Wash World - Holbæk - Springstrup Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Springstrup 5, 4300 Holbæk, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Opdatering: ændrer fra 1 til 4 stjerner da washworld har tilbudt penge refunderet eller en voucher til en opgraderet vask. Voucher var nemmeste løsning så den tog vi imod. ********** Washworld i h... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Betaler for premium vask, men bilen blev ikke ordentlig rent og tydelig spor fra vasken som var svær at få poleret væk efterfølgende. Det er okay, men prisen er mere premium end vaskens kvalitet. Kræ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Køre forbi i Holbæk og skal have vasket bil klokken 6:15 om morgenen og alle tre vaskehalle er ude af drift Det er simpelthen for dårligt Det er ikke første gang.

Valutata 3 stelle su 5

Igen synes jeg ikke bilen bliver ordentlig ren, særligt på bagklap ved “Guldvask”. Jeg kunne selvfølgelig vælge en dyrere vask, der vasker både frem og tilbage men synes i forevejen at prisen for abon... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1846 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vask premium er god

Vask premium er god, men tørring af bilen er generelt dårlig

23 febbraio 2025

Hej
Tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med Premium vasken. Vi beklager, hvis tørringen ikke lever op til dine forventninger – vi arbejder løbende på at optimere vores vaskehaller for at give den bedst mulige oplevelse.
Vi håber at se dig igen snart!
Benny

Valutata 4 stelle su 5

For ofte en som er ude af drift

Jeg er glad for at komme i vaskeanlægget i Holbæk, men for ofte virker den ene af 3 ikke

22 febbraio 2025

Hej Kaj

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at du er glad for at bruge vores vaskeanlæg i Holbæk. Jeg forstår, at det kan være frustrerende, når en vask ofte er ude af drift. Vi gør vores bedste for at holde alle vaske kørende, og jeg sender din feedback videre, så det kan blive undersøgt. Tak fordi du deler din oplevelse!

Imran

Valutata 1 stelle su 5

Vaskehallerne er ofte ude af funktion

Vaskehallerne er ofte ude af funktion, så jeg må betale for at få vasket min bil andet sted. Samt så er min bag ende aldrig pæn, som når jeg vasker andre steder

21 febbraio 2025

Kære kunde,
Tak for din feedback. Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med, at vores vaskehaller ofte er ude af funktion. Vi arbejder løbende på at forbedre både drift og vaskeeffekten, så din bil – inklusive bagenden – fremover bliver vasket, som du forventer.
Med venlig hilsen,
Nicklas

Valutata 1 stelle su 5

TYVERI!!! Tager penge for en service man ikke kan levere uden kompensation.

Magen til udulighed og manglende service.
Hold jer væk fra Washworld. De stjæler fra deres kunder helt bevidst. Når man tager fuld pris for et produkt man ikke kan levere, uden kompensation. Så er det tyveri.
Det starter med følgende reklamation:

Hej
Har været ude 5 gange på Washworld i Springstrup i Holbæk, fordelt på 2 dage for at køre forgæves hjem igen. Alle 3 vaskehaller er gået ned.
Ringer til jer efter 5 forgæves forsøg og får af vide at der går en uge før alle 3 vaske haller er oppe og køre igen.
En ting at I har den frækhed at opjustere prisen på abonnement. Selv om jeres haller ustandselig er gået ned.
Men det kan ikke være rigtigt at i tager fuld betaling får, ikke at kunne bruge de 3 haller på Springstrup pga. de er gået ned.
Umiddelbart kunne man bare finde en anden Washworld. Men nej, ikke uden at køre over 30 km hver vej og samtidig bliver der taget ekstra betaling for at bruge en anden end ens lokale vaskehal.
Jeg har 2 abonnementer.
Hvis bare det var et enkelt stående problem. Men nej det er det heller ikke. Mindst hver anden gang man besøger Springstrup, er der altid mindst en vaskehal hal der gået ned. Hvilket resultere i man kan sidde og vente op til 40 min.
Nu bør i få tingene til at fungere så det virker ellers er jeg tvunget til at finde andre løsninger som jeg kan stole på og ikke føle jeg bliver snydt og bestjålet for en løsning jeg ikke kan bruge.
Jeg forventer at modtage en eller anden form for kompensation som eks. Et gratis mdr. abonnement for 2 biler. Hvilket er rimeligt eller min. En opgradering for 2 biler med All inklusive i en mdr. uden beregning.
Ser frem til til at høre fra jer hurtigst muligt.
Hilsen
Peter Hornvang-Hansen

