I aftes sent, havde jeg nogle spørgsmål som chatten ikke kunne svare på. Derfor udfyldte jeg en formular fra deres website, så jeg kunne komme i kontakt med dem. Allerede her til morgen, har jeg få... Leggi di più
Bystævnevej 5, 5200 Odense, DK
De virker ikke optimalt med det ene eller andet mange gange og tørring kunne godt være meget bedre Evt sprinkler der ikke virker Hjulvask virker ikke mange gange da jeg havde en større pakke hvor... Leggi di più
Highlights af de ting jeg kan lide ved denne af deling: - Fornuftig bilvask til pengene - Forholdsvis kort ventetid - Bedre for miljøet end at stå og vaske der hjemme på vejen - Mulighed for ti... Leggi di più
Mage til elendig vask findes næppe. Billeder med udpluk af manglende vask er sendt til Wash World. For at give kompensation for elendig vask, skal man sende sit kontoudskrift og ovestrege det d... Leggi di più
Bystævnevej 5, 5200, Odense, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Vasker ok men tørrer meget dårligt så nu har jeg sagt mit abonnement op da prisen stiger

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej
Maskinen vasker simpelthen ikke ordentlig rent, især bagenden er stadig møgbeskidt men siderne er heller ikke særlig rene.

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej
Vaskene bliver dårligere og dårligere, gengæld stiger prisen med jævne mellemrum

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej
Fint når det virker. Men jeg har godt nok været uheldig. Stort set hver anden gang oplever jeg driftsproblemer med stop i vasken.

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej
…den tørrer bilen ret dårligt og der efterlades derfor mange kalk pletter på bilen, hvilket er ærgeligt efter en vask, bilen ser dermed ikke særlig nyvasket ud.

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej
Vaskehal ofte lukket eller man må ringe og åbne porten da jeres tørremaskine stopper midt i programet ikke ok

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej
Desværre har jeg ikke andre muligheder for selvvask så mod bedre vidne kommer jeg og vasker min bil i Odense. Som altid er der ikke højtryk på højtryk vasken og ingen skum i skumudlægningen. Afskyldning er også uden tryk. Har klaget før og udover i var ærgerlige over det ikke var iorden er der intet sket mht forbedring og vi snakker om mere end 6 måneder!

Wash World i 5200 Od V.(Bolbro):
Jeg bor i området, men at vaske bil hos jer er umuligt.
Hver gang jeg har været hos jer er der fejl /ude af drift.

Risposta di Wash World - Odense V - Bystævnevej
2 af 3 vaskehaller i Bolbro er altid ude af drift. Derfor ventetid.
Tilvalgene registreres ikke korrekt på skærm.
Alt for dårlig tørring af bil.