Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej Recensioni

TrustScore 4 su 5

Nordre Ringvej 90, 8600 Silkeborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Oplevede for nogle uger siden, at der sker en fejl under bilvask, hvor jeg står tilbage med en halvt vasket bil med sæberester, og må bakke ud af hallen, for så at se at der står at hallen er lukket... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wash World konceptet har tiltalt mig fra start og jeg har nu haft fast abonnement i en år række. I starten syntes jeg der var alt for mange drift forstyrrelser. Alt for ofte kom man frem til Wash Wo... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Silkeborg afdelingen kører af helved til… der er altid bøvl med vaskehal 1 så meget så alle holder i kø til 2’eren. Begge vaske haller skriver ledig mens der er biler inde for at vaske. Vaske result... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1892 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Bilen bliver fin og ren.

Bilen bliver fin og ren. Sidder i bilen mens den bliver vasket

20 settembre 2024

Hej, Pia

Dejligt at høre, at du er tilfreds med resultatet af vasken! Det er altid rart at sidde i bilen og se den blive skinnende ren 😊. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Jacob

Ingen ventetid

Ingen ventetid. Og maskinen virkede, det eneste jeg er ærgerlig over er hvor dyre i faktisk er blevet.. var med i opstarten hvor et månedsabb kunne fåes helt ned til 59 eller sådan noget og hvor det dyreste kostede MARKANT MINDRE, end det gør det dag. Har købt månedsabb denne gang. Premium plus til 179, og så skulle jeg endda betale oprettelse selvom jeg faktisk har en bruger, som bare har stået standby pga bilskift. Tror jeg opsiger aftalen igen snarest og går på udkig efter en billigere løsning..

1 agosto 2024

Hej Mille,

Tak for din feedback. Det er dejligt at høre, at der ikke var ventetid, og at maskinen virkede godt.

Vi forsøger altid at forbedre vores tjenester og justerer priserne for at kunne levere den bedste kvalitet.

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via hjemmesiden.

Sophie

Valutata 1 stelle su 5

Bilen blev mere beskidt end den var før vask...

Købte en basis vask ved den lokale WashWorld, og resultatet var nærmest værre end da jeg kørte bilen ind...
Vasken var rimelig ok, der var ikke brug for mere, da bilen ikke var meget beskidt, men tørringen.... den var mildest talt miserabel, til et niveau, hvor den efterlod flere "kalkstriber" på ruderne end de var beskidte før jeg kørte bilen igennem.

Har haft fat i "support" men fik bare en lang forklaring på de forskellige vaske, og at det var hvad man kunne forvente af en basic vask.... men det er selvfølgelig en god forretningsmodel at gøre kundernes biler mere beskidte end de var da de kom...
1 stjerne, da det kun kunne gøres dårligere ved at direkte smide snavs på bilen....

Efter svaret fra WashWorld:
Jeg kontaktede kundeservice igen, og de har ikke svaret endnu, udover at sende en tilfredshedsundersøgelse, så jeg tror de har lukket sagen??

19 luglio 2024

Hej Jesper,

Tak for din besked. Jeg beklager, at din oplevelse med vores basisvask ikke levede op til forventningerne, især med hensyn til tørringen. Din feedback er vigtig, og vi tager den til efterretning for at forbedre vores service. Kontakt venligst kundeservice igen, så vi kan finde en løsning for dig.

Singh

Valutata 2 stelle su 5

Portene lukkede op under vasken

Portene lukkede op under vasken, hvilket medførte tvivl om hvorvidt, man skulle køre ud

6 luglio 2024

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager ulejligheden med portene under din vask. For fremtidige situationer som denne, kan du bruge akuttelefonen i vaskehallen for hurtig hjælp.

Lana

Valutata 1 stelle su 5

Vinduesvisker knækket ved “guldvask”

Jeg har lige vasket min bil hos washworld i Silkeborg. Imens jeg sidder i vaskehallen, knækker vinduesviskeren på min bagrude. Jeg ringer for at høre hvad jeg skal gøre, hvortil jeg får afvide at jeg kan gå ind i hallen og hente min visker. Men jeg kan ikke komme ind i vaskehallen, da porten er lukket.

Jeg kører derfra uden den knækkede del og får ind på hjemmesiden, for at melde skaden, som jeg blev vejledt til. Her finder jeg så ud af, at de ikke dækker vinduesviskere, da det åbenbart er eget ansvar… Jeg må ærligt sige: det er jeg chokeret og virkelig ærgerlig over.

Da jeg påtaler det overfor familien, siger de alle: at man aldrig skal vaske sin bil hos washworld. Dét lærte jeg på den mest nedern måde😓 Øv!

30 giugno 2024

Hej Anne.

Jeg vil anbefale, at du skriver en skades anmeldelse til Wash World.dk/hjaelp og medsende billeder af bilen og skaden. Denne henvendelse bliver behandlet af ekstern forsikringsselskab.

Jeg ønsker dig en god dag.

Så var den gal igen

Så var den gal igen. Først lukker hal 2 og lidt senere hal 1. Så kan man køre hjem igen uden en nyvasket bil. Forsøgte at ringe til servicetelefonen men var underligt nok nr 2 i lang tid. Jeg synes der er alt for mange driftsforstyrrelser.

21 maggio 2024

Hej Hans.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Valutata 3 stelle su 5

Der er næsten altid lang kø

Der er næsten altid lang kø, og ofte reparation og lukket i den ene vaskehal,

15 maggio 2024

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du ofte oplever lange køer og at den ene vaskehal ofte er lukket for reparation. Vi arbejder løbende på at forbedre vores service og minimere nedetid. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice for yderligere hjælp.

