Valutata 1 stelle su 5

Na een onderhoudsbeurt aan mijn cv-ketel is er lekkage ontstaan, terwijl de ketel daarvoor probleemloos werkte. Vervolgens zijn er twee monteurs langs geweest. Tijdens één van de bezoeken wer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een nieuwe HR ketel is geïnstalleerd door 2 hele vriendelijke monteurs. De meer ervaren medewerker was eerder bij mij geweest en herkende mij ook. Heel vriendelijk vertelde hij wat hij ging do... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di redazione CV

Scritti dall'azienda

Warmte Groep BV is een gespecialiseerd bedrijf in het onderhouden van cv-ketels en warmtepompen.

3,5

1 stella

Ha risposto al 82% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Doe het niet bij Warmtegroep

Als je bij deze partij een afspraak inplant voor onderhoud aan je cv ketel, en daarbij twee foto’s meestuurt van de situatie waar de ketel hangt plannen ze de afspraak gewoon in. Ook als ze kunnen zien dat volgens de arbo regels misschien niet aan de ketel mogen werken. Handig natuurlijk want dan kan achteraf gewoon gefactureerd worden, ook al is er geen werk verricht. Lekker verdienmodel.

Als je belt om tot een oplossing te komen en eventueel kosten te delen, dan stel je in hun ogen lastige vragen en wordt je ook nog eens onbeschoft te woord gestaan. Op het gebied van klantgerichtheid en Service dus al een dikke 0.

Ik verwijs jullie graag naar het ingevulde contactformulier via jullie eigen website waarop onderaan de link staat dat ik foto's heb ge-upload.
Dit formulier heb ik meerdere malen bij jullie opgevraagd en uiteindelijk heb ik dit dus gekregen, maar jullie weigeren de foto's terug te sturen. Dat kan ik begrijpen want dat zou aantonen dat ik in mijn recht sta. Dit bewijst voor mij genoeg, het staat erop dat ik foto's heb meegestuurd en nog steeds ontkennen. Goed bezig zijn jullie.

Beschuldig iemand dus niet van onwaarheden verspreiden als je je daar juist zelf schuldig aan maakt. Prima dat er voorwaarden zijn, als bedrijf moet dan nou eenmaal, en uitstekend dat je die naleeft maar wees dan ook mans genoeg om een fout te erkennen wanneer je die maakt, zonder je op de voorwaarden te beroepen omdat hiermee akkoord is gegaan.
Zonder akkoord hierop is het maken van een afspraak namelijk niet mogelijk he slimmeriken. Volgens mij is fouten maken menselijk maar dat inzicht ontbreekt bij jullie in alle opzichten getuigen de werkwijze en reactie.

Veel succes of beter gezegd sterkte met jullie wanpraktijken.
Al is de leugen nog zo snel...

15 aprile 2026

Helemaal niet oplossingsgericht

Vervolgens zijn er twee monteurs langs geweest. Tijdens één van de bezoeken werd aangegeven dat er bij het onderhoud iets niet goed was aangedraaid. In het werkrapport van het laatste bezoek staat zelfs dat de lekkage verholpen zou zijn, terwijl dit niet het geval was en het probleem juist erger werd.

Daarna ontving ik een offerte waarbij opnieuw voorrijkosten, arbeid en materialen in rekening worden gebracht om dit probleem op te lossen.

Ik heb meerdere keren geprobeerd dit netjes op te lossen en zelfs voorgesteld om de arbeid en materialen te betalen, mits de voorrijkosten vervallen. Op dit voorstel is uiteindelijk niet meer gereageerd.

Dit geeft mij weinig vertrouwen in zowel de uitvoering van het werk als de afhandeling achteraf.

15 marzo 2026

Teleurstellend

Voor de derde keer gebruik gemaakt van dit onderhoudsbedrijf en helaas weer een slecht gevoel aan overgehouden.

Op een locatie stonden twee ketels, maar er werden voor beide apparaten aparte voorrijdkosten gerekend. Hoe dat mogelijk is, is mij echt een raadsel.

