Levering dakraam duurde langer dan afgesproken (tekort aan personeel aldus Daglichten.nl) maar wel keurig gemonteerd. Er werd heel netjes gewerkt en alle afval is meegenomen. Wij zijn heel tevreden!... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Daglichten Nederland is specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en op maat gemaakte Dakalux® prefab dakkapellen. Vanuit onze eigen productie en met jarenlange ervaring realiseren wij duurzame en onderhoudsvrije oplossingen die zorgen voor méér leefruimte, méér daglicht en méér wooncomfort. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsprofielen en A-merken en leveren maatwerk dat perfect aansluit op de stijl en wensen van iedere woning. Of het nu gaat om een complete renovatie, het vervangen van kozijnen of het plaatsen van een dakkapel: wij begeleiden onze klanten van advies en ontwerp tot productie en vakkundige montage. Waar staan wij voor? ✔ Persoonlijk en eerlijk advies ✔ Heldere communicatie en transparante afspraken ✔ Duurzame, energiezuinige oplossingen ✔ Onderhoudsarme kwaliteitsproducten ✔ Professionele montage door ervaren vakmensen Een Dakalux® dakkapel verandert uw zolder in een volwaardige leefruimte en verhoogt direct de waarde van uw woning. Onze kunststof kozijnen combineren een strakke uitstraling met uitstekende isolatie en inbraakwerende veiligheid. Bij Daglichten Nederland geloven wij in kwaliteit op hoogte — letterlijk én figuurlijk. Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten en zetten ons elke dag in om verwachtingen te overtreffen. Officiële verklaring – Faillissementsprocedure januari 2026 Op 20 januari 2026 is Daglichten.nl was door de rechtbank Rotterdam failliet verklaard.Tegen dit vonnis is direct verzet ingesteld. De rechtbank heeft het faillissement inmiddels vernietigd. Juridisch betekent dit dat de situatie is hersteld alsof er geen faillissement heeft bestaan. Daglichten.nl is volledig operationeel en voert alle lopende opdrachten uit. Wij begrijpen dat deze situatie vragen kan oproepen en beantwoorden deze graag rechtstreeks via onze officiële contactkanalen.
Mandenmakersstraat 102B, 3194DG, Hoogvliet, Paesi Bassi
- info@daglichten.nl
- daglichten.nl
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Zelfs na na ca 3,5 jaar goede service .....
Na ca 3,5 jaar was er een geleide steun los geraakt.
Contact opgenomen met Daglichten.nl contact persoon Ron, netjes vertelt wat er mis was en Ron heeft mij toegezegd om dit z.s.m. op te lossen.
Ron heeft mij ca. één week later gebeld en heeft alles weer netjes hersteld.
Zelfs goede service na 3,5 jaar.
Uitstekende montage en kwaliteit kozijnen. Top!
Ik heb even gewacht met het herschrijven van mijn review in afwachting van mijn horren. Eerlijk is eerlijk: ik heb best lang moeten wachten op mijn kozijnen en uit frustratie heb ik toen harde woorden gebruikt, zelfs dat ik ze uitmaakte voor oplichters.
Tijdens de installatie begreep ik echter waarom je soms geen antwoord krijgt — het team is volop bezig met de montage en heeft de handen vol.
Alles is uiteindelijk geleverd en ik moet toegeven: de kozijnen en de montage zijn van uitstekende kwaliteit. Daarom mijn welgemeende excuses aan Daglichten.nl voor mijn eerdere review en uitlatingen. Het was puur frustratie door het wachten.
Bedankt voor het mooie werk, en ik hoop dat jullie snel extra versterking krijgen — dat verdienen jullie absoluut!
Mooie isolerende kozijnen
Ik ben heel blij met de nieuwe kunststof kozijnen! Ze zien er supermooi uit en isoleren echt goed. De monteurs waren vriendelijk en werkten netjes. Het duurde zeker langer dan gepland, maar het eindresultaat is het wachten meer dan waard geweest. Zeker een aanrader als je geduld hebt!
Plaatsing nieuw dakraam
Levering dakraam duurde langer dan afgesproken (tekort aan personeel
Wij zijn heel tevreden!
