Wash World - Holbæk - Springstrup Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Springstrup 5, 4300 Holbæk, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Opdatering: ændrer fra 1 til 4 stjerner da washworld har tilbudt penge refunderet eller en voucher til en opgraderet vask. Voucher var nemmeste løsning så den tog vi imod. ********** Washworld i h... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Betaler for premium vask, men bilen blev ikke ordentlig rent og tydelig spor fra vasken som var svær at få poleret væk efterfølgende. Det er okay, men prisen er mere premium end vaskens kvalitet. Kræ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Køre forbi i Holbæk og skal have vasket bil klokken 6:15 om morgenen og alle tre vaskehalle er ude af drift Det er simpelthen for dårligt Det er ikke første gang.

Valutata 3 stelle su 5

Igen synes jeg ikke bilen bliver ordentlig ren, særligt på bagklap ved “Guldvask”. Jeg kunne selvfølgelig vælge en dyrere vask, der vasker både frem og tilbage men synes i forevejen at prisen for abon... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1851 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nemt

4 stjerner herfra

24 gennaio 2025

Hej
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at du er glad for vores vaske. Vi glæder os til at se dig igen!

god vask

Vaskerhallerne vasker bilerne godt . altid til at komme til.

25 gennaio 2025

Hej
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vaskeresultatet, og at det altid er nemt at komme til. Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Valutata 3 stelle su 5

Måtte ringe til kundeservice lang…

Måtte ringe til kundeservice lang ventetid, men god service af medarbejder, savner åbnings tider fra kl 600

23 gennaio 2025

Hej
Tak for din anmeldelse. Vi beklager ventetiden hos kundeservice, men det er godt at høre, at du oplevede god service fra vores medarbejder.

Dyrere vask som også er blevet kortere

Dyrere vask som også er blevet kortere

25 gennaio 2025

Hej Rikke Birgine,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du oplever, at vasken er blevet dyrere og kortere – det er bestemt ikke vores hensigt at give mindre værdi for pengene. Vi arbejder altid på at forbedre vores vaskeoplevelser, og din feedback er vigtig for os i den proces.
Hvis du har yderligere spørgsmål eller input, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Valutata 1 stelle su 5

Ofte virker 1 eller 2 vaske haller…

Ofte virker 1 eller 2 vaske haller ikke. Før var der åbent hele døgnet. Det er svært at vaske når man møder før i åbner. Meget lang kø om eftermiddagen.

21 gennaio 2025

Hej Tanja,
Tak for din feedback – vi er kede af at høre om din oplevelse. Vi forstår, at det kan være frustrerende, når vaskehaller ikke fungerer, eller hvis åbningstiderne ikke passer dine behov. Vi arbejder på at sikre bedre drift og tager din kommentar om åbningstider og køer med i vores overvejelser for at forbedre oplevelsen for alle kunder. Hvis du oplever problemer under en vask, anbefaler vi at bruge nødtelefonen for hurtig hjælp. Vi sætter pris på, at du deler dine tanker, og vi håber, vi kan give dig en bedre oplevelse fremover.

Valutata 4 stelle su 5

10 % af gangene jeg skal vaske er der…

10 % af gangene jeg skal vaske er der maskiner der ikke virker

21 gennaio 2025

Hej Hans!
Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner ⭐️ Vi er glade for, at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi beklager, at maskinerne ikke altid fungerer som de skal – det er selvfølgelig ikke, som det bør være. Hvis du oplever fejl fremover, så husk, at nødtelefonen på stedet kan bruges til hurtig hjælp. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang! 😊
Aden

Hej Nicky,
Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du altid får en ren og pæn bil hos os. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os! 🚗

Super god ........

22 gennaio 2025

Hej!
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for, at du har haft en super god oplevelse. Det betyder meget for os!
Noman

Hej!
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Vi er glade for at høre, at det hele fungerede uden problemer, og at bilen blev rimeligt tør. Din feedback betyder meget for os, og vi arbejder altid på at blive endnu bedre.
Altid velkommen igen!
Nickkas

Middelmådige

Det er ved at være mange penge for noget som ikke er 100 % godt nok. Bilen bliver ikke helt ren og tørringen kunne også være bedre.

Hej,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Jeg er ked af at høre, at du ikke oplever, at vasken og tørringen lever op til forventningerne – det er selvfølgelig ikke godt nok.
Jeg sender din feedback videre til vores team, så vi kan undersøge, hvordan vi kan forbedre kvaliteten af både vask og tørring.
Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at give os feedback – det hjælper os med at blive bedre.

