Vasafiskerian Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Beställde skaldjurslådan, 3,8 kg och laxrygg premium till sushi. Väldigt fin skaldjurslåda! Båda räksorterna var fantastiska. Stora och fina. Blåmusslorna ännu oprövade men Vongolemusslorna gick... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jag har ju varit i nord Norge och fiskat en gång om året, men nu blir det inte så ofta längre. Så det var väl därför som jag nappade på det här. Så jag får väl säga att det är mycket fin fiat som ni l... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jag fick leveransen med några dagars försening men gösen är väldigt god men lite ojämn vad gäller ben. Vissa filéer har nästan inga ben och andra ganska mycket och skinnet får man äta för det är gansk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

När man köpt tex torsk och räkor härifrån så vill man inte äta ”vanliga butiksköpta” längre. Kan tyckas dyrt men pga kvaliteten så blir man mättare på mindre mängd så det jämnar ut sig. Blev ett f... Leggi di più

1. Servizio di consegna di prodotti alimentari

Scritti dall'azienda

Hos Vasafiskerian hittar du ett brett sortiment av färskfryst fisk, skaldjur och löjrom.Vi erbjuder högsta kvalitet till förmånliga priser med hemleverans i hela Sverige. Handlar du för över 999kr får du dessutom gratis hemleverans. Välkommen till Vasafiskerian - Sveriges största fisk- och skaldjursbutik online!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

565 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 26% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

492 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jag hoppas att min återbetalning används till att slutföra order #59956]

Jag hoppas att min återbetalning på 399kr används för att leverera mina baby octopus utan fraktkostnad.
Mvh Pier 07031210822

8 settembre 2026

Risposta di Vasafiskerian

Tack så mycket för ditt omdöme, Pier! 😊 Du är varmt välkommen tillbaka med en ny beställning av våra baby octopus när det passar! 🐙💙

Iris på Vasafiskerian

Valutata 1 stelle su 5

En ny mätning av fryst fisk (gös)

En ny mätning av fryst fisk (gös). Fryst fisk vägde 336 gr. Vatten efter upptining 115 gr. 34,2 % vatten. Rabatten för sålda fisken var vatten. Är detta bedrägeri eller inte??? GJORDE VÄFNINGEN UTAN EMBALLAGE. OBS!

18 settembre 2026

Hej Matti!

Tack för att du delar med dig av din mätning. 😊 När det gäller vikten på vår frysta fisk är våra påsar kompenserade för vatteninnehållet. Vi arbetar med cirka 10 % vattenglasering, vilket innebär att en påse som är märkt med 1 kg väger cirka 1,1 kg i fryst tillstånd. På så sätt säkerställer vi att rätt mängd fisk återstår efter att glaseringen har försvunnit.

Om du vill att vi tittar närmare på just din produkt är du varmt välkommen att kontakta oss på hej@vasafiskerian.se, så hjälper vi dig gärna vidare. 💙

Iris på Vasafiskerian

Dålig kundservice

Väldigt fina varor - men usel kundtjänst och fel leverans! Gick inte att komma fram på telefon och svarar inte eller efter lång tid och flera kontaktförsök på mail. Jag fick 1 Kg räkor i stället för 5kg - och får nu efter drygt 2 veckor det som fattades utan någon som helst kompensation. Tråkigt. Går inte att handla på distans om det blir fel och så svårt att rätta till.

16 settembre 2026

Hej Marie,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du fick en felaktig leverans och att det tog för lång tid innan du fick hjälp. Det är självklart inte den service vi vill ge våra kunder.

Vi vill samtidigt förtydliga att de 4 kg räkor som saknades i din leverans nu är ordnade och skickas ut till dig helt kostnadsfritt, så att du självklart får hela din beställning.

Vi har full förståelse för att den långa svarstiden varit frustrerande, och det är något vi tar till oss och arbetar för att förbättra. Vi hoppas att leveransen kommer fram som planerat och att du trots det som hänt får en fortsatt fin upplevelse av våra varor.