Het houdt maar niet op!
Dan maar weer op deze manier proberen (zie een aantal maanden terug mijn vorige review). Pas bij een slechte review krijg je een reactie (met het verzoek deze weg te halen). Ondertussen nog steeds in afwachting van de beloofde inzethor. Er zou een bericht zijn van DHL dat deze geleverd zou zijn en of deze paste. Te gek voor woorden eigenlijk. Er is helemaal niets bezorgd. Nu zou Ron bezig zijn met DHL en als dat niets opleverde, zou hij een nieuwe bestellen. Jullie begrijpen het al: geen reactie meer. Bij navraag bij DHL was daar niets bekend over en uiteraard geen reactie op mijn berichten (talloze)
Dit is geen eens een slechte service, service is compleet afwezig! Verzoek aan Trustpilot om een mogelijkheid te geven voor negatieve sterren of bedrog.
Als ik nu wel reactie krijg, laat ik dat uiteraard weten.
Denk goed na voordat je met hun in zee gaat!!!!!!
Geachte heer Kruyt, kunt u de lekkages op gaan lossen die al vanaf juli 2025 aanwezig zijn na het plaatsen van de dakkappellen? Ga communiceren! Pak ook gelijk de vervolgschade op! We hebben van het begin ellende! regel het af en je bent van ons af!
De race die een Marathon werd
De race die een Marathon werd
Begin 2025 kochten ik en mijn man een nieuw huis, maar dit bleek echter wel een klushuis te zijn. Er zaten 2 dakkapellen op, maar vanuit de (inspectie) bleek overal houtrot in te zitten, konden niet alle ramen meer dicht en was 1 van de ramen lek. Ook waren er 2 veluxramen die ook nodig aan vervanging toe waren.
Wij hebben in het verleden al een keer eerder zaken gedaan met Daglichten / Dakalux waarbij zij 2 grote veluxramen hadden vervangen in ons vorige huis in 2019. De ramen waren toen binnen een dag geplaatst en alles was netjes afgewerkt.
Vanwege deze positieve ervaring hebben wij wederom gekozen om de veluxramen en de dakkapellen in ons nieuwe huis ook door Daglichten / Dakalux te laten plaatsen.
In maart 2025 kregen wij de sleutel van ons nieuwe huis. En op dag 2 was er een plekje open gekomen en konden de 2 veluxramen snel geplaatst worden. Deze zijn ook wederom netjes en kundig geplaatst.
De dakkapellen konden pas worden gemonteerd in juli. Echter in juli zijn ze nooit komen opdagen. Na meerdere keren bellen kregen wij Ron te pakken en die vertelde dat er een sterfgeval is geweest en dat er rond mei een mail rond was gegaan dat alles werd vertraagd met 2 maanden. Helaas hebben wij deze mail destijds niet ontvangen. Maar vanwege de eerdere ervaring hebben wij hen deze 2 maanden gegeven. Wij baalde hier wel van, vooral omdat de verbouwingen aan ons huis nu stil stond. Maar een sterfgeval kan gebeuren..
Rond september hadden wij nog steeds niks gehoord en kregen wij hen telefonisch moeilijk tot niet te pakken. Daarom zijn wij in de winkel langs geweest en daar werd ons beloofd dat wij ergens eind september / begin oktober een nieuwe datum zouden krijgen. Ook dit gebeurde niet. Wij hebben toen een formele brief gestuurd met daarin de vraag voor een datum of we anders juridische stappen zouden ondernemen. Ook hierop kregen wij geen reactie.
Vanaf eind oktober hebben wij gebruikgemaakt van de rechtsbijstand en Arag ingeschakeld.
Dit voornamelijk omdat het hele bedrag voor de dakkapellen al volledig betaald was. Dus de gedachte dat we waarschijnlijk een kleine 30.000 euro kwijt zouden zijn, was niet niks. Dit hele proces was frustrerend en vermoeiend, ook onze relatie thuis werd op de proef gesteld. Ik ben zelf vanaf half december thuis met een burn-out komen te zitten, omdat de stress rondom deze hele zaak mij te veel werd.
