Wash World - Ballerup - Industriparken Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Industriparken 6, 2750 Ballerup, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Bilen blev ren nok, bortset fra spoileren, som klares hos konkolegaens vasker. Der var mange dråber efter tørring, men de efterlod Ingen pletter af betydning. Køen blev dobbelt lang, da hal 1 fik... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har altid været fint tilfreds med wash world indtil forleden da jeg har skulle vaske min bil i hånden og der manglede enten tryk eller et nyt spule håndtag kan jeg ikke svare på. Jeg skriver en m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En strålende oplevelse. Bilen stråler i solen. Jeg stråler af glæde og tilfredshed.

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1883 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at tørringen ikke har levet op til forventningerne – det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at levere. Vi tager din feedback med videre i vores arbejde med at forbedre kvaliteten.
Wash World

Dårlig tørring

Dårlig tørring

21 luglio 2025

Hej Brian.
Tak for din anmeldelse – jeg er ked af at høre, at du ikke var tilfreds med tørringen. Hvis du ikke allerede har gjort det, vil jeg anbefale dig at skrive til vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre:
Aden

Valutata 4 stelle su 5

Bedre vaske hal end stålen

Bedre vaske hal end stålen. Tørrede er klar bedre ihverfald

17 luglio 2025

Hej Gitte
Tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplever vores vaskehal som bedre, især når det gælder tørringen!
Vi håber, du fortsat bliver glad for at vaske bilen hos os.
Nicklas

Valutata 3 stelle su 5

Guldvask er ikke så gylden

Guldvask er ikke så gylden.
Bilen blev ikke ren, og vasken efterlod tydelige belægninger på vinduer og spejle.

1 luglio 2025

Hej
Vi er kede af at høre, at Guldvasken ikke levede op til forventningerne, og at bilen ikke blev ordentligt ren. Det er naturligvis ikke det resultat, vi ønsker at levere – især ikke med vores Guldvask, som gerne skulle give en grundig og flot vask uden belægninger.
Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og sikre, at kvaliteten af vaskene er i top. Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne kontakte vores kundeservice med information om hvilken vaskehal og tidspunkt. Så kan vi følge op og tage det videre med de ansvarlige.
Du kan kontakte os via vores hjælpeside https://www.washworld.dk/hjaelp.
Tak for din feedback – vi håber at få muligheden for at give dig en bedre oplevelse fremover.
Ammar

Spild af penge for insekt rens

Spild af penge for insekt rens
Hej Ammar
Jeg var der i dag omkring kl. 1130, og bilen var ikke ren for insekter.
Hilsen Torben

3 luglio 2025

Hej
Vi er kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse med vores insektprogram. Det er selvfølgelig ikke meningen, at du skal føle, at det er spild af penge.
Du er meget velkommen til at kontakte os med oplysninger om, hvor og hvornår vasken fandt sted, så vi kan se nærmere på sagen og finde en løsning.
Ammar

Valutata 1 stelle su 5

Portene lukkede ikke og der var vist…

Portene lukkede ikke og der var vist ingen sæbe i maskinen så en skylle vask

30 giugno 2025

Hej Helle,

Det lyder som en frustrerende oplevelse, og jeg forstår godt din skuffelse.
Hvis du en anden gang oplever, at portene ikke lukker eller vasken ikke fungerer korrekt, anbefaler jeg at ringe til akutnummeret, som står på terminalen og på skilte i hallen – så kan vi hjælpe dig med det samme.

Du kan reklamere over vasken via dette link, så vi kan følge op på sagen: https://help.washworld.dk/da/article/6a3e55

Valutata 4 stelle su 5

Arh lidt bedre service af vaske hallen

Arh, jeg syntes desværre tit at vaske hallen bør have bedre service, har ikke endnu oplevelse af samme program, det er lidt at prøve lykken og se om resultatet er ok🤔 var forbi cirkel K og der var måske noget i burde kigge på. Der kunne man virkelig se forskel.

28 giugno 2025

Hej Niels

Tak for de 4 stjerner og for at dele din oplevelse. Det skal selvfølgelig ikke føles som et tilfælde, om resultatet bliver godt – vi ønsker, at kvaliteten er stabil hver gang. Jeg giver din feedback videre, og hvis du har haft en konkret vask med utilfredsstillende resultat, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice via *Hjælp*\-sektionen på vores hjemmeside.
Yahya

Valutata 4 stelle su 5

Jeg skulle netop til at vaske i vask nr…

Jeg skulle netop til at vaske i vask nr 2, men da den forrige bil var færdig brød vaskehallen sammen. Heldigvis var der ledigt i køen ved siden af og kun halvandet minut tilbage af tiden for igangværende vask. Selve resultatet af vasken var tilfredsstillende. Dog 4 stjerne, fordi den ene vaskehal ofte er i stykker.

