Wash World - Nyborg - Storebæltsvej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Storebæltsvej 7F, 5800 Nyborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Vaskehallen i nyborg er rigtig fin i hallen til højre men tørre dårligt.. den vestre er meget voldsom når børsterne kører imod spejlene, har flere gange fået revet dele af spejlet af i føresiden og h... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Opgaven bliver løst som den plejer, dog stoppede maskinen pludseligt midt i programmet, men efter opkald til akutservice blev den fortsat. En ting stadigt på ønskelisten er bedre betjening på skærmen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Denne gang benyttede jeg Wash World i Nyborg, som sædvanlig med en dejlig ren bil som resultat. Jeg er super tilfreds med mit abonnement, hvor jeg for under 200 kroner kan give bilen en god vask så o... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Middelmådigt vaskeresultat og ekstrem dårlig tørring, har jeg til dels kunne leve med - har bare vasket en ekstra gang og selv tørret bilen. Efter dyr skade, ekstrem dårlig og lidt flabet “kundese... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1777 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Ofte nedbrud og hvad er ide med den…

Ofte nedbrud og hvad er ide med den grønne tørre

25 settembre 2023

Hej Djimmi,

Tak for de flotte stjerner.

I forhold til de nedbrud du skriver om, så er der typisk service og rengøring af maskinerne. Dog skal man ikke have en fornemmelse af at det tit og oftest er nedbrud i hallerne. Du må derfor meget gerne kontakte vores kundeservice, hvis du har tid til det og informere dem om hvilke lokationerne der er tale om.

Hvis du står og mangler flere uddybende svar på din anmeldelse, er du mere end velkommen til at kontakte kundeservice.

Med venlig hilsen,
Jasmin.

Valutata 2 stelle su 5

Den vasker ikke ren for lidt sæbe, køre ud med en våd bil

Vasker ikke ren for lidt sæbe,køre ud med en våd bil efter vask

26 settembre 2023

Hej Susan

Det lyder som en ærgerlig oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os. Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Du må rigtig gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet.

Ahmad

Vasker ikke grundigt nok

Vasker ikke grundigt nok.
Vinduer er også stribede efter vask.

26 settembre 2023

Hej Torben

Ahmad

Valutata 1 stelle su 5

Maskinen i Nyborg kunne så ikke tørre…

Maskinen i Nyborg kunne så ikke tørre bilen, da den var defekt… så kørte hjem med våd vogn👎🏼

21 settembre 2023

Hej Thomas

Hvis du oplever at maskinen ikke tørrer bilen, så er det selvfølgelig ikke meningen. Her anbefaler vi at du skriver til vores kundeservice og fejlmelder hallen og beskriver hvad du har oplevet. Så undersøger vi selvfølgelig sagen og får en tekniker ud på hallen hvis der er behov for det.

Julie

Valutata 1 stelle su 5

Nyborg vaskehal skal i holde jer…

Nyborg vaskehal skal i holde jer laaaaaangt væk fra.
Den laver ridser i bilen og de vil ikke dække skaden, selvom der er billeder før indkørsel i vaskehal og efter vask. Kæft en 🤬🤬🤬🤬 butik 🤬🤬🤬🤬

24 agosto 2023

Hej,

Tak for din anmeldelse, selvom det er beklageligt at høre om din dårlige oplevelse i Nyborg vaskehal. Vi beklager dybt for oplevelsen, og at du har haft problemer med at få dækket skaden.

Har du allerede indsendt en skadesanmeldelse og har fået et afslag, som du ikke er tilfreds med, har du her flere muligheder for at gå videre med sagen på en af følgende måder:

Du kan bede dit eget forsikringsselskab håndtere skaden og bede dem om en second opinion. Evt. lade dem starte en regressag overfor vores forsikringsselskab. Dette er også, i større sager, foreslået i det svar, som vores partner sender.

Du kan, hvis du er medlem, også kontakte FDM.

Vi beklager for de besværligheder, du har oplevet, og vi håber, at vi kan gøre det bedre i fremtiden.

Lana

Dårlig tørring

Det er for tit at maskinen er ude af drift eller ustabil (Nyborg).
Tørringen er ikke tilfredstillende.

12 settembre 2023

Hej Poul,

Tak for din anmeldelse med 3 stjerner. Vi beklager de gentagne problemer med maskinernes driftsstabilitet i Nyborg og den utilfredsstillende tørring.

