Wash World - Fredericia - Vejlevej Recensioni

TrustScore 4 su 5

Vejlevej 20, 7000 Fredericia, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Endnu engang var den ene vaskehal ude af drift. Samtidig er vaskehallen ofte begyndt at lugte en del af muggent brakvand. Dette har aldrig tidligere været et problem tværtimod. Men de sidste par va... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Priserne på vaskeabonnementer er gode. Selve vasken er udemærket, men tørring af bilen er for dårlig. Dertil oplever jeg ganske ofte at vaskehallen er ude af drift, det er pænt irriterende. Det kan ik... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

22/3 2023 Vi er begyndt at vaske bilen på Vejlevej i Fredericia ,vi har før vasket bilen i Erritsø men vandet lugter meget,ingen af stederne bliver bilen ordentligt tørret Mvh Peter Andreasen

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1875 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Spare fusk !

Spare fusk !
Jeg har nu haft guld vask abonnement gennem et par år. De sidste 3 gange jeg har vasket har jeg bemærket, at skum forvasken ikke blev lavet. Da jeg skrev til Wash World fik jeg nu den elendige forklaring, at forvasken nu kører samtidig med vasken. Det er det rene sludder da man ikke kan lave en skumvask uden skum samtidig med selve vasken.
Det er tydeligt for at spare penge ved at give et dårligere produkt til samme pris som også fornyligt blev sat op.
Jeg har derfor opsagt mit abonnement!
Henrik

8 luglio 2026
Non scritta su invito

Hej Henrik,
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Vi er kede af at læse, at du er skuffet.
Vi kan godt forstå, at det kan se ud, som om der mangler sæbe, når der ikke dannes et tydeligt lag skum på bilen. Der bliver dog fortsat tilført sæbe under vasken. Sæben er en del af vaskeprocessen og hjælper med at opløse snavs, selvom den ikke nødvendigvis er synlig som skum.
Vi tager naturligvis din feedback med videre og er kede af, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.
Jasmin 😊

Hej Anders
Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! 🌟 Det er skønt at høre, at du oplevede en hurtig og perfekt bilvask. Vi gør os umage for at gøre det både nemt, effektivt og give et flot resultat hver gang, så din feedback betyder rigtig meget for os. 🚗✨
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen til endnu en god bilvask! 🙌😊
Hilsen Maja

Hej 🌻
Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord 😊
Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.
Tak fordi du vælger Wash World.
Hilsen Maja 🚗

Fuldt ud tilfreds

13 giugno 2026

Hej Evald 🌻
Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord 😊
Det glæder mig meget at høre, at du er fuldt ud tilfreds med din oplevelse hos Wash World. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at vi lever op til dine forventninger.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Hilsen Maja 🚗

God til prisen

29 maggio 2026

Hej Per
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 😊 Det glæder os meget at høre, at du oplever vores vask som god værdi for pengene.
Vi arbejder hver dag på at gøre bilvask nem, hurtig og tilgængelig, så det er dejligt at få bekræftet, at det bliver værdsat.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var rigtig godt tilfreds

Jeg var rigtig godt tilfreds, bilen var godt støvet, så dejligt med en ren bil

17 maggio 2026

Hej Rigmor ⭐
Jeg er rigtig glad for at høre, at du var så godt tilfreds med vasken 😊 Det er altid dejligt at kunne køre fra vaskehallen i en flot og ren bil – især når bilen har været meget støvet.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse og give os 5 stjerner. Din feedback betyder meget for os, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Wash World.
Sara 🫧

Vasker rent og tøre 👌

Vasker rent og tøre 👌

11 maggio 2026

Hej Birthe
Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊
Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både vask og tørring fungerede, som det skulle. Det betyder meget for os at kunne levere en nem og effektiv vaskeoplevelse hver gang.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Alt ok fin vask

15 aprile 2026

Hej Leif
Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på 😊
Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vasken levede op til dine forventninger 🚗✨ Vi arbejder hver dag på at sikre en nem og effektiv vask, så det betyder meget for os, når det bliver bemærket.
Vi håber at se dig igen snart og give din bil endnu en god tur gennem vaskehallen 🙌

Valutata 4 stelle su 5

Tak for nye børster i vaske spandene på…

Tak for nye børster i vaske spandene på Vejlevej
👍

6 novembre 2025

Hej Jan 🌞
Tak for din anmeldelse – og for at lægge mærke til forbedringerne 😊
Jeg er glad for at høre, at de nye børster på Vejlevej gør en forskel. Vi arbejder løbende på at optimere udstyret, så oplevelsen bliver endnu bedre hver gang.
Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får mange gode vaske fremover.
Sara 🚗

Valutata 4 stelle su 5

Really accessible and good service

Really accessible and good service. I sometimes experienced a bad odour from the water and sensors can be a bit rough flipping the exterior mirrors open and closed but on the bright side an employee took the time to check and make it better.

