Volvo On Demand Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Just bought another car from Volvo Leatherhead and dealt with Nicholas Cowley who gave me a great experience was helpful and interested in what he did. Can thoroughly recommend this gentleman.

Valutata 5 stelle su 5

Har använt mig av Ondemand i över 2 års tid och dom slutar aldrig överraska. Så otroligt bra kundservice och deras tjänst är smidig och lättanvändlig! Kan varmt rekommendera Ondemand till alla som är... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag blev avstängd på livstid för att de hade ett gammalt kort inlagt i systemet. Varför kan man inte få möjligheten att uppdatera sitt kort eller en varning utan avstängning direkt?? Hemskt dåligt!... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Varit med ända sedan Sunfleet-tiden och alltid lika nöjd. Jag bor centralt och det är så skönt att slippa allt det där med att äga bil - skatt, försäkring, reparationer, besiktning, leta parkering, hå... Leggi di più

1. Postazione di car sharing
  2. Servizio di leasing di auto
  3. Agenzia di noleggio auto
  4. Auto collettiva

Scritti dall'azienda

At Volvo On Demand, we‘re all about unlocking mobility by making Volvo Cars shareable and providing users easy access to them. How? With smart car-sharing tailored to your needs. Download the app and get started in minutes. Just let us know when and where you need a car and which model you prefer. We'll take care of the rest. And with hundreds of stations in Sweden's largest cities, there's always a car nearby. Drive for an hour, day, weekend, week, or month-to-month. Book, manage, unlock – all in one app.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

444 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Good cars and experiennce

Good cars, quite many stations in my area, good availability when I need. Price could be a little more competitive. Overall alway a good experience for 7 years and several name changes.

Hi Francois,
Thank you for your feedback!
We are constantly working to improve and exceed our customers' expectations, and your positive feedback is truly encouraging to our entire team.
If there is anything else we can do to improve your experience, please do not hesitate to share them with us.

Enkelt att boka

Enkelt att boka, bra urval bilar.

Hej Stefan,
Tack för din feedback!
Om det finns något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse, tveka inte att dela dem med oss.

Enkelt & tydligt

Enkelt, tydligt och bekvämt

Lätt att hitta bilar, tydlig info om allt och bekvämt att få tillgång till bil så smidigt.

Fungerade bra

Fungerade bra. Bra app och laddad bil.
lite trång bil (polestar) för min smak men det är ju inte ert fel hehe...

Hej Daniel,
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att allt fungerade bra och att du uppskattade vår app och att bilen var laddad. Vi beklagar att bilen var lite trång för din smak, även om det är en personlig preferens. Vi tar med oss din synpunkt och hoppas kunna erbjuda ett ännu bredare utbud av bilar som passar olika behov och preferenser i framtiden.

Tack för att du delade din erfarenhet med oss!

Valutata 4 stelle su 5

Der känns jobbigt att fotografera innan…

Der känns jobbigt att fotografera innan man lämna bilen

Hej Ela,
Tack för din feedback! Att fotografera bilen innan man lämnar är viktigt för att säkerställa att fel person inte blir debiterad för eventuella skador. Genom att fotografera bilen innan avfärd så hjälper du oss att kunna utreda fler skador. Vi förstår att det kan upplevas som jobbigt, men det är en viktig åtgärd för att säkerställa rättvisa och transparens i våra tjänster. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig som möjligt för våra kunder.

Tack för din förståelse och ditt bidrag till att säkerställa en rättvis upplevelse för alla användare!

Valutata 5 stelle su 5

Smidigt och bra i fina bilar

Smidigt, ok pris, fina bilar och gott om upphämtningsplatser. Jag saknar alternativ för lite längre hyra, tex 3-4 dygn.

Hej Jonathan,
Tack för din feedback!
Vi arbetar ständigt för att förbättra och överträffa våra kunders förväntningar, och din positiva feedback är verkligen uppmuntrande för hela vårt team. Hos oss kan man boka bil allt ifrån 1 timme till 60 dygn. Bokar man 3-dygn får man även ett anpassat pris som du kan läsa mer om på vår hemsida under fliken "Priser".

Bit of a lottery

Availability of vehicles in our area is mediocre. One car park which is always booked out, requiring us to take a long public transit trip to pick up and drop off. Cleanliness and maintenance of the cars is a lottery. You might have no problems, you might get to deal with a dirty interior, broken controls, etc.