22 giugno 2025

Hej Jonas Søndergaard
Tak for din grundige anmeldelse og de 4 stjerner. Det er godt at høre, at du blev tilfreds med selve vasken – og tak for at gøre os opmærksomme på problemet med vaskehallen. Jeg giver din feedback videre, så vi kan få det kigget på.
Omar

Valutata 2 stelle su 5

Igen er min bil dækket med kalkpletter…

Igen er min bil dækket med kalkpletter efter en guld vask på Ballerupanlægget. 69 kr. for et så ringe resultat, nej tak! Washworld vil, som de plejer få min vurdering censureret, men jeg er klar til at dokumentere resultater med kontoudtog og billeder. Skam jer, at I ikke kan tage imod ærlig kritik!!

13 giugno 2025
Non scritta su invito

Hej Al,
Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse.
Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, hvis bilen er dækket af kalkpletter efter en vask, og jeg forstår fuldt ud din frustration. Vi ønsker bestemt ikke at censurere kritik – tværtimod er din feedback vigtig for os, så vi kan blive bedre.
Hvis du har oplevet utilfredsstillende vaske, vil jeg meget gerne hjælpe dig videre. Du kan sende billeder og oplysninger via "Hjælp"-sektionen på vores hjemmeside, så kigger vi nærmere på sagen og følger op.
Tak fordi du gør os opmærksom på problemet.
Wash World Kundeservice

Ikke helt godt

Fjernede ikke alle de løse blomster blade fra bilen. Så nu må jeg igennem een gang til.

11 giugno 2025

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er ærgerligt at høre, at ikke alle blomsterblade blev fjernet, og jeg forstår godt, at det er frustrerende at skulle igennem en vask mere.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden – så hjælper jeg dig gerne videre med sagen.

Valutata 2 stelle su 5

Vaskehallen er ofte fejlramt

Vaskehallen jeg benytter, den tæt ved Chokoladekrydset Ballerup, er ofte ramt af nedbrud så man må køre til en anden vaskehal og betale ekstra da det ikke er ens primære

Tak for hurtigt svar. Det er min oplevelse at kunderne (og jeg selv) rapporterer når der er nedbrud. I dag var det nedbrud på begge maskiner, så måske trænger vaskehallen i Ballerup til stor service?

11 giugno 2025

Hej,

Det er virkelig ærgerligt at høre, at du ofte oplever nedbrud i vaskehallen i Ballerup.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre, så kontakt gerne vores kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden. Hvis du igen oplever, at vaskehallen ikke fungerer eller giver en fejl under vasken, må du endelig bruge nødtelefonen på stedet – så hjælper vi dig med det samme.

Valutata 3 stelle su 5

Ofte er maskinerne ude af drift og tit…

Ofte er maskinerne ude af drift og tit lugter vandet af kloak

30 maggio 2025

Hej Frankie,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse – jeg forstår godt, det ikke har levet op til dine forventninger.

Vi arbejder løbende på at sikre stabil drift af vores vaskehaller, og det er bestemt ikke meningen, at vandet skal lugte ubehageligt. Din feedback bliver taget seriøst, og jeg sender den videre til rette team, så vi kan undersøge forholdene nærmere.

Skulle du opleve fejl under selve vasken en anden gang, må du meget gerne bruge nødtelefonen på stedet, så vi kan hjælpe med det samme. Tak fordi du gjorde os opmærksom på det 💙

Yahya

Altid nemt

Altid nemt, at få vasket sin bil

31 maggio 2025

Hej Hedin
Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at det altid er nemt for dig at få vasket bilen – præcis sådan skal det være.
Benjamin

Valutata 4 stelle su 5

Jeg syntes tit at en vaskehal er i udu.

Jeg syntes tit at en vaskehal er i udu, og man skal finde en anden, som ikke har en lang kø.deminiraliseret vand giver stadigvæk kalkrender og pletter.

