak for din feedback! Jeg forstår godt, at en ordentlig tørring er vigtig for en god vaskeoplevelse. Du er meget velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på det. Jeg sender også din oplevelse videre. Håber din næste vask bliver bedre! 🚗💦😊

Jacob

Tørre program er dårligt

Tørre program er dårligt

29 gennaio 2025

Hej Leif

Tak for din feedback! Jeg forstår, at tørringen ikke levede op til forventningerne. Du er meget velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, hvis du ønsker at følge op på det. Jeg håber, din næste vask bliver en bedre oplevelse! 🚗💦😊

Jacob

Plat

Mmmmmmmmmmmmmmmm

17 gennaio 2025

Hej Carsten,

Tusind tak for de 4 stjerner! 🌟 Vi sætter stor pris på din feedback og håber, vi kan give dig en endnu bedre oplevelse næste gang! 🚗✨

Som sådan god nok

Som sådan god nok. Men tit problemer med automat/drift

15 novembre 2024

Hej Poul,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du overordnet set er tilfreds, men vi beklager, at du oplever problemer med automaten eller driften. Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.

Valutata 2 stelle su 5

Total dårlig tørring gentagende…

Total dårlig tørring gentagende gange.mvh Bjørn

8 novembre 2024

Hej Bjørn,

Tak for din feedback. Jeg beklager, at tørringen gentagne gange ikke har været tilfredsstillende. Din oplevelse er vigtig for os, og du er meget velkommen til at kontakte kundeservice, så vi kan kigge nærmere på sagen og finde en løsning.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più