Wash World - Ringsted - Nørregade Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Nørregade 70, 4100 Ringsted, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Har kun godt at sige om vaskekvaliteten. Men til gengæld fungerer elektronikken i hallerne ikke optimalt. I mange måneder har man f.eks ikke kunne se noget tal i displayet for, hvor mange biler der h... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

God vaskekvalitet, men en manglende stjerne fordi der alt for ofte er skilte der ikke virker, med f.eks. Antal biler i kø, resterende vasketid for igangværende vask. Desuden er der ofte nedbrud på én... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Godt tilfreds med selve bilvask. Men der mangler skraldespand til eksempelvis vinduesviskerovertræk. mvh Kim

Valutata 2 stelle su 5

Vaskehal i Ringsted v / outlett......Der er stort set ALTID en af de 2 vaskemaskiner i stykker , så ventetiden er alt for lang...Hver gang er der flere der kører igen da køen stikker helt ud af vaskeh... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1755 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Ingen ventetid og anlæg fungerede…

Ingen ventetid og anlæg fungerede upåklageligt Tørring oplevet bedre end normalt

4 ottobre 2024

Hej Jan,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse uden ventetid, og at anlægget fungerede upåklageligt. Det er også dejligt at høre, at tørringen var bedre end normalt. Vi ser frem til at vaske din bil igen snart!

Ammar

Valutata 3 stelle su 5

Syntes at vasken bliver ringere og…

Syntes at vasken bliver ringere og ringere , samtidigt med at prisen stiger.....

20 settembre 2024

Hej Tristan,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du oplever, at kvaliteten af vasken ikke lever op til dine forventninger, samtidig med at prisen stiger. Din feedback er vigtig for os, og vi stræber altid efter at forbedre vores service. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for yderligere hjælp.

efterhånden megen skimmel

efterhånden megen skimmel, alger eller hvad det nu er, ofte er den ene hal lukket, forståeligt ved nedbrud, det er blot alt for tit

18 settembre 2024

Hej Dreyer,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med skimmel eller alger, samt at vaskehallen ofte er lukket. Vi forstår, at det kan være frustrerende, når der er hyppige nedbrud, og vi arbejder løbende på at forbedre vores drift. Din feedback er meget værdifuld, og vi vil tage det med i vores bestræbelser på at sikre en bedre oplevelse.

Benny

Discountvask😆

Guldvask, ingen sæbe i automaten= discountvask som sædvanlig😆 meget dårlig tørring, selv om i beder om feedback sker der ikke en SKID😆

16 settembre 2024

Hej Ole,

Det er ærgerligt at høre, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Jeg har givet informationen omkring manglende sæbe i automaten videre til vores tekniker, så de kan tage et kig på det.

Jeg håber din næste oplevelse bliver bedre.

Sophie

Kan ikke nummerplade genkendelse

Kan ikke nummerplade genkendelse
Opsiger min aftale hvis det forsætter

7 settembre 2024

Hej Torben,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager virkelig, at du oplever problemer med nummerpladegenkendelsen – det er selvfølgelig ikke meningen. Kontakt gerne vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan hjælpe dig med at få løst problemet hurtigst muligt.

Muhammad

Det bliver kun 4

Jeg oplever at der er mange fejl /lukket på den vaskehal jeg bruger i Ringsted.
Den tørre heller ikke ordenligt, hvis der blev rettet op på se ting ville den få 5 *

12 marzo 2024

Hej Daniel,

Tak for din anmeldelse! Vi beklager, at du har oplevet fejl og udfordringer med hallerne i Ringsted. Vi arbejder løbende på at forbedre vores faciliteter, og vi håber, at din næste oplevelse lever op til dine forventninger – så vi kan få den sidste stjerne med! 😊

Valutata 5 stelle su 5

ok vask dog laver det mange småridser i…

ok vask dog laver det mange småridser i lakken

30 agosto 2024

Hej Thomas,

Tak for de 5 stjerner! Det er godt at høre, at du overordnet set var tilfreds med vasken. Hvis du oplever ridser i lakken er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer.

Valutata 1 stelle su 5

Vasken gik i stå to gange hvor jeg…

Vasken gik i stå to gange hvor jeg måtte ringe ind og få den først startet igen og efterfølgende kørt væk så jeg kunne komme ud, jeg måtte køre derfra med en helt våd og nu hvid prikket bil..
Kunne så få en ny gratis vask næste gang, men hjælper ikke så meget når man er abonnement kunde, så kunne hun opgradere det en måned, men da jeg også havde det højeste der..Ja så kunne der ikke gøres andet.. Så faste kunder er det bare ærgerligt for når der sker et eller andet? :-(

30 luglio 2024

Hej, Kenneth

Jeg beklager virkelig din oplevelse med vasken og den efterfølgende udfordring. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere. Selvom det er frustrerende, at vi ikke kunne tilbyde en passende løsning på stedet, vil jeg gerne opfordre dig til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside. De kan måske finde en bedre løsning for dig som loyal abonnementskunde.

Tak for din forståelse, og vi vil gøre vores bedste for at forbedre din oplevelse fremover.

Jacob

Generelt en god oplevelse

Generelt en god oplevelse. Dog kunne Tørring være bedre.

