Wash World - Nyborg - Storebæltsvej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Storebæltsvej 7F, 5800 Nyborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Vaskehallen i nyborg er rigtig fin i hallen til højre men tørre dårligt.. den vestre er meget voldsom når børsterne kører imod spejlene, har flere gange fået revet dele af spejlet af i føresiden og h... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Opgaven bliver løst som den plejer, dog stoppede maskinen pludseligt midt i programmet, men efter opkald til akutservice blev den fortsat. En ting stadigt på ønskelisten er bedre betjening på skærmen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Denne gang benyttede jeg Wash World i Nyborg, som sædvanlig med en dejlig ren bil som resultat. Jeg er super tilfreds med mit abonnement, hvor jeg for under 200 kroner kan give bilen en god vask så o... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Middelmådigt vaskeresultat og ekstrem dårlig tørring, har jeg til dels kunne leve med - har bare vasket en ekstra gang og selv tørret bilen. Efter dyr skade, ekstrem dårlig og lidt flabet “kundese... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1772 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Mit sidespejl blev revet af under vask…

Mit sidespejl blev revet af under vask til trods for at jeg havde kørt sidespejlet ind. Selvom alt er på videoovervågningen fraskriver WashWorld sig alt ansvar på ødelæggelserne - og der er således ingen, ingen erstatningspligt fra deres side. Jeg står nu selv ved regningen på et sidespejl til en Audi Q2.
Aldrig mere Wash World. Ever!!

12 maggio 2024
Non scritta su invito

Hej, Morten

Vi beklager dybt at høre om din oplevelse i vores vaskehal, og situationen med dit sidespejl. Skader som denne håndteres af vores tredjeparts sagsbehandler, Van Ameyde, i overensstemmelse med gældende vilkår og lokal lovgivning. Vi anbefaler, at du kontakter dem direkte for at drøfte detaljerne i din sag.

Endnu engang beklager vi de ulemper, dette har forårsaget.

Jacob

vaskehal lugter .

vaskehal lugter .. bruger ikke meget sæbe ... vasker ikke helt rent hvergang man nød til at kør 2 gang ... er i stykker tit ... det var alt det dårlig .... det gode er at jeg er loyal kunde og alt det dårlig skal stå på i mange mrd før jeg siger op ....

14 maggio 2024

Hej Brian

Tak for din anmeldelse og de tre stjerner.
Jeg vil anbefale, at du skriver til vores kundeservice: washworld.dk/hjaelp, og medsende foto af bilen efter vask + med info om lugten i vaskehallen.

Noman

Valutata 1 stelle su 5

Det er for tit der er fejl på anlægget…

Det er for tit der er fejl på anlægget og disse bliver ikke rette efter henvendelse til firmatelefon.

1 maggio 2024

Hej Kim.

Hvis du oplever det igen, syntes jeg du skal sende en mail til vores kundeservice: washworld.dk/hjaelp, så vil de undersøge sagen.

Jeg vil ønske dig en god dag.
Kirsten. Wash World.

Altid en ren bil

Altid en ren bil - der er dog ofte en (eller begge) haller der ikke virker :(

29 aprile 2024

Hej Michelle.

Tak for de 4 fine stjerner mht til vask af bilen.
Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Jeg vil ønske dig en god dag.
Kirsten. Wash World

Nyborg

Bilen bliver ikke ren efter en vask, blæseren fjerner kun halvdelen af vandet

28 aprile 2024

Hej Tonni,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at høre, at bilen ikke bliver helt ren, og at blæseren ikke fungerer optimalt.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside og vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så tager de et kig på det.

WashWorld

Ingenvask ventetid

Ingen ventetid

22 aprile 2024

Hej,

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Du ønskes en rigtig god dag.

Valutata 4 stelle su 5

Generelt god vask og let…

Generelt god vask og let tilgængelighed. Der er lidt udfordringer mht vask af bagruden

20 aprile 2024

Hej Rolf,

Tak for den fine anmeldelse. Det ser ud til, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os. Hvis der er noget vi kan gøre, for at forbedre oplevelsen, må du gerne skrive til vores kundeservice.

Vi ser frem til at vaske din bil snart igen :-)

Valutata 3 stelle su 5

Var slet ikke tilfreds med vasken den…

Var slet ikke tilfreds med vasken den var beskidt stadigvæk efter vaskehallen jeg synes måske man skulle prøve og tjekke de forskellige maskiner lidt oftere det er noget jeg har oplevet før

17 aprile 2024

Hej Tonni,

Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Risposta di Wash World - Nyborg - Storebæltsvej

Tak for din feedback. Vi beklager, at din bil ikke blev tilfredsstillende ren under dit seneste besøg. Det er vigtigt for os at sikre en høj kvalitet af vores vaske, og vi vil undersøge dette nærmere for at forbedre vores service. Vi sætter pris på din tilbagemelding og håber, at du vil give os en chance for at gøre det bedre næste gang.
Mvh
Muhammad

Valutata 3 stelle su 5

Vaskehalerne i Nyborg er tit lukket.

