Vasafiskerian Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Beställde skaldjurslådan, 3,8 kg och laxrygg premium till sushi. Väldigt fin skaldjurslåda! Båda räksorterna var fantastiska. Stora och fina. Blåmusslorna ännu oprövade men Vongolemusslorna gick... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jag har ju varit i nord Norge och fiskat en gång om året, men nu blir det inte så ofta längre. Så det var väl därför som jag nappade på det här. Så jag får väl säga att det är mycket fin fiat som ni l... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jag fick leveransen med några dagars försening men gösen är väldigt god men lite ojämn vad gäller ben. Vissa filéer har nästan inga ben och andra ganska mycket och skinnet får man äta för det är gansk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

När man köpt tex torsk och räkor härifrån så vill man inte äta ”vanliga butiksköpta” längre. Kan tyckas dyrt men pga kvaliteten så blir man mättare på mindre mängd så det jämnar ut sig. Blev ett f... Leggi di più

1. Servizio di consegna di prodotti alimentari

Scritti dall'azienda

Hos Vasafiskerian hittar du ett brett sortiment av färskfryst fisk, skaldjur och löjrom.Vi erbjuder högsta kvalitet till förmånliga priser med hemleverans i hela Sverige. Handlar du för över 999kr får du dessutom gratis hemleverans. Välkommen till Vasafiskerian - Sveriges största fisk- och skaldjursbutik online!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

565 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 26% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

492 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Inte smakat ännu

Inte smakat ännu. Leveransen gick bra även om jag fick vänta en hel vecka vilket jag ju visste från början.

24 agosto 2026

Risposta di Vasafiskerian

Tack för din recension! 😊 Vad roligt att höra att leveransen gick bra, även om det blev en veckas väntan som planerat.

När du har hunnit smaka på fisken får du gärna återkomma med vad du tycker. Vi strävar alltid efter att bli bättre och vill gärna veta: Vad skulle vi kunna göra för att förtjäna 5 stjärnor från dig? ⭐⭐⭐⭐⭐

Din feedback betyder mycket för oss!

Simon

Underbara produkter

Underbara produkter, bra pris och snabb leverans.

Risposta di Vasafiskerian

Tack så jättemycket för den fina recensionen! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med våra produkter, priserna och leveransen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme! 🐟❤️

Skulle det vara något, tveka inte att kontakta oss på hej@vasafiskerian.se.

Simon

Bra leverans

Bra leverans, bra fisk,beställning

20 agosto 2026

Risposta di Vasafiskerian

Tusen tack för din fina recension! 😊 Så härligt att höra att du är nöjd med både beställningen, leveransen och fisken. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Hoppas vi får nöjet att leverera till dig igen! 🐟

Valutata 5 stelle su 5

Jätte nöjd med servis och kvalitet!!

Jätte nöjd med servis och kvalitet!!
Kommer att beställa mer!

23 agosto 2026

Risposta di Vasafiskerian

Åh, vad roligt att läsa! 🥰 Stort tack för de fina orden. Det betyder mycket för oss att du är så nöjd med både servicen och kvaliteten – och ännu roligare att höra att du planerar att beställa igen! 🐟💙

Vi ser fram emot din nästa beställning!

Kom när ni lovade och maten fantastisk

Kom när ni lovade och maten fantastisk

Men, lever ensam Era lådor är för stora. Gör även mindre lådor. Ta gärna mer betalt per kg

Peter

23 agosto 2026

Risposta di Vasafiskerian

Tack Peter för din fina och konstruktiva recension! 😊 Vad roligt att höra att leveransen kom som utlovat och att du tyckte att maten var fantastisk! 🐟

Jag förstår verkligen din synpunkt kring storleken på lådorna. Ett tips är att kika på vår ”Bygg din egen låda”, där du kan välja mellan mindre paket och kombinera olika produkter precis efter vad som passar ditt hushåll. Det kan vara ett bra alternativ när man handlar till ett mindre hushåll. 😊

Är det något du undrar över är du varmt välkommen att maila oss på hej@vasafiskerian.se.

