L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Wij zijn vandaag geweldig geholpen door Joyce! Onze nieuwe Senzo scooter rijdt top. De combinatie van de open, oprechte en professionele hulp hebben we als zeer prettig ervaren. Aanrader!
Ben heel blij met de nieuwe scooter. Netjes op tijd geleverd , goede uitleg en goede hulp met de levering. Website is zeer overzichtelijk en er word niet aangedrongen op extra aankopen. Door... Leggi di più
Wanneer u op zoek bent naar een retro of sport scooter in snor of brom uitvoering bent u bij ons aan het juiste adres. Goede service staat bij voordeelscooters hoog in het vaandel wij zorgen er dan ook voor dat u jaren plezier van uw nieuwe scooter zult hebben.
Thuiswinkel.org lid sinds 2017

Einsteinstraat 17, 3316 GG, Dordrecht, Paesi Bassi
Ha risposto al 51% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Sinds enkele weken in het bezit van een Senzo rivalux, bevalt zo goed dat we sinds 2 dagen een 2e erbij hebben gekocht voor mijn zoontje. Snelle levering, duidelijke uitleg, vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.
Nul service bij problemen, geen inruil (van een bij hen gekochte scooter) mogelijk, ook niet als je een nieuwe aanschaft. Echt een flutbedrijf, ik zie nu ook andere reviews die ik liever voor mn aanschaf had gelezen, hoop hiermee mensen te hebben gewaarschuwd.

Risposta di Voordeelscooters.nl
Ben heel blij met de nieuwe scooter.
Netjes op tijd geleverd , goede uitleg en goede hulp met de levering.
Website is zeer overzichtelijk en er word niet aangedrongen op extra aankopen.
Door te kunnen reageren op de mail en vragen te kunnen stellen en heeel snel antwoorden te krijgen is echt top geregeld.
Ik heb nog een scooter besteld.
Ben zeer tevreden!
Ik heb de scooter nu 3 jaar. Na 2 maanden stil stand vanwege de winter, wilde ik in februari de scooter opstarten maar hij gaf aan dat de accu opgeladen moest worden dus aan de oplader gelegd. Een rood en groen lampje branden en blijven branden. Ook wordt de lader niet warm. Ik rijd er normaal wekelijks een paar kilometer op en laad steeds op. Ook staat hij in de winter in een verwarmde ruimte. Dus ik advies vragen. Er zijn nu al zo'n 15 mailtjes heen en weer gegaan maar ik wilde kijken of er een simpele check kan plaats vinden alvorens de hele boel met een bus op te halen en naar Dordrecht te vervoeren. Er vind echter geen uitwisseling van informatie en advies plaats. Vooral ook jammer dat een goed verzorgde scooter, na in het totaal zo'n 500 km te hebben afgelegd, op dit moment onbruikbaar is en ik waarschijnlijk het apparaat op moet laten halen, hem kwijt ben en dan gok ik een dikke rekening met een discussie over al dan niet garantie. Gezien de weerbarstigheid in de communicatie, ben ik bang voor een keuze tussen een oeverloze discussie, een rib uit mijn lijf of een scooter die na nog geen 500 km onbruikbaar is.....
Update 16-3. Op de site staat dat ze thuis kunnen repareren a € 49,- dus besteld maar krijg de melding dat bestuurders geen eens een accu kunnen meenemen, laat staan iets repareren, hoe moeilijk kan het zijn, dus is ondanks de bestelling toch ophalen a € 69,- ingepland. Net wat reviews gelezen en heel veel meldingen gaan over flut-accu's. Die van mij is dus net 500 km meegegaan. Enne... geen garantie wordt er geroepen. Bericht naar de Consumentenbond en rechtsbijstandverzekering is in de maak.
Update 17-3-26 reactie op reageerder. Kopen op 22 december 2022 is geen 4 jaar en hij is weldegelijk onderhouden, ook bij 500 km dus je verkoopt kletspraat maar goed. Trouwens volgens jullie eigen verkoopboekje, hoeft de elektrische scooter pas bij 1500 km te worden onderhouden. Dus.... kletspraat. De accu is 3 jaar oud en kan met de scooter bij t oud schroot omdat een andere accu bijna net zo duur is als de hele flutscooter bij elkaar. Dat vertellen jullie er niet bij, 3 jaar of 500 km? Jammer pech, geld weg!
Al die tevreden klanten zijn nieuw en gaan nog dezelfde ervaring krijgen als de negatieven. En die afspraak? Die mag niet aan huis dus € 69- extra verspilling. Een nieuwe accu € 600,- euro's. Geen reparatie? Nog eens € 50,- over de balk. En die arbeidskosten? Tja, die mag je gokken maar vallen altijd tegen. Ja jullie reageren binnen 24 uur maar dat zegt niks over de service. Mooie praatjes en zeer beperkt houdbare scooters, dat is wat jullie verkopen. Dat toont maar weer, goedkoop is duurkoop.
Update 18-3. Aan de lijst klachten kunnen we liegen toevoegen. Ik heb de afspraak niet geannuleerd maar opgeschort omdat jullie pas eind april accu's binnen hebben en nee, ik ga niet verder kijken, ik heb gezegd dingen uit te zoeken...
Lever gewoon goede produkten, geen kletspraat.
En weet je wat? Dit is allemaal zoooo onnodig want tot dit gelazer begon, was ik erg blij met mn scooter. Beetje service maakt een wereld van verschil.