Hi Arend,
Thank you for your feedback!
I appreciate your feedback regarding the limited car availability, I want to assure you that we hear your concerns, and we are actively working to enhance our service by expanding our network of locations.

If you have concerns regarding the condition of the car you pick up, please contact our customer service team and we will help you.
Best regards, Sven -Team at Volvo On Demand

Volvo on demand…

Enkelt att boka och skönt att slippa fundera på parkering i innerstan.

Allt från bokning

Allt från bokning, bilens skick, återlämning och administration funkade klockrent. Sällan man inte har något negativt att hitta, berömvärt!

Hej Fredrik,

OK bokning

Bokningen funkade bra. Bilen var dock smutsig och vi behövde rengöra den innan vi startade.

Hej Mats,
Tack för din feedback!

Vi tvättar våra bilar regelbundet för att du som kund ska få en så bra upplevelse som möjligt. Jag är ledsen att höra att bilen du fick den här gången inte var i förväntat skick!

Om du mot förmodan skulle mötas av en väldigt smutsig bil igen, hör gärna av dig till oss direkt så kan vi hjälpa dig på bästa sätt där och då.

Elsa - Teamet på Volvo On Demand

Valutata 5 stelle su 5

Luxury at a competitive price

Brand new polestar SUVs standing outside your apartment. A great app that shows exactly what it’s going to cost. Well insured or optionally fully insured for a reasonable price. Renting cars went from signing ten papers with terrible terms to this and I love it.

Hi Niclas,
Thank you for your feedback!
We are constantly working to improve and exceed our customers' expectations, and your positive feedback regarding its easy booking process is truly encouraging to our entire team.

Hi Vijay,
Thank you for your feedback! We understand your concern about the hike in prices per kilometer. We continuously evaluate our pricing to ensure it reflects the costs associated with maintaining our service and providing quality vehicles. Your input is valuable, and we will take it into consideration as we review our pricing structure.

We appreciate your understanding and strive to offer competitive rates while maintaining excellent service.
/Team at Volvo On Demand

Easy and convenient

Easy and convenient! 😀

Hi Lena,

Mycket bra app

Mycket bra app! Tydliga anvisningar i varje moment. Välhållna bilar.

Hej Lennart,

Tipptopp

Rena bilar, rimligt pris, utmärkt kundservice!
Inte ett endaste problem på någon av de 50 hyrbilar jag kört!

Hej Morgan,

Valutata 3 stelle su 5

Hard to find available cars

It seems to me that the amount of cars in Stockholm has decreased. Its getting harder to rent a car in the vicinity where I live (Central Södermalm). If its correct (you have decreased the number of cars), that is ok, but it would have been good to know. As for now, its been some three - four occations where I havens been able to find a car within acceptable distance

Hi Håkon,
Thank you for your feedback!
In Stockholm we have not decreased our number of cars recently. However, we periodically move cars between different stations for different needs. The availability also depends on how popular an area is.

Please contact our customer service team for more information about your specific area and we will make sure to answer them. Have a nice day!

Best regards,
Sven - Team at Volvo On Demand

Bra och smidigt

Bra och smidig tjänst om än lite dyrt.

Hej Thomas,

Alltid superbra service

Alltid superbra service! Kundtjänsten är lösningsorienderade och vill alltid att man som kund ska vara nöjd. Älskar att köra Era bilar!

Hej Guzelle,
Tack för din feedback!
Vi arbetar ständigt för att förbättra och överträffa våra kunders förväntningar, och din positiva feedback och uppskattning för vår kund service är verkligen uppmuntrande för hela vårt team att höra.

Valutata 4 stelle su 5

Bilen fanns där och var redo.

Bilen fanns där. Ren och fin. Appen aktiverade sig strax innan och när jag var vid bilen gick det lätt att låsa upp. Enkel bil att köra.

Hej Carl,
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att bilen fanns på plats, ren och fin när du hämtade den. Det är bra att appen aktiverade sig snabbt och att det var enkelt att låsa upp bilen när du var vid den. Vi är också glada att du upplevde bilen som enkel att köra. Vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig och bekväm upplevelse för våra kunder.

Tack för att du delade din positiva erfarenhet med oss!

Hej Christer,
Tack för din feedback!
Vi arbetar ständigt för att förbättra och överträffa våra kunders förväntningar, och din positiva feedback för uppskattningen av enkelheten och stabiliteten är verkligen uppmuntrande för hela vårt team.
Wilma - Teamet på Volvo On Demand

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più