Wash World - Haderslev - Sverigesvej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Sverigesvej 2M, 6100 Haderslev, DK

Hurtigt og nemt! Dog synes jeg det er en skam at sæben er så tynd, der skal ikke meget til før den tørrer ind og efterlader "løbere", samt synes jeg driftsikkerheden er meget ustabil... Det er øv, f... Leggi di più

2 gange sad bilen fast under vasken, med børsterne på bilen. Hotline hjalp, og fejlen viste sig at være på porten, kamera i hal 2 laggede helt vildt så jeg måtte fortælle hotline hvad der skete løbend... Leggi di più

Min bil blev ren. Jeg er dog ikke imponeret over undervogns spuling. Jeg kunne stadig se skidt i hjulkasser samt i hulrum stykket ved panel kant slutningen nederst. De store slemme fugleklatter på... Leggi di più

Havde store problemer med at køre ind i hallen. Skulle pludselig have kode mm, samt nummerplade. Efter noget baksen rundt læste den dog nummerpladen og kunne så køre ind. Syntes i øvrigt børsterne v... Leggi di più

1. Autolavaggio
  2. Servizio di restauro e pulizia auto

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Sverigesvej 2M, 6100, Haderslev, Danimarca

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1827 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nemt og bekvemt

Nemt og bekvemt

17 dicembre 2024

Hej Pia,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores service som nem og bekvem.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service. 🌟
Cathrine🚗

Det er bare nemt

Det er bare nemt
Det er fedt at man bare kan vaske sin et par gange i ugen uden at skulle have penge op hver gang. Den månedlige betaling er jo hurtig tjent hjem.

7 dicembre 2024

Hej Karin,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du nyder fleksibiliteten med abonnementet, og at det gør hverdagen lidt nemmere. Din tilfredshed betyder meget for os!

Benny

Så er begge vaskehaller igen lukket…

Så er begge vaskehaller igen lukket ....
Det sker næsten hver weekend.
Vask selv området er lukket fra 01.11.2024 på grund af frost ???????????????????????? vi har 8-10' varme..
Tror at hallerne automatisk bryder ned i weekenden da der er flest der vasker her så washworld taber så mindst ved nedlukning..

10 novembre 2024

Hej, Lars

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager de gentagne lukninger og forstår din frustration over situationen. Vores team arbejder altid på at minimere nedetid og sikre, at vores faciliteter fungerer bedst muligt. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Som udgangspunkt holder vi vores Vask Selv-båse lukkede henover vinteren frem til marts, afhængigt af vejret, da vi har oplevet, at båse fryser til i frostgrader. Vi arbejder på en løsning, så vi fremover kan tilbyde Vask Selv i vintermånederne. Du kan altid holde dig opdateret på vores hjemmeside for aktuel information om åbningstider.

Denne vinter holder vi dog båse åbne i Søborg, Ishøj og Holbæk som en del af en test.

Benny

Kosten kommer ikke ordentlig om på…

Kosten kommer ikke ordentlig om på bagruden og vasker under vindspoileren. Ca 1/3 afruden skal vaskes med hånden bagefter.

1 novembre 2024

Hej Thyge.
Tak for din feedback. Jeg beklager, at vasken ikke kommer ordentligt omkring bagruden og under vindspoileren, så du må eftervaske selv. Vi sætter pris på din tilbagemelding og arbejder løbende på at forbedre vores vaskeoplevelse.

Aden

Super nemt 🤗

Super nemt 🤗

29 ottobre 2024

Hej Michael.

Tusind tak for de 4 stjerner og din ros! Dejligt at høre, at du fandt det super nemt hos os. 🤗 Vi glæder os til at se dig igen!

Jacob

Der er desværre hvide kalkpletter på…

Der er desværre hvide kalkpletter på bilen når den er tør, og bagruden bliver aldrig ren på det øverste stykke

27 ottobre 2024

Hej Kurt,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du oplever kalkpletter og udfordringer med at få bagruden helt ren. Det er selvfølgelig ikke optimalt, og vi sætter pris på, at du deler din oplevelse, så vi kan se nærmere på forbedringsmuligheder.

