Wash World - Nyborg - Storebæltsvej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Storebæltsvej 7F, 5800 Nyborg, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Vaskehallen i nyborg er rigtig fin i hallen til højre men tørre dårligt.. den vestre er meget voldsom når børsterne kører imod spejlene, har flere gange fået revet dele af spejlet af i føresiden og h... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Opgaven bliver løst som den plejer, dog stoppede maskinen pludseligt midt i programmet, men efter opkald til akutservice blev den fortsat. En ting stadigt på ønskelisten er bedre betjening på skærmen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Denne gang benyttede jeg Wash World i Nyborg, som sædvanlig med en dejlig ren bil som resultat. Jeg er super tilfreds med mit abonnement, hvor jeg for under 200 kroner kan give bilen en god vask så o... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Middelmådigt vaskeresultat og ekstrem dårlig tørring, har jeg til dels kunne leve med - har bare vasket en ekstra gang og selv tørret bilen. Efter dyr skade, ekstrem dårlig og lidt flabet “kundese... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1772 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Syntes bare det er blevet dårligere

Syntes bare det er blevet dårligere

20 ottobre 2024

Hej Swinther.

Jeg syntes du skal sende en mail til vores kundeservice: https://formcrafts.com/a/acpmpuz - og medsende billeder af bilen efter vask, så vil de behandle og besvare, så hurtigt som muligt.

jeg ønsker dig en god dag.
Kirsten. Wash World

Den vasker ik rent

Den vasker ik rent

15 ottobre 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at din vask ikke levede op til forventningerne. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside, så vi kan finde en løsning og hjælpe dig videre.

Lana

Nul bilvask

Begge maskiner var i stykker

8 ottobre 2024

Hej Atlas.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.
Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Jeg ønsker dig en god dag.
Kirsten. Wash world

Tørrer elendigt!

23 settembre 2024

Hej Bo,

Tak for din feedback. For at vi kan undersøge problemet nærmere, vil vi sætte pris på, at du udfylder denne formular: https://app.formcrafts.com/acpmpuz?iframe=true

Vi ser frem til at hjælpe dig videre.

Hej Ole,

Vi sætter pris på din feedback om tørringen og tager det til efterretning.
Oplever du i fremtiden et utilfredsstillende tørreresultat er du velkommen til at udfylde følgende formular for reklamation af vask: https://app.formcrafts.com/acpmpuz?iframe=true

Valutata 2 stelle su 5

Dyserne Spreder som (L O R T) og gør at…

Dyserne Spreder som l o r t og gør at bilen ikke bliver helt ren. Tror snart at jeg skifter over til OK’s vaske haller, for deres vaske vasker ens bil ren hver gang

18 settembre 2024

Hej Thomas

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med dysserne i vores vaskehal, og at bilen ikke blev helt ren. Det er bestemt ikke den kvalitet, vi ønsker at levere. Vi vil gerne undersøge problemet nærmere og sikre, at vores vaske lever op til standarden.

Vi håber, du vil give os en chance mere, og du er velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning.

Noman

Valutata 1 stelle su 5

Piv ringe vask og pladder våd.

Piv ringe vask og pladder våd.

17 settembre 2024

Hej Nils,

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at vasken ikke har levet op til dine forventninger. Hvis du oplever problemer en anden gang, vil vi meget gerne hjælpe dig videre via vores kundeservice.

Muhammad

Elendig tørring

31 agosto 2024

Hej Peder,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Jasmin.

Valutata 3 stelle su 5

Bilen blev ikke ren trods tilvalg af…

Bilen blev ikke ren trods tilvalg af insektfjerner og premium+ vask

23 luglio 2024

Hej, Jesper

Tak for din feedback. Det er ærgerligt at høre, at bilen ikke blev ren trods tilvalg af insektfjerner og Premium+ vask. Kontakt venligst vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan hjælpe dig med at finde en løsning.

Jacob

Valutata 4 stelle su 5

De nederste 10 cm på bilen bliver ikke…

De nederste 10 cm på bilen bliver ikke vasket- Mvh.