6 luglio 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Det er dejligt at høre, at du generelt havde en god oplevelse. Vi tager din feedback om tørringen til efterretning og arbejder på at forbedre os 🚗.

Meget dårlig vask

Har lige været op at vaske i Ringsted, vandet lugter totalt rødden, i forvejen dårlige Tørring blev ikke bedre af at vandet stædig sprøjte ud af dyserne. Selv om i har sæt prisen gevaldig op er vasken blevet meget dårligere end den var.

16 giugno 2024

Hej Dieter,

Tak for din feedback. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse i vores vaskehal i Ringsted. Det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter.

Din oplevelse er vigtig for os, og vi ønsker at sikre, at vores tjenester lever op til dine forventninger.
Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan få flere detaljer og finde en passende løsning for dig.

Vi beklager ulejligheden og håber at kunne byde dig velkommen igen med en bedre oplevelse.

Med venlig hilsen,
Jasmin.

Hej Dorte,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at anlægget i Nørregade til tider er i uorden. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores anlæg og service. Vi håber at se dig igen snart, og hvis du oplever problemer en anden gang, er du velkommen til at ringe til vores akutnummer.

Nemt og bekvemt

27 maggio 2024

Hej Tom,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du finder vores bilvask nem og bekvem.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

WashWorld

Manglende service og vedligehold

Jeg har været tilfreds medlem siden Ringsted afdeling åbnede, men jeg må efterhånden sige at service på maskinerne og udstyr har været stærkt faldende siden da.
Jeg har af 2 omgange skrevet om vedvarende fejl på maskinerne, der er næsten altid en af maskinerne der ikke virker, men det hjælper ikke.
Display der viser hvor mange biler der er i kø, har ikke virket i mere end et år(!)
Så jeg overvejer kraftigt om jeg skal fortsætte...

17 maggio 2024
Non scritta su invito

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har oplevet faldende service på maskinerne og udstyret i Ringsted. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi tager din feedback alvorligt og vil undersøge de vedvarende fejl og det ikke-fungerende display nærmere. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice for yderligere hjælp.

Super god vask

Super god vask . Den eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner er , at den ene af maskinerne tit er ude af drift.
Og derfor alt for lang ventetid.

12 maggio 2024

Hej Peter.

Mange tak for de fem stjerner, dem er vi meget glade for. Det virker derfor også til, at du har haft en god oplevelse, og det er jo det vigtigste for os.
Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Jeg ønsker dig en god dag.
De bedste hilsner
Kirsten. Wash World.

Valutata 2 stelle su 5

Den tørrer møg dårligt

Den tørrer møg dårligt. Og når vandet så tørrer af sig selv så er bilen fyldt med hvide pletter (kalk eller sæbe? )

8 maggio 2024

Hej Jette,

Det lyder som en ærgerlig oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os. Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Du må rigtig gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet.

Lufttørring af bil

Lufttørring af bil
Der mangler ikke noget i hallen, der er alt hvad der behøves, men selv ved 3xtørring er der meget vand på bilen, der kunne godt ønskes en større motor til blæseren, men ellers alt godt
Fortsat god dag
Preben

8 maggio 2024

Hej Preben,

Tak for din tilbagemelding og de venlige ord om vores faciliteter. Jeg beklager at høre, at tørringen ikke har været tilfredsstillende, selv efter flere forsøg. Din feedback vedrørende behovet for en kraftigere blæser er noteret. For øjeblikkelig hjælp med tørringsproblemer, kan du kontakte vores akuttelefon, når du er i vaskehallen. Det giver os mulighed for at assistere dig bedst muligt på stedet.

Fortsat god dag,
Jacob

Ustabil

Vasker fint. Men det er kun den ene vask der virker. Der er for tit nedbrud.

27 aprile 2024

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Der er både hyppigt service og rengøring af vores maskiner, og de er kun lukkede midlertidigt ved tekniske fejl. Det er selvfølgelig ikke meningen, at du skal have en fornemmelse af, at vaskehallerne ofte er lukkede. Vi beklager ulejligheden med nedbruddene og arbejder på at forbedre driftsstabiliteten.

Du må meget gerne skrive til vores kundeservice via [https://washworld.dk/hjaelp](https://washworld.dk/hjaelp), så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Okay

Sjældent kø

20 aprile 2024

Hej Lene,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner!
Det er godt at høre, at du sjældent oplever kø ved vores vaskehaller.

Vi bestræber os på at sikre en effektiv service for alle vores kunder.

Cathrine🚗

Hej Palle,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager problemerne med tørringen og skiltningen. Vi værdsætter din feedback og vil gerne løse disse problemer. Venligst indsend en reklamation på vores hjemmeside under 'Reklamation af vask'.

Ahad

Valutata 5 stelle su 5

Ikke tilfreds.😆vasker og skyller ikke…

Ikke tilfreds.😆vasker og skyller ikke rent

8 aprile 2024

Hej Susanne,

Tak for din anmeldelse. Selvom vi ser, at du har givet os fem stjerner, forstår vi på din kommentar, at du ikke er tilfreds med vaskens kvalitet. Vi beklager, at vasken og skyllingen ikke levede op til dine forventninger. For at adressere og løse dette problem beder vi dig kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Jasmin.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più