Har du billeder af vaskeresultatet er du meget velkommen til at udfylde følgende formular for reklamation af vasken: https://app.formcrafts.com/acpmpuz?iframe=true

Sophie

Min bil har aldrig set bedre ud siden…

Min bil har aldrig set bedre ud siden jeg begyndte hos WW
Flere tror at min bil Nissan QUASQAI årgang 2019 er nylakeret.

28 settembre 2024

Hej Bjarne,
Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med resultatet. Vi ser frem til at fortsætte med at holde din bil skinnende ren!

Jeg er altid godt tilfreds.

Jeg er altid godt tilfreds.
Jeg får den ydelse jeg betaler for.

16 settembre 2024

Hej Bo.

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.
De bedste hilsner
Kirsten. Wash World

Simply good.

16 settembre 2024

Kære Marius

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Med venlig hilsen
Nicklas

Jeg vasker bil 2 x ugentligt

Jeg vasker bil 2 x ugentligt, men bilen er bare ikke ren på trods af en guldvask ER DET UDEN SÆBE!!!!! vask fra for til bag og tørring på vej tilbage, så jeg opsiger abonnement igen !!!!

5 settembre 2024

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse og din ærlige feedback. Det er virkelig ærgerligt at høre, at du ikke har været tilfreds med resultatet af din guldvask. Det er bestemt ikke sådan, det skal være. Vi vil gerne undersøge dette nærmere, så du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan finde en løsning.

Muhammad

Jeg synes ikke den tørre ordentlig

Jeg synes ikke den tørre ordentlig.
Jeg undre mig også over at jeg selv skal vælge undervogns vask når det er med i mit abonnement

27 agosto 2024

Hej Rene.

Det er ikke den oplevelse vi ønsker, når du vasker/ tørre bilen hos Wash World. Du er meget velkommen til, at sende en mail til: https://formcrafts.com/a/acpmpuz og medsend venligst billeder af bilen efter vask- tørring.
At selv kunne til/fra vælge undervogns vask er et stort ønske fra mange kunder.

Jeg ønsker dig en god dag.
De bedste hilsner.
Kirsten. Wash World.

Alt var fint 👍🏻

16 luglio 2024

Hej, Marlene.

Mange tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at alt var fint. 😊

Jacob

Ok ok ok ok ok

Ok ok ok ok ok

3 luglio 2024

Hej Jens,

Mange tak for dine 5 stjerner! 🌟 Vi er glade for, at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

Lana

Fin vask

Fin vask - mangler dog spande og børste til “forvask”

22 giugno 2024

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Vi er glade for at høre, at du havde en god vask. Vi tager din feedback omkring spande og børster til forvask til efterretning og arbejder hele tiden på at forbedre vores faciliteter.

Lana

Bilen blev ikke tørret ordentligt

Bilen blev ikke tørret ordentligt

4 giugno 2024

Hej Kjeld,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din bil ikke blev tørret ordentligt. Kontakt venligst vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside for assistance.

Ahad

Bilen bliver bare ikke ren bagpå og i…

Bilen bliver bare ikke ren bagpå og i skal ikke igen fortælle mig at jeg skulle have taget en dyrere vask , har prøvet den bedste og det hjalp ikke :-)

27 maggio 2024

Hej Fonn,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at vasken ikke har levet op til forventningerne. Kontakt venligst vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside for yderligere assistance, hvor du kan vedhæfte billeder af vaskeresultatet.

God bilvask

21 maggio 2024

Hej Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Rigtig god dag til dig.

De bedste hilsener

Hej Lars,

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du finder vores vask hurtig nem at finde ud af.

Rigtig god dag.

De bedste hilsener

Væsentlige mangler

Der er ikke spand, børste eller vand som kan benyttes på den markeret vaskeplads inden bilen køres i hallen.

Niveauet af vaske hallen lever heller ikke op til forventet.

16 maggio 2024

Hej Jacob,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at niveauet af vask ikke levede op til dine forventninger. For at få hjælp bedes du kontakte vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside.

Jasmin.

Der mangler spand og børste til forvask

Der mangler spand og børste til forvask

12 maggio 2024

Hej D.C.

Jeg har videregivet din info.
Tak for din anmeldelse.

Jeg vil ønske dig en god dag.
De bedste hilsner.
Kirsten. Wash World.