Skulle du ha några som helst funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på hej@vasafiskerian.se 😊

Valutata 2 stelle su 5

Bra varor

Bra varor
men totalt oduglig leverans via transportören Gordon kommer inte att köpa ngt mer så länge dom är transportörer.

Hej Björn,

Tack för din recension och för att du uppskattar våra varor!

Det är förstås tråkigt att höra att leveransen inte levde upp till dina förväntningar. Vi beklagar verkligen det och tar självklart din feedback med oss i vårt fortsatta arbete med våra transportpartners.

Jag förstår din synpunkt och hoppas att vi, i framtiden, ändå kan ge dig en bättre leveransupplevelse.

Har du några frågor eller vill du berätta mer är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss på hej@vasafiskerian.se 🎣

Valutata 4 stelle su 5

Snabb leverans, fin och god fisk förutom att det var mycket ben i gösen.

Hej Monika,

Tack så mycket för din recension! 🐟 Vad roligt att höra att du uppskattade både den snabba leveransen och fisken.

Tråkigt däremot att du fick så pass mycket ben i gösen. Vi filear stora mängder fisk varje månad och har rutiner för att kontrollera och rensa filéerna, men tyvärr kan enstaka ben ändå finnas kvar.

Vi tar självklart till oss av din feedback och ser över detta vidare. Tack för att du uppmärksammade oss på det! ❤️

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på hej@vasafiskerian.se om du har frågor eller vill berätta mer om din upplevelse. Vi hjälper dig gärna!

Mycket bra kvalitet på produkterna

Mycket bra kvalitet på produkterna

Risposta di Vasafiskerian

Tusen tack för det fina omdömet! 💙 Kvalitet är något vi verkligen värnar om, så det är extra roligt att höra att du är nöjd med våra produkter.

Vi hoppas att vi får fortsätta leverera goda fisk- och skaldjursupplevelser till dig framöver! 🐟🦐

Om det skulle vara något du undrar över är du alltid välkommen att kontakta oss på hej@vasafiskerian.se.

Snabb lev

Snabb lev, tiden stämde och allt ser fräscht och fryst ut.

Risposta di Vasafiskerian

Tack så jättemycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt, att tiden stämde och att allt kom fram fräscht och fryst. Det uppskattar vi verkligen! 💛

Om det skulle vara något är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss på hej@vasafiskerian.se.

Proffsigt och enkelt

Ytterst trevligt och proffsigt bemötande

Risposta di Vasafiskerian

Stort tack för den fina återkopplingen! 🌟 Det gläder oss verkligen att du uppskattade vårt bemötande. Vi försöker alltid göra det enkelt, smidigt och trevligt att handla hos oss.

Skulle du någon gång ha frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss på hej@vasafiskerian.se.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Jättefina filéer

Jättefina filéer. Det enda minus var att det var en hel del ben kvar i dem.

11 settembre 2026

Risposta di Vasafiskerian

Tack för din fina recension och för att du uppmärksammar oss på detta! 💙 Vi försöker alltid att våra filéer ska vara så benfria som möjligt och lägger stor vikt vid att rensa dem ordentligt. Eftersom det handlar om fisk kan det tyvärr ibland slinka med ett ben eller två trots noggrann rensning.

Vi beklagar förstås att du fick några extra ben och tar med oss din feedback. Skulle det vara något är du alltid välkommen att höra av dig till oss på hej@vasafiskerian.se.

Otroligt goda räkor

Otroligt goda räkor, stora och saftiga med lagom sälta. Allt som ni har levererat är jag så nöjd med.

1 settembre 2026

Risposta di Vasafiskerian

Stort tack för dina fina ord! 🦐💙 Det gör oss verkligen glada att höra att du uppskattade räkorna och att du varit så nöjd med det du beställt från oss. Stora, saftiga räkor med lagom sälta – precis så vill vi att de ska vara!

Tack för att du handlar hos oss och för att du tog dig tid att lämna en recension. Det betyder mycket för hela teamet!

