Fornøjelse og god kundeservice Først spurgt om det var muligt få lidt rabat da jeg skulle købe 6 stk, hurtig svar inden for 30min og 15% Ik nok med det fik jeg desværre en af min mørklægning... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beställde mörkläggningsgardiner. Ungefär samma dag som jag hämtade ut dem så blev det kampanj på varorna. Kontaktade kundtjänst som inte kunde lösa det på annat sätt än att behöva returnera varorna, k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
7 velux vinduer, hvidmalede - 20 år gamle: Glaslisten nederst er fordampet i alle vinduer. Gummi i håndtag mod ramme er forvitret - smuldret bort. Bundliste i ramme er rådnet i flere vinduer... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Breeltevej 18, 2970, Hørsholm, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Lis fra Velux' kundeservice var super effektiv.
Fornøjelse og god kundeservice
Ik nok med det fik jeg desværre en af min mørklægning som var bøjet i levering de svaret tilbage inden for 10min og de sendte hurtig nogle nye afsted
Jeg havde også et forkert mål på mit ene vindue men igen svaret de inden for 10min at det sagens kunne sendes retur og jeg kunne bestille et nyt
Alt i alt virkelig sød og hjælpsomme, længe siden jeg oplevet så god en kundeservice og respons igennem det hele og de hurtig let at installere på vinduerne
5 stjerner herfra og tilfreds kunde!

Risposta di VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Selvom min korrespondance trak ud grundet vejrforhold og vinter, var Henriette fra Velux altid klar med positiv respons og hjælpsomhed.

Risposta di VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Vi besøgte showroom og fik utroligt god rådgivning, samt fik demonstreret de forskellige vinduesløsninger.

Risposta di VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
meget hjælpsomme medarbejdere, tager sig tid,
inddrager medarbejdere, når de ikke selv har svar.
Efterhånden svært at få så positiv assistance.
Ole

Risposta di VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Henriette fra kundeservice er en stjerne. Super hjælp og vejledning i forbindelse med min sag og afklaring med byggefirmaet, der har opført mit hus. Servicemanden er på vej indenfor en uge. Det kan vist ikke gøres bedre.

Risposta di VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Super rådgivning- af meget kompetente medarbejdere- og gode produkter 10 ud af 10

Risposta di VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Det har været en absolut fornøjelse at besøge Velux’ showroom! Vi fik et fantastisk indblik i alt det, man skal være opmærksom på, og blev mødt af en utrolig imødekommende og entusiastisk rådgiver. Formidlingen af vinduernes funktioner var helt i top og blev leveret med et kæmpe engagement. En kæmpe anbefaling herfra

Risposta di VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Jeg skrev til Velux’ kundeservice efter at jeg ikke havde kunne læse problem med et elektrisk rullegardin i knap 10 måneder.
Efter 10 minutters samtale, hvor Ronnie var ekstraordinært tålmodig med mig læste jeg problemet på 5 minutter. Jeg skulle blot have skrevet noget før. 5 kæmpe stjerner herfra!

Risposta di VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Vi har en original Velux teleskopstang, som vi bruger til at åbne vore velux-vinduer med. Problemet er, at den ridser håndtagene på vinduerne. Vi har nu fået nyt tag på huset og dermed også nye vinduer, og vi kan se, at teleskopstangen også ridser håndtagene på de nye vinduer. Så jeg har kontaktet kundeservice og skrevet rigtig mange mails frem og tilbage med Oliver. Men Velux mener, at vi selv er skyld i problemet, da vi åbenbart har slidt det tynde lag folie i teleskopstangen af, som skulle beskytte håndtaget. Faktum er, at teleskopstangen er konstrueret forkert. Nu har jeg selv filet gaflen i teleskopstangen helt ren og limet et styk cykelslange herpå. Dette burde være håndteret bedre af kundeservice.

Risposta di VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
I sent a communication to them on 14 January and a full response was received on 29 January. Reasonable, but not the quickest.

