Wash World - Ballerup - Industriparken Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Industriparken 6, 2750 Ballerup, DK

Bilen blev ren nok, bortset fra spoileren, som klares hos konkolegaens vasker. Der var mange dråber efter tørring, men de efterlod Ingen pletter af betydning. Køen blev dobbelt lang, da hal 1 fik... Leggi di più

Jeg skulle netop til at vaske i vask nr 2, men da den forrige bil var færdig brød vaskehallen sammen. Heldigvis var der ledigt i køen ved siden af og kun halvandet minut tilbage af tiden for igangvære... Leggi di più

Jeg har altid været fint tilfreds med wash world indtil forleden da jeg har skulle vaske min bil i hånden og der manglede enten tryk eller et nyt spule håndtag kan jeg ikke svare på. Jeg skriver en m... Leggi di più

En strålende oplevelse. Bilen stråler i solen. Jeg stråler af glæde og tilfredshed.

1. Autolavaggio
  2. Servizio di restauro e pulizia auto

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Industriparken 6, 2750, Ballerup, Danimarca

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1894 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg er glad for at kunne vaske bilen…

Jeg er glad for at kunne vaske bilen ofte..
Men vask og tørring skal være iorden..
Vasken er ikke altid god..
Tørringen er dårlig selv om der er blevet valgt ekstra tørring...
Bruger mest den i Ballerup ved Ingo
Samt den der ligger i Ishøj...

8 settembre 2023

Kære Pernille.

Jeg er glad for du ofte benytter vores vaskehaller i Ballerup og Ishøj.

Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaskeresultat, når du vasker hos os. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft nogle billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

Kirsten
Wash World

Stedet ligger godt ved frakørsel fra…

Stedet ligger godt ved frakørsel fra motorvej.
Oftest ingen ventetid, og vasken er fin og hurtig overstået.

9 settembre 2023

Hej Mogens,

Tak for din anmeldelse med 5 stjerner! Det er godt at høre, at vores placering nær motorvejen er praktisk for dig, og at du generelt oplever minimal ventetid. Vi værdsætter også, at du finder vores vask hurtig og effektiv.

Vi fortsætter med at stræbe efter at give dig en fremragende oplevelse hver gang du besøger os.

De bedste hilsner,
Lana

Det fungerede bare.

29 giugno 2023

Hej Peter

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at du også er en tilfreds kunde hos os.

Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Haris

Hej Anne

Tusind tak for de mange flotte stjerner. Det er fantastisk at se og høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden. Du ønskes en skøn dag herfra :-)

Julie

Ballerup Wash World

WashWorld In Ballerup is an excellent place to get the car washed. I have a great experience with the monthly Premium Plus subscription. The car registration is automatically recognised and the car gets a nice cleaning. I am quite happy.

17 giugno 2023

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken

Hey Hari, thank you so much for the five stars and the kind words.

We are so happy to hear that you are satisfied with the subscription and the proces by the wash hall, and we look forward to seeing you again :-)

Best regards

Simpel bilvask

Nemt at bruge og sjældent mere end 1 bil før dig i kø’en men tørre ikke bilen ordentligt derfor kun 3 stjerner

16 giugno 2023

Hej Ulrick

Det er dejligt at høre at du er tilfreds med konceptet generelt, og at du oplever kort ventetid!
Dog er det ærgerligt med tørringen. Vores Guldvask er den næstbilligste vask, og her kører tørre-enheden, ved tørring, over bilen en hel gang og så en halv gang.
Denne tørring blæser de største dråber af bilen og hvis man ønsker en grundigere tørring, så kan jeg foreslå at man prøver f.eks. en Premium plus vask.

Julie

Discount og vanvittig dårlig…

Discount og vanvittig dårlig kundeservice. Efter at have ventet fem biler i kø, smækker porten i og hele systemet lukker. Jeg har betalt min vask, og på hjælpelinjen har man ikke forstand på at tilbageføre pengene men jeg “kan ikke skrive til kundeservice! “ Eller andre virksomheder/butikker kan finde ud af at tilbageføre penge på et kort, det kan være svært åbenbart ikke og spiller min tid, samt give mig opgaven med at skulle skrive til kundeservice, for at få min penge retur.

