Volvo On Demand Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Just bought another car from Volvo Leatherhead and dealt with Nicholas Cowley who gave me a great experience was helpful and interested in what he did. Can thoroughly recommend this gentleman.

Valutata 5 stelle su 5

Har använt mig av Ondemand i över 2 års tid och dom slutar aldrig överraska. Så otroligt bra kundservice och deras tjänst är smidig och lättanvändlig! Kan varmt rekommendera Ondemand till alla som är... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag blev avstängd på livstid för att de hade ett gammalt kort inlagt i systemet. Varför kan man inte få möjligheten att uppdatera sitt kort eller en varning utan avstängning direkt?? Hemskt dåligt!... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Varit med ända sedan Sunfleet-tiden och alltid lika nöjd. Jag bor centralt och det är så skönt att slippa allt det där med att äga bil - skatt, försäkring, reparationer, besiktning, leta parkering, hå... Leggi di più

1. Postazione di car sharing
  2. Servizio di leasing di auto
  3. Agenzia di noleggio auto
  4. Auto collettiva

Scritti dall'azienda

At Volvo On Demand, we‘re all about unlocking mobility by making Volvo Cars shareable and providing users easy access to them. How? With smart car-sharing tailored to your needs. Download the app and get started in minutes. Just let us know when and where you need a car and which model you prefer. We'll take care of the rest. And with hundreds of stations in Sweden's largest cities, there's always a car nearby. Drive for an hour, day, weekend, week, or month-to-month. Book, manage, unlock – all in one app.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

444 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Fräscha bilar med bra tillgänglighet…

Fräscha bilar med bra tillgänglighet till rimligt pris.

Hej Mathias,
Tack för din feedback!
Vi arbetar ständigt för att förbättra och överträffa våra kunders förväntningar, och din positiva feedback och upplevelse är verkligen uppmuntrande för hela vårt team.
Om det finns något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse, tveka inte att dela dem med oss.

Nearby pick up station

Nearby pick up station, easy to start the ride and also start heater 15 min before the trip starts. Drop off can also be extended if no one books. Volvos are always secure to drive in Nordic conditions. Only thing is bit pricy compare to competitors and some times availability is a problem in our station if you want it adhoc, its only one car to book.

Hi Sai,
Thank you for your feedback!
We're glad you find the nearby pick-up station convenient, and that you appreciate the ease of starting the ride and the heater 15 minutes before the trip. We also value your comments on the flexible drop-off options and the security of driving a Volvo in Nordic conditions.

We'll take the feedback about the price into consideration for future improvements.

Thank you for sharing!
/Team at Volvo On Demand

Bästa appen och bilarna

+Fina, fräscha och bekväma bilar
+ Marknadens absolut bästa app (snabb, intuitiv)
+ Direkt access till support i bilarna

Minus: Högsta tim-/periodpriserna på marknaden, och konkurrensen är hård

Hej Tomas,
Tack för din feedback!
Vi arbetar ständigt för att förbättra och överträffa våra kunders förväntningar, och din positiva feedback gällande bilarna, appen och supporten är verkligen uppmuntrande för hela vårt team.

Its absolutely brilliant

Its absolutely brilliant! So easy to use. Great cars. So convenient. Absolutely brilliant!

Hi Lars,
Thank you for your feedback!
We are constantly working to improve and exceed our customers' expectations, and your positive feedback is truly encouraging to our entire team.
If there is anything else we can do to improve your experience, please do not hesitate to share them with us.

Enkelt att boka och att använda

Enkelt att boka och att använda
Oftast en bil tillgänglig när jag behöver
Bra och snabb kundservice när det strular
Kunde vara lite billigare.

Hej Jonas,
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att det är enkelt att boka och använda vår tjänst, och att det oftast finns en bil tillgänglig när du behöver en. Vi uppskattar att du tycker att vår kundservice är bra och snabb när det uppstår problem. Vi tar med oss din synpunkt angående pris och strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi fortsätter leverera hög kvalitet.

Tack för att du delar med dig av dina tankar!

Hej Alaa,

Valutata 5 stelle su 5

Fina bilar lätt tillgängliga och…

Fina bilar lätt tillgängliga och slipper kontakt med personer

Hej Teresa,
Tack för din feedback!
Vi arbetar ständigt för att förbättra och överträffa våra kunders förväntningar, och din positiva feedback gällande våra bilar och bokningsprocessen är verkligen uppmuntrande för hela vårt team.

Lätt att boka

Lätt att boka, fräscha bilar, nära till uppställningsplats.

Hej Hanna,
Tack för din feedback!
Vi arbetar ständigt för att förbättra och överträffa våra kunders förväntningar, och din positiva feedback är verkligen uppmuntrande för hela vårt team. Kul att höra att du har en station du gillar nära dig!

Valutata 4 stelle su 5

Lätt att boka o ha en bil i närheten.

Lätt att boka o ha en bil i närheten.

