Wash World - Roskilde - Ringstedvej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Ringstedvej 73, 4000 Roskilde, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Der er sjældent kø på de skæve tidspunkter, og maskinerne vasker alle kanter rent. Nok vigtigst: god, pletfri tørring. Standard guldvask.

Valutata 1 stelle su 5

Min bil blev ødelagt i en af deres vaskehaller. Børsten foran pressede mod ruden og den slog revner og ødelagde viskerblade samt maste motorhjelm og lavede buler. Dårlig oplevelse på Ringstedvej ved R... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fin vask - Bare irriterende at det ofte kun er en vaskemaskine til brug - den anden lukket på grund af fejl ( Ringstedvej Roskilde )

Valutata 3 stelle su 5

Generelt et OK produkt. Desværre kan bedømmelsen kan kun blive middel efter ændret prisstruktur, hvor man skal betale tillæg hvis man vasker i en anden vaskehal end "hjemadressen".

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1851 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God vask på Ringsted vej

God vask på Ringsted vej

9 marzo 2025

Hej Birgitte,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Jasmin.

Valutata 2 stelle su 5

Den ene vaskehald er megt tit lukket i Roskilde

Køen er ofte lang når den ene vaskehald er lukket ned
ikke kun for rengøringen tit og ofte står der er lukket

7 marzo 2025

Hej Svend,

Vi beklager, at du oplever, at den ene vaskehal i Roskilde ofte er lukket. Det sker nogle gange, at en hal midlertidigt lukkes for service, rengøring eller på grund af tekniske problemer – men det skal selvfølgelig ikke påvirke din oplevelse negativt.
Vi vil meget gerne se nærmere på sagen, så vi opfordrer dig til at kontakte vores kundeservice via hjemmesiden. På den måde kan vi undersøge det nærmere og hjælpe dig bedst muligt.

Jasmin.🚗

Valutata 4 stelle su 5

Generelt tilfreds med min Wash World…

Generelt tilfreds med min Wash World oplevelse.
Efterfølgende tørring er stadig ikke tilstrækkelig.

2 marzo 2025

Hej,
Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du generelt er tilfreds. Vi arbejder løbende på at forbedre oplevelsen, så vi sætter pris på din feedback omkring tørringen.
Sophie Wash World

Valutata 4 stelle su 5

Ok men ofte tekniske udfordringer fordi…

Ok men ofte tekniske udfordringer fordi nogle brugere ikke forstår den korrekte anvendelse selvom det klart står hvordan.

23 febbraio 2025

Hej Tom
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds, men vi forstår også din frustration over tekniske udfordringer. Vi arbejder løbende på at forbedre oplevelsen for alle brugere og sikre, at information om korrekt anvendelse er så tydelig som mulig.
Vi håber at se dig i vaskehallen igen snart!
Benny

Hurtigt og nemt 🚗

24 febbraio 2025

Hej Michelle,
Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du fandt vasken hurtig og nem. 🚗
Vi håber at se dig igen snart!

Kunne ikke vaske

Det er korrekt - men vaskehal 2 som jeg ventede på skulle blive ledig fremkom tekst " vaskehal er ledig om lidt" der der var gået ca. 3 min var den stadig ikke åbent. Så da vaskehal 1 kom med samme tekst ville jeg køre derover, men den åbnede heller ikke. Så kørte jeg. Syntes det er for ringe. Det kan godt være de er gået i udu, men det kan jeg ikke bruge til noget. Så en skuffende oplevelse

24 febbraio 2025

Hej Finn,
Tak for din feedback.
Det lyder som en rigtig frustrerende oplevelse, og det beklager jeg meget. Hvis du nogensinde oplever, at vaskehallen ikke åbner, anbefaler jeg at bruge nødtelefonen på stedet for hurtig hjælp. Jeg forstår, at det ikke ændrer din oplevelse denne gang, men jeg håber at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang.

Valutata 4 stelle su 5

Er jeres vaske blevet opgraderet?

Synes faktisk at den guldvask virker bedre end hvad den har gjort før.

19 febbraio 2025

Hej Jesper,

Mange tak for din anmeldelse. Vi har introduceret nye vaskeprogrammer med ny grønnere og mere effektiv kemi i vores vaskehaller. Det giver en grundigere vask og en bedre tørring.
Jeg er glad for at høre, at du har oplevet en bedre vask - det er netop dét. vi stræber efter!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Helle tiden 1 waske room virke ikke

Altid er problem med vaskeroom 1 alle 2 de virke ikke

6 febbraio 2025

Hej,
Tak for din anmeldelse og din feedback. Vi beklager de gentagne problemer med vaskehallen. Vores teknikere arbejder på at løse driftsproblemerne hurtigst muligt for at sikre en bedre oplevelse.

Ahad

Valutata 2 stelle su 5

Vaskehallerne er meget ofte ude af…

Vaskehallerne er meget ofte ude af drift med lang ventetid til følge.

31 gennaio 2025

Hej Michael,

Tak for din feedback. Vi beklager, hvis du ofte oplever driftsudfordringer og ventetid – det er selvfølgelig ikke optimalt. Vi arbejder løbende på at sikre stabil drift og en god oplevelse for vores kunder. Tak fordi du gør os opmærksom på det!