Vi arbejder hårdt på at opretholde regelmæssig service og rengøring af vores maskiner, men der kan være situationer, hvor vi midlertidigt lukker dem for vedligeholdelse. Hvis du oplever problemer som dette, opfordrer vi dig til at kontakte vores kundeservice. Du kan også dele dine tørringsresultater med os, da din feedback er vigtig for os og hjælper med at forbedre vores service.

Vi sætter pris på din tålmodighed og støtte, og vi håber, at du vil se forbedringer i fremtiden.

Lana

Valutata 2 stelle su 5

Igen var der tekniske problemer så jeg…

Igen var der tekniske problemer så jeg skulle ringe til akut hjælp. Og det er bestemt ikke første gang.
Denne gang skillevæggen mellem vask og tørre rum der ikke ville åbne.
Det tog så 7min at komme igennem til hjælp

6 settembre 2023

Kære Mikkel.

Vi beklager de tekniske problemer, du oplevede, og den ventetid, du måtte gennemgå. Vi tager denne situation seriøst og vil arbejde på at forbedre vores service og løse tekniske problemer hurtigere i fremtiden. Hvis der er yderligere oplysninger, du vil dele, er du velkommen til at kontakte os på vores hjemmeside.

Sara

Valutata 1 stelle su 5

jeg vil på ingen måder anbefale wash…

jeg vil på ingen måder anbefale wash world jeg fik en skade på min bil i vaskehallen i Nyborg og wash Word vil ikke erstatte skaden da di mener at maskinen har gennemført vasken korrekt så har opsagt mit abonnement og får ok istedet

Kære Kim

Tusind tak for din feedback, jeg er naturligvis ærgerlig over at læse, at det har endt i at du opsiger dit abonnement.

Mener du fortsat at Wash World er ansvarlig for skaden på din bil, har du mulighed for at få dit forsikringsselskab til at kigge yderligere på sagen. De vil tage stilling til ansvar i samarbejde med Wash World's forsikringsselskab.

Du ønskes en god weekend.

Lykke

kunne være dejligt hvis

kunne være dejligt hvis, alle vanddyser virkede på maskinen for det gør de aldrig. og det hjælper ikke og skrive eller ringe til jer...?

29 agosto 2023

Risposta di Wash World - Nyborg - Storebæltsvej

Hej Claus, tak for din anmeldelse.

Vi beklager oplevelsen, det er selvfølgelig ikke meningen når man vasker hos os. Når vi kigger i vores system kan vi desværre ikke se du har kontaktet os for nyligt hverken på mail eller telefon, så hvis du oplever det igen må du meget gerne skrive til vores kundeservice så vi kan se nærmere på hallen.

Valutata 3 stelle su 5

Har problemer med at få vasket nederste…

Har problemer med at få vasket nederste del samt fælge ordentligt rent, Tørring kunne også godt virke bedre i Odense ( Nyborgvej og Bolbro)

25 agosto 2023

Risposta di Wash World - Nyborg - Storebæltsvej

Hej, tak for din anmeldelse.

Vi kan se at du har et medlemskab med Basisvask, og her er fælgvask ikke inkluderet. Hvis du gerne vil have fælgvask med, kan du opgradere til f.eks. Guldvask.

Valutata 2 stelle su 5

Er abonnent og har nedgraderet

Er abonnent og har nedgraderet. Vasken er hvad det er - vasker bare oftere. Tørreprocessen er for dårlig. Når jeg alligevel skal tørre hele bilen efter, er der ingen grund til at betale mere.

28 agosto 2023

Hej Therese,

Vi beklager, at du ikke var tilfreds med dit vaskeresultat i vores vaskehal. Vi sætter stor pris på din feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Vi er overordnet meget tilfredse med…

Vi er overordnet meget tilfredse med washworld.
Vil dog sige at jeg havde fået noget skidt op under bilen, hvilket var grunden til min seneste vask.
Jeg valgte undervognsskyl men i højre side var den stadig pløret til.
Men når alt kommer til alt, har jeg altid haft en god oplevelse ved washworld

Hej Ryan,

Tusind tak for de fem stjerne, dem sætter vi virkelig pris på!
Øv men den undervognsvask der. Hvis du nogensinde skulle opleve noget lignende igen, må du endelig skrive til kundeservice så de kan refundere dig for tilkøbet.