Daarnaast kwam de monteur langs, keek even en gaf vervolgens aan dat hij er “niet lekker bij kon”. Om vervolgens het niet te doen, maar wel €89 te rekenen voor ‘voorrijdkosten’. Gelukkig was de andere ketel op 2 sec afstand, daar dan ook gelijk maar nog een keer ‘voorijdkosten’ voor rekenen. Een mooi verdienmodel lijkt me zo.

Wat mij het meest stoort: de prijzen die op de website staan komen totaal niet overeen met wat je uiteindelijk moet betalen. In alle drie de gevallen ging het om een nieuwe ketel met een eerste onderhoudsbeurt, en elke keer kwamen de kosten er ruim boven uit. Dat vind ik echt buitensporig.

Ook het gedrag van de monteur liet te wensen over, wat de ervaring nog vervelender maakte.

Daarnaast is het al een uitdaging op zich om überhaupt een afspraak in te plannen. Het systeem voelt enorm verouderd en omslachtig, wat niet helpt aan de totale ervaring.

Voor mij is dit absoluut de laatste keer geweest. Ik raad dit bedrijf dan ook niet aan

7 aprile 2026

Risposta di Warmtegroep

Dank voor uw uitgebreide review. Het spijt ons te lezen dat u een negatieve ervaring heeft overgehouden aan onze dienstverlening. Graag lichten wij uw opmerkingen toe.

In uw situatie gaat het om twee verschillende adressen. Op het eerste adres hebben wij vorig jaar voor het eerst onderhoud uitgevoerd aan de installatie. Het recent uitgevoerde onderhoud is opnieuw uitgevoerd tegen een vooraf met u overeengekomen en bekende prijs.

Voor het tweede adres geldt dat de cv-ketel tijdens het bezoek van onze monteur niet veilig bereikbaar bleek. Veilig werken staat bij ons altijd voorop. In dergelijke gevallen kunnen wij de werkzaamheden niet uitvoeren en zijn wij genoodzaakt voorrijkosten in rekening te brengen. Dit gebeurt geheel conform onze voorwaarden, zoals deze vooraf met u zijn gecommuniceerd en door u zijn geaccepteerd.

Wat betreft de door u genoemde kosten: de prijzen op onze website betreffen standaardtarieven. Eventuele afwijkingen kunnen ontstaan door specifieke situaties ter plaatse, zoals bereikbaarheid, extra werkzaamheden of meerdere adressen.

Wij vinden het jammer om te horen dat u ook het contact en het plannen van afspraken als omslachtig heeft ervaren, evenals uw beleving van het bezoek van onze monteur. Dit nemen wij intern mee ter verbetering.

Mocht u uw ervaring verder met ons willen bespreken, dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen.

Valutata 1 stelle su 5

Let op met zakendoen met Warmtegroep

Mijn ervaring is dat Warmtegroep goed kan functioneren zolang er geen probleem ontstaat.

Na het eerste ketelonderhoud in december 2023, heeft Warmtegroep ons onderhoudscontract beëindigd vanwege de leeftijd van de ketel. Dat was voor ons geen probleem, want we zouden dan t.z.t. een ander onderhoudsbedrijf zoeken. Echter, ongeveer anderhalf jaar later ontvingen wij van Warmtegroep onverwacht opnieuw een verzoek om onderhoud mogen uitvoeren. Dit verzoek werd op vrijdagmiddag om 15:08 uur verstuurd, met een voorgestelde afspraak op de daaropvolgende maandag tussen 12:00 en 17:00 uur. Omdat wij nog geen alternatief hadden geregeld en er iemand thuis zou zijn gedurende deze periode van 5 uren, hebben wij ingestemd.

Op de dag van de afspraak bleek dat er alsnog gedurende 30 minuten niemand thuis was. Juist in deze periode heeft de monteur aangebeld. Volgens de opgevraagde telefoonregistratie van Warmtegroep, heeft Warmtegroep ons eenmaal gebeld, maar is de verbinding beëindigd. Dat was voordat wij konden opnemen. Onze dochter meldde dat de telefoon 1x kort is overgegaan. Toen wij terugbelden, kregen wij geen contact meer. Ook dit blijkt uit de telefoongegevens van Warmtegroep. Volgens het werkformulier van de monteur, in combinatie met de telefoongegevens, blijkt dat de monteur is vertrokken 1 minuut nadat we Warmtegroep hadden teruggebeld. De monteur is in totaal ongeveer 10 minuten aanwezig geweest op locatie. Van de klant wordt kennelijk verwacht om onherroepelijk 5 aaneengesloten uren aanwezig te zijn.

