Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej Recensioni

TrustScore 4 su 5

Nordre Ringvej 90, 8600 Silkeborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Oplevede for nogle uger siden, at der sker en fejl under bilvask, hvor jeg står tilbage med en halvt vasket bil med sæberester, og må bakke ud af hallen, for så at se at der står at hallen er lukket... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wash World konceptet har tiltalt mig fra start og jeg har nu haft fast abonnement i en år række. I starten syntes jeg der var alt for mange drift forstyrrelser. Alt for ofte kom man frem til Wash Wo... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Silkeborg afdelingen kører af helved til… der er altid bøvl med vaskehal 1 så meget så alle holder i kø til 2’eren. Begge vaske haller skriver ledig mens der er biler inde for at vaske. Vaske result... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Ingen ventetid. Og maskinen virkede, det eneste jeg er ærgerlig over er hvor dyre i faktisk er blevet.. var med i opstarten hvor et månedsabb kunne fåes helt ned til 59 eller sådan noget og hvor det... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1890 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Vaskene har fået et løft i kvaliteten

Vaskene har fået et løft i kvaliteten, det har ellers længe været sådan at de blev dårligere og dårligere. Dvs tiden blev kortere for en vask med tilkommende dårligere resultat til følge.

Men det er blevet ok efter deres kampagne med ubegrænset Brillant vask til fast pris.

Og de er absolut billigst pr vask i forhold til andre.

En kritik skal der dog lige bemærkes. Jeg vaskede tit biler om natten, uden for normal arbejdstid hvor der passer mit firma bedst. Det er så frustrerende at i har fjernet 24/7 konceptet Dette var netop en af grundene vi valgte jer til mit firma. Hvad er argumentet for at begrænse åbningstiderne på de fleste vaskehaller? Strøm er billigere om natten, og at have en enkelt person på vagt telefonen om natten kan vel ikke vælte budgettet?

Bortset fra det, så er jeg ganske tilfred med Washworld, især med prisen og med kundeservice😉 Altid søde at tale med!😊

19 agosto 2025

Hej Søren,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele dine tanker med os! 😊 Det er virkelig dejligt at høre, at du har oplevet en forbedring i vaskekvaliteten, og at Brillant-kampagnen har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din loyalitet – og det er skønt at høre, at både pris og kundeservice rammer plet for dig!
Vi forstår godt din frustration omkring de ændrede åbningstider. Mange kunder har sat pris på 24/7-adgangen, og vi tager feedback som din videre internt, da den betyder meget for os. Ændringen skyldes flere faktorer, bl.a. driftssikkerhed og sikkerhed for både kunder og udstyr – men vi ved, at det har en betydning, især for erhvervskunder som dig.
Tak igen for dine rosende ord og din konstruktive kritik – begge dele hjælper os med at blive endnu bedre!
Imran

wash world

det vasker godt og grundigt og det er godt

15 luglio 2025

Hej Kawa,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Jasmin

Hej Allan,

Mange tak for de 5 stjerner! Skønt at høre, at du er tilfreds både med vasken og de gode udendørs forhold. 🚗✨
Yahya

Som vanligt

Som vanligt . Problemfrit .

26 luglio 2025

Hej Arne,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner

Jeg er glad for at høre, at alt fungerede som det skulle.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Hej Dethlef
Tusind tak for de 5 stjerner! Hvor er det dejligt at høre, at alt bare spillede

Valutata 3 stelle su 5

Der var hængt poser op til…

Der var hængt poser op til vinduesviskere men, de duede ikke da den ene halvdel af posen ikke var der. Så det var bare enkelt stykker plastik der hang der. Det kan man jo ikke bruge til noget.

Venlig hilsen John.

27 luglio 2025

Hej John
Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på det. Det lyder som om, der har manglet noget ved viskerposerne – det er selvfølgelig ikke meningen. Jeg har givet informationen videre, så vi kan få det fikset.

Valutata 3 stelle su 5

Er tilfreds med vaskeoplevelsen.

Er tilfreds med vaskeoplevelsen.
Kan dog ikke forstå at rullerne i tørrehallen ikke kører længer…?

