Op aanraden van onze aannemer gekozen (met een behoorlijke meerprijs) voor een lichtkoepel met gebogen glas. Het voordeel is dat het water er niet op blijft liggen. Helaas werkt het niet. Reactie v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Velux lichtkoepel met gebogen glas laten plaatsen op een plat dak. Er blijft veel water en vuil op liggen. contact met Velux opgenomen, dit was hun reactie: Het is mogelijk dat er water en vu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Velux montage monteurs zijn niet betrouwbaar. IK heb Velux benaderd voor een dakraam. Ze zouden mij in contact brengen met hun monterurs. Ze hebben aanbetalling gevraagd en tot heden heb ik geen Vel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Deze website biedt informatie en inspiratie omtrent alle originele VELUX producten. Vind hier technische informatie, prijzen, afmetingen, adviezen en brochures.
Molensteyn 2, 3454 PT, Utrecht, Paesi Bassi
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Helaas werkt het niet.
Reactie van Velux;
Zoek het zelf uit

Risposta di VELUX Nederland
Velux lichtkoepel met gebogen glas laten plaatsen op een plat dak.
Er blijft veel water en vuil op liggen.
contact met Velux opgenomen, dit was hun reactie:
Het is mogelijk dat er water en vuil op de koepel blijft liggen, dit kan zelf schoongemaakt worden alleen hebben wij hiervoor geen oplossing.
Dit zal op ten duur door het weer zelf afwateren en zal voor de functie geen problemen opleveren.
Moet dus elke keer het water en vuil zelf handmatig verwijderen. in hun advertentie staat:
door de unike Gebogen glazen schaal loopt het regenwater makkelijk van het oppervlak af-ook bij dakhellingen van 0 graden.

Risposta di VELUX Nederland
Excellent rooflight and easy installed blinds.
I received excellent telephone support in dealing with a purchase of window blinds following an efficient process of initiating the return of incorrectly ordered blinds.

Risposta di VELUX Nederland
Velux dakraam lekt. Verf laat los aan de binnenkant. Echter Velux weigert om te komen. Geven aan dat het niet erg genoeg is. Inmiddels al twee jaar met ze bezig.
Gezien de andere reacties had ik beter moeten nadenken. Velux heeft een waardeloze service.

Risposta di VELUX Nederland
2 dakramen gemonteerd waarvan er 1 niet werkt! Afspraak gemaakt, dag vrij genomen...komen ze niet.
O, ja zie dat u net over de grens woont dan moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden....Schandalig. In tussen meer dan een half jaar later nog niet opgelost. Ja als we voor rij kosten etc gaan betalen!

Risposta di VELUX Nederland
Onze draadloze dakraambediening (twee lichtkoepels 1 afstandsbediening) deed het niet meer. Reden om contact op te nemen. Vrijwel direct reactie en ook telefonisch heel hulpvaardig te woord gestaan. Toen we samen tot de conclusie kwamen (foto's heen en weer) dat de afstandsbediening waarschijnlijk defect was een nieuwe toegestuurd gekregen. Deze deed het meteen perfect. Zowel de manier waarop als de snelheid van service als zeer prettig en compleet ervaren. Overweeg je een lichtkoepel, dan kan ik Velux 100% aanbevelen! Top service!

Risposta di VELUX Nederland
The delivery slipped by a week and then after staying in all day again for a day the window still didn’t arrive. It came the next day. One man delivery for a 1mx2.5m window. Not appropriate. When my builders could finally come back to me they opened the box to find the window was cracked. No replacement available for two weeks (10 working days - don’t you hate them saying that, just be upfront and what is a working day these days anyway?..) so I requested a refund. So nearly two weeks in they’ve still not collected and no collection date arranged and NO REFUND. I am over £3000 out of pocket. use a different supplier is my advice.

Velux-Gateway funktioniert nicht.
Kein Support,
Hier würde ich nicht nochmals kaufen.