Vervolgens ontvingen wij een factuur van €104 wegens "niet tijdig afzeggen van de afspraak, kosten voor gereserveerde tijd". Deze factuur hebben wij gemotiveerd betwist, onder meer omdat er geen sprake was van een afzegging en omdat er op dat moment geen onderhoudscontract met toepasselijke voorwaarden van kracht was, waarin dergelijke kosten waren vastgelegd. Tevens hebben wij aangegeven bereid te zijn het onderhoud alsnog te laten uitvoeren door Warmtegroep. Bovendien kan er nauwelijks sprake zijn van schade voor gereserveerde tijd, als er de vorige werkdag nog geen afspraak bestond.

Wij hebben hierover eerst contact opgenomen met onze contactpersoon, maar er volgde geen inhoudelijke oplossing. Daarna is de klacht ingediend bij de directie, maar die heeft tot op heden niet gereageerd. Ook niet op onze herinneringen.

En nu komt het: Zonder de directieklacht te behandelen, heeft Warmtegroep de betwiste factuur overgedragen aan incassobureau Intrum. Na meerdere maanden corresponderen, heeft dit incassobureau het dossier zonder oplossing gesloten. We moesten het maar zelf oplossen met Warmtegroep. Dat was medio december 2025.

Sindsdien hebben wij geen inhoudelijke reactie of voorstel tot oplossing meer ontvangen van Warmtegroep. De factuur staat nog open. En nu?

Conclusie:
Als er in de afspraken met Warmtegroep een klein wederzijds probleem ontstaat, dan blijkt Warmtegroep niet in staat het probleem soepel op te lossen. Ook de directie neemt haar verantwoordelijkheid niet en escaleert zonder te corresponderen. Met haar handelswijzen, jaagt ze haar voormalige klanten op tijdsverlies en kosten. Echter: zolang het goed gaat, gaat het goed.

30 giugno 2025

Doen wat ze beloven!

Afgelopen 24 maart was het tijd voor het jaarlijkse onderhoud. Heel fijn om elke maand een bedrag te betalen en zo doende geen rekening te krijgen na deze beurt. Monteur was zeer deskundig en gezellig. Adviseerde nog over een koolmonoxide melder en dat de thermostaat nog best een tijdje mee kon. Dat vind ik mooi. Niet nodeloos op kosten jagen! Er is keurig en snel gewerkt!

24 marzo 2026

Risposta di Warmtegroep

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het onderhoud en onze manier van werken. We vinden het belangrijk om eerlijk advies te geven en alleen te vervangen wat echt nodig is. Goed om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. We geven uw complimenten graag door aan de monteur!

Incorrect company

Incorrect company, just disappointed to them.
I asked them to repair the thermostat, then someone came, did nothing, and invoiced 141 euros.
I wrote 3 mails before what my problem is, but they was not prepared for this, and didn't offer the solution for me, and did not give any refund.

30 marzo 2026

Risposta di Warmtegroep

De thermostaat bleek helaas niet te repareren te zijn. U heeft van ons een offerte voor vervanging ontvangen, zodat u de thermostaat weer volledig functioneel kunt laten maken. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn, maar we proberen altijd een passende oplossing te bieden wanneer reparatie niet mogelijk is.

Valutata 5 stelle su 5

Volgens mij is het onderhoud goed…

Volgens mij is het onderhoud goed uitgevoerd. De monteur was vriendelijk en vakkundig.

26 marzo 2026

Risposta di Warmtegroep

Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het onderhoud en dat u onze monteur als vriendelijk en vakkundig heeft ervaren.

Valutata 5 stelle su 5

Prima service . En uitgebreid .

Prima service goed werk word er geleverd . Uitgebreide tests worden er gedaan . Zeer zorgvuldig.

18 marzo 2026

Risposta di Warmtegroep

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! We hechten veel waarde aan zorgvuldig onderhoud en uitgebreide tests, dus goed om te lezen dat dit gewaardeerd wordt.