Fin oplevelse

Fin oplevelse. Efter tørring var der dog en lidt rigelig mængde vand, der dryppede ned og bilen. Det var i Roskilde.

2 febbraio 2025

Hej Jonas

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at du havde en fin oplevelse. Vi beklager dog, at der var lidt for meget vand tilbage efter tørringen i Roskilde. Vi sætter pris på, at du gør os opmærksom på det, og vi tager det med os.

Bedre tørring af bilen end tidligere

Bedre tørring af bilen end tidligere

30 gennaio 2025

Hej Birgit

Tak for din anmeldelse! Det er godt at høre, at tørringen er blevet bedre. Vi arbejder altid på at forbedre oplevelsen, og jeg håber, din næste vask bliver endnu bedre! 🚗💦😊

Valutata 5 stelle su 5

Generelt bare en god vaske oplevelse og…

Generelt bare en god vaske oplevelse og jeg er glad for det billige abonnement...😃👍

29 gennaio 2025

Hej Heidi

Tusind tak for de 5 stjerner! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både vasken og abonnementet. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at vaske din bil igen! 🚗💦😊

Lukker for tidligt

22 gennaio 2025

Hej Anita
Tak for din feedback – vi beklager, hvis åbningstiderne ikke passer til dine behov. Jeg sender din kommentar videre til den rette afdeling, så det kan blive taget i betragtning fremover.
Bedste hilsner,
Aden😊

er tit defekte i roskilde

er tit defekte i roskilde

17 gennaio 2025

Hej Søren,
Tusind tak for de 5 stjerner, selvom det er ærgerligt at høre, at der ofte er udfordringer med anlæggene i Roskilde. Vi arbejder løbende på at minimere nedetid og sikre, at alt fungerer optimalt. Tak for din tålmodighed og feedback – det hjælper os med at blive endnu bedre.

Valutata 5 stelle su 5

Kort ventetid og flot arbejde.

Som altid en meget fin vask, næsten ingen ventetid. Vask og tørring. Affinde standard. Rigtig godt tilfreds😊

17 gennaio 2025

Hej Mogens,
Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er rigtig godt tilfreds, og at både vasken og ventetiden lever op til dine forventninger. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart! 😊🚗

Valutata 3 stelle su 5

Jeg har abonnement og overvejer at stoppe det.

Jeg har abonnement og overvejer at stoppe det (er lige steget i pris.
Jeg har guldvask, der blandt andet indeholder "dobbelt tørring og hjulvask"
Bilen har næsten vand over det hele efter vask og fælgene bliver vist kun vasket af de store børster. Så alt i alt ikke rigtig godt til prisen!

27 dicembre 2024

Hej Mette,
Tak for din feedback.
Jeg er ked af at høre, at du ikke er helt tilfreds med din oplevelse. Vi ønsker at give den bedste service og kvalitet, så jeg vil gerne undersøge sagen nærmere. Hvis du har flere detaljer er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil tage et kig på det.
Vi håber, at du giver os en chance for at rette op på det og fortsat være en tilfreds kunde.
Venlig hilsen, Amal

Ekstra pris !!!

Synes godt nok der er at stramme den at i nu tager ekstra hvis man ikke vasker i sin primære vaskehal.
Ja. Ved godt at man så kan betale ekstra 10 kr om mdr, men synes det er strengt

11 dicembre 2024
Non scritta su invito

Risposta di Wash World - Roskilde - Ringstedvej

Hej, Martin og tak for din feedback! Jeg forstår godt, at du finder det frustrerende med den ekstra betaling uden for den primære vaskehal. Vi tager kun betaling for dette for at kunne opretholde den bedste service og vedligeholdelse i alle vores vaskehaller, men jeg kan sagtens se, hvordan det kan opleves som en ulempe.

Jeg sætter stor pris på, at du deler din mening, og jeg tager det videre som input til vores team. Tak fordi du er en del af vores abonnement – vi værdsætter din loyalitet. 😊

Valutata 1 stelle su 5

Det var nok den dårligste vask ever hos…

Det var nok den dårligste vask ever hos jer.... Har ellers været kunde i mange år.
Møgbeskidt bil efter vask og så glemte maskinen at tørre til sidst. Total dårlig oplevelse, og spild af min tid.

5 dicembre 2024

Hej Marianne,
Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af at høre om din dårlige oplevelse, især når du har været kunde i så mange år. Det lyder ikke som den standard, vi ønsker at levere. Du må meget gerne kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside, så vi kan undersøge det nærmere og hjælpe dig bedst muligt.

Hej Poul Erik

Tusind tak for din flotte anmeldelse med 5 stjerner! 🌟 Det glæder mig virkelig, at du har haft en positiv oplevelse hos os. Hvis der nogensinde skulle være noget, du har brug for hjælp til, er jeg altid klar til at assistere.

God og problemfri vask

18 novembre 2024

Hej Monty,

Tak for din anmeldelse! Det glæder mig at høre, at du havde en god og problemfri vask. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart! 😊

Aden

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più