27 maggio 2025

Hej Thomas
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.
Vi er glade for, at du overordnet set har haft en god oplevelse, men vi beklager de udfordringer, du nævner. Driftsforstyrrelser og lange køer er selvfølgelig frustrerende, og vi arbejder løbende på at forbedre driftsstabiliteten i vores vaskehaller.
Angående kalkrender – selv med demineraliseret vand kan der i visse tilfælde opstå pletter, særligt hvis bilen tørrer i direkte sol eller blæst. Vi tager dog din feedback alvorligt og vil bringe den videre til vores teknikere.
Tak fordi du deler dine erfaringer med os.
Benjamin

Bilen blev ren

Bilen blev ren.
Skærme med resterende tid er forvirrende

10 maggio 2025

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken

Hej Frank – tak for din anmeldelse og de fem stjerner! 🙌 Det er dejligt at høre, at bilen blev ren. Jeg forstår godt, at skærmen med den resterende tid kan virke forvirrende – det tager jeg gerne videre som feedback, så vi kan gøre oplevelsen endnu mere overskuelig. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp en anden gang, er jeg altid klar til at assistere. 🚗💦 - Mvh Andreas

godt

god meget god

5 maggio 2025

Hej Vagn,

Tusind tak for de 4 stjerner og din positive kommentar!

Vi er glade for, at du synes, det er en god oplevelse – og vi håber at gøre det til 5 stjerner næste gang 🚗✨

Dårlig tørre

Jeres vaskehaller er så dårlige til at tørre bilen ,jeg skal selv tørre bilen af efter vask og så vil jeg lige sige at når det går galt har i gjort det ret svært at klage med alle de ting man skal bevise med billeder osv. folk giver op men det måske også meningen, tror i skal prøve at gøre det lidt nemmere for normale mennesker at komme i kontakt med jer.

27 aprile 2025

Hej Bent,

Tak for din ærlige feedback.

Jeg er ked af at høre, at du oplever, at tørringen ikke lever op til forventningerne – og vi arbejder løbende på at forbedre både vaske- og tørreprogrammer i alle vores haller.

Vi forstår også din kommentar om klageprocessen. Billeder er nødvendige for at kunne vurdere konkrete sager korrekt, men vi tager din feedback til os og ser løbende på, hvordan vi kan gøre kontakten og processen lettere for vores kunder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse fremover.

Ikke noget særligt

Ikke noget særligt. Wash World skiller sig ikke ud fra andre vaskehaller

26 aprile 2025

Hej Henning,

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse i vaskehallen, hvilket bestemt ikke er meningen, når man besøger os. Vi vil værdsætte det, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp og beskriver din oplevelse.

Jasmin.

Nem og hurtig bilvask

Nem og hurtig bilvask. Er dog lidt ked af at der ikke længere er døgnåbent, så får ikke brugt det så ofte som før.

23 aprile 2025

Hej Dennis,

Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🙌 Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med, hvor nem og hurtig bilvasken er hos os.

Jeg forstår godt, at ændrede åbningstider kan være en udfordring, især hvis du tidligere benyttede muligheden for døgnåben vask. Din feedback er værdsat og bliver taget med videre, da vi hele tiden arbejder på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Tak fordi du deler dine tanker – og vi håber stadig at få lov til at vaske din bil igen snart! 🚗✨

Valutata 1 stelle su 5

Bilen så mere beskidt ud bagefter.

Ville vasken min bil da siderne var blevet beskidte. Valgte at forsøge med at gøre bilen rent i Vask Selv hallen. Den ene hal havde en defekt skærm og kunne ikke benyttes.

Den anden kunne benyttes - men resultatet af vasken var at bilen så mere beskidt og plettet ud end før.
"Højtryksforvask" virkede til at mangle sæbe.
Der var ingen "Skumudlægger"-funktion. Da jeg ville prøve at benytte "Børstevasken" til hjælpe med at fjerne det sidste fra en fugleklat på taget, efterlod børsten et tykt lag fedt på bilen i stedet som ikke var til at spule af. Skylning med voks og "pletfri" skylning var på ingen måde tilfredstillende.

Og eftersom man ikke kan tøre bilen direkte med en blæser af nogen art - var bilen efterladt med pletter overalt. Snavs på siden af bilen var kun let fjernet.

Helt igennem en ubrugelig og ligegyldig bilvask.
Spil af penge og spil af tid.

Kommer aldrig til at benytte en Wash World igen.

23 aprile 2025
Non scritta su invito

Hej Danny,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – jeg er virkelig ked af at høre, at din tur i Vask Selv hallen har været så skuffende. Det lyder som om, der har været flere problemer med både udstyr og vaskeresultat.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre – vil du ikke kontakte vores kundeservice via kundeservice@washworld.dk? Så kan vi kigge nærmere på, hvad der er gået galt, og finde en løsning.

Selvom du ikke har lyst til at vende tilbage, håber jeg, vi en dag kan få lov til at give dig en bedre oplevelse.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più