Een nieuwe HR ketel geïnstalleerd

Een nieuwe HR ketel is geïnstalleerd door 2 hele vriendelijke monteurs.
De meer ervaren medewerker was eerder bij mij geweest en herkende mij ook.
Heel vriendelijk vertelde hij wat hij ging doen en heeft in de afgesproken tijd ook een hele mooie nieuwe ketel gemonteerd.
Heel tevreden over.
De wat jongere medewerker heeft heel goed geholpen en zijn collega goed ondersteund.
Samen een hele mooie prestatie neergezet.
Ik beveel dit bedrijf van harte aan!!!

6 marzo 2026

Risposta di Warmtegroep

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de installatie van uw nieuwe HR-ketel en over de samenwerking tussen onze monteurs. We geven uw complimenten graag door aan het team.

Valutata 4 stelle su 5

Prima service gekregen voor de CV…

Prima service gekregen voor de CV ketel. Alleen zouden er twee beugeltjes geplaatst moeten worden aan het afvoerkanaal volgens de huidige normen. Prijs 151 plus 44 euro (nieuwe afspraak). Beugeltje a 4 euro maar zelf gekocht en geplaatst.

11 marzo 2026

Risposta di Warmtegroep

Bedankt voor uw review! We begrijpen dat het plaatsen van de beugeltjes een extra kostenpost kan zijn en waarderen het dat u dit zelf heeft opgelost. We nemen uw feedback mee om onze communicatie over kleine extra’s nog duidelijker te maken.

Valutata 5 stelle su 5

Al drie jaar zeer tevreden

Al drie jaar zeer tevreden. Goede en aardige monteur(s). Eerlijk advies en fijne tips.

14 marzo 2026

Risposta di Warmtegroep

Hartelijk dank voor uw review!

Valutata 1 stelle su 5

Maand zonder verwarming en warm water

Extreem slechte service. Na melding van een error wordt de ketel afgekeurd vanwege rookgasafvoer lekkage. Blijkbaar zitten we al een tijd met een gevaarlijke situatie waarbij koolmonoxide vrijkomt. Een aantal maanden terug is er nog een onderhoudsbeurt geweest door hetzelfde bedrijf waar de rookgasafvoer dus niet goed gecheckt is. Vervolgens wordt je verteld dat geen van de kosten onder het abbonement vallen ondanks de gebrekkige onderhoudsbeurt. Na hierover te klagen wordt een van de rekeningen kwijtgescholden maar reparatie is pas na 3 weken mogelijk. Dit hoor je pas nadat je de offerte officieel hebt geaccepteerd. Ik heb van tevoren via de telefoon gevraagd naar een inschatting van wanneer reparatie mogelijk zou zijn en er werd geweigerd hier antwoord op te geven. In totaal zitten we nu zo'n maand zonder verwarming en warm water.
---
Update na reactie:
Ik heb net het rapport van eind September nagekeken en hier staat dat alles in orde is. Wat u hier zegt over dat er destijds is aangegeven dat de rookgasafvoer niet volledig aan de regelgeving voldeed is simpelweg niet waar. Vertraging doordat de offerte niet direct is geaccepteerd is ook onzin, hier zat 1 dag tussen. Het klopt dat we akkoord gaan met de planning (we moeten ook wel) maar zijn zeker ontevreden met de werkwijze.

13 marzo 2026

Risposta di Warmtegroep

Wij vinden het jammer uw review te lezen. Het is vreemd dat u opdracht gaf en akkoord ging met de planning, maar aangeeft niet tevreden te zijn met onze werkwijze. Na de onderhoudsbeurt 6 maanden geleden is u geïnformeerd dat de rookgasafvoer toen nog veilig was, maar niet volledig aan de huidige regelgeving voldeed. Bij de door u gemelde storing is de installatie afgekeurd. Wij hebben vervolgens een offerte voor herstel gestuurd; doordat deze niet direct volledig is geaccepteerd, heeft dit helaas tot vertraging geleid. Over de situatie is uitgebreid contact met u geweest.

Valutata 1 stelle su 5

Waarschuwing, word hier geen klant

Dit is oprecht de eerste review die ik ooit in mijn leven schrijf, maar onze laatste ervaring met Warmte Groep BV was zo negatief dat ik andere mensen hiervoor wil waarschuwen.

