Wash World - Aabenraa - Egevej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Egevej 4, 6200 Aabenraa, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Udmærket sted. Ikke det bedste men absolut heller ikke det ringeste. Træls at man ikke kan se, om bilen i hallen er kørt ud. Oplevede at skærmen sagde ledig hal, jeg sætter vask i gang og skal til at... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Bruger hovedsageligt den i Rødekro og ofte når jeg kommer er den ude af drift... En lang periode måtte jeg kontakte service afdelingen og som regel fik de den op at køre igen - men træls oplevelse... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Det sker desværre ofte, at vaskehallen er ude af drift. Senest kørte jeg forgæves i fredags, 2 gange lørdag og søndag. Først i femte forsøg, tirsdag, fungerede det. Da der kun er en vaskehal på st... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En ioniq5 har utroligt mange steder , en automat ikke kan vaske . Kunne bruge sæbevand i en spand med børste . Er på lokationen , minus sæbe

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1775 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Var tilfreds med vaskehallen i Aabenraa…

Var tilfreds med vaskehallen i Aabenraa , men var tit lukket (defekt) samt at den nu lukkede kl 22

6 marzo 2025

Risposta di Wash World - Aabenraa - Egevej

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med selve vaskehallen i Aabenraa. Det er naturligvis ærgerligt, hvis du flere gange har oplevet, at den var ude af drift – vi arbejder løbende på at minimere nedetid og forbedre driften af vores vaskehaller.
Vi forstår også, at ændringen i åbningstiden til kl. 22 kan være en gene, hvis du tidligere har benyttet vaskehallen senere. Dine input er værdsatte og bliver taget videre internt.
Ammar

Valutata 3 stelle su 5

ALT for meget kalk i vandet

Jeres maskine vasker rigtig godt, men der er alt for meget kalk i jeres vand. Det er faktisk et stort problem, bilen ser beskidt ud efter vask

13 giugno 2025

Hej Søren
Vi er glade for at høre, at du oplever vasken som grundig – men vi er selvfølgelig kede af, at resultatet bliver ødelagt af kalkrester. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at levere, og vi tager din feedback alvorligt.
Vi følger løbende op på vandkvalitet og afspændingssystemerne i vores vaskehaller, og vi sørger for, at din anmeldelse bliver sendt videre til vores tekniske afdeling, så de kan undersøge forholdene nærmere.
Tak fordi du giver os mulighed for at blive bedre.
Andrez
Wash World Kundeservice

Skuffende

1. Hallen giver kalk eller mineral pletter
2. De nye åbningstider gør at man ikke kan fordele belastningen på hallen og fx vaske tidligt om morgenen.
3. Vandet lugter meget grimt.
4. Tørring er meget dårlig og bilen fortsat våd bagefter...
5. Osv. Osv. Osv....

17 maggio 2025

Hej Bjørn,

Tak fordi du deler din oplevelse – og jeg er ked af at høre, at du har haft så mange udfordringer med vaskehallen i Aabenraa.

Vi tager din feedback meget alvorligt, og jeg har videregivet dine punkter til vores tekniske team.

Med hensyn til åbningstiderne, er de tilpasset for at sikre stabil drift og mulighed for løbende vedligehold – men vi forstår, at det kan påvirke fleksibiliteten, og vi tager det med i den løbende evaluering.

Hvis du har lyst til at uddybe dine oplevelser, er du meget velkommen til at skrive til os på kundeservice@washworld.dk – så følger vi gerne op og ser, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Igen igen ude af drift

Igen igen ude af drift. Så da jeg igen ikke kan gøre brug af mit abonnement refunderer i jo selvfølg min månedlige betaling.

13 maggio 2025

Hej Torsten,

Tak for din besked – det lyder virkelig frustrerende, og jeg forstår din skuffelse, når vaskehallen gentagne gange er ude af drift.
Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre med sagen. For at vi kan undersøge det nærmere og vurdere muligheden for refusion, vil jeg bede dig kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside. Her kan du oplyse, hvilken lokation og hvilket tidspunkt det drejer sig om – så ser vi på det.
Og hvis du igen skulle opleve, at hallen er ude af drift mens du står der, så husk at bruge nødtelefonen – så kan vi hjælpe dig med det samme.
Tak fordi du tog dig tid til at give os besked.
Imran

Valutata 1 stelle su 5

Vaskehallen er igen ude af drift…

Vaskehallen er igen ude af drift overvejer at finde et alternativ

10 maggio 2025

Hej Carl,

Tak for din anmeldelse – jeg er virkelig ked af at høre, at vaskehallen igen var ude af drift. Det er selvfølgelig frustrerende, og jeg forstår godt, hvis det får dig til at overveje andre muligheder.