2 giugno 2023

Hej Lars,

Det lyder som en rigtigt ærgerligt oplevelse du havde på vores lokation i Ballerup.
Det er helt rigtigt at vores akuttelefon ikke har mulighed for at refundere penge. Du skal dog være mere end velkommen til at skrive til kundeservice, så kan de hjælpe med en evt. refundering. Du kan benytte linket her: https://washworld.dk/hjaelp/enkeltvask/spoergsmaal-vedr-enkeltvask

Ingen kø

Ingen kø. Alt fungerede godt, dog kunne tørrefunktionen være lidt bedre.

14 maggio 2023

Hej Tom,

Det er dejligt at læse, at du fik en bilvask hos os uden den store ventetid. Det er netop derfor vi har flere vaskehaller pr. lokation. Vi er dog kede af at tørringen ikke levet op til dine forventninger og håber vi kan forbedre dette.

UG m/kryds og slange

Har været fuldt ud tilfreds i de
1 1/2 år jeg har været hos jer og vil fortsætte så længe jeg køre bil
Har også fået hele familien med på den, 6 biler 🤗
Alle er også meget tilfreds og glade for at benytte jeres stationer 🙏
En pragtfuld ide i fik der
Har også haft et par hyggelige snakke med jeres servicemontøre😊

26 aprile 2023

Hej Rud,

tak for din fantastiske feedback om vores bilvask! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores bilvask og dit medlemskab. Vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at levere en god, nem og hurtig oplevelse til vores kunder. Tak for at vælge os og for at dele din venlige ord om vores servicemontøre med os på Trustpilot.

Man kører ind og bilen bliver

Man kører ind og bilen bliver
Vasket og kører ud igen.
Færdig.

26 aprile 2023

Hej Karsten,

det er fantastisk at høre, at du var tilfreds med vores bilvask. Vi sætter stor pris på dine venlige ord og vil fortsætte med at arbejde hårdt for at give vores kunder en god, nem og hurtig oplevelse. Tak fordi du valgte os og for at tage dig tid til at dele din oplevelse! Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Wash World

Virker som altid helt perfekt til en…

Virker som altid helt perfekt til en skarp pris 😃😃

25 aprile 2023

Hej Søren,

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du finder både vores priser og vaskeoplevelse tilfredsstillende og vi glæder os til at vaske din bil igen næste gang du besøger os i Ballerup.

Min bil blev flot

25 aprile 2023

Hej Alexander,

det er fantastisk at høre, at du var tilfreds med vores bilvask! Vi sætter pris på din tid og feedback. Det er vores mål at levere en god, nem og hurtig oplevelse, så du kan bruge mere tid på at nyde din rene bil. Tak for at vælge os!

Godt service

21 aprile 2023

Hej Charles,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse og det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med vores bilvask og kontakt med vores team.

Wash World

Godt koncept med vask på abb.

Godt koncept med vask på abb.
Tit lidt kø, men ok.

Tilkøb er alt for dyre. Men fin, ren bil.

23 aprile 2023

Hej Morgan,

tak for din positive feedback om vores bilvask! Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt og hurtigt at få vasket din bil trods kødannelse.

Vi glæder os til at vaske din bil igen næste gang du besøger os i Ballerup.

Hej Kim,

Tak for at dele din feedback med os. Vi er kede af at høre, at tørringen ikke lever op til dine forventninger efter dit besøg hos os i Ballerup.

Wash World

Fungere fint og praktisk beliggenhed

Fungere fint og praktisk beliggenhed ved arbejdet.

19 aprile 2023

Hej Henrik!

Tak for de fem flotte stjerner - dem er vi glade for!
God beliggenhed er en vigtig del af vores DNA, og vi er glade for, at vores lokation i Ballerup lever op til dine forventninger.

De bedste hilsener
Wash World

Det er at de tilvalg ikke er en del af…

Det er at de tilvalg ikke er en del af abonnementet der hedder premium..

10 aprile 2023

Hej Lasse,

Mange tak for de 4 stjerner og din anmeldelse - dem er vi glade for. Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Wash World

Der er altid sæberester på lakken da…

Der er altid sæberester på lakken da tørreringen er for ringe - har abonnement 159,-. Der er næsten altid et eller andet der er defekt - dysser der ikke fungere manglende højtryk osv.

2 aprile 2023

Hej,

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med vaskeresultatet på dine vaske. Når man arbejder med teknik, kan man desværre ikke undgå, at der opstår uforudsete fejl, men vi arbejder konstant på at minimere vores nedetid. Vidste du, at du altid har mulighed for at reklamere din vask? Det kan du nemt og hurtigt gøre her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/reklamation-af-vask

De bedste hilsener