Wij zijn ongeveer vijf jaar klant geweest met een onderhoudscontract voor onze cv-ketel. Tijdens de laatste onderhoudsbeurt hebben wij direct bij binnenkomst aangegeven dat de ketel vreemde geluiden maakte en soms lekte. In plaats van eerst te onderzoeken waar dit vandaan kwam, werd eerst een onderhoudsset vervangen (€100). Pas daarna werd gekeken naar de oorzaak van het probleem, waarna bleek dat de pomp defect was — een dure reparatie bij een ketel van circa 13 jaar oud. Achteraf werd zelfs bevestigd dat het logischer was geweest om eerst het probleem te onderzoeken en daarna pas onderdelen te vervangen.

Toen wij aangaven de reguliere onderhoudskosten uiteraard te willen betalen maar de extra kosten eerst te willen bespreken, ontstond een zeer onaangename situatie. De leidinggevende weigerde rechtstreeks met ons te spreken en liet via de monteur weten dat er direct betaald moest worden, anders zouden extra kosten volgen en werd er gedreigd de ketel onklaar te maken en af te keuren. Dit voelde als druk en was bijzonder klantonvriendelijk.

Na afloop hebben wij uitgebreid contact gezocht om dit op een redelijke manier op te lossen en expliciet gevraagd om telefonisch overleg. Dat is nooit gebeurd. In plaats daarvan ontvingen wij alleen een e-mail waarin onze klacht werd afgewezen, zonder op alle punten van de klacht in te gaan, en geen enkele oplossing werd geboden. Na een goed beargumenteerde reactie op hun mail van ons, kregen wij enkel de reactie dat zij hierover niet meer met ons in gesprek wilde gaan.

Wat ons daarnaast opvalt — en wat voor ons achteraf helaas herkenbaar werd — is dat wanneer je de reacties van Warmte Groep BV op bestaande reviews leest, de verantwoordelijkheid vaak volledig bij de klant wordt gelegd. Op basis van onze eigen ervaring in het mailcontact verwachten wij eerlijk gezegd dat ook op deze review een vergelijkbare reactie zal volgen. Voor potentiële klanten is dat wat ons betreft precies de waarschuwing: dit is ook de manier waarop er wordt gecommuniceerd wanneer er een probleem ontstaat.

Na vijf jaar klant te zijn geweest hadden wij aanzienlijk meer professionaliteit en klantgerichtheid verwacht. Door deze ervaring beëindigen wij ons contract en kunnen wij anderen zeer sterk ontraden om hier het onderhoud van hun cv-ketel onder te brengen.

26 febbraio 2026

Risposta di Warmtegroep

Wij herkennen ons niet in het door u geschetste beeld van de situatie. Tijdens het onderhoud zijn de werkzaamheden uitgevoerd conform de gebruikelijke werkwijze en op basis van de op dat moment bekende technische staat van het toestel.

Wij vinden het uiteraard jammer te lezen dat u onze dienstverlening als negatief heeft ervaren. Dat is nooit onze intentie en wij streven er altijd naar om werkzaamheden zorgvuldig uit te voeren en klanten zo goed mogelijk te informeren.

De door u genoemde punten zijn reeds eerder via e-mail met u besproken. Wij hebben daarin onze positie toegelicht en zien op dit moment geen aanleiding om daar inhoudelijk nog iets aan toe te voegen.

Wij betreuren dat u ervoor heeft gekozen uw abonnement te beëindigen, maar respecteren uiteraard uw beslissing.

Valutata 4 stelle su 5

Ontzettend aardige man die langskwam…

Ontzettend aardige man die langskwam maar helaas het probleem niet heeft kunnen traceren. We kijken het dus nog maar even aan is nu de oplossing. Knetterhoge voorrijkosten van 182,50 vond ik wel even slikken maar de nood ís hoog en het aanbod schaars.
PS op reactie Warmtegroep. Los van de hoogte van het bedrag: de monteur bevond zich al in het pand bij de buren dus de rit en voorrijkosten waren al gemaakt natuurlijk..

25 febbraio 2026

Risposta di Warmtegroep

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de vriendelijkheid en professionaliteit van onze monteur, ook al kon het probleem niet direct worden opgelost.

