Wash World - Kolding - Vejlevej 251 Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Vejlevej 251, 6000 Kolding, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Det er nemt med nummerpladeaflæsning. Det går forholdvis hurtigt og overordnet fint. Der er nogle bestemte steder vi som regel altid har helligdag efter en tur i vaskehallen, hvis et par af dem ikke v... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har desværre haft en skuffende oplevelse hos Wash World. Efter at have brugt deres vaskefaciliteter i løbet af det seneste måneder, har jeg bemærket en betydelig forringelse af min bils udseen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kørte min bil i vaskehal, og bagenden af bilen var stadig beskidt efter vasken. Det var den billigste vask jeg havde valgt, men børsten havde slet ikke været på bagsiden. Jeg tog et billed... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

har været medlem et par år nu og har kun skulle ringe 1 gang til kundeservice da min vask lige pludslig stoppet men det blev hurtig ordnet af en venlig medarbejder over tlf det eneste minus er at jeg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1800 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Bilen tøres ikke ordentligt efter vask…

Bilen tøres ikke ordentligt efter vask og har haft det samme oplevelse i mange Wash Worlf vaskehaller.

15 marzo 2024

Hej Arshad.

Tak for din anmeldelse, men det virker til, at du måske ikke har haft den bedste oplevelse hos os. Vi stræber altid mod at yde den bedste vaskeresultat for vores kunder, så du må meget gerne skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp, og medsend foto af bilen efter vask og tørring.

Kirsten.

Valutata 3 stelle su 5

Tørring er der ikke meget af

Tørring er der ikke meget af. Automat ved registrering meget langsomt reagerende. Skilt med resttid er defekt og ulæseligt.

17 marzo 2024

Hej Henrik.

Tak for din anmeldelse, men det virker til, at du måske ikke har haft den bedste oplevelse hos os. Vi stræber altid mod at yde den bedste service for vores kunder, så du må meget gerne skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp, og medsende foto af bilen efter vask / tørring.
Jeg har videregivet din info vedr. skilt.

Jeg vil ønske dig en god dag.
Kirsten

Valutata 3 stelle su 5

Ventetid angivet på skærme ulæselig

Når man holder opmarcheret i ventebane, kan man ikke aflæse, hvor lange ventetid, der resterer, idet teksten er ulæselig fra alle vinkler.
Skærmene kræver et unaturligt hårdt tryk for at reagere på en indtastning.
Der mangler ofte tilstrækkeligt med spande og børster.

16 marzo 2024

Hej Hans,

Tak for din anmeldelse. Vores infoskærme med nedtælling er ikke altid optimale. Derfor ville jeg anbefale dig at skrive ind til kundeservice, så de kan få kigget på det.

Vi har desværre måtte udfase den gratis sæbevask, som du kender, efter anvisning fra kommunen.

Det skyldes, at forvasken ikke altid har foregået på de anviste pladser.
Det har gjort at bl.a. olie, bremsestøv, tungmetaller og andre kemikalier, som ikke er gavnlige for miljøet, desværre ikke havner i de afløb, der er beregnet til det, men havner i stedet i områder, de ikke må.

Det kunne være bedre

Vasker ikke for rent og hjul børste kører hen af døren, og tørrer af h.... Til

16 marzo 2024

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at din bil ikke blev vasket så rent som forventet, og at der var problemer med børsten ved døren.

For at vi kan forbedre vores service og undgå lignende situationer i fremtiden, vil jeg opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Hvis du oplever problemer i vaskehallen en anden gang, er du velkommen til at kontakte vores akuttelefon, så vi kan tilbyde assistance med det samme.

Billig vask

Billig vask, men resultatet er også derefter, og tørrefunktionen har aldrig været god. Men nemt og billigt

9 marzo 2024

Hej Matte,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en okay oplevelse ved vaskehallen, dog skal tørringen selvfølgelig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Valutata 3 stelle su 5

Der er næsten altid noget der ikke…

Der er næsten altid noget der ikke virker på deres vaskemaskine der ligger i Kolding

8 marzo 2024

Hej Dennis.