Risposta di VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Vi har et Velux ovenlysvindue, som blev installeret i forbindelse med opførelsen af vores hus i 2021. For cirka et halvt år siden stoppede vinduet med at virke. Vi kontaktede Velux og fulgte over længere tid deres – sikkert velmenende – anbefalinger om at skifte batterier og rengøre sensoren, men uden resultat.
Først efter gentagne henvendelser kom de endelig ud for at se på vinduet. Allerede i telefonen gjorde de opmærksom på, at vi selv skulle betale, hvis fejlen ikke var dækket af garantien.
Da servicemændene ankom, var oplevelsen langt fra serviceminded. To mand skulle der til blot for at sætte en stige op, så den ene kunne holde stigen, mens den anden kiggede på vinduet. Efter maks. 10 minutter pakkede de sammen og sagde, at motoren var blevet skiftet, og at vinduet nu virkede igen.
Jeg spurgte, om det var normalt, at en motor skal skiftes efter ca. 5 år, og svaret var, at det stort set aldrig sker. Netop derfor undrer det mig meget, at vi efterfølgende modtager en regning på 3.100 kr. for et arbejde, som jeg ikke på forhånd er blevet spurgt, om jeg ønskede udført – og som ovenikøbet vedrører en del, der efter min opfattelse burde være dækket af garantien.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse, både hvad angår service, kommunikation og efterfølgende fakturering.

Risposta di VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Jeg har fået installeret relativ dyre vinduer fra Velux som sidder relativt højt, med en motor på solenergi der kan åbne og lukke vinduet. Alt er perfekt lige efter installationen, men da jeg har åbnet og lukket vinduet ca 10 gange, lyder der pludselig et smæld og så virker motoren til vinduet ikke længere. Jeg prøver alt hvad jeg kan finde i manualen og skifter også batterier.
Efter en længere kamp giver jeg op og kontakter håndværkeren der stod for installationen. Håndværkeren sender mig videre til Velux. Velux reagerer ved, at sende en mail hvor jeg skal tage billeder af vinduet, før de sender en tekniker. Lidt senere får jeg et længere varsel om, at det hurtigt koster en mindre herregård hvis teknikeren ikke finder noget. Uden at have svaret på den mail, bliver jeg pludselig ringet op af en tekniker der kommer samme dag - ok.
Jeg tager fri, så jeg kan modtage teknikeren og demonstrerer, at vinduet ikke virker. Teknikeren, benytter så et uoplyst trick på fjernkontrollen, hvor han får vinduet til at bevæge sig lidt frem og tilbage og konstatere så, at vi var heldige og vinduet sad i afstand hvor den lige præcis kunne fange "magnet" igen. Efterfølgende forklarer han, at magneten efter hans vurdering ikke var installeret korrekt.
Så langt så godt. Jeg bliver dog lidt overrasket, da jeg så modtager en regning på besøget på ca. DKK 1.200 uden yderligere forklaring. Jeg skriver og og efterspørger en uddybning. Jeg får et svar et svar der siger"GGU FK08 vindue fra 09-23 med eftermonteret KSX. Snaplåsen sad lidt løst. Ingenting knækket eller defekt. Vinduet ".
Jeg får at vide, at jeg må ringe til teknikeren hvis der er noget. Siden jeg demonstrerede, at vinduet ikke virkede og jeg kan forstå (mellem linjerne), at de nu sender mig tilbage til håndværkeren, beder jeg allernådigst om en email. Svaret på den forespørgsel udestår.
Det er rent udsagt en æv-oplevelse som har taget langt tid og tovtrækning efterhånden. Jeg havde håbet på mere hjælp fra Velux i forhold til, at identificere/beskrive problemet og håndteringen overfor håndværkeren (som jeg nu skal samle materiale til).
EDIT til svar: Nej, det er et nyt vindue installeret samtidig med motoren.
Jeg har aldrig bestilt et service besøg, jeg har skrevet til Velux fordi håndværkeren mente det var produktet den var gal med. Da jeg beskriver problemet, bliver jeg bedt om at tage billeder, så I bedre kan planlægge et servicebesøg. et par dage før besøget får jeg så en mail der hvor jeg bliver truet med en del mulige ekstra omkostninger. Jeg ved bare jeg har et vindue der helt faktuelt ikke virker. Under besøget skynder teknikeren grinede at vise mig, at hvis man bare lige jager en skruetrækker ind et bestemt sted på fjernbetjeningen, så kan man være heldig at det hele virker alligevel - det ville godt være rart, at nogen havde foreslået dette ind man straks kastede sig over teknikerbesøget. Det var jer der pushede det ikke mig - jeg ville gerne bare have talt med en der kunne have guidet lidt.
Jeres faktura har i øvrigt også forfaldsdato samme dag som den er udstedet - stik mod forbrugerombudsmandspraktisk som er 30 dage medmindre andet er udtrykkelig aftalt. Jeg må indrømme, at VELUX nu er noget jeg ville være meget utryg ved, at købe eller anbefale igen efter at have oplevet hvordan servicen slår om efter salget.