Risposta di VELUX Nederland
Ik bestelde de buitenzonwering voor mijn dakraam. Bestellen ging eenvoudig. Het pakket werd een dag eerder dan de geschatte leverdatum bezorgd door DPD, wat alleen maar fijn is.
De montage was ook eenvoudig. Het monteren duurde zo’n 20 minuten. De handleiding was goed te volgen.
staat makkelijk te installeren, in realiteit is dat toch anders.. product is in delen aangekomen en niet meer te vergelijken met wat er op de beschrijving staat!!
peperduur en niet te installeren!!
waardeloos
Net vanmorgen drie verduisteringsgordijnen ontvangen, 2 voor nieuwe ramen en 1 voor een raam uit 1992.
Passen alledrie perfect en donker is ook echt donker.
Geluk gehad dat er net een actie was met 20% korting, wat ook heel welkom was.
Montage vanaf papier is het eenvoudigst, de app was wat onduidelijk. 10 minuten en hij zat er in.
I own Velux blinds and need some advice for repairs or replacements. I sent a request via their website and they said they'll get back to me within 3 working days. I've heard nothing and its been 13 days. I've followed up twice and no reply at all. If I could give minus points for customer service I would.
Shitty service! I emailed them and followed up twice and never heard back. If you do not know how to answer or do not want to deal with my time of customer question then just say that!
Customer ticket id: 13409472
Update: in the end they actually contacted me and solved my issue
Wij hebben in de afgelopen 7 jaar drie keer een Velux rolgordijn gehad, en ik ben uiterst ontevreden. Laatste rolgordijn (elektrisch) is pas 4-5 weken geleden geïnstalleerd en nu al weer problemen. Voor mij zal het nooit meer een Velux zijn.
Instabiel, steeds opnieuw end-to-end-verificatie uitvoeren maar blijft een matig product met een zeer matige app en een ronduit slechte ondersteuning
Het combi rolgordijn was kapot. Nieuwe besteld maar na levering en installatie bleken de aluminium zijstrips niet goed aan te sluiten waardoor het gordijn niet goed “loopt” en voorstelbaar weer snel defect zal gaan. Via de site uitgelegd en enkele foto gestuurd en kreeg gelijk met excuus een nieuw rolgordijn opgestuurd omdat het kennelijk een productie fout was.prima Velux.
Velux verduisterende gordijnen besteld, voor onze super velux dakramen.
Alsook 2 horren.
Na een half jaartje verbouwen, installeerden wij de producten.
Helaas was een touwtje los, van een plisse verduisterend gordijnen.
Constateren, na een half jaar. Ik had er een hard hoofd in, maar nam contact op met VELUX.
Na een fotootje gemaild te hebben, werd er direct een nieuw plisse verduisterend gordijn toegezonden! De kapotte hoefde niet retour.
Weer wat later, bij installeren van de horren bleek ik een onjuiste maat te hebben. Ze waren beide te groot. Wellicht dat ik op de site iets verkeerds heb ingevuld, geen idee hoe dat kon.
Wederom contact met VELUX. Ik mag de te grote horren terugsturen naar antwoordnummer en krijg nu alsnog de juiste maat gewoon weer toegezonden.
Dit kom je zelden voor bij bedrijven. Veel verkopers mogen hier een voorbeeld aannemen!!
Ik schrijf niet snel reviews, mits het zeer slecht of erg goed is.
De negatieve reviews zijn wat ouder en ik
kan me daar totaal niet in vinden.
Ze hebben aan mij om ieder geval, en vaste klant erbij!
Wat een rommel, lekt aan alle kanten als het regent. Jammer, 3500 voor een 4-tal ramen betaald. Wat blijkt, je moet de ramen potdicht hebben als het een beetje regent. Houden jullie de mensen voor de gek ofzo. Ook als het regent vind ik een beetje frisse lucht wel noodzakelijk! Vroeger had Velux een naam, maar tegenwoordig zou ik u echt willen doorverwijzen naar echte kwaliteitsramen. We hebben er spijt van de ramen te hebben vervangen!!!!
Op m'n Velux dakramen (prima) heb ik rolhorren (prima) en rolgordijnen die als ik ze naar beneden doe lichtdicht zijn en als ik ze naar boven doe een plissé-gordijn zijn. Na 5 jaar begonnen ze te kieren (licht door te laten). 7 jaar na installatie zijn van beide rolgordijnen diverse draadjes doorgesleten. Voor spullen die bijna € 200 kostten vind ik dat niet OK. Dit had 10 tot 15 jaar mee mogen gaan. Maar erger: het zijn de enige soort rolgordijnen die ze niet kunnen repareren. Dus: duur, en weinig duurzaam. Ik werd aardig te woord gestaan, maar dat leverde me niets anders op dan het besluit dit product niet te vervangen maar een andere leverancier te zoeken.
Het is een bedrijf wat een voor mij ongekende service geeft., na een probleem met mijn plissé,rolverduisteringsgordijn , krijg ik zelfs na 2 jaar gebruik een nieuwe toegestuurd, daar kunnen verl bedrijven een voorbeeld aan nemen, klasse bedrijf is velux!!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.