Som vanligt

Bra information efter beställning. Bra kvalité på varorna. Bra leverans.

21 luglio 2026

Risposta di Vasafiskerian

Tusen tack för ditt fina omdöme! 🌟 Det gläder oss att höra att du uppskattade informationen efter beställningen och att både kvaliteten på varorna och leveransen levde upp till förväntningarna.

Vi hoppas att du blir lika nöjd nästa gång! 🐟😊

Är det något du undrar över är du alltid varmt välkommen att maila oss på hej@vasafiskerian.se.

En fantastisk löjrom

En fantastisk löjrom, glöm allt om Iransk/Rysk kaviar som inte ens är i närheten av denna smaksensation.
Kalix vinner !!!!
Lennart Sundberg, gourmet.

21 agosto 2026

Risposta di Vasafiskerian

Stort tack Lennart för ett fantastiskt omdöme! 😍 Det värmer extra mycket att höra sådana fina ord från en riktig gourmet.

Vi håller med – Kalix löjrom är verkligen något alldeles extra! Att du beskriver den som en smaksensation gör oss otroligt glada. 🥂✨

Tack för att du valde att handla hos oss och för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Valutata 5 stelle su 5

Bra produkt o snabb leverans

1 agosto 2026

Risposta di Vasafiskerian

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 😊 Härligt att höra att du är nöjd med produkten och att leveransen gick snabbt och smidigt. Det uppskattar vi verkligen!

Valutata 2 stelle su 5

Tycker faktiskt att det inte är mycket…

Tycker faktiskt att det inte är mycket räksmak, har faktiskt smakat mycket godare.

15 agosto 2026

Risposta di Vasafiskerian

Tack för att du delar med dig av din ärliga feedback! 😊 Tråkigt att höra att räkorna inte riktigt föll dig i smaken.

Vi har sålt över 80 000 kg av dessa räkor och fått väldigt många fina omdömen. Samtidigt är smak såklart väldigt individuellt och det är svårt att mätta allas smaklökar.

Om du tycker att räkorna är lite för milda i smaken kan du prova att lägga dem en kort stund i en mild saltlake. Blanda exempelvis 1 liter kallt vatten med 30–40 gram salt och låt de upptinade räkorna ligga i lagen i cirka 5–10 minuter. Smaka gärna av efteråt och justera tiden efter hur salta du vill ha dem. 🦐

Är det något du undrar över eller vill berätta mer om din upplevelse, maila oss gärna på hej@vasafiskerian.se.

Återkoppling

Efter lång tid att komma i kontakt med kundservice!
Sköttes mitt ärende superbra deras produkter håller hög klass

Risposta di Vasafiskerian

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! ❤️ Det gläder oss verkligen att höra att ditt ärende till slut löstes på ett bra sätt och att du tycker att våra produkter håller hög klass.

Vi är samtidigt medvetna om att det tog för lång tid att komma i kontakt med kundservice. Där behöver vi bli bättre, och vi arbetar aktivt med att förbättra tillgängligheten och återkopplingen. Vårt mål är att ge samma höga nivå på kundservicen som vi vill hålla på våra produkter.

Tack för att du ger oss chansen att bli bättre! 😊

Är det något du undrar över är du alltid välkommen att maila oss på hej@vasafiskerian.se.

Valutata 3 stelle su 5

Lite för många småräkor inblandat i…

Lite för många småräkor inblandat i lådan, en del 90-120 storlek.

