Wash World - Odense V - Bystævnevej Recensioni

TrustScore 4 su 5

Bystævnevej 5, 5200 Odense, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

I aftes sent, havde jeg nogle spørgsmål som chatten ikke kunne svare på. Derfor udfyldte jeg en formular fra deres website, så jeg kunne komme i kontakt med dem. Allerede her til morgen, har jeg få... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

De virker ikke optimalt med det ene eller andet mange gange og tørring kunne godt være meget bedre Evt sprinkler der ikke virker Hjulvask virker ikke mange gange da jeg havde en større pakke hvor... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Highlights af de ting jeg kan lide ved denne af deling: - Fornuftig bilvask til pengene - Forholdsvis kort ventetid - Bedre for miljøet end at stå og vaske der hjemme på vejen - Mulighed for ti... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Mage til elendig vask findes næppe. Billeder med udpluk af manglende vask er sendt til Wash World. For at give kompensation for elendig vask, skal man sende sit kontoudskrift og ovestrege det d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1807 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Fin vask idag, men skidt sidste gang.

Fin vask idag, og fin Tørring. (Vaskehal med polering/tørrings børster)

Men, sidste gang jeg vaskede bil var det også en Fin vask, men meget ringe Tørring..
Bilen var pjaskvåd bagpå og godt dråbeplettet på resten af bilen..
(Vaskehal uden polering/tørrings børster..)

30 settembre 2023

Hej Palle,

Tak for den gode anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse i vores vaskehal. Vi ønsker dog altid at yde den bedste service, så vores kunder kan få en femstjernet oplevelse. Derfor skal du være mere end velkommen til at skrive til vores kundeservice, i forhold til din henvendelse om tørringen. de ville her yde deres bedste service, og få løst problemet.

Jasmin.

Dårlig vaskeudstyr

Dårlig vaskeudstyr, sjælden man får en vask som er ok.
Ud af tre haller i Odense, er der næsten altid en der er ude af drift. Så kommer der ikke sæbe på den halve bil. Så bliver den ikke poleret, kun afblæst begge veje. Så fungerer hjulvask ikke. Så fungerer forvask ikke, går i gang med vask med det samme.

24 settembre 2023

Hej Ove

Hvis du oplever en vask, der ikke er i orden eller ikke lever op til produktbeskrivelsen så kan jeg kun anbefale at du kontakter kundeservice og klager over vasken. Tag billeder af bilen efter vask og send med ind, så hjælper vi dig selvfølgelig.

Valutata 2 stelle su 5

Jeg oplever desværre ofte at der er…

Jeg oplever desværre ofte at der er fejl på vaskemaskinerne eller at der er vaskemaskiner som er ude af drift.
Sidste gang jeg vaskede bil, virkede vanddyserne i venstre side af vaskehallen ikke.
Jeg måtte derfor kørte to gange igennem vaskehallen i to forskellige vaskemaskiner.

14 settembre 2023

Hej Søren

Vi gør vores bedste for at holde lokationerne kørende, men når man arbejder med teknik, så kan der desværre ske uventede fejl.

Vores Helpdesk-afdeling er bemandet 24/7 for at hjælpe og prøve at udrede alle akutte problemer, når de opstår, men det er ikke altid muligt, og derfor kan der desværre forekomme nedetid på nogle haller.

Hvis du oplever driftstop ude på lokationen, kan du ringe ind på vores akuttelefon. Tlf.nr. står oplyst ude på terminalen og inde i vaskehallen. Du kan også gå ind på vores hjemmeside og finde din vaskehal på https://washworld.dk/find-wash-world-vaskehal - der vil der stå oplyst, hvis vaskehallen er nede så du ikke kører forgæves.

Valutata 2 stelle su 5

Godt koncept, men varierende tilfredshed

Jeg har været super tilfreds med Wash World og hele konceptet fra starten, men må desværre trække nogle stjerner fra, da vaskeprogrammerne i vaskehallen vasker som vinden den blæser, altså meget skiftende og med kritisabel resultat. Flere gange oplever jeg at få vasket helt uden sæbe og cirka hveranden gang mangler hjulvasken. Polérbørsterne fedter nogle gange bilen mere til end de gavner.

12 settembre 2023

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse med 2 stjerner og for at dele dine oplevelser med os. Vi beklager de udfordringer, du har oplevet med vores vaskeprogrammer og resultater.

Vi tager dine kommentarer til efterretning og vil arbejde på at forbedre vores vaskeprogrammer og vedligeholdelse af udstyr for at sikre mere pålidelige og kvalitetsmæssige vaske.

Hvis du har yderligere feedback eller ønsker at rapportere specifikke problemer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig bedre.

Jeres maskiner i Odense Tørre dårlig

Jeres maskiner i Odense Tørre dårlig. Den tørre man kan købe. Tilvalg er ikke penge vær
Hvorfor har i ikke nogen telefon nr i kundeservice. I er. Flere måneder om at svare på mail

16 settembre 2023
Non scritta su invito

Hej Per,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Valutata 1 stelle su 5

Stort set hver gang jeg får vasket bil…

Stort set hver gang jeg får vasket bil så er der noget der er gået i stå. Utrolig belastende og meget dårlig kvalitet.

14 settembre 2023

Hej,

Tak for din anmeldelse med 1 stjerne. Det er beklageligt at høre, at du gentagne gange har oplevet problemer under din vask.

Vi undskylder for de udfordringer, du har haft med vores service. Vi vil undersøge årsagerne til disse problemer og arbejde på at forbedre kvaliteten af vores tjeneste, så vores kunder får en mere pålidelig oplevelse.