Efterfølgende spidser de bare en af med følgende:

Hej Peter,
Mange tak for din henvendelse.
Det er fuldt forståeligt, at det er frustrerende, når en af vores vaskehaller er midlertidigt lukket, hvilket resulterer i ventetid, og jeg beklager enhver ulejlighed, dette måtte forårsage dig.
Selvom vi gør vores bedste for at minimere nedetid ved jævnligt at udføre service og rengøring i vaskehallerne, kan der opstå uforudsete tekniske problemer, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed fra vores teknikerteam. Ved større reparationer eller udskiftninger kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at lukke en hal i flere dage, men vi arbejder altid på at få hallerne i drift hurtigst muligt.
Du kan altid tjekke, om en af vores vaskehaller er midlertidigt lukket, ved at søge efter lokationen på vores hjemmeside under Find vaskehal. Dette kan hjælpe med at undgå unødvendige ventetider.
Hvis du oplever fejl under en vask, eller hvis en hal står i fejl, men ikke står som lukket på terminalen, vil jeg opfordre dig til at kontakte vores akutnummer, da vi ofte kan rette fejlen med det samme og hjælpe dig i gang med at vaske.

Med venlig hilsen,
Customer Support
Washworld

Efterfølgende kontakter jeg dem for min manglende kompensation. Men denne gang ingen respons. Så derfor har jeg besluttet, ikke lade mig blive snydt og bestjålet og opsagt mine 2 abonnementer hos WASHWORLD.

SÅ JEG KAN KUN OPFORDRE TIL AT HOLDE JER VÆK FRA DETTE SVINDEL FIRMA🤬. SOM BEVIDST SNYDER OG STJÆLER FRA DERES KUNDER, SELV OM DU REKLAMERE FOR DERES MANGLENE SERVICE SOM DU HAR BETALT FOR.

21 febbraio 2025

Hej Peter
Tak for din opfølgning herinde, samt din feedback.

Beklager at vi ikke var i stand til at møde dine forventninger om kompensation og service. Dine bemærkninger er noteret.

Lykke

Valutata 3 stelle su 5

Når vaskehallen virker, er det fint

Når vaskehallen virker, virker det fint.. MEN hér i Holbæk er vi ofte, alt for ofte, ramt af, at een eller flere haller er i udu. 2 gange i uge 8 var alle 3 haller i udu og i dag fredag er vi nede på 1 i udu. Det giver enten lange køer eller besvær med at finde et andet sted, som så koster extra 10 kr.

Hej Peter,
Tak for din feedback. Jeg forstår godt, at det er frustrerende, når flere haller er ude af drift, og det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have. Vi arbejder løbende på at sikre stabil drift, så vores kunder kan få en smidig vaskeoplevelse.
Jeg beklager de gener, det har medført for dig, og jeg sætter pris på, at du deler din oplevelse.
Aden

Valutata 2 stelle su 5

Endelig kunne man vaske igen

Endelig kunne man vaske igen, efter at ingen af de 3 vaskehaller i et par dage, utroligt at man lukker alle på en gang.

17 febbraio 2025

Hej Michael,
Jeg forstår, at det har været frustrerende, at ingen af vaskehallerne var tilgængelige i en periode. Nogle gange er vi nødt til at udføre service eller vedligeholdelse for at sikre, at alt fungerer optimalt, og desværre kan det betyde midlertidig nedetid. Vi gør altid vores bedste for at minimere generne, så du kan få vasket bilen uden besvær. Tak for din feedback – vi sætter pris på det!

