Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Prutswerk

Dit bedrijf stuurt aannemers aan die in ons geval een cv-ketel hebben geplaatst.
Helaas bleek dit prutswerk te zijn omdat ze ons achter lieten met gesmolten afvoerleidingen en een lekkage.
Bij reclameren daarover werden jouw bevindingen door Warmtethuis steeds in twijfel getrokken terwijl uit foto's te zien was hoe de situatie was achter gelaten.
De gesmolten afvoerleiding is gerepareerd maar de lekkage kon uiteindelijk voor ruim 300 euro ook gerepareerd worden waarbij ze uit coulance dan 50 % zouden vergoeden. Dat was in verhouding zo duur dat we hier maar van hebben afgezien.

20 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Als je graag zelf je eigen storing gaat oplossen

Als je graag zelf je eigen storing oplost, teveel betaalt en dan alsnog in de kou zit, dan is WarmteThuis je match.

1 december voor het eerst gebeld met een kapotte warmtepomp. De eerste week: stilte. Geen actie, geen terugbelverzoek, niets. Daarna begon het circus: ik moest constant achter hen aanbellen, ik kreeg steeds te horen dat ik teruggebeld zou worden (spoiler: dat gebeurde niet), en uiteindelijk moest ik zelf Remeha bellen om een afspraak te regelen. Waar betaal ik dit bedrijf eigenlijk voor?

Maar het wordt nog mooier. De oorspronkelijke installatie was al een ramp. Een gat in de muur waar een latere installateur met verbazing naar stond te kijken. Verkeerde leidingen werden gebruikt die uiteindelijk opnieuw moesten worden aangelegd.

Zolang alles werkt hoor je WarmteThuis niet, en zodra er iets misgaat ook niet. Het enige wat ze consistent leveren is een stroom loze beloften en kou in huis.

Bespaar jezelf de ellende en ga ergens anders heen. Elders.

1 dicembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Warmtepompklus op punten slordig uitgevoerd door ingehuurde installateur

Graag had ik een top review geschreven maar helaas worden soms dingen niet afgeleverd zoals het zou moeten.
Begin dit jaar heeft de firma Warmtethuis (Diemen) een Remeha Elga Ace All-in-one warmtepomp plus cv-ketel geïnstalleerd, na een dikke maand wachten en moeizame communicatie over allerlei details. Emails werden zeer traag beantwoord, elke stap duurde al gauw een week. Dan weer weekend, dan iemand ziek of met vakantie zonder plaatsvervanger en de feestdagen.
Telefonisch wel bereikbaar, ik werd vriendelijk en welwillend te woord gestaan.
Dan eindelijk de installatie door Saentech (Zaandam). Het leek in orde maar nader bekeken veel slordigheden. Hij heeft de aanwezige 35+ jaar oude koppelingen in de aanvoer- en retourleidingen vlak onder de ketel, waaronder een roestige niet vervangen maar de nieuwe buizen gewoon daarop aangesloten. Een slecht gemonteerde en lekkende aftapplug, scheef in een koppeling gemonteerde CV leiding die dus ook ging lekken. De isolatie van de warmtepompleidingen werd flink beschadigd bij het onhandig door een goed voorbereide route trekken (werd wel meteen gerepareerd met tape).
De monteur die de buitenunit plaatste leverde wel keurig werk. Hij had mij tevoren ook goed geadviseerd over de plaatsing en vond de route prima voorbereid.
Op de factuur was nogal wat meerwerk vermeld waarvan geen sprake was. Na (weer traag) overleg via mail (met foto’s) en telefoontjes werden de problemen beaamd en de factuur gecorrigeerd zoals afgesproken.
Maar bijna 4 weken na installatie nog steeds geen bericht wanneer Saentech de fouten zou komen herstellen. De man die bij Warmtethuis over de warmtepompen gaat bleek op vakantie, kennelijk konden zijn collega’s de installateur niet aan het werk zetten.
Na de zoveelste email met veel onnodige stress en onvrede was ik het zat en heb ik de zaak zelf maar hersteld. Perfect gedaan al zeg ik het zelf maar dit is toch niet de bedoeling bij een klus van 8,5 mille….
Dit werd niet gewaardeerd en een tegemoetkoming in de gemaakte extra kosten was niet bespreekbaar. Achteraf bleek dat Saentech één keer is gebeld maar ik heb niets meer vernomen. Uiteindelijk werden de fouten toegegeven.
De boel werkt nu gelukkig prima, aan de Remeha ligt het niet!

8 gennaio 2026

voor service niet thuis

We wonen in een twee onder een kap woning. De garages grenzen aan elkaar. De buren hebben deze garage omgebouwd naar eetkamer.

Tijdens de recente koude dagen hadden de buren overlast van een stevig brom geluid in die eetkamer. De warmte thuis vraagt om een geluidsopname en weigert alvast trillingdempers te monteren. Deze hadden trouwens al bij de installatie geplaatst moeten worden. Het is immer niet een onbekend probleem bij de Elga Ace,

Gemeld bij Warmte thuis met de onderstaande reactie.

De situatie is bekend. Maar zonder een filmopname kunnen wij niet beoordelen of het iets technisch is of puur resonantie.
Dus wij moeten dit hebben want als wij langskomen voor extra dempers en na paar dagen weer hetzelfde probleem, dan zijn wij voor niks langs geweest.

De Buurman is energiecoach en had mij deze leverancier aanbevolen. Waarschijnlijk de laatste keer.

