Bilen blev ren nok, bortset fra spoileren, som klares hos konkolegaens vasker. Der var mange dråber efter tørring, men de efterlod Ingen pletter af betydning. Køen blev dobbelt lang, da hal 1 fik... Leggi di più
Industriparken 6, 2750 Ballerup, DK
Jeg skulle netop til at vaske i vask nr 2, men da den forrige bil var færdig brød vaskehallen sammen. Heldigvis var der ledigt i køen ved siden af og kun halvandet minut tilbage af tiden for igangvære... Leggi di più
Jeg har altid været fint tilfreds med wash world indtil forleden da jeg har skulle vaske min bil i hånden og der manglede enten tryk eller et nyt spule håndtag kan jeg ikke svare på. Jeg skriver en m... Leggi di più
En strålende oplevelse. Bilen stråler i solen. Jeg stråler af glæde og tilfredshed.
Industriparken 6, 2750, Ballerup, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
De opkrævede mig ulovligt to gange, første gang da jeg holdt en pause og mit bankkort blev tabt i pausen. Så besluttede jeg at stoppe med at bruge deres tjenester. De sendte mig beskeder i to måneder og bad mig om at ændre mine bankoplysninger, da jeg spærrede det gamle kort. Jeg sendte dem simpelthen ikke nye detaljer, men på en eller anden måde fandt de selv mine oplysninger og hævede penge for de foregående to måneder, som jeg ikke brugte. Så var jeg selvfølgelig nødt til at lukke min konto igen, jeg gjorde det sidst på måneden den 31. tidligt om morgenen, så de ikke automatisk skulle hæve pengene for den næste måned, men den første dag hævede midlerne igen for måneden. Jeg er meget vred og anbefaler ikke denne organisation til nogen. Jeg skrev breve til dem, men jeg fik ikke noget tilbage fra dem, de svarede og handlede efter deres kontrakt, som jeg selvfølgelig aldrig så eller underskrev.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Vasken er fin til prisen. Har brugt jer i gennem flere år.
Er dog ked af at i fra December vil ændre åbningstider da vi ofte vasker efter 22 og før kl 06.
Overvejer at skifte til andet selvskab
Jesper Noer

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
For anden gang på kort tid kan deres anlæg ikke levere rent skyllevand i vask selv båsen. Selvfølgeligt kan man da heller ikke ringe til deres kundeservice fra stedet. Så det er superfedt at stå der med en bil smurt ind i sæbe som man så kan forsøge at skylle ren med voks eller mere sæbe.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Godt koncept, men mangler at kunne vaske andre steder uden man skal betale ekstra, og en bedre tørring ville være en gave.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
God tilgængelighed. Nem brugergræseflade. Hurtig vask. Ikke helt grundig nok i tørring samt hjulvask.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Vaskehallen virkede ikke, selvom den ikke stod som ude af drift. Så har betalt for en vask jeg ikke fik

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Super god vask, kunne dog godt bruge 2 minutter mere på tørring på guld vask.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Super nemt og hurtigt lige at kunne vaske sin bil på vej til arbejde ingen klager over kvaliteten af vasken man får her!

Dårlig vaskehal.
De er generelt blevet dårlige og tit ude af drift.
Har oplevet flere gange at man ikke kan komme ud og selv må åbne porten indefra.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Vandhanen var i stykker, der var ingen spand og der var meget beskidt.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Sent lørdag aften, vælger jeg at køre til vaskehallen i Ballerup og så venter den på en teknikker på begge haller. Jeg kører på job og tidlig morgen tænker jeg lige at forsøge vaskehallen igen. En nitte. Søndag aften lykkes det dog, for på vej til job kl 22, så virkede vaskehallen igen.
Fejl sker, men man bliver bare trist af noget der ikke virker, med en kæmpe fugleklat i sit venstre vindue

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Price has increased and quality has decreased quite a lot.
I just washed my car and at the end there was soap all over... it wasn't like this before.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Alt for mange fejl på vaskehaller.
Der næsten hver gang man kører til jeres vaskehaller, så er der fejl på display, maskiner eller andet udstyr.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Ren bil hver gang - og stort set aldrig ventetid ved de forskellige vaskehaller.