Valutata 2 stelle su 5

Er ikke imponeret over de nye…

Er ikke imponeret over de nye åbningstider. Der er tit lang kø.
Vaskede normalt udenfor de nu gældende åbningstider.

20 gennaio 2025

Hej Carsten,
Tak for din feedback – det er vigtigt for os at høre dine tanker. Jeg forstår, at de ændrede åbningstider kan være en udfordring, især hvis du tidligere vaskede udenfor de nuværende tider. Vi tager din kommentar til efterretning og sætter pris på, at du deler din oplevelse med os.
Aden

Valutata 1 stelle su 5

Jeg er dybt skuffet over

Jeg er dybt skuffet over, at du har lukket døgnprogrammet på alle vaskerier. Jeg lukker også mit abonnement i næste måned.

18 gennaio 2025

Hej Razvan,
Tak for din feedback. Jeg er virkelig ked af at høre, at de ændrede åbningstider skuffer dig, og at du overvejer at opsige dit abonnement. Vi forstår, at fleksibilitet er vigtigt, og vi tager din kommentar til efterretning i vores løbende arbejde med at forbedre vores service.
Hvis der er noget, vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte os via kundeservice.

Alt er godt.

Alt er godt,

Hej Arezoo,
Tusind tak for de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at alt er, som det skal være. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Risposta di Wash World - Holbæk - Springstrup

Tak for de 5 stjerner, Dion! Vi er glade for, at du synes, basisvasken er blevet god. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Ahad 🚗✨

Vask

Vaske ikke den ordentligt

Hej Abdull,
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at vasken ikke blev ordentlig – det er selvfølgelig ikke den standard, vi ønsker at levere.
Hvis du oplever udfordringer igen, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre.

Valutata 2 stelle su 5

Lige meget hvilken vaskehal 1 eller 3…

Lige meget hvilken vaskehal 1 eller 3 blev der ikke efterpoleret efter tørring på den store vask så jeg måtte stå i kulden og tørre vand af ruder og lak

Hej Anna,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Jeg forstår, at det er frustrerende, når bilen ikke bliver ordentligt tør, og du selv skal gøre arbejdet i kulden. Vi vil meget gerne kigge nærmere på det. Du kan kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside og vedhæfte billederne, så vi kan finde en løsning for dig.

Vi sætter stor pris på din feedback og vil gøre vores bedste for at forbedre din oplevelse fremover.

Venlig hilsen,
Yahya

At der ikke var lang ventetid

At der ikke var lang ventetid

Hej Esben,
Tak for din anmeldelse! Det glæder mig at høre, at ventetiden var kort, og at du havde en god oplevelse. Vi håber at se dig igen snart! 🌟
Jacob

Valutata 1 stelle su 5

En bemærkning, mine hilsner til dig

Hilsen til dig. Vores hold. For dårligt. Jeg. Jeg gennemgik mange oplevelser. Det dårlige er sket gentagne gange. Ingen vasketøjssæbe Og der er ingen tørring. God. Hun. Dryp med vand. Ud over den eksterne vaskeproces. Stadig mudderpletter. Sidder fast på bilen. Jeg filmede. Og billederne er der. Jeg sender den, hvis du ønsker det. P.S. Jeg forsøger ikke at kritisere. Endegyldig. Men jeg vil gerne. I det vasketøj er godt. Eller acceptabelt. Jeg beder ikke om 100 %, men. At være minimal.

Hej Rafi,
Tak for din feedback. Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse, og at vasken ikke har levet op til dine forventninger flere gange. Det lyder bestemt ikke, som det skal være. Jeg vil anbefale, at du kontakter vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside og deler din oplevelse, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning for dig. Vi vil meget gerne gøre det bedre for dig fremover.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi sætter pris på det.
Jacob

Nemt Og fleksibelt

At det er så nemt

14 gennaio 2025

Hej!
Tusind tak for de flotte ord! Vi er glade for, at du synes, det er nemt og fleksibelt – det er præcis, hvad vi stræber efter. Vi håber, at du fortsat nyder oplevelsen! 🚗

Normalt en fin oolevelse

Normalt en fin oolevelse. Desværre ikke altid den kan læse nummerpladen.

11 gennaio 2025

Hej,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det glæder mig at høre, at du normalt er tilfreds med vores service! Jeg beklager dog de gange, hvor nummerpladelæseren har skabt problemer – det er bestemt ikke meningen. Hvis du oplever dette igen, kan du altid bruge akuttelefonen i vaskehallen for hurtig hjælp.
Vi sætter stor pris på din feedback, da det hjælper os med at blive bedre.
Omar

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più