Eind december kregen wij toch weer een beetje moed. Er was sprake van een mogelijkheid waarbij wij in januari toch nog onze dakkapellen zouden krijgen. Wij zijn op deze brief ingegaan, maar op onze voorwaarden werd niet meer gereageerd…
Eind januari kregen wij het slechte nieuws, het bedrijf was failliet…Ons geld was weg.
Net op het moment dat wij ons het erbij neergelegd hadden kregen wij een mail van onze jurist. Het faillissement was aangevochten en gewonnen. En ze wilden alsnog de dakkapellen komen plaatsen, mits wij daarvoor open stonden. Gezien de kans klein was dat wij ons geld nog terug zouden krijgen, hebben wij ervoor gekozen om alsnog de dakkapellen te laten plaatsen.
Op 16 en 17 maart hebben ze bij ons alsnog de dakkapellen vakkundig gemonteerd en mooi afgewerkt. Wij zijn ondanks alle gebeurtenissen toch blij dat ze gekomen zijn en hun beloftes hebben waargemaakt. Ja, er zijn fouten gemaakt, maar ze zijn met man en macht alle achterstand aan het inhalen ipv zich erbij neer te leggen. En dat is ook wat waard.
Voor de communicatie van afgelopen jaar geven wij een 2 van de 5 sterren. Voorgaande jaren was dit tevens geen probleem.
Voor de vakkundigheid, de afwerking en het eindresultaat geven wij een 5 van de 5.
De gezamelijke score houden wij op een 4 van de 5 sterren
Fam. Knoors
Prachtig resultaat
Vandaag is onze dakkapel geplaatst door
Daglichten. Door omstandigheden een kleine vertraging gehad met bouwen en plaatsen, maar alles is wel goed geregeld! Vakkundige mannen die een prachtig resultaat hebben geleverd.
"Na bemiddeling door brancheorganisatie…
Na een lang en stroef voortraject, waarbij helaas bemiddeling via de VLOK nodig was, is op 5 maart eindelijk onze maatwerk dakkapel geplaatst. Ik ben opgelucht dat het casco nu op het dak staat en ik waardeer de inzet en de constructieve houding van de monteurs (inclusief voorman Ron) ter plaatse. Er is hard gewerkt.
Echter, we zijn er helaas nog niet. Tijdens de oplevering hebben we samen geconstateerd dat het project nog niet 100% gereed is. De volgende zaken moeten nog worden opgelost:
Het HR+++ middenraam ontbreekt wegens schade (dit is tijdelijk wind- en waterdicht afgedicht met een paneel).
De drie afgesproken insectenhorren zijn niet meegeleverd.
De binnenafwerking is nog niet voltooid.
Het bouwafval moet nog uit de voortuin worden afgevoerd.
We hebben deze restpunten samen met de voorman in goed overleg vastgelegd in een getekend opleveringsprotocol. Hierin is afgesproken dat de afwerking, het afval en de horren uiterlijk 19 maart worden afgerond, en dat we een deel van de eindbetaling vasthouden tot alles naar behoren is geleverd. Ook de procedure bij de Geschillencommissie blijft openstaan totdat de dakkapel volledig en conform afspraak is opgeleverd.
De eerste grote stap is gezet en het casco ziet er goed uit. Zodra Daglichten.nl de afspraken uit het protocol is nagekomen en de laatste restpunten netjes heeft weggewerkt, zal ik deze review met plezier definitief updaten naar het eindresultaat. De bal ligt nu bij hen om het goed over de finishlijn te trekken.
Uitstekend 3 dakramen vervangen en oude…
Uitstekend 3 dakramen vervangen en oude spullen afgevoerd in een dag en niets van gemerkt.
Het bedrijf is blijkbaar failliet sinds 21-01-2026
Het bedrijf is blijkbaar failliet sinds 21 januari 2026
Ik kreeg nog wel een offerte van Dakalux na deze datum.
