Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej Recensioni 217

TrustScore 3.5 su 5

3,7

Nordre Ringvej 90, 8600 Silkeborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Ingen ventetid. Og maskinen virkede, det eneste jeg er ærgerlig over er hvor dyre i faktisk er blevet.. var med i opstarten hvor et månedsabb kunne fåes helt ned til 59 eller sådan noget og hvor det... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Silkeborg afdelingen kører af helved til… der er altid bøvl med vaskehal 1 så meget så alle holder i kø til 2’eren. Begge vaske haller skriver ledig mens der er biler inde for at vaske. Vaske result... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Der er for tit driftstop i Silkeborg.... Medlemsregler foreskriver at man ikke må forvaske bilen andre steder end på vaskeplads, under sanktion hvis man gør. Imens almindelige betalende kunder... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Oplevede for nogle uger siden, at der sker en fejl under bilvask, hvor jeg står tilbage med en halvt vasket bil med sæberester, og må bakke ud af hallen, for så at se at der står at hallen er lukket... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Nemt og effektivt og ligetil

Nemt og effektivt

11 maggio 2026

Hej Jens Peder
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 😊 Det er dejligt at høre, at du oplevede vores vask som nem, effektiv og ligetil 🚗✨
Vi arbejder hver dag på at gøre bilvask så hurtigt og enkelt som muligt, så det betyder meget for os at få sådan en positiv tilbagemelding.

Helt igennem perfekt.

10 maggio 2026

Hej Jørgen 😉👍
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.
Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft en helt igennem perfekt oplevelse hos Wash World. Det betyder meget for os at få sådan en feedback, og jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.
Sara 🫧🚗

Nemt og effektiv

12 aprile 2026

Hej Benny 🫧
Jeg er glad for at høre, at du oplever vores vaske som nemme og effektive 😊 Det er netop det, vi arbejder for hver dag – at gøre det hurtigt og enkelt at få en ren bil.
Tak fordi du deler din oplevelse, det sætter vi stor pris på!
Sara 🚗

Hurtig og nemt

4stjernerpga.alt for tit ude af drift ellers vil jeg give 5 🤩

9 aprile 2026

Hej
Tak for din anmeldelse – det er dejligt at høre, at du oplever det som hurtigt og nemt 😊
Jeg forstår dog godt, at det trækker ned, når anlæggene indimellem er ude af drift. Det er noget, vi løbende arbejder på at forbedre, så du får en mere stabil oplevelse hver gang 🚗
Tak for din feedback – og vi håber at kunne levere en 5-stjernet oplevelse næste gang!

Guld +højtryksrens var fint

Guld +højtryksrens var fint, men jeg synes ikke mit valg fortjener den femte stjerne.
Vh Axel

24 marzo 2026

Hej Axel 😊
Tak for din anmeldelse og feedback. Vi er glade for at høre, at Guld + højtryksrens var fint, og vi sætter pris på, at du deler din oplevelse med os.
Vi tager din vurdering til efterretning og håber, at vi kan give dig en oplevelse, der fortjener den femte stjerne en anden gang.

Hurtig og god vask

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse – jeg er glad for at høre, at du overordnet har haft en god oplevelse 😊
Jeg forstår samtidig, at der er ting, som kan forbedres, og det tager vi meget seriøst. Hvis du har forslag til, hvad der kan gøre oplevelsen endnu bedre og løfte den til 5 stjerner, er du meget velkommen til at kontakte os via Help-sektionen på vores hjemmeside 😊

Valutata 3 stelle su 5

Jeg skal ud tørre alle glasdelene over…

Jeg skal ud tørre alle glasdelene over efter vask
Træk

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse – jeg forstår godt, at det er frustrerende, når du efterfølgende skal tørre ruderne af selv. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give.
Du er meget velkommen til at kontakte os via Help-sektionen på vores hjemmeside, så vil vi gerne kigge nærmere på det 😊

Fin vask og hurtigt

Fin vask og hurtigt

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse – det glæder mig at høre, at du oplevede både en god og hurtig vask 😊
Har du forslag til forbedringer, er du altid meget velkommen til at skrive til vores kundeservice via Help-sektionen på vores hjemmeside 😊

Valutata 1 stelle su 5

Ville helst give 0 stjerner

Ville helst give 0 stjerner
De fralægger sig ansvar når der sker en skade
HOLD JER LANGT VÆK

20 febbraio 2026

Risposta di Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej

Hej Inga, Tak for din anmeldelse.
Jeg er ked af hvis du har oplevet, at få en skade i en af vores vaskehaller, det jeg vil naturligvis rigtig gerne se nærmere på din sag.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, via. Vores Hjemmeside www.washworld.dk eller skrive direkte til vores mail: kundeservice@washworld.dk
Jacob

Valutata 2 stelle su 5

Bilen blev ikke ren.

