Wash World - Nakskov - Løjtoftevej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Løjtoftevej 6, 4900 Nakskov, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Wash World er bare best. De har en rigtig god vaskemaskine, særligt lækkert er at man bliver i bilen under vask, nemt hurtigt og moderne, og super super billigt når man har deres abonnement.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Den er super god men der sidder en blæser på siden af maskinen som ikke blæser mere hvad er grunden til det Lok 1060 i Nakskov

Valutata 2 stelle su 5

Skulle prøve vask selv for første gang i Nakskov. Det fungerede egentlig fint nok selve vasken. Er sikker på jeg afsluttede vasken på rød knap på omkring 49,xx kr. Men kan nu se der er trukket 120 kr... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1803 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tørretiden

Men den tørrer ikke så godt det vand der sidder på ruden og bakspejlet skal man tørrer af ellers kommer der hvide pletter og de kan man ikke få af, så tørtiden bør være bedre.

30 marzo 2024

Hej Jon.

Tak for den fine anmeldelse. Det ser ud til, at du har haft en næsten god oplevelse hos os. for at forbedre oplevelsen, må du gerne skrive til vores kundeservice, og medsende foto af bilen efter endt tørring, så vil de behandle og besvare din mail, så hurtigt som muligt.

Jeg ønsker dig en god dag

👍👌👌👌

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

31 marzo 2024

Hej Pia,

Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Ahad

Vask

Hurtig og nem vask af bil som fungerer

23 marzo 2024

Hej Gerda,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner!

Det glæder os meget, at du har haft en hurtig og nem vask af din bil hos os. Vi håber at se dig igen snart!

Cathrine🚗

Valutata 2 stelle su 5

Aflæste ikke nummerplade

Aflæste ikke nummerplade
Bilen blev ikke ren

23 marzo 2024

Hej Mogens,

Tak for din anmeldelse og feedback. Vi beklager de problemer, du oplevede med nummerpladeaflæsningen og at din bil ikke blev ren. Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice, så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Du må rigtig gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet.

Lana

Valutata 1 stelle su 5

Vandet er ikke rent

Vandet er ikke rent. Det lugter og bilen bliver ikke tørret

15 marzo 2024

Hej Benny.

man besøger os.

Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os inde på https://washworld.dk/hjaelp, hvor du kan beskrive din oplevelse. Vores kundeservice vil gøre deres bedste for at hjælpe dig.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

15 marzo 2024

Hej Michael.

Mange tak for de fem stjerner. Det virker til, at du er glad for vores vaskehaller og koncept. Det er vi super glade for! Vi ønsker nemlig altid at yde den bedste service til vores kunder, så de kan få en god oplevelse.

Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Bilen blev ikke ren

Min bil blev ikke ren ved dørene og på nr, pladen bagved.

9 marzo 2024

Hej Mia,

Sikke en ærgerlig oplevelse. Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaskeresultat, når du vasker hos os. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft gerne billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

Ahad

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. Altid ren bil

7 febbraio 2024

Hej Randi,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger 😊

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Amalie

Valutata 3 stelle su 5

Tørre programmet er ikke så godt men…

Tørre programmet er ikke så godt men resten er upåklageligt

9 gennaio 2024

Hej Michael.

Tak for din anmeldelse, men det virker til, at du måske ikke har haft den bedste oplevelse hos os. Vi stræber altid mod at yde den bedste service for vores kunder, så du må meget gerne skrive til os på: washworld.dk/hjælp/vaskehal og reklamationer, medsende foto af bilen efter vask og tørring.
Så vil vores kundeservice behandle og besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Jeg ønsker dig en god dag.

Kirsten. Wash World. 🚗

Valutata 3 stelle su 5

Syntes ikke den vasker så godt

Syntes ikke den vasker så godt , bilen bliver slet ikke ren og den tørre faktisk dårligt også 🥴🥴

28 dicembre 2023

Hej Lisbeth,

Bilen blev fin ren

Bilen blev fin ren. Tørringen kunne blive bedre. Dejligt man kan se resttiden så den vask som er i gang.