Valutata 3 stelle su 5

Det er en frygtelig lugt der er mens…

Det er en frygtelig lugt der er mens der vaskes.
Og i tørreafd bliver sidegaderne ikke blæst tørre, der er rigtig mange dråber på.

Hej Pia,

Jeg har sørget for at indberette problemet med lugten til vores tekniker, så de kan tage et kig på det.

Vi arbejder konstant på at forbedre oplevelsen på alle vores lokationer, bl.a. med nye vaskeprogrammer, nye maskiner og flere teknikere, og derfor må du meget gerne indsende billeder af vaskeresultatet til vores kundeservice via vores hjemmeside: washworld.dk, så tager vores kundeservice et kig på det.

Valutata 2 stelle su 5

Alt for tit hvor vaskehallerne er ude…

Alt for tit hvor vaskehallerne er ude af drift.

Hej Tove,
Det er ærgerligt at høre, at du ofte oplever driftsproblemer. Vi arbejder løbende på at minimere nedetid, så vores vaskehaller er mest muligt tilgængelige. Tak for din feedback – den er værdsat!

Valutata 3 stelle su 5

Den blev ikke ren bag på og så var jeg…

Den blev ikke ren bag på og så var jeg heldig at den virkede i dag jeg vil nok opsige og væske et andet sted
kommer mange gange hvor den er i stykker

18 febbraio 2025

Hej Peter.
Tak for din feedback. Det er ærgerligt at høre, at vasken ikke gav det ønskede resultat, og at du har oplevet driftsproblemer flere gange. Vi vil meget gerne se nærmere på det, så du er velkommen til at kontakte vores kundeservice via hjemmesiden under "Hjælp"
Aden

Valutata 1 stelle su 5

Der har været 3 vaskehaller ude af…

Der har været 3 vaskehaller ude af drift i flere dage og i dag stadig 1 som ikke virker

18 febbraio 2025

Hej,
Jeg forstår din frustration over, at flere vaskehaller har været ude af drift i en længere periode. Vi arbejder på at løse problemerne så hurtigt som muligt, men i nogle tilfælde kan det tage længere tid, hvis vi afventer reservedele eller kræver større reparationer.
Jeg beklager ulejligheden og takker for din tålmodighed. Vi håber snart at have alle haller i drift igen! 🚘

Valutata 1 stelle su 5

Jeg er virkelig skuffet over Wash…

Jeg er virkelig skuffet over Wash World. Min bil er ofte stadig beskidt efter en vask, og det virker, som om maskinerne ikke bliver vedligeholdt ordentligt. Derudover kører jeg ofte forgæves, fordi vaskehallen enten er lukket eller ude af drift – uden nogen form for varsel.

Kundeservice? Det er åbenbart en by i Rusland. Der er ingen hjælp at hente, og man får bare standardiserede svar, der ikke løser noget som helst.

Efter alt for mange dårlige oplevelser opsiger jeg mit abonnement med det samme. Wash World er spild af penge!

17 febbraio 2025

Hej,

Det er virkelig ærgerligt at høre, at du har haft så mange dårlige oplevelser hos os. Vi bestræber os på at levere en pålidelig service, og det er selvfølgelig ikke meningen, at du skal køre forgæves eller være utilfreds med vaskeresultatet. Din feedback er vigtig, og vi tager den til os. Hvis du har brug for hjælp til din opsigelse eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice.

Valutata 5 stelle su 5

Super fint men manglede dog hånd børste…

Super fint men manglede dog hånd børste til før vask

12 febbraio 2025

Hej Betina,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er tilfreds. Vi sætter pris på din feedback omkring håndbørsten og tager det med os. 😊🚗💙

Valutata 1 stelle su 5

Bil beskidt, kundeservice useriøs.