Købte en standardvask, den billigste, og forventede at snavset ville blive vasket af og ikke mere. Bilen var imidlertid slet ikke ren. Første og sidste gang jeg anvender Wash World. Ellers et godt koncept.

22 dicembre 2025

Hej John,
Tak for din ærlige feedback. Det er ærgerligt at høre, at vaskeresultatet ikke levede op til dine forventninger – det vil jeg selvfølgelig gerne hjælpe med. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på washworld.dk, så vi kan se nærmere på sagen.
Hvis du en anden gang oplever fejl under selve vasken, så husk endelig, at du altid kan bruge nødtelefonen ved vaskehallen – så hjælper vi dig med det samme.
Vi sætter pris på din kommentar og håber, du vil give os en ny chance i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Fin ren bil med skånsom vask

Fin ren bil med skånsom vask. Gode forhold for forvask med børste.

16 gennaio 2026

Hej Steen
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐️
Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både vaskeresultatet og mulighederne for forvask – det betyder meget for os.
Benjamin

Valutata 4 stelle su 5

Bilen er ikke altid rigtig ren men ok…

Bilen er ikke altid rigtig ren men ok til prisen

6 gennaio 2026

Hej Lone

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner!
Det er godt for os at få ærlig feedback, også når der er plads til forbedringer i resultatet.
Har du lyst til at dele lidt mere om din oplevelse, kan du nemt komme i kontakt med os via hjemmesiden, så vi kan tage det med videre.

Sophie Wash World 🚗

Nemt og hurtigt

14 novembre 2025

Hej Marianne
Tusind tak for de flotte 5 stjerner og din positive feedback! 🎉
Det glæder os virkelig, at du oplevede det som nemt og hurtigt – lige som det skal være.
Andreas – Kundeservice, Wash World

Hej Ole,
Tusind tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du fik en ren bil uden ventetid – præcis som det skal være. Hvis der er noget, jeg kan gøre for at løfte oplevelsen til fem stjerner næste gang, så sig endelig til!
Imran

Valutata 5 stelle su 5

Vaskene har fået et løft i kvaliteten

Vaskene har fået et løft i kvaliteten, det har ellers længe været sådan at de blev dårligere og dårligere. Dvs tiden blev kortere for en vask med tilkommende dårligere resultat til følge.

Men det er blevet ok efter deres kampagne med ubegrænset Brillant vask til fast pris.

Og de er absolut billigst pr vask i forhold til andre.

En kritik skal der dog lige bemærkes. Jeg vaskede tit biler om natten, uden for normal arbejdstid hvor der passer mit firma bedst. Det er så frustrerende at i har fjernet 24/7 konceptet Dette var netop en af grundene vi valgte jer til mit firma. Hvad er argumentet for at begrænse åbningstiderne på de fleste vaskehaller? Strøm er billigere om natten, og at have en enkelt person på vagt telefonen om natten kan vel ikke vælte budgettet?

Bortset fra det, så er jeg ganske tilfred med Washworld, især med prisen og med kundeservice😉 Altid søde at tale med!😊

19 agosto 2025

Hej Søren,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele dine tanker med os! 😊 Det er virkelig dejligt at høre, at du har oplevet en forbedring i vaskekvaliteten, og at Brillant-kampagnen har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din loyalitet – og det er skønt at høre, at både pris og kundeservice rammer plet for dig!
Vi forstår godt din frustration omkring de ændrede åbningstider. Mange kunder har sat pris på 24/7-adgangen, og vi tager feedback som din videre internt, da den betyder meget for os. Ændringen skyldes flere faktorer, bl.a. driftssikkerhed og sikkerhed for både kunder og udstyr – men vi ved, at det har en betydning, især for erhvervskunder som dig.
Tak igen for dine rosende ord og din konstruktive kritik – begge dele hjælper os med at blive endnu bedre!
Imran

wash world

det vasker godt og grundigt og det er godt

15 luglio 2025

Hej Kawa,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Hej Allan,

Mange tak for de 5 stjerner! Skønt at høre, at du er tilfreds både med vasken og de gode udendørs forhold. 🚗✨
Yahya

Som vanligt

Som vanligt . Problemfrit .

26 luglio 2025

Hej Arne,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner

Jeg er glad for at høre, at alt fungerede som det skulle.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Sophie Wash World

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più