Wash World - Aabenraa - Egevej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Egevej 4, 6200 Aabenraa, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Bruger hovedsageligt den i Rødekro og ofte når jeg kommer er den ude af drift... En lang periode måtte jeg kontakte service afdelingen og som regel fik de den op at køre igen - men træls oplevelse... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Det sker desværre ofte, at vaskehallen er ude af drift. Senest kørte jeg forgæves i fredags, 2 gange lørdag og søndag. Først i femte forsøg, tirsdag, fungerede det. Da der kun er en vaskehal på st... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En ioniq5 har utroligt mange steder , en automat ikke kan vaske . Kunne bruge sæbevand i en spand med børste . Er på lokationen , minus sæbe

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1803 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Middelmådig vask som ikke når hele…

Middelmådig vask som ikke når hele vejen over bilen, så man ender med pletter her og der, hvor børsterne slet ikke har været.
Og nu sættet WashWorld prisen op, så det gør det absolut mere relevant at se sig om efter et bedre alternativ.

Jeg har tidligere henvendt mig til WashWorld og medsendt foto der viste, at bilen ikke var blevet vasket ordentligt. Tilbagemeldingen var blot, at de ville få en tekniker til at se på det. 🤷🏻

1 aprile 2024

Hej Peter.

Hvis du har samme oplevelse igen, så venligst send en mail med foto af bilen efter vask til washworld.de, så vil de behandle og besvare din henvendelse.
Vi forstår, at enhver prisændring kan give anledning til spørgsmål. Det er vigtigt for os at understrege, at vi i de seneste år har arbejdet hårdt for at holde vores priser så lave som muligt, på trods af stigende omkostninger

Valutata 2 stelle su 5

Jeg har været kunde hos Wash World i…

Jeg har været kunde hos Wash World i ca. 1 år, men efter den seneste prisstigning har jeg valgt en anden vaskehal.
Jeg har levet med, at Wash World er en discount vaskehal, og resultatet har selvfølgelig været derefter. Flere nævner at bilen bl.a. ikke bliver ordentlig tør, og jeg har den samme oplevelse. Med prisstigningen pr. 1. maj, er Wash World på prisniveau med de bedre vaskehaller, også er der jo ingen grund til at betale det samme for en discount løsning.
Jeg har i dag d. 26.03.2024 derfor opsagt mit medlemsskab, og når det er udløbet pr. 30.04.2024, så starter jeg et abonnement hos en konkurrent.

26 marzo 2024
Non scritta su invito

Hej Peter,

Tak for at dele dine bekymringer med os.
Vi forstår fuldt ud dine betænkeligheder angående prisstigningerne, særligt i lyset af dine forventninger til kvalitet og tilgængelighed.

Vores team arbejder uophørligt på at sikre, at vores vaskehaller både er af høj kvalitet og tilgængelige, når du har brug for dem.
Vi tager din feedback alvorligt, da den hjælper os med at identificere områder, hvor vi kan forbedre os.

Det er vores prioritet at vedligeholde og opgradere vores faciliteter kontinuerligt for at undgå nedetid og sikre, at vores service lever op til de standarder, vores kunder forventer og fortjener.
Vi beklager, hvis din nylige oplevelse ikke har afspejlet dette mål.

Vi vil meget gerne undersøge de specifikke omstændigheder, du har oplevet.
Venligst kontakt vores kundeservice via 'Hjælp' sektionen på vores hjemmeside, så vi kan yde dig den nødvendige assistance og adressere dine bekymringer direkte.

Cathrine🚗

Det hele fungerer godt

Det hele fungerer godt

21 marzo 2024

Hej Steen,

Tak for de fem stjerner og din positive feedback! Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Du ønskes en rigtig god dag :-)
Lana

Pålidelig og hurtig

Vaskehallen har god kapacitet og laver et godt arbejde.

15 marzo 2024

Hej Micheal,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger 😊

Ahad

Syntes ikke den vasker rent

Syntes ikke den vasker rent

15 marzo 2024

Hej Johnny,

Øv, sikke en ærgerlig oplevelse. Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Valutata 4 stelle su 5

Vaskehallen gør et godt stykke arbejde

Vaskehallen gør et godt stykke arbejde, men tørringen er ikke altid lige god

11 marzo 2024

Hej Jan,

Tak for din feedback og de 4 stjerner på Trustpilot.
Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med arbejdet i vaskehallen.

Jeg beklager, hvis tørringen ikke altid lever op til dine forventninger.
Jeg vil anbefale dig at skrive ind til kundeservice på https://washworld.dk/hjaelp, og vedhæfte billeder af tørreresultatet, hvis du oplever det næste gang du skal vaske bil.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og vise dig forbedringerne.

🚗

Valutata 4 stelle su 5

En super måde at vaske bilen på

En super måde at vaske bilen på, prisen er okay og resultatet bliver godt.

10 marzo 2024

Hej Johny.

Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Du ønskes en rigtig god dag.

Hurrig og nem løsning

Hurrig og nem løsning

10 marzo 2024

Hej Pia.

Tusind tak for de mange flotte stjerner. Det er fantastisk at se og høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden. Du ønskes en skøn dag herfra.