Har oprettet et abonnement hos denne yderst useriøse virksomhed. Første gang jeg vaskede bilen var der snavs på fronten og bagenden efter vasken, det skriver jeg til dem, anden gang var resultatet lige så ringe, så jeg fortæller dem at hvis det er lige så ringe næste gang vil jeg have pengene tilbage. Så begynder kundeservice at skrive de vil have billeder af hele bilen så de kan vurdere resultatet, og at maskinerne jo ikke kan tørre bilen helt?
1. Jeg har ikke klaget over tørringen.
2. Man kan jo ikke se snavset hvis man tager billedet langt fra, men jeg betaler jo for en ren bil? Jeg tager jo heller ikke billeder af en skade til min forsikring 2-3 meter fra den? Det er useriøst og jeg kan kun advare alle om at benytte deres haller, og abonnement, det er skuffelser hele vejen rundt.

9 febbraio 2025

Hej Mads,

Det er virkelig ærgerligt at høre, at du har haft en skuffende oplevelse med både vaskeresultatet og kundeservice. Vi forstår din frustration – når man betaler for en bilvask, forventer man selvfølgelig også, at bilen bliver ordentligt ren.

Vi beklager, at vores håndtering af din henvendelse ikke har levet op til dine forventninger. Hvis du ønsker at følge op på sagen, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside – vi vil gerne se nærmere på det.

Tak for din ærlige feedback.

Valutata 4 stelle su 5

Mangler lige de sidste 10% for at bilen…

Mangler lige de sidste 10% for at bilen er helt ren. Selvom det var den største vask

5 febbraio 2025

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du overordnet set er tilfreds med vasken. Vi arbejder løbende på at optimere kvaliteten, så vi tager din feedback med videre.

Nicklas

Valutata 3 stelle su 5

Ofte nummerplade genkendelse ikke…

Ofte nummerplade genkendelse ikke virker, ofte en eller flere vaskehaller der er lukket

31 gennaio 2025

Hej Lars

Tak for din feedback! Vi beklager, at nummerpladegenkendelsen ikke altid fungerer, og at vaskehallerne nogle gange er lukket. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi sætter pris på, at du gør os opmærksom på det, og vi tager din feedback med os.

Vaskede og tør ikke ordentligt

Vaskede og tør ikke ordentligt

18 gennaio 2025

Hej Emee.

Tak for din feedback! Det er ærgerligt at høre, at hverken vasken eller tørringen levede helt op til forventningerne. Du er meget velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på det. Jeg håber, din næste vask bliver en bedre oplevelse! 🚗💦😊

Der var ingen sæbe

29 gennaio 2025

Risposta di Wash World - Holbæk - Springstrup

Tak for din feedback! Det lyder bestemt ikke, som det skal være. Du er meget velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på det. Jeg håber, din næste vask lever op til forventningerne! 🚗💦😊

God vask

God vask, men tit ude af drift

26 gennaio 2025

Hej Morten

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med selve vasken, men vi forstår, at det er frustrerende, når anlægget ikke er tilgængeligt. Vi arbejder løbende på at minimere driftsforstyrrelser og sikre, at alt kører, som det skal. Hvis du oplever problemer under en vask, så husk, at nødhjælpsnummeret kan hjælpe med det samme. 😊 Vi håber at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang!

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt
“All inclusive” virker rigtig godt

21 gennaio 2025

Risposta di Wash World - Holbæk - Springstrup

Hej! Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! 😊 Det er skønt at høre, at du synes, det var hurtigt og nemt, og at “All inclusive” fungerer godt. Vi er glade for, at du er tilfreds med oplevelsen – tak fordi du delte det med os! 🚗✨

Valutata 3 stelle su 5

Desværre var der ikke mere afspænding i…

Desværre var der ikke mere afspænding i hal 3, så tørreresultat var ikke godt

26 gennaio 2025

Hej Helle,
Tak for din anmeldelse – jeg beklager, at tørreresultatet ikke var tilfredsstillende. Vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksomme på det, og vi vil sørge for, at det bliver undersøgt.
Hvis du oplever lignende problemer fremover, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på hjemmesiden.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più