27 luglio 2025

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse og de 3 stjerner. Vi er glade for, at du er tilfreds med selve vaskeoplevelsen. Med hensyn til rullerne i tørrezonen – tak for at gøre os opmærksomme på det. Vi følger op internt og undersøger forholdene nærmere.

De bedste hilsner, Ahad

Hurtig vask

Hurtig vask

18 luglio 2025

Hej Claus

Tusind tak for din anmeldelse og de fire stjerner!
Dejligt at høre, at du oplevede en hurtig vask – vi håber, vi kan gøre det endnu bedre næste gang og måske få den sidste stjerne med 😊

Ahad

Kom hurtigt til

Kom hurtigt til, fin vask
Tørring ok i dag

10 luglio 2025

Hej Mariann
Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner!
Dejligt at høre, at du kom hurtigt til, og at både vask og tørring levede op til forventningerne – sådan skal det være.
Vi håber at byde dig velkommen i vaskehallen igen snart.
Benjamin

Min bil er næsten ren

Min bil er næsten ren, den mangler i kanten og desværre kommer der mange ridser i lakken når man bruger vaskehal

8 luglio 2025

Hej Jes

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Vi er glade for at høre, at bilen blev næsten ren, men vi beklager selvfølgelig, hvis resultatet ikke levede helt op til forventningerne, og hvis der er kommet ridser i lakken.
Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Du må derfor meget gerne kontakte vores kundeservice med oplysninger om, hvilken vaskehal du har benyttet, dato og tidspunkt for vasken samt eventuelt billeder af ridserne. Så kan vi se nærmere på, hvad der kan være sket.
Martin

Valutata 3 stelle su 5

Det kan blive lidt træls for bilvask…

Det kan blive lidt træls for bilvask når maskinen ikke ĺænger lever op til opgaven. Alle positioner i vaskehallen er ikke helt på toppen.

7 luglio 2025

Hej Gert

Vi er kede af at høre, at oplevelsen i vaskehallen ikke har levet op til forventningerne. Det er selvfølgelig vigtigt for os, at vasken fungerer korrekt i alle positioner, så resultatet bliver tilfredsstillende hver gang.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan undersøge situationen nærmere og finde en løsning.
Martin

Hej
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner 🌟
Vi er glade for, at du er tilfreds med vasken generelt, men vi tager også din feedback om hjulene til os. Vi arbejder løbende på at forbedre kvaliteten, så vi håber at kunne give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.
Ammar

Hej john,

Jeg er glad for, at du deler din oplevelse med os. Hvis du har lyst, vil jeg anbefale dig at skrive til vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre med din oplevelse af hjulvasken: https://help.washworld.dk/da/article/6a3e55

Fin vask

Fin vask, men meget dårlig lugt i vaskehallen

24 giugno 2025

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!

Jeg er glad for at høre, at du var tilfreds med selve vasken.

Lugtgener i vaskehallen skal selvfølgelig ikke være en del af oplevelsen, så tak for at gøre os opmærksomme på det. Jeg har givet informationen videre, så vi kan få det fikset det i hallen i Silkeborg.

Hej Jørgen Rasmussen – tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det er rigtig dejligt at høre, at du synes, vores vaske er både gode og til fornuftige priser – det sætter jeg stor pris på!
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🚗✨
Benjamin

Bil kun lidt beskidt bagefter

Bil kun lidt beskidt bagefter

13 maggio 2025

Hej Frank,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det lyder som om, resultatet ikke helt levede op til forventningerne – det vil jeg selvfølgelig gerne hjælpe med.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden, så ser vi nærmere på sagen og finder en løsning.

Valutata 2 stelle su 5

Sæberester efter vask!!

Hejsa.
Igen igen, synes jeg desværre ikke bilen bliver ordentlig afskyllet..
Der er masser af sæberester, når jeg forlader vaskehallen.
Et problem som jeg tidligere har gjort opmærksom på..