Tak for din anmeldelse, men det virker til, at du måske ikke har haft den bedste oplevelse hos os. Vi stræber altid mod at yde den bedste service for vores kunder.
Der kan være rengøring, service eller eftersyn af vaskehallen/ vaskehallerne - som vi altid prøver udføre hurtigt.

Jeg vil ønske dig en god dag.
Kirsten. Wash World.

Vasken er fin

Vasken er fin, men tørring efter er lig nul.

26 febbraio 2024

Hej Eigil,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner. Det glæder mig at høre, at du var tilfreds med selve vasken. Jeg beklager dog, at tørringen ikke levede op til dine forventninger. Du kan altid kontakte os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

God weekend!
Lana

Nemt

Nemt og hurtigt

28 febbraio 2024

Hej Lene,

Tak for de 5 stjerner og for at dele din positive oplevelse! Det glæder mig at høre, at du fandt vores service både nem og hurtig. 😊

Hvis du har yderligere feedback eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Cathrine🚗

Valutata 5 stelle su 5

Ok vask til billige penge

Ok vask til billige penge. Jeg rengøre fælgene før vask da hjulvask ikke er 100%...men til 68,- pr mdr. er det skam helt fint
Vh Leif

26 febbraio 2024

Hej Leif,

Tak for de 5 stjerner og din feedback!

Det glæder os at høre, du finder vores vask tilfredsstillende til prisen, og at du selv tager dig af fælgene for det bedste resultat.

Vi stræber altid efter at give den bedste service og værdi for vores kunder.
Tak for at du deler din oplevelse. 😊

Cathrine🚗

Valutata 3 stelle su 5

For at være fair vil jeg starte med at…

For at være fair vil jeg starte med at sige jeg har jeres billigste abonnement på 79 kr pr.mndr. dog bilvask som i kalder det .
Men min oplevelse er bil skyl med børste og meget dårlig tørring ..
Ellers er jeres system meget godt

7 febbraio 2024

Hej Samer.

Vi vil værdsætte det, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp.
Medsend foto af bilen efter vask, så vil vores kundeservice behandle og besvare din mail, så hurtigt som muligt.

Kirsten. Wash World.

Valutata 3 stelle su 5

Hver gang når jeg vasker min bil

Hver gang når jeg vasker min bil, så kommer der fedtet vand.
Og hver gang jeg vælger ekstra tilbehør f.eks. skummet vand, men der kommer ingen skum eller noget.

27 gennaio 2024

Hej Sameera,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser med os. Jeg beklager, at du har oplevet problemer med fedtet vand og manglen på skum ved ekstra tilbehør under dine bilvaske. Dine tilbagemeldinger er vigtige for os, og jeg vil straks informere vores tekniske team, så de kan undersøge og afhjælpe problemet. I mellemtiden, hvis du oplever lignende problemer i fremtiden, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice på washworld.dk/hjaelp. Endnu en gang tak for din feedback, den hjælper os med at forbedre vores service.

Sara 😊

Valutata 2 stelle su 5

Dårlig vaskekvalitet og vandet lugter fælt.

Dårlig vaskekvalitet og vandet lugter.
Bilen er sjældent ren og så er den plaskvåd. Ofte lugter vandet af kloak. Ringede efter en vask i dag og fortalte det. Det kunne de ikke gøre noget ved. Jeg spurgte, om I de burde lukke vaskehallen, når det lugtede af kloak? Men nej - så længe den bare lugtede, men kunne vaske, så var det ikke en fejl. Det var SÅ klamt - og det er langt fra første gang, jeg oplever, at det er ubehageligt at sidde i bilen.

11 gennaio 2024

Hej SLJ

Tak for din feedback.