Vask

Beskrivelsen hvordan man vasker med nr plade scanning ikke for god

2 marzo 2024

Risposta di Wash World - Aabenraa - Egevej

Hej Marco , tusind tak for den fine anmeldelse.

Jacob

Valutata 2 stelle su 5

Både fælger og bagageklappen er flere…

Både fælger og bagageklappen er flere gange ikke blive rigtig rent. Efter jeg har kontaktet Wash World er der ikke sket noget. Ingen reaktion overhoved.

27 febbraio 2024

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.
Jeg beklager, at du har oplevet udfordringer med at få dine fælge og bagageklap helt rene, og at du ikke har følt, at din henvendelse blevet behandlet tilfredsstillende.
Det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter.

Selvom jeg ikke kan løse specifikke sager her, vil jeg kraftigt anbefale dig at kontakte vores kundeservice igen, så vi kan sikre, at din oplevelse bliver taget hånd om korrekt.
Vi værdsætter dine input og ønsker at sikre, at alle kunder har en positiv oplevelse hos os.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på denne situation.

Cathrine 🚗

Valutata 1 stelle su 5

Tvättade själv

Tvättade själv - efter typ fem minuter avbröts programmet o jag fick starta om.
Det visade sig att de avbokade 400 kronor för detta!
Aldrig igen!
Hände i kristianstad,sverige

27 gennaio 2024
Non scritta su invito

Hej Roffe,

Tack för din recension. Jag vill snabbt påpeka att de 2 x 200 kr. endast är en reservation och inte en dragning. Detta anges också på stationen. Om du har haft problem med själva tvätten kan du alltid skicka in en förfrågan till vår kundsupport så vi kan titta närmare på ditt ärende.

De bästa hälsningarna,
Lana

Hej M.J.C.

Mange tak for de fem stjerner. Det virker til, at du er glad for vores vaskehaller og koncept. Det er vi super glade for! Vi ønsker nemlig altid at yde den bedste service til vores kunder, så de kan få en god oplevelse.

Vi glæder os til at vaske din bil igen
Kirsten. Wash World.🚗

meget godt

meget godt. Jeg kan godt lide, at jeg kan vaske min bil når som helst

26 dicembre 2023

Hej Ali,

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig vask med godt resultat

Nem og hurtig vask, med godt resultat.
Dog aflæses nummerpladen ikke altid, og må tastes manuelt

17 dicembre 2023

Hej Kasper,

Vi er glade for at høre, at du har haft en nem og hurtig vask med et godt resultat.

Vi beklager dog, at nummerpladen ikke altid aflæses korrekt. Vi arbejder konstant på at forbedre vores system, og vi vil tage din kommentar med videre.

Rigtig god dag.

Venlig hilsen,

Amal

Valutata 5 stelle su 5

Altid så hyggeligt med lidt diskolys og…

Altid så hyggeligt med lidt diskolys og en dejlig ren bil bagefter.

16 dicembre 2023

Hej Birthe,

Det lyder til, at du har haft en god oplevelse i vaskehallen, og det er vi rigtig glade for. Vi også glade for at syntes godt om LED lysene i hallen.

Du ønskes en god dag herfra. Vi glæder os til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden :-)

De bedste hilsne,

Hurtigt og nemt

19 novembre 2023

Hej Jens,

Tak for din 4-stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplever vores service som hurtig og nem. Vi sætter pris på din positive feedback. Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Sara 😁

Valutata 3 stelle su 5

Synes skærmen hvor man skal taste

Synes skærmen hvor man skal taste, har meget svært ved at tage imod ?
Den virker tit ikke og man skal taste mange gange for at få det til at lykkes.

10 novembre 2023

Hej Henning,

Tak for din feedback - jeg sørger for sagen bliver undersøgt nærmer.

Hvis du har yderligere kommentarer, spørgsmål eller forslag, er du altid velkommen til at kontakte os her: https://washworld.dk/hjaelp

Cecilie

Udmærket sted

Udmærket sted. Ikke det bedste men absolut heller ikke det ringeste. Træls at man ikke kan se, om bilen i hallen er kørt ud. Oplevede at skærmen sagde ledig hal, jeg sætter vask i gang og skal til at køre bilen ind, da porten lukker ned igen, og jeg ser at den forrige bil stadig holder derinde. Og dermed fik en gratis vask, nemlig min😡 Heldigvis på abonnement og uden ekstra ting. Men stadig pænt træls, at det overhovedet kan forekomme. En sensor der registrerer at den forrige bil rent faktisk forlader vaskehallen, før det meldes ledigt, kunne være en nyttig ting at tænke ind i designet.

11 novembre 2023

Risposta di Wash World - Aabenraa - Egevej

Hej Lisa, tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Det er naturligvis ikke meningen at vores infoskærm skal give forkert information om vores vaskehaller, ligeledes er det heller ikke meningen at andre biler skal få din vask. Desværre kan der opstå fejl, med vores porte, det beklager vi.

Skulle dette ske en anden gang, kan vores HelpDesk hjælpe med at åbne portene, stoppe et program eller starte et nyt program. Nummeret til vores HelpDesk, findes ude på lokationen.

Albert 🚗

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più