21 aprile 2025

Hej
Tak fordi du deler din oplevelse – og beklager, at du igen har oplevet problemer med sæberester efter vask. Det er selvfølgelig ikke sådan, det skal være, og vi forstår godt din frustration.
Vi arbejder hele tiden på at forbedre vaskeoplevelsen – bl.a. med ny og mere effektiv kemi, bedre skyl og løbende vedligeholdelse af vores udstyr. Jeg har noteret din feedback og givet besked videre til vores teknikere, så vi kan få det tjekket.
Tak fordi du giver os besked – det hjælper os med at blive bedre.
Ammar fra Wash World

Valutata 5 stelle su 5

Fungerer nemt med nummerplade scanning…

Fungerer nemt med nummerplade scanning og god kvalitet på bilvask indenfor tidsrammen

16 aprile 2025

Hej Peter,

Tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at nummerpladescanningen fungerede nemt, og at bilvasken levede op til dine forventninger – både i kvalitet og tidsramme. Det betyder meget for os!

Har du flere oplevelser at dele eller feedback til os, så er du altid velkommen. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!
Yahya

Hurtigt, let og effektivt

Har lige tilmeldt mig hos Wash World. Må bare sige at det spiller 100%🥳. Kan varmt anbefales.

11 aprile 2025

Hej Lasse,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 🙌

Vi er super glade for at høre, at alt spiller – og fedt at du allerede er godt i gang 🥳

Tak fordi du anbefaler os – vi glæder os til at vaske din bil mange gange fremover 🚗✨

Valutata 1 stelle su 5

Havde en rigtig træls oplevelse

Havde en rigtig træls oplevelse, i Wash world vaskehal i Silkeborg midtby.

Jeg køre hen til vasken hallen og vælger min fortrukne vask som er ALL INCLUSIVE.
Forvasken klares fint med højtryksvask osv.

Da jeg kommer hen til næste stadie hvor bilen skal tørres, bemærker jeg under tørring, i mit bakspejl at refleksen og stoplyset hænger ned af min bagrude, Jeg kan se, at man kan stoppe vasken ved at holde bilhornet nede det gør jeg i 5-6 sekunder uden at den stopper, jeg lader derefter programmet afslutte.

Jeg stopper bilen lige udenfor vaskehallen for at inspicerer skaden, jeg ringer straks til deres kunde service og får til sendt en mail som jeg udfylder på stedet med hele forløbet og billeder af skaden.

Alt dette skete mandag d 7 april. 2025

Jeg får svar d 10 april. 2025. hvor at de skriver tilbage, og de har tjekket deres overvågning og ganske rigtig kan se at min bil går i stykker under tørring.

De skriver at de har tjekket alt deres udstyr og det hele fungerer normalt, både vask og tørring.

De mener også at min baglygte sad løs inden jeg kørte ind i vaskehallen, og derfor er det ikke deres problem, derfor ingen erstatning.

Undre mig lidt over, at den ikke røg af under deres højtryksspul, men først efter højtryks blæsning, så helt løs kunne den da ikke have siddet.

Jeg undre mig over at blive afvist så nemt, selv når der er video på.
Jeres video materiale viser netop at den bliver blæst ud af jeres blæser, på jeres grund, under jeres vask, ergo må i også vise ansvar og erstatte det som er jeres skyld. Havde jeg ikke kørt i vaskehal var det ikke sket.

Havde man kunne give 0 stjerner havde i bestemt fået det, efter sådan en dårlig behandling.

Det skal lige siges at jeg har abonnent på deres dyreste bilvask All inclusive. Det stopper så her (

7 aprile 2025
Non scritta su invito

Hej Anders
Vi er kede af at høre om din oplevelse i vaskehallen i Silkeborg midtby, og vi forstår godt, at det er frustrerende at opleve skade på bilen – særligt når man forventer, at alt forløber uden problemer.
Som du også nævner, har vi gennemgået overvågningsmaterialet og kontrolleret vores udstyr, som var i fuld funktion og uden fejl. På baggrund af det vurderede vi, at skaden skyldes forhold ved bilen, og ikke selve vaskeprogrammet eller vores anlæg. Vi ved godt, det ikke er det svar, du havde håbet på, men vi bestræber os altid på at behandle sådanne sager grundigt og fair.
Vi sætter pris på din feedback og tager den med videre i vores arbejde for at sikre gode oplevelser i vores vaskehaller.
Ammar

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più