Hvis det sker igen, vil jeg varmt anbefale at bruge nødtelefonen på stedet, så vi kan hjælpe dig med det samme. Vi vil meget gerne sikre, at du får en god oplevelse hver gang.

Du er også velkommen til at kontakte kundeservice via *Hjælp*\-sektionen på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få fulgt op på din oplevelse – jeg hjælper dig gerne videre.

Altid ude af drift

Altid ude af drift, nu har jeg afmeldt mig medlemsskab, hold jer langt væk, ikke pengene værd

3 marzo 2025

Hej Jesper,

Tak for din ærlige anmeldelse – jeg er ked af at høre, at du har oplevet gentagne driftsproblemer, og at det har ført til, at du har opsagt dit medlemskab.

Det er naturligvis langt fra den oplevelse, vi ønsker at give, og jeg forstår fuldt ud din frustration. Hvis du ønsker at give yderligere feedback eller har spørgsmål i forbindelse med dit medlemskab, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice via **"Hjælp"**\-sektionen på vores hjemmeside – jeg hjælper dig gerne videre derfra.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Dårlig vask

Troede aldrig jeg skulle opleve så en ringe vaskning, bilen var stadig beskidt efter en tur i jeres vaskehal.. Samt var bilen stadig smask våd, intet var tørt.

Oveni blev abonnementet sagt op samme dag men alligevel, trækkes man for en månede ekstra - Den 27 april sagde jeg abonnementet op og 119 kr er blevet trukket allerede d. 30 april er der reserveret 139 kr fra jer igen.

27 aprile 2025

Hej Casper,

Jeg er ked af at høre, at din oplevelse med vasken ikke har levet op til forvetningerne.

Ved opsigelse den 19. i måneden, fortsætter medlemskabet automatisk til udgangen af den følgende måned, som det også fremgår af vores handelsbetingelser. Derfor er der blevet trukket for maj måned, selvom du opsagde den 27. april.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre både vaskeoplevelsen og vores service, blandt andet med nye vaskeprogrammer og forbedret tørring.
Du er meget velkommen til at skrive til vores kundeservice på kundeservice@washworld.dk, så vi kan kigge nærmere på din konkrete sag og hjælpe dig bedst muligt.

Valutata 2 stelle su 5

Just one station in my city and not in…

Just one station in my city and not in the center of the city

27 aprile 2025

Hi Ahmad,

Thank you for your feedback. I completely understand that it's frustrating when there's only one station available and it's not centrally located. We're always working to improve accessibility, so your input is truly appreciated.

If you ever have questions or need help with anything else, feel free to reach out through the Help section on our website – I'm happy to assist! 🚗📍

Best regards

Hej Erling,

Tusind tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på udfordringen med nummerpladescanneren. Det skal selvfølgelig fungere problemfrit hver gang, så jeg forstår godt, det har været frustrerende. Oplever du det igen, må du meget gerne bruge nødtelefonen på pladsen, så vi kan hjælpe dig med det samme. Du er også altid velkommen til at kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside – jeg hjælper dig gerne videre.

Vi ser frem til at vaske din bil igen snart!

God vaskehal🙂

15 aprile 2025

Hej Tina,

Tusind tak for de 5 stjerner og den positive kommentar! 😊
Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vaskehallen – det betyder meget for os. Skulle du få spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at skrive. Jeg står klar til at hjælpe! 🚗💦

En stjerne fra 5

Kan ik. klager over noget så det må jeg da godt. Kun en stjerne fra fem. Hvis man havde mulighed for at støvsuge det samme sted vil det være super så vil jeg give dem fem. Man kan godt forstå at de ikke har en. Der er utrolig tit bøvl med støvsuger og så skal de også tømmes jævnligt

10 aprile 2025

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner – det er vi rigtig glade for! 😊