Risposta di VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Vi havde bestilt 5 elektriske ovenlys vinduer fra Velux igennem entreprenør.
Da vinduerne bliver leveret til tiden som i øvrigt er det eneste positive jeg kan fortælle i dette forløb, bliver der leveret 7 vinduer hvoraf kun 2 er elektriske.
Der bliver selvfølgelig ringet til Velux over den forkerte levering, men her bliver vi forsikret i at manuelle vinduer sagtens kan få eftermonteret en elektrisk motor så vi får det vi har bestilt.
I slutningen af september, 2 uger senere, da kulden er til at mærke i huset kommer Velux for at efterinstallere de motorer der gør de manuelle vinduer elektriske bliver vi informeret om at der medfølger en stor grim hvid boks, der ikke må skjules. Hvis vinduerne var leveret i første omgang allerede elektriske ville denne hvide boks ikke blive installeret, men vi ville have haft et integreret udtryk. Derfor sagde vi nej tak og krævede den estetik vi havde bestilt. Løsningen fra Velux bliver så at efterinstallere en solcelle løsning, hvor der ikke er nogen hvid boks. Vi siger ja tak mod at få noget kompensation da vi på dette tidspunkt jo har betalt en elektriker for at forberede til elektriske vinduer, men Velux nægter med den argumentation at solcelle vinduerne jo er dyrere end den løsning med boksen.
Derfor bliver denne løsning meget dyrere for os da elektrikeren nu er blevet overflødig og derfor en ekstra udgift for os. Velux mener at de gør os en tjeneste ved at betale for efterinstallationen som egentlig bare er at rette op på det vi havde bestilt fra starten af. Vi kommer dog aldrig til at modtage det vi har bestilt eller en kompensation af denne oplevelse….

Risposta di VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Jeg købte og påsatte mørklægningsgardin på et skråvindue for 10 år siden. Nu gik de indvendige snore desværre i udu. Men jeg fik af flere omgange super go hjælp via mail og tlf af kundeservice til bestilling af reservedele og link til YouTube videoer med manual til udskiftning.

Risposta di VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Anskaffede 2 insektnet til skråvinduer - hurtig leveret,men betjening/design er simpelthen for dårligt til en så dyrt og tilsyneladende Brand produkt.Oplukningen af gardinet især ikke for svage eller gigtplagede fingre/hænder og stadigvæk en udfordring for "almindelige" hænder.Velux kig til jeres konkurrenter f.eks. Luxaflex og se hvor smart/behændigt de laver oplukningen og Velux insektnettet har en tendens til at gå ud af skinnerne når det blæser ind på gardinet-kan ikke anbefale Velux.

Nyt tag og nye vinduer.
Jeg fik tre fine velux vinduer isat. Efterfølgende viser det sig, at det ene vindue er defekt - der er en sort plet i glasset. Tømreren har reklameret over det defekte vindue - desværre op til flere gange.
Dagen efter min anmeldelse på Trustpilot om defekt vindue blev jeg kontaktet af Velux.
Så gik det bare stærkt og nu har jeg fået udskiftet mit defekte vindue.
Fantastisk oplevelse lige fra første kontakt fra Velux og til de to venlige mænd fra Velux der skiftede vinduet.
Jeg er dybt imponeret.

Risposta di VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Jeg have lave en fejl, da jeg bestilte rullegardiner til mine nye vinduer, og jeg fik den bedste service og hurtig ombytning.
Nu er de rigtige gardiner sat op. Super let, flotte og funktionelle.
Hos Velux er det mennesker der tager telefonen, de lytter og løser problemet- Tak for god service.

Risposta di VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Har en ordre hos dem. De har hævet beløbet på mit kort to gange selvom de sagde den ene ordre var annulleret. De vender ikke retur på mail. Vil ikke råde nogen at handle hos dem…..

Risposta di VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Vi har købt Velux ovenlysvinduer til vores hus i forbindelse med en større renovering. Vi bestiller det ikke direkte hos Velux, men gennem en distributør. Vinduerne bliver monteret, men tømrerne opdager inddækningen er for smal, da vores tag er 33 cm og vi har købt 17-30 cm. Vi skulle have haft den der gik op til 40 cm. Vi spørger om vi kan returnere og bytte over til de rigtige, hvilket leverandøren gerne vil hjælpe med, MEN det vil Velux ikke. De tager ikke afbrudt emballage retur, trods det kun er åbnet. En inddækning er ikke billig og nu står vi med ufærdige ovenlysvinduer og en kæmpe ekstra udgift.
Det er hverken god service og på ingen måde bæredygtigt.
Vi støtter aldrig en virksomhed igen, som ikke har tænke for vores miljø.

Risposta di VELUX Nordics (Denmark, Norway & Sweden)
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.