Wash World - Haderslev - Sverigesvej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Sverigesvej 2M, 6100 Haderslev, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Hurtigt og nemt! Dog synes jeg det er en skam at sæben er så tynd, der skal ikke meget til før den tørrer ind og efterlader "løbere", samt synes jeg driftsikkerheden er meget ustabil... Det er øv, f... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

2 gange sad bilen fast under vasken, med børsterne på bilen. Hotline hjalp, og fejlen viste sig at være på porten, kamera i hal 2 laggede helt vildt så jeg måtte fortælle hotline hvad der skete løbend... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Min bil blev ren. Jeg er dog ikke imponeret over undervogns spuling. Jeg kunne stadig se skidt i hjulkasser samt i hulrum stykket ved panel kant slutningen nederst. De store slemme fugleklatter på... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Havde store problemer med at køre ind i hallen. Skulle pludselig have kode mm, samt nummerplade. Efter noget baksen rundt læste den dog nummerpladen og kunne så køre ind. Syntes i øvrigt børsterne v... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1854 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Man får en fin bil

Man får en fin bil , men er meget øv at der ikke er nogle spande ved vaskehallen for det er ikke alle steder den kommer ind og gøre rent 😔❤️

I dag næsten en mdr efter jeg skrev til jer, er der stadigvæk ikke kommet spande 😔😔

8 maggio 2024

Hej Dorte,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet af bilvasken. Vi beklager dog, at der manglede spande ved vaskehallen, hvilket begrænsede din mulighed for en mere grundig rengøring. Din feedback er meget vigtig for os, og vi vil sørge for, at nødvendigt udstyr er tilgængeligt, så alle områder kan nås og rengøres tilfredsstillende.

Valutata 3 stelle su 5

prisen er steget meget og den tørrer…

prisen er steget meget og den tørrer ikke ordenligt , det forlanger i ekstra penge for.

2 maggio 2024

Hej Tommy

Tak for stjernerne og din feedback.

Jeg vil rigtig gerne se billeder af tørringen, hvis den ikke lever op til det forventede. Dette kan du gøre via vores hjemmeside her: https://washworld.dk/hjaelp

God weekend ☀️

Lykke

Valutata 1 stelle su 5

Med Premium vask abonnement forventer…

Med Premium vask abonnement forventer man et fint resultat.
Og en bilvask forudsætter at man forvansker flere steder, for et godt resultat. Men der forefindes INGEN spand eller vaskebørste til anvendelse ved vaskehallen! Bilen er langt fra tilstrækkelig tør når maskinen er færdig!
Og når man så tageri betragtning, at abonnementet lige er hævet med 20,-kr./mdr., så er det på tide at finde en anden udbyder...
Træls service til overpris!

2 maggio 2024

Hej Kenny,

Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Valutata 1 stelle su 5

Først tager I spand børste og vand væk…

Først tager I spand børste og vand væk så man ikke kan vaske sine hjul før vask ikke i orden. Vaske kvaliteten er blevet dårligere. Prisen stiger med 20 kr.

29 aprile 2024

Hej Jørn,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at høre om din utilfredshed med ændringerne i vores vaskehal og den oplevede forringelse af vaskekvaliteten. Vi stræber efter at levere den bedste service muligt, og din feedback er vigtig for os.

WashWorld

Ingen spande og børster!

I Haderslev er der ingen spande eller børster - og så sætter I prisen op … tak for denne gang!

29 aprile 2024

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse med manglende faciliteter i Haderslev. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores service og faciliteter, og din feedback er vigtig for os.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende prissætning, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice gennem vores 'Hjælp' sektion på hjemmesiden, hvor de kan give dig mere detaljerede oplysninger og assistance.

WashWorld

Valutata 5 stelle su 5

Det er hurtig at vaske hos jer fine og…

Det er hurtig at vaske hos jer fine og rene lokaler

28 aprile 2024

Hej Knud.

Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Du ønskes en rigtig god dag.

Fin vask

Fin vask, når man ikke selv har tid til at vaske bil.

28 aprile 2024

Hej Lene.

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Du ønskes en rigtig god dag.

Har opsagt abonnement

Har opsagt abonnement. Der mangler altid spand og børste. Har så selv taget spand og børste med, men der er ikke vand i hanen.

25 aprile 2024

Hej, Jacob

Tak for din henvendelse. Vi beklager ulejligheden med manglen på spand, børste og vand i hanen. Vi anbefaler, at du i fremtiden kontakter vores akuttelefon, hvis du oplever problemer i vaskehallen under din vask. Du kan også besøge vores 'Hjælp' sektion på hjemmesiden for at finde løsninger eller kontakte kundeservice for yderligere assistance.

Jacob

Bilen er plettet efter Tørring

Bilen er plettet efter Tørring , bagruden vaskes ikke ren

12 aprile 2024

Hej Heidi,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på dette problem. Jeg beklager, at din bil ikke blev tørret ordentligt, og at bagruden ikke blev vasket ren. Du er altid velkommen til at kontakte vores akuttelefon, hvis du oplever lignende problemer i fremtiden, så vi straks kan hjælpe dig.