Hej Alf,

Tack för din recension! Tråkigt att höra att det var lite för många mindre räkor i lådan. Vi tar självklart med oss din feedback och hoppas att nästa leverans känns mer som du hade förväntat dig. 🦐

Vänligast,

Goda räkor, värdelös kundservice

Har köpte flera 10-tals kg av lyxräkorna och de är jättegoda. Det har funkat bra tills man behöver komma i kontakt med firman...
När man till sist får svar av en levande person så är dom noll intresserade av att hjälpa till, trots att det bara handlade om att jag ville lägga till 10 kg räkor TILL på beställning med det erbjudande som flashade förbi i ca 30 sek efter att ordern lagts. 3 mail och över 1 h i telefonkö, och nej det var inte via telefon jag fick svar. Rösten som säger att "du har plats 1 i kön" är bara spel för gallerierna. Dom svarar helt enkelt inte i telefon och det kunde dom kanske ta och låta den där rösten säga istället för att påskina att man är placerad i nån slags kö. Dom svarar faktiskt i princip inte på mail heller. Helt värdelöst.

Återkommande kund men jag kollar upp konkurrenterna nästa gång.
Synd på så rara ärtor...

12 agosto 2026

Hej Hanna,

Tack för din recension och för att du varit en återkommande kund! Vad roligt att höra att du uppskattar våra räkor, men väldigt tråkigt att din upplevelse av vår kundservice varit så dålig. Det ska självklart inte behöva vara så svårt att få hjälp av oss.

Vi tar till oss av din feedback kring både telefonkön och våra svarstider och ska se över detta. Vi hoppas att du ger oss chansen att göra bättre ifrån oss framöver. 🦐

Vänligast,

Valutata 4 stelle su 5

Mycket bra förklaring av problemen!

Mycket bra förklaring av problemen!
Ett gott mottagande.

10 agosto 2026

Risposta di Vasafiskerian

Tack så mycket för de fina orden! 😊 Det känns extra roligt att höra att du uppskattade både vår förklaring och bemötandet. För oss är det viktigt att vara tydliga och att varje kund känner sig väl mottagen.

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension – det uppskattar vi verkligen! ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Jättebra kvalitet på allt jag har köpt…

Jättebra kvalitet på allt jag har köpt för bra priser.

16 agosto 2026

Risposta di Vasafiskerian

Vad härligt att höra! 😊 Det gör oss verkligen glada att du är så nöjd med både kvaliteten och priserna. Vi lägger mycket kärlek och omsorg på att hitta bra produkter till rimliga priser, så din feedback betyder mycket för oss. 🐟❤️

Tack för att du handlar hos oss – vi hoppas att vi får fortsätta leverera riktigt god fisk till dig framöver!

Är det något du undrar över eller om det är något vi kan hjälpa dig med, maila oss gärna på hej@vasafiskerian.se.

Valutata 2 stelle su 5

Har inte levererat varor enligt…

Har inte levererat varor enligt kvalitet av torskrygg. Mycket ojämna bitar i form av olika vikt. Bitarna skulle väga mellan 200 - 300 g medan en del bitar endast vägde 170 g.

1 agosto 2026

Risposta di Vasafiskerian

Tack för att du hör av dig och berättar om din upplevelse. Det låter självklart inte som att det blivit som förväntat, och vi vill gärna hjälpa dig att reda ut detta.

Vi kan inte se något ordernummer kopplat till din recension, så vi har tyvärr ingen möjlighet att kontrollera vilken beställning det gäller eller om det har blivit fel i leveransen. Kontakta oss gärna på hej@vasafiskerian.se med ditt ordernummer, så tittar vi på det och ser till att vi hittar en bra lösning.

Vi tar självklart sådana här synpunkter på allvar och vill att du ska känna dig nöjd med det du beställt.

Valutata 5 stelle su 5

Har haft flera leveranser allt varit…

Har haft flera leveranser allt varit perfekt förutom 5 kg rödingfile som låg i en plastpåse, ok att tillaga men smakade onödigt mycket "fisk".
Har en ny leverans i frysen som verkar bättre förpackad, endast ngt kilo men hoppas.
Ha de gott, Björn

12 luglio 2026

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più