Wash World - Odense V - Bystævnevej Recensioni

TrustScore 4 su 5

Bystævnevej 5, 5200 Odense, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

I aftes sent, havde jeg nogle spørgsmål som chatten ikke kunne svare på. Derfor udfyldte jeg en formular fra deres website, så jeg kunne komme i kontakt med dem. Allerede her til morgen, har jeg få... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

De virker ikke optimalt med det ene eller andet mange gange og tørring kunne godt være meget bedre Evt sprinkler der ikke virker Hjulvask virker ikke mange gange da jeg havde en større pakke hvor... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Highlights af de ting jeg kan lide ved denne af deling: - Fornuftig bilvask til pengene - Forholdsvis kort ventetid - Bedre for miljøet end at stå og vaske der hjemme på vejen - Mulighed for ti... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Mage til elendig vask findes næppe. Billeder med udpluk af manglende vask er sendt til Wash World. For at give kompensation for elendig vask, skal man sende sit kontoudskrift og ovestrege det d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1803 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Vasker ok men tørrer meget dårligt …

Vasker ok men tørrer meget dårligt så nu har jeg sagt mit abonnement op da prisen stiger

10 aprile 2024

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse og de to stjerner.
Vi beklager at høre, at du har været utilfreds med tørringsresultatet og besluttede at opsige dit abonnement, især i lyset af en prisstigning.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler, de får god værdi for pengene, og din feedback er afgørende i vores bestræbelser på løbende at forbedre vores service.

Selvom du har valgt at opsige dit abonnement, værdsætter vi din ærlighed og vil tage dine kommentarer til efterretning for at forbedre vores service for alle kunder.

Hvis der er yderligere feedback, du gerne vil dele, eller hvis du overvejer at genoverveje din beslutning i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside https://washworld.dk/hjaelp.

Cathrine🚗

Very poor wipe Down (blow dry ) system

Very poor wipe Down (blow dry ) system

Hello,

It seems that you've had a bad experience. We are, of course, sorry to hear that as we always strive to provide our customers with the best experience. We would appreciate it if you could write to our customer service, describing your experience and suggesting any improvements.

Best regards,

Vores bil er pjask våd

Vores bil er pjask våd , Tørring er elendig

5 aprile 2024

Hej Birgitte,

Tak for din anmeldelse og feedback. Vi beklager at høre om din oplevelse med tørringen af din bil. For at vi kan undersøge og adressere dette problem bedst muligt, beder vi dig venligst kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside. Her vil vores team kunne tilbyde dig den nødvendige assistance.

Lana

Hej Casper

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse hos os, hvilket bestemt ikke er meningen. Vi vil værdsætte, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp, og medsend foto af bilen efter vask, så vil de behandle og besvare din mail, så hurtigt som muligt.

Valutata 2 stelle su 5

Vaskene bliver dårligere og dårligere

Vaskene bliver dårligere og dårligere, gengæld stiger prisen med jævne mellemrum

31 marzo 2024

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at høre, at du har oplevet en nedgang i kvaliteten af vores vaskeservice, samtidig med at priserne er steget. Din feedback er vigtig for os, og vi vil gerne undersøge sagen nærmere. Venligst kontakt vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside, så vi kan adressere dine bekymringer direkte.

Driftsudfordringer

Fint når det virker. Men jeg har godt nok været uheldig. Stort set hver anden gang oplever jeg driftsproblemer med stop i vasken.

23 marzo 2024

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse og de 3 stjerner. Vi beklager dybt de udfordringer, du har oplevet med driftsproblemer og stop i vasken. Denne type feedback er afgørende for os i vores stræben efter at forbedre. For øjeblikkelig assistance under sådanne hændelser, bedes du kontakte vores akuttelefon. For andre henvendelser, benyt venligst 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan adressere og løse dit problem.

Ok til prisen

Ok til prisen. Tørringen hænger lidt i bremsen.

23 marzo 2024

Hej Finn,

Tak for de fire stjerner. Det tyder på, at du har haft en god oplevelse hos os, men vi håber selvfølgelig altid på fem stjerner. Du er derfor velkommen til at skrive til vores kundeservice, hvis der er noget, som du synes vi kan gøre bedre.

Vi håber på at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang :-)

Hej Milton,

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Du ønskes en rigtig god dag :-)
Lana

Valutata 2 stelle su 5

Er meget våd efter tørring

Er meget våd efter tørring, ikke godt nok.😟

21 marzo 2024

Hej Susan,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Billig bilvask, men…

…den tørrer bilen ret dårligt og der efterlades derfor mange kalk pletter på bilen, hvilket er ærgeligt efter en vask, bilen ser dermed ikke særlig nyvasket ud.