Valutata 1 stelle su 5

Hvilken slik kan bilister ikke lide?

Hvilken slik kan bilister ikke lide?

Lak-ridser

Hvis du gerne vil have lakken ødelagt så er denne vaskehal perfekt

7 aprile 2024

Hej Søren,

Valutata 1 stelle su 5

3 min med en af jeres højtryks renser…

3 min med en af jeres højtryks renser ved en af jeres vaskehaller 240 kr. .
Og instruktionerne er fulgt.
Det er tyveri og helt uacceptabelt og komme i kontakt med jer er også helt umuligt.

8 aprile 2024
Non scritta su invito

Hej Dorthe,

Tak for din anmeldelse, vi tager 120kr som reservation på vores vask selv.
Så du har nok sat kortet på terminalen to gange.
Vi vil derfor sætte pris på, at du skriver til vores kundeservice og beskriver din oplevelse samt kommer med forslag til forbedringer.

Vask

Ren bil
Så fin

23 marzo 2024

Hej René,

Tak for de fem stjerner og din positive feedback! Det glæder os at høre, at din bil blev ren.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen :-)

Lana

Utroværdig

Jeg var onsdag den 20. marts for første gang forbi deres vaskehal. Her købte jeg en guld vask. Efter betalingen blev jeg tilbudt, at vasken var gratis, hvis jeg tilmeldte mig deres abonnement inden for en time. Dette gjorde jeg straks.
Jeg kontaktede derefter deres kundeservice, som meddelte at noget var gået galt, og at de ville tilbyde mig en “all inclusive” vask. Dog ville vasken fra onsdag ikke var gratis, som lovet.
Jeg opsiger derfor straks mit medlemskab, og så vil jeg ikke anbefale nogen at anvende deres haller.

Derudover var der hverken børste eller løbende vand ved forvask stationen, så der burde jeg jo nok allerede være kørt.

19 marzo 2024
Non scritta su invito

Hej Simone,

Tak for din feedback. Vi beklager dybt for den uheldige oplevelse, du havde ved vores vaskehal. Vi sætter stor pris på din ærlighed.

Vi beklager den forvirring, der opstod vedrørende dit medlemskab og den gratis vask. Vi vil undersøge sagen nærmere og træffe de nødvendige skridt for at forhindre lignende situationer i fremtiden.
Vi noterer os også din kommentar om manglende børste og løbende vand ved forvaskstationen, og vi vil straks tage hånd om dette for at forbedre vores servicekvalitet.

Endnu engang tak for din feedback, og vi håber på at få muligheden for at gøre det godt igen i fremtiden.

Berivan

Hej Viggo,

Tak for den gode anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse i vores vaskehal. De bedste hilsner,
Ahad

Valutata 2 stelle su 5

Er ofte ude af drift og

Er ofte ude af drift og

12 marzo 2024

Risposta di Wash World - Haderslev - Sverigesvej

Hej Roy, tak for din feedback.

Hvis du oplever drift problemer, imens du er ude på en af vores lokationer, er du meget velkommen til, at ringe til vores akuttelefon, så vil vi gerne hjælpe dig.

Jacob

Valutata 3 stelle su 5

Har desværre ikke virket hele…

Har desværre ikke virket hele weekenden. Vaskselv har vi oplevet meget beskidt på jorden med mudder.
Oplever mange kalkpletter efter vask.

11 marzo 2024

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse og de 3 stjerner.

Det er vigtigt for os at høre om dine oplevelser, så vi kan arbejde på at forbedre vores service.
Vi beklager de udfordringer, du har stødt på med vores vaskselv område og kalkpletter efter vask.

Hvis du oplever problemer som disse i fremtiden, vil jeg opfordre dig til at kontakte vores kundeservice på https://washworld.dk/hjaelp.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Cathrine🚗

Hurtig og fin

11 marzo 2024

Hej Ralf,

Det lyder til, at du har haft en god oplevelse i vaskehallen, og det er vi rigtig glade for.

Du ønskes en god dag herfra. Vi glæder os til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden :-)

Vasken stoppede efter 15 sekunder

Vasken stoppede efter 15 sekunder, hvorefter jeg måtte bakke ud.

8 marzo 2024

Hej Stig.

Øv, sikke en ærgerlig oplevelse du har haft dig. Det er bestemt ikke meningen, når man besøger eller kontakter os.
Du skal være velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp. Så vil vores kundeservice behandle og besvare din henvendelse, så hurtigt som muligt.

Hej Søren,

Tak for de 5 stjerner og din dejlige anmeldelse!

Det er skønt at høre, at du finder vores service hurtig, nem, og at resultatet er fint.
Vi sætter stor pris på din feedback og stræber altid efter at gøre vores kunders oplevelse så positiv som mulig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Cathrine🚗

bil vask

fint hvis bare scanneren virker , det gør den af og til ikke

4 marzo 2024

Hej Olga.

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner.
Når du vil vaske næste gang, og scannere ikke aflæser din nr. plade, er du velkommen til, at ringe til vores Akut telefon, så vil de prøve finde en løsning.

Jeg vil ønske dig en god dag.
Kirsten. Wash World

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più