Vi forstår godt dit ønske om at kunne støvsuge samme sted som man vasker bilen. Det er helt klart en funktion, vi ved mange efterspørger, og som vi tager med i vores løbende udvikling og forbedringer af lokationerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for forslaget! 💙

Risposta di Wash World - Aabenraa - Egevej

Hej Luis – tak for din anmeldelse! Jeg forstår godt, det er frustrerende, hvis du flere gange er kommet forbi og har oplevet, at anlægget var lukket.
Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne kontakte kundeservice via Hjælp-sektionen på washworld.dk, så vi kan undersøge det nærmere og hjælpe dig bedst muligt. Jeg vil rigtig gerne assistere dig!

Ahad

Let og enkelt ..

Let og enkelt ..

16 marzo 2025

Hej,
Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du oplever det som let og enkelt – det er præcis sådan, det skal være.
Bedste hilsner,
Ammar

Valutata 3 stelle su 5

Tørreanlægget er enormt dårlig i Rødekro/Abenraa

Tørreanlægget er meget dårlig

4 marzo 2025

Hej,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Jasmin.

Valutata 3 stelle su 5

Oplever altid at dækken ikke blive vasket ordentligt

Oplever altid at dækken ikke blive vasket ordentligt, selvom jeg kunder hos jer siden i har været åben i Egevej i Aabenraa
Før vask håndevand det er ud af drift
Alt andet er perfekt men hold øjne på stedet ellers miste jer mange kunder

3 febbraio 2025

Hej Saeed

Tak for din feedback og for din loyale støtte siden starten! 😊 Jeg er ked af at høre, at dækkene ikke bliver vasket ordentligt, og at håndvasken var ude af drift. Hvis du oplever problemer med vaskeresultatet, kan du altid kontakte kundeservice via 'Hjælp' på vores hjemmeside – jeg hjælper dig gerne videre derfra.

Jeg sætter stor pris på, at du deler dine oplevelser, og jeg sørger for, at din feedback bliver givet videre. Tak fordi du gør os opmærksomme på det! 🚗✨

Jacob

Det sker desværre ofte

Det sker desværre ofte, at vaskehallen er ude af drift.

Da der kun er en vaskehal på stedet, er der desuden ofte længere kø. Overvejer anden løsning.

28 gennaio 2025

Hej John

Jeg forstår virkelig din frustration over de gentagne driftsudfordringer og ventetiden. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Jeg sender din feedback videre, så det kan blive taget i betragtning.

Hvis du igen oplever, at vaskehallen er ude af drift, kan nødtelefonen på stedet bruges til at få hurtig afklaring. Jeg håber, at din næste vask forløber problemfrit, og at vi kan give dig en bedre oplevelse fremover!

Jacob 🚗💦

Meget dårlig

Meget dårlig, fik ikke hvad jeg betaler for og børsterne trykker alt for hårdt, det gav et smelt bag på bilen.

22 gennaio 2025

Hej!
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne, og at der opstod skader på din bil. Det er selvfølgelig ikke acceptabelt, og vi tager din feedback meget alvorligt. Vi vil gerne undersøge sagen nærmere, så du er velkommen til at kontakte os direkte.
Nicklas

Helle

Hello, excellent company, and I asked for a price change of 100 kronor, I returned an old price of 219 and I can not pay, can you help me? Thank you.

3 gennaio 2025

Hi Hussam,

Thank you for your kind words and rating!😊 Regarding your question about the price, I'd love to help you resolve this. Could you please reach out to our Customer Service team via the "Help" section on our website? They will be able to assist you directly with pricing issues.
Best regards,

Lana

Opsiger medlemskab

Har opsagt min medlemskab. De sidste 3 gange jeg er kommet her har der været fejl i hallen og så var den lukket. Burde få mine penge tilbage for de måned! Desuden renser den ikke særlig godt.

24 novembre 2024

Hej Chrisrine,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager meget, at du har haft en frustrerende oplevelse med lukning af vaskehallen, og at vaskeresultatet ikke har levet op til dine forventninger. Jeg vil anbefale, at du kontakter vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan finde en løsning for dig. Skulle du opleve fejl i vaskehallen i fremtiden, må du meget gerne bruge nødtelefonen på stedet, så vi kan hjælpe dig med det samme.
Lana,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più