Jeg vil opfordre dig til, at kontakte vores Kundeservice via washworld.dk under fanen hjælp og beskrive din udfordring samt vedhæfte billeder af vaskeresultatet.
De vil herefter vurdere din reklamation.

Lykke

Valutata 2 stelle su 5

Støvsugeren sugede ikke en skid

Støvsugeren sugede ikke en skid. Man var nødt til at stå der i virkelig lang tid for at få noget suget op, og det smager af snyd når man betaler per minut. Efter den dårlige oplevelse med støvsugeren kører jeg til vask, vælger programmet "Guld" og får en basisvask. Service er meget dårligt. Jeg betaler gerne for kvalitet, men det findes ikke hos Wash World. Spar dig selv for dårlig oplevelse og find service andre steder. Det gør jeg fremover.

1 gennaio 2024

Hej,

Mange tak for din feedback.
Vi beklager meget, at støvsugeren ikke levede op til dine forventninger, og at du følte, det var en dårlig oplevelse.
Vi sætter pris på din ærlighed, og vi tager din feedback alvorligt.

Vi vil arbejde på at forbedre vores støvsugere og den samlede serviceoplevelse. Hvis du oplever lignende problemer eller har andre bekymringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Vi beklager igen for den utilfredsstillende oplevelse, og vi håber at have mulighed for at gøre det bedre næste gang :-)

Zara
Wash World

Ren bil hver gang

21 dicembre 2023

Hej Fam,

Det lyder til, at du har haft en god oplevelse i vaskehallen, og det er vi rigtig glade for.

Du ønskes en god dag herfra. Vi glæder os til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden :-)

Utilstrækkelig bilvask

Fedt koncept! Har endnu ikke skulle holde i kø, MEN...
Jeres premium vask lader områder være uvaskede?
Havde Selvvask' så bare været inkluderet, men nej

28 novembre 2023

Hej Andreas.

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for vaskeresultatet skal selvfølgelig stadig være godt.

Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du bedes vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Du ønskes en god dag.

Kirsten. Wash World 🚗

Ingen ventetid

Ingen ventetid, næsten ren bil

15 novembre 2023

Hej Asta,

Tak for de fire stjerner. Det tyder på, at du har haft en god oplevelse hos os, men vi håber selvfølgelig altid på fem stjerner. Du er derfor velkommen til at skrive til vores kundeservice, hvis der er noget, som du synes vi kan gøre bedre.

Vi håber på at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang :-)

Emma

God kundeservice

Jeg tog et billede og sendte det til supporten
Sara vendte hurtigt tilbage og gav mig en voucher på en af de dyre vaske samt lovning på at de ville fikse problemet

Der sker tekniske fejl alle steder, men hurtig reaktion, kompensation, og en sød Sara i den anden ende gør at WW får 5 stjerner med herfra

9 novembre 2023

Hej Carsten,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger 😊

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Ahad

Hej John,

Mange tak for de 5 flotte stjerner. Det lyder til du er tilfreds med vores koncept og vaskehal. Jeg er glad for at høre, at det har været nemt for dig. Vi sætter pris på din feedback!

Berivan

Det funker.....

30 ottobre 2023

Hej Claus,

Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Du ønskes en rigtig god dag :-)

Valutata 3 stelle su 5

Der er mange hvide pletter på bilen

Der er mange hvide pletter på bilen, efter vask.

Har det helt store vaskeprogram, med luft Tørring og fiber aftørring .

Og stadig pletter efter enten kalk/salt/sæbe, hvad det nu er der er i vanden.

Mvh Torben

30 ottobre 2023

Hej Torben,

Tak for din feedback. Vi beklager dybt, at du har oplevet uønskede pletter på din bil efter vasken.

For at jeg kan hjælpe dig bedst muligt har jeg brug for at du fremsender billeder af vaskeresultatet til vores kundeservice på washworld.dk/hjaelp

Så kigger de nærmere på sagen.

Sara 😁

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più