Wash World - Roskilde - Ringstedvej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Ringstedvej 73, 4000 Roskilde, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Der er sjældent kø på de skæve tidspunkter, og maskinerne vasker alle kanter rent. Nok vigtigst: god, pletfri tørring. Standard guldvask.

Valutata 1 stelle su 5

Min bil blev ødelagt i en af deres vaskehaller. Børsten foran pressede mod ruden og den slog revner og ødelagde viskerblade samt maste motorhjelm og lavede buler. Dårlig oplevelse på Ringstedvej ved R... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fin vask - Bare irriterende at det ofte kun er en vaskemaskine til brug - den anden lukket på grund af fejl ( Ringstedvej Roskilde )

Valutata 3 stelle su 5

Generelt et OK produkt. Desværre kan bedømmelsen kan kun blive middel efter ændret prisstruktur, hvor man skal betale tillæg hvis man vasker i en anden vaskehal end "hjemadressen".

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1852 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ofte ude af drift

Vaskehallen på Ringstedvej i Roskilde er ofte ude af drift og flere gang tager det flere dage før den bliver lavet. Vaskehallen på Industrivej i Roskilde vasker ikke særlig godt, det virker som om den er indstillet forkert, så børsterne ikke rammer sideruderne.

10 novembre 2024

Hej Lennart,
Tak for din feedback.
Jeg beklager, at du har oplevet udfordringer med vaskehallerne – det er selvfølgelig ikke det, vi ønsker.
Hvis en vaskehal ofte er ude af drift, eller hvis kvaliteten ikke lever op til forventningerne, vil jeg anbefale, at du kontakter vores kundeservice via hjemmesiden https://washworld.dk/hjaelp.
De vil meget gerne undersøge det nærmere og hjælpe dig videre.
Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre.

Cathrine🚗

Ok vask

Ok vask. Hjulvask kunne godt være bedre ligesom tørring.

10 novembre 2024

Hej Henrik

Tak for de flotte 4 stjerner 🌟. Jeg forstår, at både hjulvasken og tørringen kunne være lidt skarpere – vi værdsætter din feedback og tager den med videre. Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice via "Hjælp"-sektionen på hjemmesiden, hvis du ønsker yderligere hjælp.

Valutata 2 stelle su 5

Maskiner der ikke virker og dårlig vask…

Maskiner der ikke virker eller serviceres i dagtimer. Nu ingen vask om natten. DÅRLIG vask i dag på Ringstedvej i Roskilde. Måtte køre på Statoil efterfølgende for at få bilen ren. I dag 3 ud af 4 vaskehaller ude af drift i Roskilde.... IGEN!!!

6 novembre 2024

Hej! Jens
Tak for din feedback – jeg beklager de gentagne udfordringer, du har oplevet med vores vaskehaller i Roskilde. Jeg forstår, hvor frustrerende det må være at skulle finde alternativer for en tilfredsstillende vask. Din oplevelse er vigtig for os, og jeg vil sørge for, at din feedback bliver delt med vores team, så vi kan forbedre serviceniveauet. Du er også velkommen til at kontakte kundeservice via hjemmesiden for yderligere assistance.

Defekt anlæg

Kom til et anlæg
Der var helt åbent men den ene hal var ude af drift, og da da jeg så prøvede den anden stod der bare lukket på displayet
31/10 kl ca 20. Ringstedvej roskilde

29 ottobre 2024

Hej Jesper,
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager virkelig, at du oplevede driftsproblemer i begge haller. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder, og vi tager din feedback til os, så vi kan arbejde på at forbedre tilgængeligheden.

Sophie

Tørrer dårligt

31 ottobre 2024

Hej Lars

Tak for din feedback – det er ærgerligt at høre, at tørringen ikke fungerede tilfredsstillende. Kontakt gerne vores kundeservice via "Hjælp"-sektionen på hjemmesiden, så vi kan kigge nærmere på det og hjælpe dig bedst muligt.

Valutata 1 stelle su 5

Sider og bagende er slet ikke vasket 😟😟

30 ottobre 2024
Non scritta su invito

Hej Henning

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at siderne og bagenden ikke blev vasket ordentligt. For at få hjælp til sagen, anbefaler jeg at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside under "Hjælp." De kan hjælpe dig videre. Jeg vil gerne hjælpe dig med det!

Valutata 5 stelle su 5

Hurtigt og nemt vaske bilen.

Hurtigt og nemt vaske bilen.

5 ottobre 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Jeg er glad for at høre, at du fandt det hurtigt og nemt at vaske bilen hos os. Vi håber at se dig igen snart!

Sophie

Valutata 1 stelle su 5

Den hverken vasker eller tørrer godt

Den hverken vasker eller tørrer godt. Eneste plus er prisen.

12 ottobre 2024

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig ærgerligt, at vasken og tørringen ikke levede op til forventningerne. Vi sætter pris på din feedback. Hvis du fortsat oplever problemer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan hjælpe dig.

