Wash World - Ringsted - Nørregade Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Nørregade 70, 4100 Ringsted, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Har kun godt at sige om vaskekvaliteten. Men til gengæld fungerer elektronikken i hallerne ikke optimalt. I mange måneder har man f.eks ikke kunne se noget tal i displayet for, hvor mange biler der h... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

God vaskekvalitet, men en manglende stjerne fordi der alt for ofte er skilte der ikke virker, med f.eks. Antal biler i kø, resterende vasketid for igangværende vask. Desuden er der ofte nedbrud på én... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Godt tilfreds med selve bilvask. Men der mangler skraldespand til eksempelvis vinduesviskerovertræk. mvh Kim

Valutata 2 stelle su 5

Vaskehal i Ringsted v / outlett......Der er stort set ALTID en af de 2 vaskemaskiner i stykker , så ventetiden er alt for lang...Hver gang er der flere der kører igen da køen stikker helt ud af vaskeh... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1758 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Skærmene virker ikke.

Skærmen med hvor mange biler og skærmen med tid virker ikke, det er sørgeligt og ikke godt nok

10 aprile 2024

Hej Poula,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager ulejligheden med informations- og tidsskærmene, der ikke fungerer korrekt. Din feedback er vigtig for os, og vi arbejder på at løse disse tekniske problemer hurtigst muligt. For yderligere assistance, beder vi dig kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Valutata 2 stelle su 5

Den ene vask virkede ikke og der var…

Den ene vask virkede ikke og der var ingen information på skærmene, som heller ikke virkede

8 aprile 2024

Hej Lars,

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Du må derfor rigtig gerne skrive til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Valutata 5 stelle su 5

Udmærket vask men virkelig dårlig tørring, skal selv tørre efter hver gang.…

Udmærket vask men virkelig dårlig tørring

8 aprile 2024

Hej Per,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os at høre, at du var tilfreds med vasken. Vi beklager, hvis tørringen ikke levede op til dine forventninger. Vi stræber altid efter at levere den bedste service, og dine oplevelser hjælper os med at forbedre. For specifik assistance eller hvis du oplever problemer under vask, er du altid velkommen til at kontakte vores akuttelefon.

Dårlig tørring

Dårlig tørring
Infotavle med manglende tekst eller forkert tekst (Tid til vaskehal er klar til næste bil)

5 aprile 2024

Hej Palle,

Tak for din anmeldelse og for at påpege disse områder, hvor vi kan forbedre os. Vi beklager problemerne med tørringen og eventuelle forvirringer forårsaget af vores infotavle. Din feedback hjælper os med at rette fokus mod, hvad der skal forbedres. For yderligere assistance, beder vi dig kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Valutata 3 stelle su 5

At vaskemaskine ikke altid virker…

At vaskemaskine ikke altid virker lufttørre er for langt væk fra bilen.

31 marzo 2024

Hej Hans.

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Venligst medsend billeder af vaske/ tørre-resultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Kirsten. Wash World.

Valutata 2 stelle su 5

Jeg syntes maskinerne tørrer meget…

Jeg syntes maskinerne tørrer meget dårligt køber gulvvask og skal tørrer hele bilen af efter vask

30 marzo 2024

Hej,

Tak for din tilbagemelding. Jeg beklager, at du har oplevet utilfredsstillende resultater med tørringen efter din vask. Vi stræber efter at levere en service, der opfylder vores kunders forventninger, og det lyder som om, vi ikke har levet op til dette i dit tilfælde. For at vi kan adressere og forbedre vores tørringsproces, vil det hjælpe os meget, hvis du kunne kontakte vores kundeservice via washworld.dk under "Vaskehal og reklamation". Her kan du give os detaljerede oplysninger om din oplevelse, så vi kan tage hånd om dine bekymringer på bedst mulig måde.

Valutata 1 stelle su 5

Ringe

Virkelig dårlig vedligeholdelse af vaskehal

27 marzo 2024

Hej Palle,

Det lyder til, at du har haft en dårlig oplevelse.
Vi anbefaler derfor, at du skriver til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen.

Amalie

Valutata 3 stelle su 5

Synes det er ærgerligt at den kun…

Synes det er ærgerligt at den kun vasket halvdelen af ruderne

25 marzo 2024

Hej Trine,

Tak for din anmeldelse og de tre stjerner.
Vi beklager dybt, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende, og at ruderne kun blev halvt vasket.
Det er absolut ikke standarden for vores service, og vi tager din feedback alvorligt. For at vi kan adressere dette problem effektivt og sikre, at det ikke sker igen, vil det være meget hjælpsomt, hvis du kunne kontakte vores kundeservice med flere detaljer om din oplevelse.
Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi ønsker at sikre, at alle aspekter af vores service lever op til dine forventninger.

Cathrine🚗

Valutata 3 stelle su 5

Bilvask ved washworld er ok

Bilvask ved washworld er ok, når maskinerne ellers virker. Wash world udfører et absolut minimum af vedligehold på anlæggene. Derfor er der tit irriterende maskinstop pga fejl.

