Wash World - Ballerup - Industriparken Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Industriparken 6, 2750 Ballerup, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Bilen blev ren nok, bortset fra spoileren, som klares hos konkolegaens vasker. Der var mange dråber efter tørring, men de efterlod Ingen pletter af betydning. Køen blev dobbelt lang, da hal 1 fik... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jeg skulle netop til at vaske i vask nr 2, men da den forrige bil var færdig brød vaskehallen sammen. Heldigvis var der ledigt i køen ved siden af og kun halvandet minut tilbage af tiden for igangvære... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har altid været fint tilfreds med wash world indtil forleden da jeg har skulle vaske min bil i hånden og der manglede enten tryk eller et nyt spule håndtag kan jeg ikke svare på. Jeg skriver en m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En strålende oplevelse. Bilen stråler i solen. Jeg stråler af glæde og tilfredshed.

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1892 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Jeg vil gerne have en normal returprøve og ærlighed. Jeg anser deres handlinger for ulovlige. Jeg har alle de beskeder, jeg sendte, jeg gav dem aldrig mine nye kortoplysninger, men de modtog dem på

De opkrævede mig ulovligt to gange, første gang da jeg holdt en pause og mit bankkort blev tabt i pausen. Så besluttede jeg at stoppe med at bruge deres tjenester. De sendte mig beskeder i to måneder og bad mig om at ændre mine bankoplysninger, da jeg spærrede det gamle kort. Jeg sendte dem simpelthen ikke nye detaljer, men på en eller anden måde fandt de selv mine oplysninger og hævede penge for de foregående to måneder, som jeg ikke brugte. Så var jeg selvfølgelig nødt til at lukke min konto igen, jeg gjorde det sidst på måneden den 31. tidligt om morgenen, så de ikke automatisk skulle hæve pengene for den næste måned, men den første dag hævede midlerne igen for måneden. Jeg er meget vred og anbefaler ikke denne organisation til nogen. Jeg skrev breve til dem, men jeg fik ikke noget tilbage fra dem, de svarede og handlede efter deres kontrakt, som jeg selvfølgelig aldrig så eller underskrev.

30 ottobre 2024

Hej Narek
Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser. Jeg forstår, at situationen har været både frustrerende og uventet for dig. For at vi kan få klarhed og hjælpe dig bedst muligt, vil jeg anbefale, at du kontakter vores kundeservice direkte. De kan hjælpe med at gennemgå dit abonnement og betalingshistorik og besvare dine spørgsmål om håndteringen af dine oplysninger.

Aden

Valutata 3 stelle su 5

Vasken er fin til prisen

Vasken er fin til prisen. Har brugt jer i gennem flere år.
Er dog ked af at i fra December vil ændre åbningstider da vi ofte vasker efter 22 og før kl 06.
Overvejer at skifte til andet selvskab
Jesper Noer

2 novembre 2024

Hej Lene og Jesper
Tak for jeres feedback og de 3 stjerner. Vi er glade for, at ifinder vasken passende til prisen.
Vi arbejder løbende på at forbedre vores service og håber at kunne give jer en endnu bedre oplevelse fremover. Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen
Noman

Valutata 1 stelle su 5

Ingen ingen rent skyllevand i vask selv

For anden gang på kort tid kan deres anlæg ikke levere rent skyllevand i vask selv båsen. Selvfølgeligt kan man da heller ikke ringe til deres kundeservice fra stedet. Så det er superfedt at stå der med en bil smurt ind i sæbe som man så kan forsøge at skylle ren med voks eller mere sæbe.

2 novembre 2024
Non scritta su invito

Hej!
Tak for din feedback og den ene stjerne. Vi beklager, at du har oplevet problemer med skyllevandet i vores selvvaske-bås og manglende mulighed for at kontakte kundeservice direkte fra stedet. Det er vigtigt for os, at vores faciliteter fungerer optimalt, og vi forstår din frustration over situationen. Du kan skrive til vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen
Noman

næsten altid plads

Næsten altid plads

22 ottobre 2024

Hej.

Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Dejligt at høre, at du næsten altid finder plads hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang!

Adina

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at din bilvask stadig efterlader kalkrester. For at få det løst, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside, hvor de vil være klar til at hjælpe dig videre. Vi vil meget gerne sikre, at du får den bedst mulige oplevelse hos os.

Benny

Valutata 4 stelle su 5

Nemt og billigt at vaske🤗 bilen 🤗

Nemt og billigt at vaske bilen 🤗

13 ottobre 2024

Hej Willy,
Tak for din positive tilbakemelding! Det er fantastisk at høre, at du synes det er nemt og billigt at vaske bilen hos os. Vi er glade for, at du er tilfreds med din oplevelse! 🤗

Muhammad

Godt koncept

Godt koncept, men mangler at kunne vaske andre steder uden man skal betale ekstra, og en bedre tørring ville være en gave.

9 ottobre 2024

Hej Jørgen,

Tak for din anmeldelse og din feedback. Vi er glade for, at du kan lide konceptet! Jeg tager dine input omkring muligheden for at vaske flere steder uden ekstra betaling samt forbedret tørring med videre til rette team. Vi arbejder altid på at blive bedre, så din oplevelse kan blive endnu bedre næste gang.

God tilgængelighed

God tilgængelighed. Nem brugergræseflade. Hurtig vask. Ikke helt grundig nok i tørring samt hjulvask.