Lana

Valutata 2 stelle su 5

Min bil havde mange små sorte pletter

Min bil havde mange små sorte pletter, som jeg tror er pollen eller andet fra træerne. Jeg vælger en ekstra god vask til 134 kr. Vasken fjerner støv og fugleklatter men intet andet. Jeg kunne lige så godt have valgt en grundvask til 39 kr.

16 luglio 2024
Non scritta su invito

Hej Jette.

Det lyder som en ærgerlig oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os.
Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Venligst medsend billeder af vaskeresultatet.

Jeg ønsker dig en god dag.
Kirsten. Wash World

Valutata 4 stelle su 5

Måske lidt slidte børster til fælge men…

Måske lidt slidte børster til fælge men er ganske tilfreds til prisen

3 ottobre 2024

Hej Lene

Tak for din anmeldelse! Det er godt at høre, at du er tilfreds med prisen. Vi sætter pris på din feedback om børsterne og tager det til efterretning, så vi kan sikre den bedst mulige oplevelse fremover.

Mert

Valutata 3 stelle su 5

Jeg syntes ikke bilen blev helt ren i…

Jeg syntes ikke bilen blev helt ren i dag.

26 settembre 2024

Hej Suzzie,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at bilen ikke blev helt ren i dag. Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.

Ammar

God bilvask

God bilvask. God pris. God service

18 settembre 2024

Hej Tim,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både bilvask, pris og service. 😊

Yahya

Valutata 1 stelle su 5

Endnu engang var den ene vaskehal…

Endnu engang var den ene vaskehal igen-igen ude af drift. Tørring er nærmest ikke eksisterende og bilen er drivvåd efter endt vask.

19 settembre 2024

Hej Kristian,

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse, og det er bestemt ikke det, vi ønsker for vores kunder. Hvis du igen oplever en fejl med vaskehallen, er du meget velkommen til at bruge vores akuttelefon, så vi kan hjælpe dig med det samme. Vedrørende tørringen tager vi din feedback alvorligt og vil undersøge det nærmere.

Benny

Selvom det er basic

Selvom det er basic
Vasker den ikke for godt, bilen er ikke ren

19 settembre 2024

Hej Gitte,

Vi beklager, at Basis-vasken ikke levede op til dine forventninger, og at bilen ikke blev ordentligt ren. Vi sætter stor pris på din feedback og arbejder konstant på at forbedre vores service. Du kan skrive til vores kundeservice, så vil vi gerne undersøge din sag nærmere.

Ammar

Tørre stadigvæk meget dårligt

Tørre stadigvæk meget dårligt selv om jeg køber ekstra tørre tid

16 settembre 2024

Hej Pia,

Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at bilen stadig ikke tørrer ordentligt. Hvis du har brug for hjælp til at få løst problemet, kan du kontakte vores kundeservice via "Hjælp" på hjemmesiden – vi hjælper dig gerne! 😊

Lana

Efterlader bilen meget våd

Efterlader bilen meget våd, efter vandet er forsøgt blæst af.

11 settembre 2024

Hej Johnny

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at tørringen ikke har levet op til dine forventninger, og at bilen efterlades våd efter vasken. Vi tager din feedback alvorligt og vil kigge nærmere på, hvordan vi kan forbedre tørringsprocessen.

Vi håber, du vil give os en chance til at levere en bedre oplevelse næste gang.

Noman

Hej,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du oplevede, at der manglede sæbe under din vask. Det er selvfølgelig ikke den standard, vi ønsker at levere. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside, så vi kan hjælpe dig med at finde en løsning.

Wash World

Dejligt nemt

Dejligt nemt, men vaskebørsterne vasker ikke nå maskinen køre tilbage til udgangsposition

31 agosto 2024

Hej Kim,
Tak for den fine anmeldelse. Det ser ud til, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os. Hvis der er noget vi kan gøre, for at forbedre oplevelsen, må du gerne skrive til vores kundeservice.

Vi ser frem til at vaske din bil snart igen :-)

De bedste hilsner, Wash World

Ringstedvej 73 4000 Roskilde Danmark

Ringstedvej 73 4000 Roskilde Danmark

Rev skallen af mit sidespejl.. Jeg holdte i midten af hallen og mine sidespejle var klappet ind. Alligevel river maskinen skallen af og ridser min lak…. ALDRIG OM JEG KØRER I DERES VASKEHAL IGEN. Skaden er meldt og jeg har før og efter billeder.

D.1.8.2024 - Jeg modtager en tilbage meddelte fra min anmeldelse , hvor i simpelthen vurderer at i IKKE dækker min lak skade! Jeg er nu meldt ud af jeres vaskehal og kommer ALDRIG til at bruge den igen! virkelig noget svindleri overfor jeres kunder at i ikke vil påtage jer en skade JERES vaskehal har lavet..

29 luglio 2024

Hej Jenni.

Det er bestemt ikke meningen, når du vasker hos os. Godt at læse, du allerede har meldt dette via hjemmesiden. Den anmeldelse behandles af ekstern forsikringsskab, som vil vende tilbage til dig.

Jeg ønsker dig en god dag.
De bedste hilsner.
Kirsten. Wash World.

God vaskehal

25 luglio 2024

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟

Frederik

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più