22 giugno 2024

Hej Bent,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at de nederste 10 cm af bilen ikke blev vasket ordentligt. Vi anbefaler, at du prøver en af vores bedre vaske for en mere grundig rengøring. Hvis problemet fortsætter, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside.

Wash world

Valutata 2 stelle su 5

Tørrer slet ikke bilen og så er prisen…

Tørrer slet ikke bilen og så er prisen steget 50 %

21 giugno 2024

Hej Marianne,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse og vil gerne hjælpe dig. Kontakt venligst vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside.

Ahad

bilen blev ren!

13 giugno 2024

Hej Karen,

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Du ønskes en rigtig god dag.

Jasmin.

Valutata 4 stelle su 5

syntes det skulle være gratis at få…

syntes det skulle være gratis at få støvsuget bilen som de har andre steder meget skidt omkring ved støvsuger

2 giugno 2024

Hej, Ingrid

Tak for din feedback! Vi er glade for dine forslag og vil tage dem til overvejelse. Vi arbejder løbende på at forbedre vores service, og din bemærkning om gratis støvsugning og renligheden omkring støvsugerne er meget værdsat.

Jacob

Meget hårdhændet vaskehal

Meget hårdhændet vaskehal. De andre vaskehaller jeg bruger, F.eks. OK, har ikke så hårdhændet oplevelse. Der blev brækket godt i spejlene selvom de var klappet ind. Hjulbørsterne trykker ret hårdt og får hele bilen til at ryste. Tørringen er ikke imponerende. Her vinder OK med flere længder. Bilen var helt mat bagefter, til trods for at det var en premiumvask.

Bilen var ikke ordentlig tør, og ruderne er hel fedtede efter poleringsbørsterne.

28 maggio 2024

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores vaskehal. Vi stræber altid efter at levere den bedste service, og det er vigtigt for os at høre om dine erfaringer.

Hvis du oplever problemer under vasken en anden gang, kan du ringe til vores akuttelefon for øjeblikkelig hjælp. Vi vil meget gerne sikre, at din næste oplevelse bliver bedre.

Maskinen ødelagde sidespejl

Maskinen ødelagde sidespejl. Wash World skriver efterfølgende at de er dækket ind for stort set alle typer skader deres vaskemaskine laver.
Ovenikøbet blev bilen ikke vasket ren.
Hold dig endelig væk fra dette Fup Firma

Non scritta su invito

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at høre om din oplevelse. Skader håndteres af vores eksterne sagsbehandler, Van Ameyde. Kontakt dem venligst for videre assistance.
For hjælp med vasken, kan du kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Dejligt nemt

22 maggio 2024

Hej Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du finder det dejligt nemt at bruge vores service. Hvis du har feedback, der kan gøre os 5 stjerner værd, må du meget gerne sende os en mail.

Yahya

Valutata 3 stelle su 5

Jeg er meget tilfreds med at Washington Word er i mange byer

Jeg er meget tilfreds med at vaskehallerne findes i mange byer hen over landet.
Dog oplever jeg ofte at der er problemer med at scannerne kan læse nummerplade.

Hej Palle,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores mange lokationer. Jeg beklager, at du oplever problemer med scannerne. Hvis dette sker igen, kan du kontakte vores akuttelefon for hjælp ude på lokationen.

Rigtig god dag.

Valutata 1 stelle su 5

Hvis vaskehallen ikke er istykker så…

Hvis vaskehallen ikke er istykker så enten vasker den ikke bilen ordenligt eller tøre den ikke bilen

Hej Kaiser.

Jeg vil anbefale, at du skriver til vores kundeservice: washworld.dk/hjaelp, og medsender foto af bilen efter vask.

Jeg ønsker dig en god dag
Kirsten. Wash World.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt

19 maggio 2024

Hej Erik.
Tusind tak for de mange flotte stjerner. Det er fantastisk at se og høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden. Du ønskes en skøn dag herfra.
Kirsten. Wash World.

Hej Jens,

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse ved vores vaskehal, hvilket bestemt ikke er meningen, når man besøger os. Vi vil værdsætte det, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse.

Marc

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più