Negativt var att det nästan inte fanns elladdning i bilen, fanns inget uttag för el heller på den parkeringen. Sen var det bara en kvarts bensin kvar att det blev lite stress på den bokningen för att tanka också.

Hej Lena,
Tack för din feedback! Vi är glada att du upplever det som lätt att boka och ha en bil i närheten.

Det är beklagligt att höra att det fanns nästan ingen el kvar i bilen och att det inte fanns något uttag för el på parkeringen.

Vi förstår att det kan vara stressigt när det bara är lite bensin kvar och du behöver tanka. Vi tar med oss denna information för att förbättra våra tjänster och se till att liknande situationer undviks i framtiden.

Tack för att du delar din erfarenhet med oss!

Valutata 5 stelle su 5

1) Bra service och bemötande.

1) Bra service och bemötande.
2) Nya fina kvalitetsbilar.
3) System erbjuder frihet, flexibilitet och god ekonomi.

Hej Ken,
Tack för din feedback!
Vi arbetar ständigt för att förbättra och överträffa våra kunders förväntningar, och din positiva feedback kring servicen, bilarna och systemet är verkligen uppmuntrande för hela vårt team att höra.

Valutata 5 stelle su 5

It’s the best choice for the city

It’s a very easy to drive around the city with a high class Volvo cars and it’s reachable threw out the city

Hi Simon,
Thank you for your feedback!
We are constantly working to improve and exceed our customers' expectations, and your positive feedback regarding its easy access is truly encouraging to our entire team.

Funkar väldigt bra

Funkar väldigt bra. Fem stjärnor hade det blivit om det inte vore för priset. Som är saftigt.

Hej Karin,
Tack för din feedback! Det glädjer oss att du tycker om tjänsten. Vi tar med oss din synpunkt angående pris och strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi fortsätter leverera hög kvalitet.

Tack för att du delar med dig!

Easy to use

Easy to use. Exactly what my expectations are.

Hi Martin,

Valutata 4 stelle su 5

Mycket bra tjänst där allt kunde skötas…

Mycket bra tjänst där allt kunde skötas via telefonen. Funkade perfekt.

Hej Johan,
Tack för din feedback! Vi är glada att du tycker att vår tjänst fungerade perfekt och att du kunde sköta allt via telefonen. Vi uppskattar din positiva erfarenhet och ser fram emot att fortsätta erbjuda en smidig och effektiv service.

Tack för att du delade din upplevelse med oss!

Volvo on Demand är så himla smidigt! ❤️

Volvo on Demand är så pass smidigt och väldesignat så att vi klarat oss utan egen bil under 6 år som småbarnsföräldrar ❤️

Hej Andreas,

Valutata 5 stelle su 5

Smidigt och tillgängligt när man…

Smidigt och tillgängligt när man behöver en bil. Saknar dock en lite större bil (7sits) i Annedal så hela familjen får plats.

Hej Maria,
Tack för din feedback!
Vi arbetar ständigt för att förbättra och överträffa våra kunders förväntningar, och din positiva feedback är verkligen uppmuntrande för hela vårt team. Vi tar med ditt önskemål om en XC90 i Annedals området inför framtida ändringar.

Valutata 5 stelle su 5

Schyssta bilar, möjligheter och tillgänglighet…

God tillgänglighet till bilar med bästa standard i din närhet. Schysst med möjlighet till att välja bilmodell efter stundens behov.

Hej Mats,

Valutata 5 stelle su 5

Enkel bokning och bra och rena fordon.

Enkel bokning och bra och rena fordon.
Trevligt att kunna välja el kategori utan att behöva specificera bilmodell.

Hej Johan,
Tack för din feedback!
Vi arbetar ständigt för att förbättra och överträffa våra kunders förväntningar, och din positiva feedback är verkligen uppmuntrande för hela vårt team. Det är nu möjligt att specifikt välja "Alla elbilar" när man skapar en bokning hos oss!

Feature request

The positive is that the cars seemed to be in a good condition and the availability is rather good as well. One think that would really make things more appealing would be to have the possibility to leave the car on a different station and end the trip. That would allow to travel from the point A to point B without the need of returning to point A (maybe given a minimum fee).

Hi Panagiotis,
Thank you for your feedback! We're glad to hear that the cars are in good condition and that availability is generally good. Your suggestion about allowing drop-off at a different station to end the trip would indeed enhance convenience, especially for point-to-point travel.

We appreciate your input and will consider this idea for potential future improvements to our service.

Thank you for sharing your thoughts with us!
/Team at Volvo On Demand

Valutata 4 stelle su 5

Tyvärr så hade den tidigare hyresmannen…

Tyvärr så hade den tidigare hyresmannen en hund som fått härja fritt i baksätet!

Hej Owe,
Tack för din feedback! Vi beklagar att den tidigare hyresmannen hade haft en hund som härjat fritt i baksätet.
Vi tar självklart detta på allvar och ska se till att våra bilar är i gott skick och välstädade för varje ny hyresgäst.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta!
/Teamet på Volvo On Demand

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più