We begrijpen dat de voorrijkosten hoog lijken, maar deze zijn nodig om de snelle inzet en beschikbaarheid van onze servicemonteurs te kunnen garanderen, zeker in situaties met hoge urgentie.

We hopen dat u uiteindelijk een passende oplossing voor uw cv-ketel vindt en waarderen uw begrip.

Valutata 5 stelle su 5

Netjes gewerkt, op tijd, vriendelijk

De monteur belde 's ochtends netjes vooraf dat hij eerder kon komen, erg prettig, want de tijdspanne was tussen 10 en 14.
Hij was vriendelijk en werkte vlot en netjes. De ketel is nagekeken en loopt weer lekker. Prima dus.

9 febbraio 2026

Risposta di Warmtegroep

We waarderen uw feedback en zijn blij dat uw ketel weer goed functioneert.

Valutata 4 stelle su 5

Duidelijke uitleg van uitgevoerde…

Duidelijke uitleg van uitgevoerde werkzaamheden dmv gedetailleerde checklist. Makkelijk plannen. Vriendelijk en vakkundig.

9 febbraio 2026

Risposta di Warmtegroep

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over het duidelijke overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden via onze checklist. Ook fijn dat u het plannen gemakkelijk vond en dat onze monteur zowel vriendelijk als vakkundig te werk is gegaan.

Niet op komen dagen

Gewoon niet op komen dagen.
Ik belde om verhaal te halen, zijn vergeten het door te zetten. Volgende afspraak kon over een week.
Fijn om een week zonder verwarming te zitten in de winter.
Belerende toontje van de telefoniste dat foutjes nu eenmaal gebeuren en dat ik maar geduld moet hebben.

5 febbraio 2026

Risposta di Warmtegroep

Het klopt dat wij deze afspraak helaas niet correct hebben doorgezet. Hiervoor zijn onze excuses al aangeboden, zowel voor het niet nakomen van de afspraak als voor het ontstane ongemak. Ook wij vinden dit erg vervelend en begrijpen dat een week zonder verwarming, zeker in de winter, veel impact heeft.

Binnen onze planning krijgen abonnementsklanten altijd voorrang, juist om situaties zoals deze zo snel mogelijk op te lossen. In dit geval is het ons helaas niet gelukt dit direct correct te verwerken door een interne miscommunicatie. Dat betreuren wij ten zeerste.

Wij willen benadrukken dat dit een menselijke fout betrof en geenszins uit onwil. Het was absoluut niet onze bedoeling om belerend over te komen; als dit zo is ervaren, dan bieden wij daarvoor eveneens onze excuses aan.

Wij doen dagelijks ons uiterste best om onze klanten goed en tijdig te helpen. Juist daarom vinden wij het jammer dat er, ondanks de gemaakte excuses en onze uitleg, toch is gekozen voor het plaatsen van een negatieve review.

Fraudolent and unhelpful

I called a technician to come for the bi-yearly revision of the boiler. The technician found out the boiler is not compliant to new regulations, took photos and told us they would send a quote for fixing it, and then without explanation charged 104€.
Few days after I received a mail from Warmte Group to send pictures of the boiler, since apparently the technician "did not shares them". I shared the pics that I could (since they even asked for pics of the pipes on THE ROOF which is not accessible) and they said anyways they could not do anything without photos (!?).

No replies when asked what the 104€ are for.

I will just change provider.

4 febbraio 2026

Risposta di Warmtegroep

Dank voor uw feedback. De door ons in rekening gebrachte kosten van 104€ zijn volgens de door u geaccepteerde voorwaarden en hebben betrekking op de uitgevoerd veiligheidscontroles.
Wat betreft de foto’s van de ketel: de monteur heeft foto’s gemaakt tijdens het bezoek, maar om de vervolgstappen te kunnen uitvoeren vroegen wij aanvullende foto’s en informatie. Zonder deze is het niet mogelijk een offerte uit brengen om de situatie aan te passen.
Wij merken hierbij op dat de aanpassingen uitsluitend voor uw veiligheid zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaar, vriendelijk, goed advies

30 gennaio 2026

Risposta di Warmtegroep

Fijn om te horen dat u onze service betrouwbaar, vriendelijk en deskundig heeft ervaren.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più