20 marzo 2024

Hej HP.

Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaske / tørre-resultat, når du vasker hos os. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft gerne billeder af vaske / tørre-resultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

Hurting service

Altid hurting service

20 marzo 2024

Hej Amir,

Mange tak for de fem stjerner. Det virker til, at du er glad for vores vaskehaller og koncept. Det er vi super glade for! Vi ønsker nemlig altid at yde den bedste service til vores kunder, så de kan få en god oplevelse.

Vi glæder os til at vaske din bil igen :-)

Wash World

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

Hej Jan

Vi er utrolig glade for de 5 stjerner - Tak ⭐

Hvis der er det mindste, så lad os høre fra dig.

Lykke 🚗

God Vaskehal

God. Vaskehal.

Hej Kim

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐

Jeg ser frem til, at vi får vasket din bil mange gange i fremtiden. Og er der det mindste, så lad os høre fra dig.

God dag til dig.

Lykke 🚗

Valutata 1 stelle su 5

Vaskehal ofte lukket eller man må ringe…

Vaskehal ofte lukket eller man må ringe og åbne porten da jeres tørremaskine stopper midt i programet ikke ok

11 marzo 2024

Hej Helle,

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Du må derfor rigtig gerne skrive til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Valutata 1 stelle su 5

Desværre har jeg ikke andre muligheder…

Desværre har jeg ikke andre muligheder for selvvask så mod bedre vidne kommer jeg og vasker min bil i Odense. Som altid er der ikke højtryk på højtryk vasken og ingen skum i skumudlægningen. Afskyldning er også uden tryk. Har klaget før og udover i var ærgerlige over det ikke var iorden er der intet sket mht forbedring og vi snakker om mere end 6 måneder!

9 marzo 2024

Hej Micheal,

Øv, det lyder til, at du har haft en dårlig oplevelse, hvilket bestemt ikke er meningen når man besøger os, men jeg er sikker på, at vi kan finde en løsning til dette.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder med tekniske fejl, hvor vi naturligvis sender teknikerne ud på lokationen hurtigst muligt. Dette betyder dog ikke, at vi ved præcis hvornår de er der, da de også er ude på andre opgaver.

Dog er det selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede. Vi anbefaler derfor, at du skriver til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Ikke så god vask

Ikke så god vask, og skidt tørring 🫣

26 febbraio 2024

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse og de 3 stjerner.

Vi værdsætter, at du tager dig tid til at give os feedback. Det er ærgerligt at høre, at vasken og tørringen ikke helt levede op til dine forventninger.

Vi arbejder altid på at forbedre vores service, og din tilbagemelding er vigtig for os i den proces.

Skulle du have yderligere oplevelser eller forslag, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation.

Cathrine🚗

Valutata 1 stelle su 5

Wash World i 5200 Od V.(Bolbro)

Wash World i 5200 Od V.(Bolbro):
Jeg bor i området, men at vaske bil hos jer er umuligt.
Hver gang jeg har været hos jer er der fejl /ude af drift.

5 febbraio 2024

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej

Hej Christian, tak for din anmeldelse.
Det skal naturligvis ikke være umuligt at vaske sin bil hos os, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give – slet ikke når du bor i området og gerne vil kunne bruge vaskehallen uden problemer.
Vi vil meget gerne undersøge, hvad der konkret har været ude af drift, og hvornår du har oplevet fejl, så vi kan få det rettet og sikre en mere stabil drift fremover.
Du er meget velkommen til at kontakte  kundeservice med lidt flere detaljer (dato/tidspunkt og hvad der ikke fungerede), så følger vi op med det samme.
Tak fordi du gør os opmærksomme på problemet – det hjælper os med at blive bedre.
Med venlig hilsen,

Valutata 2 stelle su 5

Ude af drift og dårlig tørrring

2 af 3 vaskehaller i Bolbro er altid ude af drift. Derfor ventetid.
Tilvalgene registreres ikke korrekt på skærm.
Alt for dårlig tørring af bil.

30 gennaio 2024

Hej Mathias.

Øv. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service, så det er selvfølgelig ærgerligt, at du har haft en dårlig oplevelse. Du skal være velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp og beskrive din oplevelse, så vil vi rigtig gerne undersøge din sag nærmere.

Jacob

Hej Amin.

øv - Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaskeresultat, når du vasker hos os. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft gerne foto af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

Jeg ønsker dig en god dag.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più