Bilen blev ren nok, bortset fra spoileren, som klares hos konkolegaens vasker. Der var mange dråber efter tørring, men de efterlod Ingen pletter af betydning. Køen blev dobbelt lang, da hal 1 fik... Leggi di più
Industriparken 6, 2750 Ballerup, DK
Jeg har altid været fint tilfreds med wash world indtil forleden da jeg har skulle vaske min bil i hånden og der manglede enten tryk eller et nyt spule håndtag kan jeg ikke svare på. Jeg skriver en m... Leggi di più
En strålende oplevelse. Bilen stråler i solen. Jeg stråler af glæde og tilfredshed.
Industriparken 6, 2750, Ballerup, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Guldvask er ikke så gylden.
Bilen blev ikke ren, og vasken efterlod tydelige belægninger på vinduer og spejle.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Spild af penge for insekt rens
Hej Ammar
Jeg var der i dag omkring kl. 1130, og bilen var ikke ren for insekter.
Hilsen Torben

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Portene lukkede ikke og der var vist ingen sæbe i maskinen så en skylle vask

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Arh, jeg syntes desværre tit at vaske hallen bør have bedre service, har ikke endnu oplevelse af samme program, det er lidt at prøve lykken og se om resultatet er ok🤔 var forbi cirkel K og der var måske noget i burde kigge på. Der kunne man virkelig se forskel.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Jeg skulle netop til at vaske i vask nr 2, men da den forrige bil var færdig brød vaskehallen sammen. Heldigvis var der ledigt i køen ved siden af og kun halvandet minut tilbage af tiden for igangværende vask. Selve resultatet af vasken var tilfredsstillende. Dog 4 stjerne, fordi den ene vaskehal ofte er i stykker.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Igen er min bil dækket med kalkpletter efter en guld vask på Ballerupanlægget. 69 kr. for et så ringe resultat, nej tak! Washworld vil, som de plejer få min vurdering censureret, men jeg er klar til at dokumentere resultater med kontoudtog og billeder. Skam jer, at I ikke kan tage imod ærlig kritik!!

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Fjernede ikke alle de løse blomster blade fra bilen. Så nu må jeg igennem een gang til.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Vaskehallen jeg benytter, den tæt ved Chokoladekrydset Ballerup, er ofte ramt af nedbrud så man må køre til en anden vaskehal og betale ekstra da det ikke er ens primære
Tak for hurtigt svar. Det er min oplevelse at kunderne (og jeg selv) rapporterer når der er nedbrud. I dag var det nedbrud på begge maskiner, så måske trænger vaskehallen i Ballerup til stor service?

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Ofte er maskinerne ude af drift og tit lugter vandet af kloak

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Jeg syntes tit at en vaskehal er i udu, og man skal finde en anden, som ikke har en lang kø.deminiraliseret vand giver stadigvæk kalkrender og pletter.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Jeres vaskehaller er så dårlige til at tørre bilen ,jeg skal selv tørre bilen af efter vask og så vil jeg lige sige at når det går galt har i gjort det ret svært at klage med alle de ting man skal bevise med billeder osv. folk giver op men det måske også meningen, tror i skal prøve at gøre det lidt nemmere for normale mennesker at komme i kontakt med jer.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Ikke noget særligt. Wash World skiller sig ikke ud fra andre vaskehaller

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Nem og hurtig bilvask. Er dog lidt ked af at der ikke længere er døgnåbent, så får ikke brugt det så ofte som før.

Risposta di Wash World - Ballerup - Industriparken
Ville vasken min bil da siderne var blevet beskidte. Valgte at forsøge med at gøre bilen rent i Vask Selv hallen. Den ene hal havde en defekt skærm og kunne ikke benyttes.
Den anden kunne benyttes - men resultatet af vasken var at bilen så mere beskidt og plettet ud end før.
"Højtryksforvask" virkede til at mangle sæbe.
Der var ingen "Skumudlægger"-funktion. Da jeg ville prøve at benytte "Børstevasken" til hjælpe med at fjerne det sidste fra en fugleklat på taget, efterlod børsten et tykt lag fedt på bilen i stedet som ikke var til at spule af. Skylning med voks og "pletfri" skylning var på ingen måde tilfredstillende.
Og eftersom man ikke kan tøre bilen direkte med en blæser af nogen art - var bilen efterladt med pletter overalt. Snavs på siden af bilen var kun let fjernet.
Helt igennem en ubrugelig og ligegyldig bilvask.
Spil af penge og spil af tid.
Kommer aldrig til at benytte en Wash World igen.