Om det skulle vara något framöver når du oss alltid på hej@vasafiskerian.se.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt goda räkor och suverän…

Fantastiskt goda räkor och suverän leverans

16 agosto 2026

Hej Karin,

Stort tack för dina fina ord! Så roligt att höra att du är nöjd med både räkorna och leveransen. 🦐❤️

Är det något du undrar över är du alltid varmt välkommen att maila oss på hej@vasafiskerian.se

Valutata 1 stelle su 5

Jag gav Vasafiskerian en andra chans…

Jag gav Vasafiskerian en andra chans att leva upp till sitt löfte, leverera det jag beställt men det är helt uppenbart att detta företag har stora problem med sin logistik och din orderbekräflelse kommer INTE att motsvara din beställning. Idag fick jag 700gr torsk av beställda 1kg. Av 2kg fick jag ingenting! Inget meddelande i lådan ingen ursäkt. Samma sak hände första gången jag beställde. En gång - ett misstag,- två gånger- en vana. Så Nej Tack till Vasafiskerian

9 settembre 2026

Hej Kim!

Det är verkligen tråkigt att vi inte lyckades leva upp till ditt förtroende en andra gång. Vi förstår att det blir extra frustrerande när du faktiskt valde att ge oss en ny chans och det här tar vi med oss och ser över internt.

Perfekt leverans

Perfekt leverans, kom när det var utlovat. Gösen var så bra man kan förvänta sig och styckfrysta, extra plu plus

15 agosto 2026

Risposta di Vasafiskerian

Tack så mycket för det fina omdömet! Kul att höra att både leveransen och gösen blev en fullträff. Styckfryst är ju faktiskt svårt att slå! 🐟

Snabbt och gott

Alltid snabb, spårbar leverans med gott innehåll!!

15 luglio 2026

Risposta di Vasafiskerian

Tack för det fina omdömet! Snabba leveranser och gott innehåll – det är precis den upplevelsen vi vill ge! ⭐

Valutata 5 stelle su 5

Det är fantastika fina räkor

Det är fantastika fina räkor. Kan varmt
rekommendera räkorna. De är jätte
goda

Mvh Birgitta

8 settembre 2026

Risposta di Vasafiskerian

Tack snälla, Birgitta! 🦐 Så kul att höra att räkorna föll dig i smaken. Och tack för rekommendationen! ❤️

Valutata 1 stelle su 5

Vi köpte 5 kg rödspätta filer men de…

Vi köpte 5 kg rödspätta filer men de har en obehaglig bismak av olja och fisk, det smakar absolut INTE Rödspetta.
Jag har tidigare köpt rödspätta av ett hembesökande fiskföretag och det här smakr lika illa som de jag köpte av det företaget. När jag klagade sa de att det var Medelhavs rödspätta inte gott
Jag är mycket besviken då en riktig Rödspätta är väldigt god men den här inte ens påminner om det.

Risposta di Vasafiskerian

Hej Bengt! Tack för att du delar med dig, och vi beklagar verkligen att rödspättan inte levde upp till dina förväntningar.

Det här är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha när de köper våra produkter. Vi tar dina synpunkter på stort allvar och vill gärna få möjlighet att följa upp vad som kan ha blivit fel.

Du får gärna kontakta vår kundservice med ditt ordernummer, så hjälper vi dig vidare.

Valutata 2 stelle su 5

Försenad leverans

Försenad leverans , tinade produkter .
Mailat er om detta men fortfarande ingen återkoppling , vilket är bedrövligt. Fel kan inträffa men att inte ens svara på mail är inget som inger förtroende och gör att man ej handlar från er. Gordon som missat antar jag , men beställt av er och ni är därmed min motpart.

Hej Jonas!

Det här blev verkligen inte bra, och vi är ledsna för både leveransen och att du inte fått någon återkoppling från oss. Vi vill gärna få möjlighet att hjälpa dig och se till att det här blir rätt.

Hör gärna av dig till oss på hej@vasafiskerian.se så tar vi det därifrån!

Iris på Vasafiskerian 🐟

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più