Wash World - Nakskov - Løjtoftevej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Løjtoftevej 6, 4900 Nakskov, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Wash World er bare best. De har en rigtig god vaskemaskine, særligt lækkert er at man bliver i bilen under vask, nemt hurtigt og moderne, og super super billigt når man har deres abonnement.... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Under normale omstændigheder er jeg godt tilfreds, men jeg har flere gange oplevet at vask er stoppet før tiden, ikke har skyllet og har undladt tørringen. Jeg kunne jo have ringet og gjort opmærksom... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Men den tørrer ikke så godt det vand der sidder på ruden og bakspejlet skal man tørrer af ellers kommer der hvide pletter og de kan man ikke få af, så tørtiden bør være bedre.

Valutata 2 stelle su 5

Skulle prøve vask selv for første gang i Nakskov. Det fungerede egentlig fint nok selve vasken. Er sikker på jeg afsluttede vasken på rød knap på omkring 49,xx kr. Men kan nu se der er trukket 120 kr... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1833 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nemt at vaske bilen

Nemt at vaske bilen
Som regel ingen ventetid godt valg

8 agosto 2026

Hej Myrabella 😊
Tusind tak for din dejlige anmeldelse ⭐️✨ Det er skønt at høre, at du synes, det er nemt at få bilen vasket hos os, og at du som regel slipper for ventetid.
Vi vil gerne gøre bilvask så enkel og bekvem som muligt, så det betyder meget at høre, at du oplever netop det 💚
Tak fordi du valgte Wash World – vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang 🌸
Jasmin 🌸

Valutata 1 stelle su 5

Nok det dummeste der åbnede i Danmark…

Nok det dummeste der åbnede i Danmark hold kæft en DÅRLIGSTE service. Kørt derfra med en hel ny bil fyldt med sæbe!! Aldrig skal jeg der ind mere og det bliver delt blandt dem som kommer der !! Og jeg er ikke den første der oplever problemer.

4 agosto 2026

Hej Esad,
Det beklager vi. Det er selvfølgelig ikke i orden, at bilen kørte ud med sæbe på. Skriv gerne til kundeservice via “Hjælp” på hjemmesiden med lokation, dato og tidspunkt, så vi kan undersøge vasken nærmere.

Valutata 1 stelle su 5

Der vaskehal i 4900 Nakskov har lavet…

Der vaskehal i 4900 Nakskov har lavet en skade i siden på min bil

10 luglio 2026

Hej,
Det er vi kede af at høre.
Hvis du mener, at din bil har fået en skade i forbindelse med vasken, vil vi bede dig anmelde sagen via vores hjemmeside under "Skadeanmeldelse". Herefter vil sagen blive behandlet af vores eksterne skadesbehandler, som gennemgår hændelsen og den tilgængelige dokumentation.

Super god vask!!!

Kort og godt.....
Super god vask.

9 luglio 2026

Hej Jesper 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det gør os rigtig glade at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Selvom din anmeldelse er kort, betyder den meget for os. At du beskriver vasken som "super god", tager vi som et stort skulderklap. 🚗✨
Vi arbejder hver dag på at give vores kunder en hurtig, nem og effektiv bilvask, så det er dejligt at høre, at vi har levet op til dine forventninger.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang, bilen trænger til en vask. 💚
Jasmin 😊

Vasker super godt som den plejer

Vasker super godt som den plejer

24 giugno 2026

Hej Tommy,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐😊
Det glæder mig rigtig meget at høre, at du igen har haft en god oplevelse, og at vasken lever op til den standard, du forventer. Det betyder meget for mig, at du oplever en god og ensartet kvalitet hver gang.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen snart! 🚗✨

Valutata 1 stelle su 5

Første og sidste gange jeg sætter mine…

Første og sidste gange jeg sætter mine ben på Wash World vask selv plads i Nakskov

Pletfri skyldning virker tydelig vis ikke da bilen er fyldt med pletter efter skyldning og vandet tørre, det ligner kalk, men det skulle man jo netop ikke opleve med det såkaldte ''pletfri skyldning''...

110kr får et så ringe resultat. det blivet et stort nej tak. aldrig igen.

29 maggio 2026

Hej Lars
Jeg er ked af at høre, at du har haft en så skuffende oplevelse hos os. Det er bestemt ikke meningen, at du skal opleve pletter på bilen efter brug af den pletfrie skylning, og jeg forstår godt din frustration, når resultatet ikke lever op til forventningerne.
Jeg vil meget gerne have, at vi får kigget nærmere på det. Du må derfor gerne skrive til os via https://www.washworld.dk/hjaelp med lidt flere oplysninger om dit besøg, så vi kan undersøge anlægget og finde ud af, hvad der kan være sket.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på problemet. 😊

