Van Seggeren Tweewielers Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Zeer snelle levering van de bestelde kappen voor mijn scooter. Heb voor dit bedrijf gekozen omdat deze kappenset zeer moeilijk leverbaar zijn en zij deze te koop hadden. De verpakking was voldoende op... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Erg klantvriendelijk en correct Snelle levering van het juiste onderdeel Graag tot een volgende keer Met vriendelijke groet Reint Kool Jachtservice Pico Lauwersoog

Valutata 2 stelle su 5

Onbeschoft gedrag aan de telefoon Toen ik vroeg of ze wisten waar m'n bestelling bleef, vroeg hij hoeveel werkdagen erbij stond, ik had daar niet opgelet, dat was dan mooi dom kreeg ik als antwoor... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fiets sneller geleverd dan verwacht. Fiets is keurig en in zeer nette staat afgeleverd bij ons. Enig puntje wat ik zou benoemen is de klantenservice aan de telefoon mag wel ietsjes “behulpzamer” z... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di scooter
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Officina di riparazione scooter

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Welkom. Van Seggeren Tweewielers, groot in de verkoop en reparatie in (elektrische) fietsen, scooters en bromfietsen! Onze winkel is voorzien van een moderne werkplaats waar ons vakkundig personeel u snel weer op weg helpt. Naast reparatie vindt u in onze winkel een groot assortiment (elektrische) fietsen, scooters en bromfietsen zowel nieuw als gebruikt! Over het algemeen staan er meer dan 400 tweewielers op voorraad. Ook scooter en brommer onderdelen kunt u eenvoudig bestellen via onze website: www.vanseggeren.nl Uitlaten, banden, cilinders en nog veel meer! Onderdelen worden verstuurd via de DPD, tot € 100,- betaald u € 6,50 verzendkosten daarboven is het gratis. Verzenkosten fiets is in Nederland: € 30,- Verzendkosten Bromfietsen of Scooter zowel nieuw als gebuikt door geheel Nederland: € 50,- voor overige informatie kunt u contact met ons opnemen via tel. 0511-441442. van Seggeren Tweewielers Foarwei 66 9298JM Kollumerzwaag 0511-441442

Molto buono

TrustScore 4 su 5

508 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

56 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Ik wacht al lang op een pakketje die al…

Ik wacht al lang op een pakketje die al 2 keer eerder gezegd is dat die binnen komt maar er nog niet is

28 novembre 2025

Risposta di Van Seggeren Tweewielers

Wat vervelend dat je pakket nog niet is bezorgd. In de track-en-trace zien we dat er bij DPD twee keer iets is misgegaan, en helaas hebben wij daar geen invloed op. In ons systeem kunnen we geen eerdere terugkoppeling van jouw kant vinden. Het is daarom heel belangrijk dat je even contact opneemt met onze klantenservice. Zij kunnen direct met DPD schakelen om dit op te lossen. Met een bericht aan ons kunnen we echt iets voor je doen — een review alleen verandert helaas niets aan de situatie.

Valutata 2 stelle su 5

Pasvorm niet originele onderdelen

Bij Van Seggeren een uitlaatbocht besteld van het merk LeoVince voor een Beta rr50. Deze uitlaat had niet de exacte pasvorm zoals een originele . Dus vanaf de 1e minuut lekkage tussen cilinder en uitlaat. Via WhatsApp mijn klacht gemeld. Volgens de medewerker was er niks mis met de uitlaat en volkomen normaal bij niet originele onderdelen. Het probleem was op te lossen dmv vloeibare pakking. Dit natuurlijk geprobeerd maar is slechts een tijdelijke oplossing. De info dat niet originele onderdelen maatafwijkingen kunnen hebben en geaccepteerd dienen te worden staat ook nergens vermeld.
En gebruikte onderdelen kunnen niet retour .Dus bezint eer ge begint !

13 novembre 2025
Non scritta su invito

Risposta di Van Seggeren Tweewielers

Dank voor je review. Jammer dat de uitlaat niet volledig naar verwachting paste. Bij montage van onderdelen op een gebruikte cilinder kunnen verschillen optreden, zoals een pakking die niet meer optimaal is. Wanneer klanten onderdelen zelf monteren, kan de oorzaak van een lekkage alleen ter plaatse door een monteur worden vastgesteld; wij kunnen dit op afstand niet beoordelen.

Leovince is een veelgekozen merk en dit soort klachten komen bij ons normaal gesproken niet voor. Omdat onderdelen na montage als gebruikt worden beschouwd, kunnen we ze helaas niet retour nemen.

Valutata 3 stelle su 5

Opdringerig

Opdringerig om een review achter te laten levering is goed communicatie is onvoldoende gezien ik om een reactie op de bestelling vraag maar niet krijg.

9 novembre 2025

Risposta di Van Seggeren Tweewielers

Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen.
Onze excuses dat de communicatie niet naar wens was. Uw vraag over de levertijd kwam binnen op maandag, een dag waarop wij gesloten zijn. Op dinsdag hebben we uw bestelling direct verwerkt en verzonden; de track-&-trace die u toen ontving zagen wij als het antwoord op uw vraag, maar we begrijpen dat u graag een directe reactie had gehad.

Het verzoek om een review wordt automatisch verstuurd en daarmee niet handmatig door ons ingepland. We nemen uw opmerking mee om onze dienstverlening verder te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Snel en netjes

Product als omschreven en redelijk snel geleverd, en goed op de hoogte gehouden van de voortgang

29 ottobre 2025

Risposta di Van Seggeren Tweewielers

Hartelijk dank voor uw feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Precies zoal ik het verwacht had

Precies zoal ik het verwacht had, snel geleverd

28 ottobre 2025

Risposta di Van Seggeren Tweewielers

Hartelijk dank voor de 5 sterren! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, van Seggeren Tweewielers

Valutata 1 stelle su 5

Mijn pakketje is nog steeds niet binnen…

Mijn pakketje is nog steeds niet binnen gekomen dus ik bestel hier nooit meer iets

7 ottobre 2025

Risposta di Van Seggeren Tweewielers

Wat vervelend om te horen dat je je pakketje nog niet hebt ontvangen. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. Ik heb in de track & trace gezien dat het pakket op 10-10 is verstuurd. Soms kan het bij de bezorgdienst helaas vertraging oplopen.

Ik kijk dit graag direct voor je na en neem indien nodig contact op met de vervoerder. Zou je ons een privébericht kunnen sturen met je bestelnummer of gegevens? Dan zorgen we samen voor een snelle oplossing.

Product zoals beschreven

Product zoals beschreven.
Geen klachten perfecte transactie.
Aanrader

26 aprile 2025

Risposta di Van Seggeren Tweewielers

We waarderen uw positieve feedback enorm. Bedankt voor de 5 sterren!

Valutata 5 stelle su 5

Betrouwbaar, duidelijk en op tijd

Precies geleverd wat besteld en keurig op tijd. Ook direct order bevestiging ontvangen en duidelijkheid over levering.

7 settembre 2025

Risposta di Van Seggeren Tweewielers

Fantastisch om te lezen! Dank dat u de tijd nam om ons te beoordelen.

Valutata 1 stelle su 5

Wat besteld daar krijg geen reactie als…

Wat besteld daar krijg geen reactie als ik wat vraag geen idee waar me pakketje is en slecht geregeld daar nooit meer iets bestelen daar als ik heb binne heb al een keer is het al uit gesteld nu duur het superlang voor het binne is weet niet waar het pakketje is

9 settembre 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più