24 marzo 2024

Hej Bo,

Tak for din anmeldelse og ærlige feedback. Vi beklager de udfordringer, du har oplevet med maskinstop og vedligehold af vores anlæg. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi stræber efter at forbedre vores service. For øjeblikkelig assistance ved eventuelle maskinfejl, bedes du kontakte vores akuttelefon. Vi arbejder kontinuerligt på at sikre, at vores anlæg fungerer optimalt for en bedre kundeoplevelse.

Valutata 2 stelle su 5

Dyreste abbonement og alligevel er…

Dyreste abbonement og alligevel er bilen ikke ren og utrolig dårlig tørremaskine

23 marzo 2024

Hej Rene,

Tak for din feedback. Vi beklager, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne, især med vores dyreste abonnement. For at adressere og løse de oplevede problemer bedst muligt, anbefaler vi, at du besøger 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, hvor du kan få yderligere assistance fra vores kundeservice.

Valutata 3 stelle su 5

Umiddelbart er jeg glad for Wash World…

Umiddelbart er jeg glad for Wash World men hallen i Ringsted Nørregade trænger til en opfriskning. Der er meget maling der er skallet af i vaskehallen og på maskinen. Tidsmekanismen virkede ikke i hal 2.

Den tørrer bilen meget dårligt.

20 marzo 2024

Hej Hans,

Tak for din anmeldelse og det, at du deler dine tanker med os. Det glæder os at høre, at du generelt er tilfreds med Wash World. Vi beklager dog de oplevelser, du har haft i vaskehallen i Ringsted Nørregade. For at sikre, at dine bekymringer bliver adresseret korrekt, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice gennem 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside. Dette vil give os mulighed for at følge op på situationen og forbedre din oplevelse.

Valutata 2 stelle su 5

Længe om at få lavet vaske maskinerne i…

Længe om at få lavet vaske maskinerne i Nørregade 4100

20 marzo 2024

Hej Eva,

Fornuftig pris

Hurtig og billig vask

17 marzo 2024

Hej Rene.

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Du ønskes en rigtig god dag.
Kirsten. Wash World.

Aldrig ret meget ventetid

Aldrig ret meget ventetid.
Super nemt med nummerpladegenkendelse.
Flot ren bil 🤩

15 marzo 2024

Hej Peter,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger 😊

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Valutata 4 stelle su 5

Har lige vasket bil i Nørregade i…

Har lige vasket bil i Nørregade i Ringsted.
Den kunne ikke vaske en fugle høm høm af forruden.

14 marzo 2024

Hej Gitte,

Tak for dine fire flotte stjerner. Hvis man har indgroet snavs, såsom insekter og fugleklatter, anbefaler vi naturligvis, at man forvasker sin bil, enten for at blødgøre snavset eller fjerne det værste, så man opnår det bedste vaskeresultat, da vores skumbørster i vores vaskehaller er lavet til at være så effektive, men også så skånsomme som muligt, for at skåne lakken på din bil.

Vi har derfor vand eller højtryksskyl til rådighed de fleste steder, så man kan forvaske sin bil, inden man kører ind i vaskehallen.

Perfect

Excellent
Always perfect washing

8 marzo 2024

Hi Nebojsa,

Thank you for your positive review and the 5 stars! We are delighted to hear that you are satisfied with our washing service. Your satisfaction is our top priority, and we look forward to continuing to provide a service that meets your expectations.

Best regards,
Frederik

Valutata 3 stelle su 5

Skilte på stolpen til vaske hallen virker ikke

Hej der er ikke nogen skilte der virker på væggen så man kan se om der er biler i vaskehallen

1 marzo 2024

Hej Per.

Det er jeg ked af, at høre du har haft sådan en oplevelse, til en anden gang er du mere end velkommen til, at ringe til vores akut telefon, så vi kan hjælpe dig med at rette fejlen ude på lokationen.

Jacob

Valutata 3 stelle su 5

Den ene vaskemaskine var ude af drift

Den ene vaskemaskine var ude af drift, derfor lang ventetid. Lystavle til den anden maskine også ude af drift. Den billige vask kan gå an, men tørring er elendig

26 febbraio 2024
Non scritta su invito

Hej,

Jeg beklager ventetiden og problemerne med vaskemaskinen og lystavlen.

Hvis tørringsprocessen ikke har været tilfredsstillende, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice med billeder af resultatet, så vil de vurdere tørringen for dig, samt finde en passende løsning.

Frederik

Valutata 2 stelle su 5

Jeg er ikke tilfreds med vask af Smart…

Jeg er ikke tilfreds med vask af Smart Fortwo som kun en længde på 2.63 m.(bagende bliver ikke vasket)
Har også problemer med at fjerne skyllemiddel/voks fra bilruder
Har forsøgt at indberette til Kundeservice men de vender ikke retur
Biltaksator
Steen Tommy Olsen
Vil gerne kontaktes
Tlf 22 94 23 70

4 febbraio 2024
Non scritta su invito

Hej Steen.

Øv, sikke en ærgerlig oplevelse du har haft dig. Det er bestemt ikke meningen, når man besøger eller kontakter os. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen ved at sende en mail til: https://washworld.dk/hjaelp medsend foto af bilen efter vask.
Du vi modtage et sags nr., som bekræftelse på, at vores kundeservice har modtaget din mail.

Kirsten. Wash World

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più