Den tørre ikke nok

Den tørre ikke nok

17 aprile 2026

Hej Poul,
Tak for din anmeldelse 😊 Jeg er ked af at høre, at du oplever, at bilen ikke bliver tørret godt nok.
Det er selvfølgelig vigtigt for os, at bilen både bliver ren og ordentligt tør, så du får den bedst mulige oplevelse hos os. Vi arbejder løbende på at forbedre vores tørresystemer, så resultatet lever op til forventningerne.
Hvis du oplever det igen, anbefaler jeg, at du kontakter os via vores hjælpeside, så vi kan kigge nærmere på det og hjælpe dig videre: https://www.washworld.dk/hjaelp
Vi håber, du vil give os en ny chance – og tak fordi du gør os opmærksomme på det. 🙂

Fin vask ren bil

20 marzo 2026

Hej Klaus,
Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det er skønt at høre, at du oplever et rigtig flot vaskeresultat – det er lige præcis det, vi stræber efter hver gang!
Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at se dig igen 🚗✨

Hej,
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder mig at høre, at du oplevede kort ventetid og et godt resultat 😊
Med venlig hilsen,

Dejligt med en ren bil

12 gennaio 2026

Hej Ove

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Sophie Wash World 🚗

Valutata 1 stelle su 5

Min bil blev påkørt og beskadiget af…

Min bil blev påkørt og beskadiget af Wash worlds maskine i Nakskov. Efter en skadesanmeldelse får man følgende svar tilbage.

Hej Benny
Tak for din e-mail, jeg har noteret indholdet heraf.

På baggrund af videomaterialet ses det at tørredyssen træffer bagenden af dit køretøj første gang at den kører fra bagenden imod fronten af dit køretøj.
Det forholder sig sådan at en udbyder af en vaskehal kun kan holdes erstatningsansvarlig hvis der er en fejl på vasken eller vedligeholdelsen af den er forsømt.
Ydermere skal udbyderen have været vidende om en evt. fejl og i den forbindelse have forsømt at udbedre den for at kunne holdes erstatningsansvarlig.

Dette er ikke tilfældet.

Wash World har overholdt alle til- og eftersyn.

Der er heller ikke registreret andre fejl, skader eller mangler i vaskehallen den pågældende dag.

Vi kan dermed på baggrund af det foreliggende ikke imødekomme dit ønske om erstatning.

Magnus Skakke Jørgensen

9 ottobre 2024

Hej Magnus
Mange tak for din anmeldelse
Jeg vil rigtig gerne se nærmere på din sag, du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.
Mert

Udmærket

Udmærket bortset fra uheldig oplevelse 2 gange med anlægget som stoppede midt i vasken

4 giugno 2025

Hej Anni,

Mange tak for de fem stjerner. Det virker til, at du er glad for vores vaskehaller og koncept. Det er vi super glade for! Vi ønsker nemlig altid at yde den bedste service til vores kunder, så de kan få en god oplevelse.

Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Fint

Fint og nemt

24 maggio 2025

Hej Andreas,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi elsker at høre, når det hele bare spiller – nemt og fint er lige som det skal være 🎉 Vi håber, du kigger forbi igen snart!
Martin

Fint arbejde

Er yderst tilfreds

6 maggio 2025

Tusind tak for de 5 stjerner, Linda! 🌟
Det er virkelig dejligt at høre, at du er så tilfreds – præcis sådan skal det være!
Skulle du få brug for hjælp eller have spørgsmål fremover, står jeg altid klar.
Benjamin

Flot

Fin ren bil igen

7 maggio 2025

Hej Finn,

Tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at bilen blev fin ren igen!

Vi glæder os til at se dig i vaskehallen næste gang.

Sophie Wash World

Ren bil

Det er dejligt hurtigt og nemt.

31 marzo 2025

Hej Judy,

Tusind tak for de 5 stjerner! Jeg er rigtig glad for at høre, at du synes, det er både hurtigt og nemt – lige præcis sådan skal det være.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart!

Sophie Wash World

Valutata 1 stelle su 5

Hej det er første gang min bil ikke…

Hej det er første gang min bil ikke blev ren ved skærmene og paneler

20 marzo 2025

Hej Terence,

Tak fordi du deler din oplevelse – jeg er ked af at høre, at vasken ikke levede op til forventningerne.
Vi arbejder hele tiden på at forbedre oplevelsen i vores vaskehaller, bl.a. med nye vaskeprogrammer, bedre og grønnere kemi samt flere serviceteknikere, så vi hurtigere kan rette op, hvis noget ikke fungerer som det skal.
Send os gerne en mail på kundeservice@washworld.dk, så vi kan kigge nærmere på det konkrete problem. Vi vil meget gerne hjælpe!
Wash World

Valutata 5 stelle su 5

Nem nr plade skanning og hurtigt…

Nem nr plade skanning og hurtigt igennem og perfekt vask

26 gennaio 2025

Hej Ronnie,
Tak for din fantastiske anmeldelse – det er skønt at høre, at alt fungerede perfekt, og at du havde en god oplevelse med nummerpladeskanningen og vasken. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang!

Alt i orden

Alt i orden
Ok

17 gennaio 2025

Hej Tetiana,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Det betyder meget for os. Vi glæder os til at se dig igen!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più