Generelt set er Wash World en god oplevelse. Jeg kører meget rundt i DK og benytter mig af forskellige vaskeanlæ og især dem med 2 eller flere vaskehaller er gode - sikrer lav ventetid. En enkelt (Ebe... Leggi di più
Nørrelundvej 2, 2730 Herlev, DK
Verdens dårligste undskyldning for at have priserne “ Da vi sidste år samlede vores medlemskaber, blev dit daværende Basis‑medlemskab opgraderet til ubegrænset Guld med bedre vaskekvalitet og tø... Leggi di più
Fantastisk service da jeg ringede ind, personen der holdt i vaske hallen og var færdig, kørte ikke hurtigt nok ud og vupti så var min vask brugt af en anden. Ringede ind og fik en fantastisk service,... Leggi di più
Fint, men tror det kniber med det Tørring program, det har lidt sit eget liv, stadigvæk kan Jeres maskine ikke vaske bagdelen særlig godt på en mercedes s212 st car.
Nørrelundvej 2, 2730, Herlev, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Kæmpe børsteridser på lister ned langs forruden. Wash World svarer, at de har gennemset udstyret og ikke fundet nogen fejl.
Skal så bare ikke vaske bil mere hos jer

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Har flere store ridser på toppen af min bil. Jeg brugte den, der ligger i Herlev/Skovlunde. Jeg forstår små ridser, men disse var for store til at ignorere, set fra længere afstand, hvilket ikke er acceptabelt.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
To ud af tre vask selv båse virker ikke. Sidste weekend var det én ud af tre

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Virkelig dårlig bilvask, selv med den dyreste All Inclusive. Bilen er dækket med voks/kalk/skidt pletter, så jeg kan starte forfra med at pudse alle ruderne udvendig. Børsterne på anlægger ser rigtig slidte og beskidte ud.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Dejligt at anlægget var i gang igen. Kunne ønske lidt bedre tørring

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Har i dag været i Søborg og i Herlev for at opdage at ingen af maskinerne virker
Det er snart på tide at i strammer jer op
Maskinerne gøre heller I ordentlig
Når man betaler for at den skal tørre 3 gange så gøre den kun 1gang
Har ringet og skrevet flere gange uden at det bliver ordnet

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Benytter normalt vaskehallen i Herlev på Dynamovek men der er alt alt for ofte fejl eller reparationer igang og derfor meget lange køer. Derfor valgte jeg denne gang Herlev Nørrelundsvej og blev opkrævet ekstra gebyr.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Der er ikke noget der virker og den vasker dårlig

Endnu en gang 3 vaskehaller lukket ud af 5,,.. det er jo snart hver gang
man skal bruge så meget tid,,, for at vaske bil ,,,,,total kaos og kø
DENNE gang er alle vaske haller lukket

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
det er imponerende ......3 ud af 5 haller er ude af drift IGEN....nu må i s ku komme ind i kampen....elendigt
Hvad er det vi betaler for ?
maskinerne vasker også a hel vede til

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Vask gik i stå midt i det hele…
Havde glemt min tlf og måtte bakke bilen ud og tørre den manuelt 😠

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Din maskiner vaske ikke så godt og tørre meget dårlig

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Møgbeskidt bil så er der ikke skumforvask ingen noget som helst og slutter af med en 1/2 tørring
Øv øv