HomeFaillissementen en surseancesDaglichten.Nl
Faillissement Daglichten.Nl
Op 21-01-2026 is Daglichten.Nl te Spijkenisse (Zuid-Holland) door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr S.A. van Aalst. Het insolventienummer van deze zaak is F.10/26/20. De (hoofd)activiteit van Daglichten.Nl is algemene burgerlijke en utiliteitsbouw en projectontwikkeling.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
BewarenVolg dit dossier
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over dit faillissement
Naam:Daglichten.Nl
Rechtbank:Rotterdam
vestiging Rotterdam
Rechter-commissaris:mr. M.C. van den Hout
Balans Daglichten.Nl
Er is uitgebreide financiële informatie beschikbaar. Log in om deze informatie te bekijken.
Branche
SoortOmschrijving
GroepBouwnijverheid
HoofdcodeAlgemene burgerlijke en utiliteitsbouw en projectontwikkeling
NevencodeBurgerlijke en utiliteitsbouw
NevencodeDetailhandel in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment
Vestigingen / adressen
Publicaties
DatumKenmerk
21-01-202610.rot.26.20.F.1300.1.26Uitspraak faillissement op 20 januari 2026
Gerelateerde ondernemingen
RelatieInsolventienr.NaamStatusEr zijn geen gerelateerde dossiers gevonden.
Curator / bewindvoerder
Curator:mr S.A. van Aalst
Kantoor:Registreer of log in om het telefoonnummer of andere contactinformatie in te zien (Alle dossiers)
Bezoekadres:- ()
Postadres:-
Telefoonnummer:-
Faxnummer:-
E-mail adres:-
Website:-

Bodemloze put - pathologische leugenaar
Update 11 – 21 januari
Ja, je leest het goed: 21 januari. We zijn inmiddels maanden verder en nog steeds is er niets af.
Geen voordeur.
Geen achterpui.
Geen nette afwerking.
Eigenlijk: niets dat klaar is.
Ron heeft aangegeven “rechtzaak na rechtzaak” te hebben. Dat zegt eigenlijk alles. Dit bedrijf is een bodemloze put met een verkoper die structureel liegt en mensen hun geld afneemt. Tot mijn grote verbazing haalt hij nog steeds nieuwe klanten binnen.
Mensen: doe het niet.
Twijfel je? Neem alsjeblieft contact met mij op via fb melanie monje, zodat ik je kan behoeden voor deze fout.
Update 10 – 2 december
Update 10. Ja, echt.
De klus is nog steeds niet geklaard. Wat een ongelooflijke farce is dit bedrijf – en Ron in het bijzonder.
Afspraken worden structureel niet nagekomen. Ron lijkt een master te hebben in liegen en manipuleren. Geld is er niet. Hij probeert nieuwe klanten binnen te halen om oude rommel op te ruimen.
Trap er niet in.
Heb jij ook problemen? Neem contact met me op via Facebook. Samen staan we sterker. Deze man moet gestopt worden.
Update 9 – 7 november
Ron is sinds 16 oktober “aan het werk”. We gaan de vierde week in en zijn nog lang niet halverwege.
– Kozijnen passen niet
– Afwerking is slecht (pas na uitleg enigszins acceptabel)
– Een deel van de bestelling ontbreekt nog steeds
– Het huis ligt van boven tot beneden vol rommel
Geen enkel idee wanneer hij verdergaat. Hopelijk wordt dit de week waarin ik eindelijk mijn nieuwe voordeur kan sluiten – voor zijn neus.
Update 8 – 16 oktober
Aanvankelijk opluchting dat Ron eindelijk kwam, maar elf dagen later zijn de problemen alleen maar groter: verkeerde ruiten, een kozijn dat niet past en opnieuw geen nagekomen afspraken. Geen enkele duidelijkheid over planning. Het huis was vóór de werkzaamheden in betere staat dan nu.
Update 7 – 10 september
Nog steeds geen kozijnen. De aanbetaling terugbetalen lukt niet, want Ron “heeft het geld niet”. Hij beweert dat negatieve reviews zijn inkomen schaden, terwijl dit volledig het gevolg is van zijn eigen wanbeheer.
Update 6
Wederom loze beloftes. Geen kozijnen.