Valutata 5 stelle su 5

De opdelte vaskehaller er generelt bedre.

Vaskehallen i Nyborg er bedre end vores nærmeste i Kalundborg, så vi får altid en vask når vi kører til Fyn eller Jylland. Vaskehallerne der er delt op mellem vask og tørring er generelt bedre / mere effektiv.

Hej Peter

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner.
Der kan forekomme forskelle på visse lokationer, da der er forskel på nogen af maskinerne. Dog gør vi altid vores bedste for at tilpasse programmerne og kemien i produkterne, så de er så tæt på hinanden som muligt.

Valutata 4 stelle su 5

Opgaven bliver løst som den plejer

En ting stadigt på ønskelisten er bedre betjening på skærmen ved valg af program. Man føler man er ved at trykke gennem skærmen for den regerer ikke altid.

26 agosto 2023

Hej Jan

Tak for din anmeldelse og din feedback. Det vil vi bestemt tage til os og så håber vi at du kan få en 5-stjernet oplevelse næste gang.

Valutata 2 stelle su 5

Jeg har netop opsagt mit medlemskab

Jeg har netop opsagt mit medlemskab, fordi jeg gentagende gange har kørt forgæves efter en vask 🙈
Der er ofte kun en vaskehal åben og så er der lang kø.

26 giugno 2023

Hej Ida

Jeg beklager dybt de udfordringer, du har oplevet i forbindelse med nedbrud og service på vores lokation.

Vi forstår, at når man arbejder med teknologi, kan der desværre opstå uforudsigelige problemer og driftsforstyrrelser. Selvom vi gør vores bedste for at sikre en stabil og pålidelig service, er der tilfælde, hvor tingene ikke går som planlagt, og vi beklager, hvis det har medført ulejlighed for dig.

Vi håber du vil overvejes os igen, hvis lejligheden byder sig!

Valutata 4 stelle su 5

Ser ud til at virke igen,efter hallen…

Ser ud til at virke igen,efter hallen har været meget ude af drift

23 giugno 2023

Hej Flemming,

Det er dejligt at hører, at vasken er oppe at kører igen og du kan bruge din som du plejer.

Vi glæder os til at vaske din bil igen!

Dårlig vask

Der var hvide pletter på bilen efter vask. Halvdelen af gangene jeg vil vaske bil er vaskehallerne ude af drift.

22 giugno 2023

Hej Tina,

Vi er kede af, at du har oplevet hvide pletter på bilen efter vasken. Hvis du oplever dette efterfølgende, er du meget velkommen til og skrive ind til vores kundeservice, som kan hjælpe dig yderligere.

Vores vaskehaller har engang imellem brug for vedligeholdelse, som kan være årsagen til at hallerne er lukket.

Makan

Ofte tekniske problemer

Ofte tekniske problemer så vaskehal er ude af drift
Nr plade aflæsning til mit abonnement har drillet, tørring af bil rammer ikke sidespejle, så de er RET plettede efter vask, og skal have en tur med klud når jeg kommer hjem

17 giugno 2023

Hej Jørgen

Øv, sikke en ærgerlig oplevelse. Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Julie

Scratched car

I had to clean i myself afterwards every time, and it kept scratching the windows and the paint

26 maggio 2023

Hej Jacob,

If you believe that your car has been damaged in one of our wash halls, you need to make a damage claim through our website. Go to washworld.dk and then click "Hjælp". Click "Vaskehal og reklamation" and then "Skadesanmeldelse". Then you can fill out a damage claim, that goes directly to the insurance company.

Best regards

Valutata 1 stelle su 5

Var nede og vaske bil i dag sad fast 2…

Var nede og vaske bil i dag sad fast 2 gang inde i hallen kunne ikke komme videre til Tørring ringede på akut nummeret bakke ud og køen måtte flytte sige så prøvede vi igen han startede en ny vask samme problem igen så kørte hjem med en våd bil . Fik at vide i tlf der var ikke noget de kunne gøre . Elendig kundeservice .

30 maggio 2023

Hej Michael,

Det lyder som om du har haft en rigtigt ærgerligt oplevelse i vaskehallen i Nyborg. Det er bestemt ikke meningen når man besøger os. Vores akuttelefon gør deres bedste, men du er velkommen til at skrive til kundeservice om din oplevelse her: https://washworld.dk/hjaelp

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più