5 ottobre 2024

Hej Bo

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du er tilfreds med tilgængeligheden og den hurtige vask. Vi tager din feedback omkring tørringen og hjulvasken til os og vil meget gerne hjælpe dig med at få en endnu bedre oplevelse næste gang. Kontakt gerne vores kundeservice via hjemmesiden, hvis du har brug for assistance.

Mert

Vaskehallen virkede ikke

Vaskehallen virkede ikke, selvom den ikke stod som ude af drift. Så har betalt for en vask jeg ikke fik

18 settembre 2024

Kære Ole,

Vi beklager meget, at vaskehallen ikke virkede, selvom den ikke var markeret som ude af drift. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have.

Vi vil gerne rette op på dette og refundere dig for den vask, du ikke modtog. Kontakt os venligst direkte, så vi kan få det ordnet hurtigst muligt.

Nicklas

Super god vask

Super god vask, kunne dog godt bruge 2 minutter mere på tørring på guld vask.

12 settembre 2024

Hej Dennis
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vasken. Vi tager din feedback omkring tørringen på Guld-vasken til os og vil se på, hvordan vi kan forbedre oplevelsen. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Larry

Meget tilfreds

Nemt at kom til. Effektiv vask

29 agosto 2024

Hej Virginia,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner! 😊 Det glæder mig at høre, at du fandt det nemt at komme til, og at vasken var effektiv.

Valutata 5 stelle su 5

Super nemt og hurtigt lige at kunne…

Super nemt og hurtigt lige at kunne vaske sin bil på vej til arbejde ingen klager over kvaliteten af vasken man får her!

15 agosto 2024

Hej,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 😊 Det er skønt at høre, at du fandt det nemt og hurtigt at få vasket bilen. Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten af vasken!

Dårlig vaskehal.

Dårlig vaskehal.
De er generelt blevet dårlige og tit ude af drift.
Har oplevet flere gange at man ikke kan komme ud og selv må åbne porten indefra.

16 luglio 2024

Hej, Kenneth

Tak for din besked. Vi er kede af at høre om din oplevelse. Vi opfordrer dig til at kontakte vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside for at få hjælp med dette problem. Skulle du opleve problemer med porten igen, kan du ringe til vores akuttelefon for øjeblikkelig assistance.

Jacob

Vandhanen var i stykker

Vandhanen var i stykker, der var ingen spand og der var meget beskidt.

29 giugno 2024

Hej Claudia

Sikke en ærgerlig oplevelse. Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaskeresultat, når du vasker hos os. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft gerne billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

Andreas

Sent lørdag aften

Sent lørdag aften, vælger jeg at køre til vaskehallen i Ballerup og så venter den på en teknikker på begge haller. Jeg kører på job og tidlig morgen tænker jeg lige at forsøge vaskehallen igen. En nitte. Søndag aften lykkes det dog, for på vej til job kl 22, så virkede vaskehallen igen.
Fejl sker, men man bliver bare trist af noget der ikke virker, med en kæmpe fugleklat i sit venstre vindue

2 giugno 2024

Hej, Kim

Tak for din feedback. Jeg beklager de gener, du har oplevet med vores vaskehal i Ballerup. Det er frustrerende at møde tekniske problemer, især når man har brug for en hurtig vask. Vi arbejder løbende på at minimere sådanne problemer. Jeg håber, din næste oplevelse bliver meget bedre. Hvis du oplever problemer igen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Jacob

Valutata 2 stelle su 5

Price has increased and quality has…

Price has increased and quality has decreased quite a lot.

I just washed my car and at the end there was soap all over... it wasn't like this before.

26 maggio 2024

Hej Rafael.

You should of course have a satisfactory washing result when you wash with us. Therefore, you are very welcome to write to us at https://washworld.dk/hjaelp under "Car Wash and Complaints". Please attach pictures of the washing result so that our customer service can handle the matter as best and as quickly as possible.

Best regards
Kirsten. Wash World.

Valutata 5 stelle su 5

Der var ikke kør så tidligt om morgen

Nemt og hurtigt

23 maggio 2024

Hej Tina,

Tusind tak for stjernerne og anmeldelsen! Vi er rigtige glade for at høre, at det hele fungerede godt for dig.

Du ønskes en dejlig dag herfra :-)

mail problem.../2

3 maggio 2024

Hej Arthur,

Vi beklager, at du har oplevet problemer. Du kan skrive til os, hvis du har problemer med dit medlemskab.

Yahya

Valutata 2 stelle su 5

Alt for mange fejl på vaskehaller

Alt for mange fejl på vaskehaller.

Der næsten hver gang man kører til jeres vaskehaller, så er der fejl på display, maskiner eller andet udstyr.

12 maggio 2024

Hej Mads.

Hvis du har samme oplevelse ved næste vask, syntes jeg du skal skrive en mail til vores kundeservice: washworld.dk/hjaelp, så vil de undersøge dette.

Jeg vil ønske dig en god dag.
Kirsten. Wash World.

Ren bil hver gang

Ren bil hver gang - og stort set aldrig ventetid ved de forskellige vaskehaller.

4 maggio 2024

Hej Morten,

Tak for din positive anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os meget at høre, at du oplever en ren bil og minimal ventetid ved vores vaskehaller. Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at fortsætte med at levere en god service til dig!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più