Update 5 – 30 juli
Opnieuw geen plaatsing. Zoals verwacht geen resultaat. Verdere stappen noodzakelijk.
Update 4
Weer geen plaatsing.
Update 3 – 16 juli
Belofte dat de kozijnen écht geplaatst zouden worden. Dat gebeurde niet.
Update 2 – 10 juni
Ook deze datum ging niet door.
Update 1 – 19 mei
Plaatsing gepland. Uiteraard niet uitgevoerd.
“100% zekerheid” voor 10 juni bleek totaal waardeloos.
Conclusie
Daglichten en Ron staan voor mooie praatjes en nul levering. Dit bedrijf heeft ons vertrouwen volledig geschaad en ons maandenlang in onzekerheid en rommel laten zitten.
Mijn advies: blijf hier ver vandaan
Ja wij hebben hetzelfde als alle andere…
Ja wij hebben hetzelfde als alle andere reacties hier! Tot je betaald heb heel veel contact en daarna is het afgelopen en is het contactloos.. je kan bellen, appen tot je een ons weegt. Misschien kunnen we de handen ineen slaan en samen staan we sterker om toch onze producten of geld terug te krijgen.
Danielle7074 apenstaartje Hotmail punt com
Net als alle andere hier hebben we gewoon recht op onze producten die we vet betaald hebben.. en ja waarom betaal je zou je je afvragen maar de praatjes zijn goed en jetrapt er gewoon in!
Dus Ron als je dit leest regel je zaakjes goed en kom over de brug! Je leest de apjes en als we bellen dan druk je ons weg.
Mensen we moeten onze handen ineen slaan. Want Ron moet echt stoppen met mensen te bedonderen
Het is niet Daglichten maar Oplichten
English below!
Iedereen die voor november 2025 bij Daglichten een overeenkomst heeft afgesloten en problemen met het bedrijf ondervindt, raad ik aan om contact op te nemen met VLOK (vlok.nl). Dit is een branchevereniging waar Daglichten lid was. Daglichten is eind oktober 2025 geroyeerd uit deze vereniging, maar de overeenkomsten die voor die tijd getekend zijn, vallen nog onder de voorwaarden van VLOK. VLOK kan helpen met bemiddeling en geeft toegang tot de Geschillencommissie Klussenbedrijven. De uitspraak van de Geschillencommissie is rechtsgeldig en bindend voor de aangesloten klussenbedrijven en is doorgaans goedkoper en sneller dan via de rechter.
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn ronduit slecht.
Kozijnen hadden in oktober 2025 geplaatst moeten worden, en dat is maanden later nog altijd niet gebeurd, zonder dat de vertraging gecommuniceerd werd. Ik heb het bedrijf veel kansen gegeven om dit op te lossen, maar kreeg alleen valse beloftes, leugens, en vrijwel geen communicatie. Doe het niet!
English:
I advise anyone who has entered into an agreement with Daglichten before November 2025 and is experiencing problems with the company to contact VLOK (vlok.nl). This is a trade association of which Daglichten was a member. Daglichten was expelled from this association at the end of October 2025, but agreements signed before that time are still subject to VLOK's terms and conditions. VLOK can help with mediation and provides access to the Disputes Committee. The ruling of the Disputes Committee is legally valid and binding for the affiliated companies and is usually cheaper and faster than going to court.
My experiences with this company have been nothing short of terrible.
Window frames were supposed to be installed in October 2025, and now, months later, this still hasn't happened, without any prior communication about the delay. I gave the company many opportunities to resolve this, but all I got were false promises, lies, and virtually no communication. Don't do it!

Risposta di Daglichten Nederland
Alsjeblieft mensen begin niet aan…
Alsjeblieft mensen begin niet aan daglichten.nl!!!!
Wij zijn nu bijna een jaar bezig met daglichten.nl en we hebben nog niets! Wij zijn zo oliedom geweest om het gehele bedrag van bijna 25.000 euro te betalen. 50% bij opdracht. 25% bij kozijnen in productie en 25% bij oplevering montagedatum.