Hvis du har yderligere kommentarer eller ønsker at rapportere specifikke problemer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig bedre.

Valutata 2 stelle su 5

1 vaskehal var ude af drift blank skærm…

1 vaskehal var ude af drift blank skærm information om vask,displayer på væg virkede ikke

13 settembre 2023

Hej Jørgen,

Tak for din feedback. Vi kan desværre ikke se at der skulle være noget ved infotavlen, men vi genstarter hele systemet derude, bare for at være sikre på at alt er som det skal være.

Odense

Det meste af tiden er maskinen ude af drift og tom for opvaskemiddel

9 settembre 2023

Hej Ahmad,

Tak for din anmeldelse og din feedback. Det er beklageligt at høre, at du har oplevet problemer med vores vaskeanlæg, herunder manglende sæbe og driftsproblemer.

Vi beklager for de ulemper, du har oplevet. Vores teknikere arbejder løbende på at vedligeholde vores vaskeanlæg, men nogle gange kan der opstå uforudsete problemer.

Jeg vil anbefale, at du skriver ind til vores kundeservice på www.washworld.dk/hjaelp angående din oplevelse, så vil de med sikkerhed hjælpe dig.

Hej Jan,

Tak for de fire stjerner. Det tyder på, at du har haft en god oplevelse hos os, men vi håber selvfølgelig altid på fem stjerner. Du er derfor velkommen til at skrive til vores kundeservice, hvis der er noget, som du synes vi kan gøre bedre.

Vi håber på at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang :-)

Hej Emma,

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Du ønskes en rigtig god dag :-)

Meget god og hurtig

Hej Mohammad,

Det lyder til at du har haft en god oplevelse.
Vi sigter dog altid efter de 5 stjerner, så hvis du føler der er noget vi kan gøre bedre, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Bøvl for ofte

Synes næsten altid der er et eller andet der ikke fungerer.

Om det så er vaskehal der er lukket, skærmene ikke fungerer, at den går i stykker undervejs..

Hej Mads,

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Valutata 3 stelle su 5

Slidt vaskehal

Gamle vaske maskiner, og en vaskehal, spm bestemt trænger til renovering.

Hej,

Det lyder som om, du har haft en okay oplevelse i vaskehallen, men vi ønsker selvfølgelig at gøre den endnu bedre. Så hvis du har tid og lyst, er du mere end velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp.

Valutata 1 stelle su 5

Kalkpletter på ruder vasker ikke rent

Kalkpletter på ruder vasker ikke rent, tørrer dårligt

10 agosto 2023

Hej Jørgen

Hvis du oplever kalkpletter efter vaks/tørring, kan vi kun opfordre dig til at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside. Her kan du lave en reklamation for vasken, og vi kan undersøge om der skal en tekniker ud til vaskehallen.

Valutata 2 stelle su 5

Jeg har for mange gange mødt lukkede…

Jeg har for mange gange mødt lukkede vaskehaller, så jeg har kørt forgæves.

19 luglio 2023

Hej steen,

Det virker til, at du ikke har haft den mest optimale oplevelse i vaskehallen. Det er vi kede af, da vi altid ønsker at give vores kunder en god oplevelse.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede. Du må derfor rigtig gerne skrive til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Men for at du ikke skal køre forgæves så kan man heldigvis altid se inde på vores hjemmeside "washworld.dk" om hallerne er lukkede.

Valutata 4 stelle su 5

Ok vask men mistede min kappe til…

Ok vask men mistede min kappe til bagvasker på min nye bil :-(

14 luglio 2023

Hej Heidi,

Tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner! :-)

Det lyder da som en uheldig oplevelse du har haft i vaskehallen og det er bestemt ikke meningen! Jeg vil opfordre dig til at kontakte vores kundeservice, så de kan hjælpe dig videre.

Cecilie

Valutata 4 stelle su 5

Rigtig god plads til at vaske bilen

Rigtig god plads til at vaske bilen, men hvis der er skader på vaskehalden, skal du selv ordne det. Jeg havde ødelagte spoilerlamper i skuret og de siger at det ikke er deres problem 😞

7 luglio 2023

Hej Kusai,

Med hensyn til skade - Vi som virksomhed foretager ikke selv vurderingen af skader på vores produkter. Vi arbejder sammen med en uafhængig tredjepart, som er specialiseret i at vurdere eventuelle skader og afgøre, om de skyldes produktionsfejl eller om de er opstået efter købet.

Valutata 5 stelle su 5

Nemt og smidigt

Nemt og smidigt! Ingen kø i dag

1 luglio 2023

Hej Morten,

Tusind tak for de mange flotte stjerner. Det er fantastisk at se og høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden. Du ønskes en skøn dag herfra :-)

Hej Mikael,

Vi er kede af din oplevelse.

Vores teknikere arbejder hårdt på at holde vaskemaskinerne kørende og vi er mindst lige så kede af lukkede vaskehaller som dig.

Vi håber at se dig i vores vaskehaller igen.

Overvejende positivt.

Der er desværre for tit en eller flere af de 3 vaskehaller der ikke virker eller bare er lukket. Men når de så gør, så vasker de godt. Desuden er puslepladsen for nylig blevet frisket op.

24 giugno 2023

Hej Søren,

Tak for din 4-stjernede anmeldelse, vi vil selvfølgelig gerne levere en 5-stjernet oplevelse. Dog kan der med teknik dog godt opstå situationer hvor nogen af hallerne er nede, men vi arbejder altid på at holde dem kørende.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più