19 marzo 2026

Hi Mihark,
Thank you so much for your review and the 4 stars – we really appreciate it 😊
It’s great to hear that you find our service accessible and overall good, and especially that one of our team members took the time to step in and improve your experience – that’s exactly the level of service we aim to provide.
At the same time, I’m sorry to hear about the occasional odour and that the sensors can feel a bit rough on the mirrors. That’s definitely not ideal, and it’s something we continuously work on improving to ensure a smoother and more comfortable wash.
Thanks again for sharing your feedback – it helps us get better every day 🚗✨
Best regards

ingen problemer

ingen problemer

7 aprile 2026

Hej john,
Jeg er rigtig glad for at høre, at alt har fungeret, som det skulle, og at du har haft en problemfri oplevelse hos os. Det er netop den slags oplevelser, vi hver dag arbejder for at skabe for vores kunder.
Tusind tak for de 5 stjerner og for at tage dig tid til at dele din feedback – det betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte det gode arbejde 😊

Nydeligt

Nydeligt.
Ren og pletfri

31 marzo 2026

Hej Chr. Kold
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Jeg er rigtig glad for at høre, at du oplevede et nydeligt resultat, og at bilen står ren og pletfri – det er præcis den kvalitet, vi stræber efter hver gang.
Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart.

Valutata 5 stelle su 5

Det var ok jeg kan jo ikke blive ved…

Det var ok jeg kan jo ikke blive ved med at skive det samme

20 gennaio 2026

Hej Leif

Tak for de 5 stjerner!
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde igen ✨

Sophie Wash World 🚗

Fin vask

Fin vask, ingen problemer 😀😀

20 dicembre 2025

Hej Johan
Tusind tak for din positive anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at vasken gik fint og helt uden problemer – lige som det skal være 😀

Hej Leo, og tusind tak for de 5 stjerner! 🌟
Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vasken, selvom der var lidt kalkpletter. Hvis du oplever det igen, må du meget gerne kontakte vores kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden, så kigger vi nærmere på det.
Tak fordi du vasker bilen hos os! 🚗💙

Hej jane.

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner! Det betyder meget for os, at du synes vasken er god.
Jeg er ked af at høre, at der manglede børster ved forvask – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.
Vi vil meget gerne sørge for, at dette bliver undersøgt nærmere og forbedret. Hvis du har mulighed for at sende mig, hvor og hvornår (sted + tidspunkt) du var inde og vaske bilen, vil det hjælpe os med at finde præcis hvilken vaskehal og hvilket anlæg, der mangler service.
Tak igen for din feedback – vi håber at kunne give dig 5 stjerner næste gang
Aden

Ringe service

Virkelig dårlig oplevelse.
Min far og jeg tog i vaskehallen for at vaske hans lille Fiat panda , under vasken slår den ene vaskebørste min fars sidespejl i stykker, ringer selvf til kundeservice med det samme, og sender klagesag med fotos mm.
Små 14 dage efter, for vi et fræk svar tilbage ( det kender vi ik noget til ) var deres svar - selv om vi er to i bilen, samt fotos med bevis osv.
Virkelig virkelig dårlig stil .
Sød medarbejder skriver her under, hvilke er 'FAKE for the eyes ' deres kundeservice sagde ' vores teknikker siger næh '
Så to vidner, billeder af skaden er ikke nok ,, låsby Svendsen stil

21 agosto 2025
Non scritta su invito

Hej Thomas
Tak fordi du deler din oplevelse – jeg forstår godt, at du er meget utilfreds efter sådan en situation. Det lyder bestemt ikke rart, at spejlet gik i stykker, og at du ikke føler, din sag er blevet håndteret ordentligt.
Jeg vil anbefale, at du kontakter vores kundeservice igen via “Hjælp”-sektionen på hjemmesiden, så de kan se nærmere på din sag og følge op. Jeg hjælper dig naturligvis gerne videre, hvis du har brug for det.

Kort ventetid

Kort ventetid. Effektiv vask

24 agosto 2025

Hej,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Det er skønt at høre, at du oplevede en hurtig og effektiv vask. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!
Imran

Valutata 4 stelle su 5

dejligt med nummerplade-aflæsning og…

dejligt med nummerplade-aflæsning og pænt resultat efter vask

31 luglio 2025

Hej Helga,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder mig at høre, at nummerpladeaflæsningen fungerer godt, og at du er tilfreds med vaskeresultatet. 😊
Yahya

Stoppede midt i vask

Stoppede midt i vask

Tit når jeg skal vaske, er vaske hallen ude af drift.

29 luglio 2025

Hej Søren.
Tak for din anmeldelse – det lyder frustrerende, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Hvis vasken stoppede undervejs, anbefaler jeg at ringe til akutnummeret, som står på terminalen og på skilte i hallen – så kan vi hjælpe med det samme.
Hvis du ikke allerede har gjort det, vil jeg også anbefale dig at skrive til vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre:

Aden

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più