En je wordt gewoon behandeld als stront! We hebben nu de 4e of 5e montage die gepland stond (morgen 3 november) dat weer niet doorgaat.
Communicatie is nog slechter dan waardeloos. Er wordt gezegd je te bellen/mailen met info, maar dit gebeurd niet. Als je dan contact hebt, zegt die er later op terug te komen, maar dit gebeurd nooit! Je wordt elke keer met een kluitje het riet in gestuurd om je weer even zoet te houden. Zodra een montage niet doorgaat, duurt t soms weken voor je een nieuwe datum krijgt. Tegen die tijd dat de datum dichterbij komt, waarvan je eigenlijk al weet dat die niet doorgaat en je belt Ron, neemt hij niet op, zegt terug te bellen, gebeurd allemaal niet. Maar dan, krijg je ineen een of andere "doorgestuurde mail " die al eerder verstuurde zou zijn, maar wij elke keer niet krijgen. Er is gerommeld aan die mail, klopt van geen kant!
Ik heb echt slapeloze nachten, en ben echt bang dat onze kozijnen er niet meer zullen komen. Wij hebben steeds gewacht met juridische stappen omdat, elke keer als je hem wel te spreken krijgt, hij alles zo kan brengen dat je toch weer vertouwen krijgt... en hier baal ik nu echt van!
Morgen zullen wij wel stappen gaan ondernemen, anders komt hier waarschijnlijk nooit een einde aan.
Beste mensen, wees alsjeblieft gewaarschuwd!!!

Heeft geen geld!!
De beste man heeft mooie praatjes. Maar betaald niet.. geeft niet thuis..
Zal dit ook verwijderen als Ron betaald heeft.

Kankker bedrijf
Kankker bedrijf.
40 000 euro is met hun, maar geen dakkapel en geen datum waneer het kan geubeuren.
Wij hebben probeerd om meer informatie te krijgen, maar ze zij gewoon dat ze geen mensen hebben om het werk te doen. Helemaal kutte bedrijf.
NIET DOEN!!
Niet doen mensen!! 2 jaar moeten wachten op mijn kozijnen!! Alleen maar mooie beloftes en afspraken maar Ron komt niets na!
Voor geld weet die je wel te vinden elke dag, maar zodra het andersom is dan word geen 1 afspraak nagekomen!!
Ik zou nu eerder meer betalen bij een ander bedrijf dan nog een keer al dit gezeik en gedoe!
Wees gewaarschuwd!
Mensen niet doen!!!
Mensen niet doen!!!
Ik sluit mij aan op alle slechte reviews.
Dit is een hele slechte bedrijf!!!
Zeer slechte ervaring met Daglichten.nl
Zeer slechte ervaring met Daglichten.nl. Dakkapel verkeerd ingemeten en geplaatst, met onnodige schade en bijna een jaar vertraging. Nog steeds lekkages en uiteindelijk een ander bedrijf moeten inschakelen om hun fouten te herstellen. Spijt dat we ooit met hen in zee zijn gegaan – absoluut af te raden!
Reactie op 21-2026
Beste Daglichten Nederland,
Dank voor jullie reactie.
Ik bevestig dat ik inderdaad telefonisch contact met jullie heb gehad nadat ik deze review op 5 september 2025 had geplaatst. Tijdens dat gesprek hebben jullie expliciet erkend dat de dakdekker die bij ons is geweest inderdaad slecht werk had geleverd. Dat jullie dit zelf hebben toegegeven, heeft mijn toch al verdwenen vertrouwen alleen maar bevestigd.
Uiteindelijk moest een ander, betrouwbaar bedrijf ingeschakeld worden om jullie fouten te herstellen. Dat heeft ons veel extra kosten, overlast en stress bezorgd – bijna een jaar vertraging in totaal.
Mijn gevoel is dan ook onveranderd: ik heb grote spijt dat we ooit voor Daglichten.nl hebben gekozen en kan dit bedrijf absoluut niet aanraden aan anderen. Het vertrouwen is weg en komt niet meer terug.
Carlo van der Linden

Risposta di Daglichten Nederland
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.