Bilen blev ren nok, bortset fra spoileren, som klares hos konkolegaens vasker. Der var mange dråber efter tørring, men de efterlod Ingen pletter af betydning. Køen blev dobbelt lang, da hal 1 fik... Leggi di più
Industriparken 6, 2750 Ballerup, DK
L'azienda ha risposto
Jeg skulle netop til at vaske i vask nr 2, men da den forrige bil var færdig brød vaskehallen sammen. Heldigvis var der ledigt i køen ved siden af og kun halvandet minut tilbage af tiden for igangvære... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har altid været fint tilfreds med wash world indtil forleden da jeg har skulle vaske min bil i hånden og der manglede enten tryk eller et nyt spule håndtag kan jeg ikke svare på. Jeg skriver en m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
En strålende oplevelse. Bilen stråler i solen. Jeg stråler af glæde og tilfredshed.
Scritti dall'azienda
Industriparken 6, 2750, Ballerup, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Som at få vasket bil med et rivejern...
Jeg havde tegnet et abonnement, fordi jeg vil passe på min bil, men allerede ved første vask kommer jeg hjem med en ridset bil. Mindst 4 store områder med tydelige ridser og flere småridser over alt på bilen.
Jeg har ikke så meget som fået pengene tilbage for vasken ved at kontakte deres kundeservice. Så ringe service skal man lede længe efter.
Og hvis du forventer en ren bil, er det altså ikke hos Wash World, du får det. Ikke nok med at min bil blev ridset, så var den ikke engang ren efter den omgang.
Betal hellere lidt mere for en mere skånsom vask et andet sted, hvor din bil måske endda også bliver ren.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Hurtigt nemt og altid godt sted at vaske, ikke for proppet.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Nemt og hurtigt, syntes dog ikke at bilen bliver ordentlig ren, ved guld vask.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Eg altid tilfreds den vasker godt og tørre også fint

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Jeg bruger en premium vask, men jeg synes ikke den tørrer ret godt.
Ellers ok.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Købte den bedste vask - meget meget lidt sæbe og den kunne ikke tørre min bil.
Det er som om, når man kommer der hyppigt, bliver vaskene bare dårligere dårligere.

Er glad for mit abboment hos jer dog lidt ked af I er begyndt at lukke kl 22

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Man får det man betaler for.
Desværre har jeg ikke lyst til at køre ned til Ballerup, bilen lugter altid jordslået gennem Airconnen, når man køre derfra synes jeg.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
“Vask selv” servicen er lukket i 4 måneder. Det virker mystisk at det skal tage så lang tid at fikse på hhv. Ballerup og Herlev/Skovlunde lokationen. I Ballerup er betalingsterminalen udskiftet med en QR stregkode som sender en til Washworlds hjemmeside, hvor man så også får af vide at “Vask selv” er lukket frem til 28/2.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Virkelig utrolig dårlig tørring af bilen under alt kritik er trods alt kun luft kan kun blive bedre😡😡😡

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.