11 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Niet transparant bekijk alle bijlage en…

Niet transparant bekijk alle bijlage en let goed op de kleine letters als je met ze in zee gaat.
Ook de installateurs waren rommelaars, ik had mijn zolder net gewit..... en ze hebben op een zeer onprofessionele manier in de muur geboord. Nadat ik hun erop aansprak zeiden ze dat het goed vast zat . Ik heb het vervolgens zelf maar gedaan omdat ik het zo uit de muur trok

16 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

5 sterren – Uitstekende service en perfecte installatie in hartje Amsterdam!

Ik ben ontzettend tevreden over WarmteThuis! Waar andere installateurs afhaken zodra je vertelt dat je in het centrum van Amsterdam woont, draait WarmteThuis daar hun hand niet voor om. De installatie verliep perfect – professioneel, snel en met oog voor detail. Alles werd netjes achtergelaten en het systeem werkt vlekkeloos.

Woon je in het centrum en wil je niet telkens horen dat het “te lastig” is? Ga dan voor WarmteThuis. Ze denken in oplossingen, niet in problemen. Absolute aanrader!

26 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super service in het weekend

Op zondag 1 juni zag ik op het display van onze Remeha cv-ketel, afwisselend symbolen staan van een onderhoudsmannetje en een A-code. Deze laatste was niet terug te vinden in de handleiding, waarna ik een mail met foto's van de afbeeldingen naar Warmtethuis stuurde. Direct na het verzenden werd ik al gebeld door een vriendelijke man, Nima Z. van Warmtethuis. In een prettig verlopen gesprek heeft hij mij door het menu op de cv-ketel geleid om die code uit te schakelen. Wat een superservice.

1 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Geen onderhoudscontract afsluiten hier!

Half december een serviceabonnement afgesloten, eind januari werd de eerste ketelinspectie uitgevoerd. Hierbij werd een gaslek geconstateerd en heeft de monteur de inspectie niet afgerond. Een gaslek werd door de installateur niet waargenomen. Half februari kwam er opnieuw een monteur voor een inspectie, waarbij hij wederom een gaslek constateerde. Diezelfde avond een lokaal bedrijf laten komen om de geconstateerde lekkage te herstellen: bleek er geen gaslek te zijn, net zoals de installateur twee weken eerder bevestigde. Tevens is tijdens de inspectie een kabeltje losgekomen in de ketel, waardoor we de rest van de dag geen warm water meer hadden. Bij telefonisch contact kon er pas een dag later een monteur komen, terwijl het vroor en onze peuter in de kou lag. Van enige tegemoetkoming of vergoeding van de door WarmteThuis ontstane gebreken, blijkt geen sprake te zijn: ze nemen de klacht niet serieus en beroepen zich op algemene voorwaarden. Conclusie: per direct contract ontbonden en zo'n 100 euro armer door een nodeloze reparatie na een 'inspectie' door WarmteThuis.

20 febbraio 2025

ongelofelijk slechte service

ongelofelijk slechte service, ze verkopen je een abonnement, maar komen deze nooit na, maar incasseren wel de maandelijkse kosten. na zelf erachteraan te gaan komt een monteur voor max 15 min. trap niet in de mooie verkooppraatjes.

30 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

I want to thank warmteThuis for their…

I want to thank warmteThuis for their exceptional service! Within just 2 days, they sent me a clear and detailed offer for a CV Ketel and installed it just as quickly. Their team is fast, professional, and the quality of their work is outstanding. I highly recommend warmteThuis to anyone looking for reliable and efficient service. Great job

24 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Gisteren een nieuwe cv ketel (Remeha)…

Gisteren een nieuwe cv ketel (Remeha) laten installeren door warmtethuis. (Oude ketel -Intergaz- 15 jaar oud, nooit problemen mee gehad ). Vandaag kregen we geen warm water meer. Tel contact opgenomen, er zou vanmiddag een monteur komen. Echter om 15.00 werd ik gebeld dat een klus extreem uit zou lopen en dat er morgen pas iemand zou komen.
Zitten we dus met een defecte nieuwe ketel en zonder warm water. Nu moet er dus al een reparatie aan een nieuwe ketel plaatsvinden.
Reuze Spijt!!
Een nieuwe ketel was zeker geen optie, want dit kon wel eens gebeuren. Gewoon pech werd er gezegd.....
Vervolgens kwam er zaterdagochtend een monteur, die het probleem volgens hem verholpen had. Echter zondagochtend weer geen warm water. Contact met warmtethuis: ik zou maandagochtend gebeld worden door Remeha zelf. Werd inderdaad gebeld. Konden in eerste instantie pas dinsdag, maar dit was voor ons geen optie (afspraken die niet te verzetten waren). Uiteindelijk is er op die maandag toch een monteur van Remeha geweest en deze heeft het probleem (klepje vervangen) verholpen.
Dit klepje werd in eerste instantie ook al als mogelijke oorzaak benoemd, echter daar heeft de monteur van Warmtethuis niets mee gedaan.
Dus nieuwe ketel die meteen problemen oplevert en die pas na vier dagen opgelost werden. Ook drie keer (vr middag, zaterdag en maandag) afspraken af moeten zeggen ivm komst monteur.

17 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Onbeleefd en slechte service van call center

Gisteren Warmtethuis gebeld ivm een storing van onze ketel
Kregen na lang wachten en man bij een callcenter aan de lijn. Hij besloot eigenhandig dat er geen monteur zou terugbellen voor de storing. We moesten de oplossing maar op internet zoeken. Vervolgens verbrak hij de verbinding…
Beste Warmtethuis, als u -in elk geval deze keer- geen service biedt, kijgen wij dan het geld van ons abonnement terug?

PS een uur later belde een vriendelijkere dame wel terug, maar toen zaten wij al met alle ergernis

1 gennaio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più