Valutata 3 stelle su 5

Synes tit at der ikke kommer nok skidt…

Synes tit at der ikke kommer nok skidt af bagruden hvor der er en lille spoiler fast monteret.
Tørring kunne også være bedre.

17 maggio 2024

Hej Jytte,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at vasken ikke fjerner nok skidt fra bagruden og at tørrefunktionen ikke lever op til dine forventninger. Vi arbejder løbende på at forbedre vores service. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice for yderligere hjælp.

Skuffende resultat

hvor dejlig at få en støvet og beskidt bil vasket, men ak bagenden var lidt våd men ikke vasket rent, da blev jeg skuffet.

12 maggio 2024

Hej Ruth.

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse i vaskehallen, hvilket bestemt ikke er meningen, når man besøger os. Vi vil værdsætte det, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse, og medsender foto af bilen efter vask

Valutata 4 stelle su 5

Maskinerne vasker bedre rent end…

Maskinerne vasker bedre rent end tidligere

7 maggio 2024

Hej,

Tak for den fine anmeldelse. Det ser ud til, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os. Hvis der er noget vi kan gøre, for at forbedre oplevelsen, må du gerne skrive til vores kundeservice.

Vi ser frem til at vaske din bil snart igen :-)

Lidt af vært

Generelt er jeg tilfreds, dog vasker den ikke rent omkring nummerplade osv.
Tørring bør forbedres specielt når klude børsterne benyttes. De lave snavset striber.

7 maggio 2024

Hej Michael.

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse i vaskehallen, hvilket bestemt ikke er meningen, når man besøger os. Vi vil værdsætte det, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse.
Og venligst medsend foto af bilen efter vask.

Valutata 2 stelle su 5

Blæserne er ikke særlig gode

Blæserne er ikke særlig gode. Bilen er stadig helt våd

5 maggio 2024

Hej Phuong.

. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Kirsten. Wash world.

Blandet oplevelser

Jeres vaskehaller er meget forskellige, min lokale i Silkeborg har det med at kun delvis at vaske vilen ren. Kan dog godt li konceptet

27 aprile 2024

Hej Lennart,

Mange tak for din anmeldelse.
Oplever du en utilfredsstillende vask er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via: washworld.dk/hjaelp med billeder af vaskeresultatet, så tager de et kig på det.

WashWorld

Dårlig Tørring

Dårlig Tørring

25 aprile 2024

Hej Kasper,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at tørringen ikke har levet op til dine forventninger. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores tørringsprocesser.

For at adressere dette problem eller andre bekymringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via [https://washworld.dk/hjaelp](https://washworld.dk/hjaelp).

Oplever tit

Oplever tit, at der er problemer med maskinerne, så det kun er den ene vaskehal, som virker.

12 aprile 2024

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse og de tre stjerner. Vi beklager de gentagne problemer, du har oplevet med vores maskiner. Det er bestemt ikke standarden, vi stræber efter. Vi arbejder på at løse disse problemer hurtigst muligt for at sikre, at alle vores vaskehaller er fuldt funktionsdygtige. Din feedback er værdifuld for os i vores fortsatte forbedringsarbejde.

Ahad

Nemt og billigt)

Nemt og billigt (endnu)

10 aprile 2024

Hej John,

Tak for de fire stjerner. Hvor er det godt at høre, at du synes vores priser er fordelagtige. Vi vil dog gerne give vores kunder en oplevelse, som både er nem og luksus til en lav pris. Du må derfor altid gerne skrive til vores kundeservice, hvis du har forslag til forbedringer.

Du ønskes en god dag herfra :-)

Vasker ikke ordentlig rent

Vasker ikke ordentlig rent, især på bagenden af bilen, hvor der altid på midten er snavs og så kan børsterne af en eller anden grund ikke komme ind under den "vinge" mange biler har over bagruden.

8 aprile 2024

Hej John,

Det lyder som en ærgerlig oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os. Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Du må rigtig gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet.

Kvaliteten er voldsomt ringe

Kvaliteten er voldsomt ringe, bilen er stadig beskidt når den kommer ud, på trods af tilkøb.
Og nu stiger prisen voldsomt, så har opsagt mit abonnement.

7 aprile 2024

Hej Mie-Pil.

Det er ikke meningen når du benytter en vaskehal hos Wash World. Hvis du oplever det igen, så venligst send mail til vores kundeservice: washworld.dk - og medsend foto af bilen efter vask, så vil de behandle og besvare din mail, så hurtigt som muligt.
Vi forstår, at enhver prisændring kan give anledning til spørgsmål. Det er vigtigt for os at understrege, at vi i de seneste år har arbejdet hårdt for at holde vores priser så lave som muligt, på trods af stigende omkostninger.

Valutata 1 stelle su 5

Kunne man give 0 stjerner er det hvad…

Kunne man give 0 stjerner er det hvad de fortjener.
Reklamere over at bilvasken ikke kan vaske min bil overhovedet på bagenden. Det eneste man får ad vide er, det er de kede af.. ingen refusion for abn eller andet.

3 aprile 2024

Hej Mikael,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at din oplevelse med vores bilvask ikke levede op til dine forventninger, især hvad angår rengøring af bilens bagende. Vi vil gerne se nærmere på dette problem. Venligst skriv ind til os igen via vores 'Help' sektion på websitet, så vi kan undersøge sagen nærmere.

for dårligt vasket nu

vasken er ikke som den var før, bilen bliver ikke tørret
som før

30 marzo 2024

Hej Rudi.

Tak for din anmeldelse, men det virker til, at du måske ikke har haft den bedste oplevelse hos os. Vi stræber altid mod at yde den bedste service for vores kunder, så du må meget gerne skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp, og medsende foto af bilen efter vask / tørring, så vil vores kundeservice behandle og besvare din mail, så hurtigt som muligt.

Kisten. Wash World

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più