23 dicembre 2023

Hej Susanne
Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse 😊

Lad mig endelig modtage lidt billeder af tørringen, hvis den ikke lever op til det forventede, så kigger jeg meget gerne nærmere på det.

Rigtig godt nytår.

Lykke

Hej Boye,

Valutata 3 stelle su 5

Under normale omstændigheder er jeg…

Under normale omstændigheder er jeg godt tilfreds, men jeg har flere gange oplevet at vask er stoppet før tiden, ikke har skyllet og har undladt tørringen. Jeg kunne jo have ringet og gjort opmærksom på det, men det har jeg desværre ikke gjort. Alternativt kan jeg jo blot tage en vask mere! vh Hugo Villemann

30 ottobre 2023

Hej Hugo.

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse hos os, hvilket bestemt ikke er meningen. Vi vil værdsætte, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp, og beskriver din oplevelse. Du må også gerne komme med forslag til forbedringer.

Åbeningstider

30 ottobre 2023

Hej Judi,

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores åbningstider, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, da åbningstiderne kan variere afhængigt af den specifikke placering. Vores team vil med glæde give dig opdaterede oplysninger.

Venlig hilsen,
Sara 🚗

Wash World er bare best.

Wash World er bare best.

Dog kunne de godt blive lidt bedre til at rengøre deres vaskehaller, når vasken starter her i Nakskov- lugter vandet ikke særlig godt.

22 settembre 2023

Hej,

Tak for din 4-stjernede anmeldelse og din feedback. Det er fantastisk at høre, at du synes, vi er de bedste med en god vaskemaskine, og at du værdsætter bekvemmeligheden ved at blive i bilen under vasken.

Vi vil tage din kommentar om renheden af vaskehallerne til os og se på, hvordan vi kan forbedre det, især med hensyn til lugtproblemet.

Tak for din støtte og abonnement!

Makan

Den virkede

11 settembre 2023

Hej Andreas

Tusind tak for de mange flotte stjerner. Det er fantastisk at se og høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden. Du ønskes en skøn dag herfra :-)

Julie

Valutata 1 stelle su 5

Hej Tom,

Vi gør vores bedste for at holde lokationerne kørende, men når man arbejder med teknik, så kan der desværre ske uventede fejl.

Vores Helpdesk-afdeling er bemandet 24/7 for at hjælpe og prøve at udrede alle akutte problemer, når de opstår, men det er ikke altid muligt, og derfor kan der desværre forekomme nedetid på nogle haller.

Hvis du oplever driftstop ude på lokationen, kan du ringe ind på vores akuttelefon. Tlf.nr. står oplyst ude på terminalen og inde i vaskehallen. Du kan også gå ind på vores hjemmeside og finde din vaskehal på https://washworld.dk/find-wash-world-vaskehal - der vil der stå oplyst, hvis vaskehallen er nede.

Hurtigt og nemt

26 agosto 2023

Hej Surendran

Tak for den fine anmeldelse. Det ser ud til, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os. Hvis der er noget vi kan gøre, for at forbedre oplevelsen, må du gerne skrive til vores kundeservice.

Valutata 4 stelle su 5

Nem og hurtigt men den tøre ik så godt …

Nem og hurtigt men den tøre ik så godt er meget våd efter vask

28 giugno 2023

Hej Iwan

Tusind tak for din positive anmeldelse på Trustpilot og for de 4 stjerner, du har givet os! Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse i vores vaskehal. Vi bestræber os på at levere en førsteklasses service og sikre, at vores kunder får den bedst mulige bilvaskoplevelse.

Hvis du har yderligere kommentarer, spørgsmål eller forslag, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at sikre, at dine fremtidige besøg i vaskehallen fortsætter med at være positive og tilfredsstillende.

Cecilie

Hej Judith

Julie

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più