Vaskehalerne i Nyborg er tit lukket.
Meget kalk i vandet. Tørring er ikke optimal.

10 aprile 2024

Hej Anna,

Tak for din anmeldelse og de tre stjerner. Vi beklager de udfordringer, du har oplevet med vaskehalerne i Nyborg og problemerne med kalk i vandet samt den suboptimale tørring. Vi er opmærksomme på disse problemer og arbejder aktivt på at forbedre situationen, så din oplevelse hos os bliver bedre i fremtiden. Din feedback er afgørende for vores forbedringsarbejde.

Valutata 4 stelle su 5

Vasker fint men tørring/polering kunne…

Vasker fint men tørring/polering kunne være bedre

13 aprile 2024

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse og feedback. Det glæder os, at vasken mødte dine forventninger, men vi beklager, at tørring og polering ikke var optimal.For yderligere assistance eller for at give mere feedback, venligst indsend en reklamation på vores hjemmeside under 'Reklamation af vask'.

Fin koncept

Fin koncept

Ønskes bedre vedligehold af maskiner er tit defekte.

12 aprile 2024

Hej Tonni,

Tak for din anmeldelse og for de fire stjerner! Vi sætter pris på din feedback om vedligeholdelsen af vores maskiner. Vi arbejder løbende på at forbedre vores faciliteter og sikre, at alle maskiner fungerer optimalt. Din tilbagemelding hjælper os med at fokusere vores indsats.

Brug ikke Wash World

Efter dyr skade, ekstrem dårlig og lidt flabet “kundeservice”, er det slut.
Bilen er lavet og solgt - Den nye ejer køre kort efter i samme vaskehal, får identisk skade og bliver også afvist.
Wash World virker desværre ret ligeglad med deres kunder, hvis man rejser kritik.

27 febbraio 2024
Non scritta su invito

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser. Vi beklager de udfordringer, du har mødt. For skader og spørgsmål relateret til kundeservice anbefaler vi at kontakte vores eksterne sagsbehandler, Van Ameyde, som håndterer skadesager i overensstemmelse med gældende vilkår og lovgivning. Hvis du oplever problemer i vaskehallen igen, er du velkommen til at ringe til vores akuttelefon for hurtig assistance.

Ikke ladt for godt

Har været i vaskehallen i Nyborg hvor der næsten ikke er vox så bilen er meget våd når den kommer ud og ruderne er plettede

10 aprile 2024

Hej Palle,

Tak for din anmeldelse og de tre stjerner.
Vi beklager de udfordringer, du har oplevet med voksniveauet i vaskehallen i Nyborg, hvilket resulterede i, at din bil var meget våd, og ruderne plettede efter vask.

Din feedback er vigtig for os, da den hjælper os med at forbedre vores service.
For at vi kan yde den bedste assistance og sikre, at disse problemer bliver løst, bedes du kontakte vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside.

Cathrine🚗

Valutata 2 stelle su 5

Den i nyborg får ikke bilen rigtig ren.

Den i nyborg får ikke bilen rigtig ren.

31 marzo 2024

Hej Stefan,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at din vask i Nyborg ikke har levet op til forventningerne. Venligst ring til vores akuttelefon, som du finder på vores hjemmeside, hvis du oplever problemer under vasken, så vi kan hjælpe med at løse problemet hurtigst muligt.

Tørring er dårlig

26 marzo 2024

Hej Karen og Ole,

Tak for din anmeldelse og de tre stjerner.
Vi beklager, at vores vask ikke levede op til dine forventninger til det punkt, hvor du følte behov for at vaske bilen med hænderne efterfølgende.

Det vil være en stor hjælp, hvis du kunne kontakte vores kundeservice med flere detaljer om din oplevelse.
Din feedback er vigtig for os i vores løbende arbejde med at forbedre vores service.

Cathrine🚗

Valutata 3 stelle su 5

Vasken her i Sønderborg er ikke særlig…

Vasken her i Sønderborg er ikke særlig effektiv i forhold til andre steder. Tørringen virkelig elendig.

19 marzo 2024

Hej Erik.

Tak for din anmeldelse, men det virker til, at du måske ikke har haft den bedste oplevelse hos os. Hvis du oplever det igen, er du meget velkommen til, at skrive til vores kundeservice, og medsendt foto af bilen efter vask / tørring, så vil vores kundeservice behandle og besvare din mail, så hurtigt som muligt.

Kirsten. Wash World.

Valutata 2 stelle su 5

Meget dårlig tørring af bilen.

Det var i vaskehallen i Nyborg hvor tørre funktionen var nærmest ikke eksisterende!!!

15 marzo 2024

Hej Marlene.

Kirsten

Valutata 4 stelle su 5

Selv om det er et af de nyere anlæg

Selv om det er et af de nyere anlæg, mangler der lidt med Tørring

17 marzo 2024

Hej William.

Øv, sikke en ærgerlig oplevelse. Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaske / tørre-resultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Kirsten.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più