Risposta di Voordeelscooters.nl
Onderhoud van scooter gepland: werd snel door ophaalservice opgehaald, dezelfde dag nog overzicht van kosten en vervolgens 2 dagen via telefonisch contact op zaterdag toch zelf kunnen halen ! Nette afhandeling en uitleg kan niet anders zeggen
Mooie, duidelijke site met scherpe prijzen. Levering, communicatie en afhandeling snel, netjes en correct. 2 e-scooters daar besteld en keurig op tijd geleverd. Top.
Ik ben goed geholpen met de onderhoudt van mijn fatbike
Super goede service hele mooie scooter.
Afgelopen donderdag geslaagd voor mijn scooter rijbewijs, de scooter stond al een paar dagen in mijn tuin. De kleur, wat een mooie kleur! Ik heb de Senzo RivaLux Special in de champagne kleur, op de website vond ik hem niet zo mooi maar toen ik de kleur in de showroom zag, was ik meteen om! Super goed geholpen, het is een mooie scooter voor een hele mooie prijs
Waardeloos bedrijf. Aankoop gaat goed maar daarna kan je na je garantie fluiten. Na 3 en 9 maanden na aankoop pech gehad (5+1,5) week wachttijd plus 99 euro. Desondanks verkeerd geinformeerd over milieuregels -> €350 extra

Risposta di Voordeelscooters.nl
De verkoop en afhandeling van mijn scooter zijn zeer soepel en professioneel verlopen. Alles werd duidelijk uitgelegd en afspraken werden netjes nagekomen. De communicatie was prettig en snel, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. De afhandeling ging vlot en zonder gedoe. Kortom, een fijne en betrouwbare ervaring die ik zeker kan aanbevelen.
2 weken geleden heb ik via de website een IVA LUX Special Electric 2.0 aangeschaft in het zwart met beige zadel. Alles leek prima te zijn. Maar dat was helaas van korte duur.
Het begon dat de levertijd op de website 3 dagen aangaf. In de bevestigingsmail was dit een week. Hierover heb ik contact met ze opgenomen en werd het netjes opgehelderd. Nog steeds was ik tevreden met de service en communicatie maar achteraf was dit het eerste teken dat de klantenservice en betrouwbaarheid van dit bedrijf ernstig tekort doen voor een winkel met een waarborg-keurmerk.
Na de bestelling besloot ik dat ik toch een 2e accu bij mijn scooter wilde (i.v.m. actieradius). Op een andere website zag ik deze voor een goedkopere prijs dan bij voordeelscooters.nl, maar wilde het liefst deze wel bij hen aanschaffen. Daarom heb ik gebeld met de vraag of het mogelijk was om iets te regelen. Nee heb je, ja kun je krijgen. Ik werd heel bot ontvangen en afgewimpeld met leugens. Zo zou IVA mobility een dochteronderneming zijn van voordeelscooters.nl??? En zouden alleen zij de accu mogen verkopen??? Heel vreemd allemaal dus maar een fijne dag gewenst en opgehangen.
Helaas moest het ergste nog komen.
Op de factuur zag ik dat het rugkussentje op het zadel in de kleur zwart was, terwijl ik deze heb besteld in de kleur van mijn zadel(beige).. hierover direct gebeld en daar kreeg ik te horen dat mijn kleur zadel helemaal niet meer leverbaar is en dat mijn scooterzadel bruin is.. op zijn zachts gezegd was ik in shock. Ik ben hier nooit over geïnformeerd, dus voor hetzelfde geldt dat ik bij levering een andere uitvoering zou krijgen en er dan pas achter zou komen. De persoon met wie ik belde wist ook niet met zekerheid of ik wel valbeugels had en een windscherm, dus ik heb de bestelling direct geannuleerd.. ik ben in niks tegemoetgekomen er is mij niks aangeboden alleen een: "sorry, ik begrijp dat het vervelend is"
Vandaag de dag staat de desbetreffende scooter nogsteeds te koop op de website dus pas op met bestellen!!!
Zeer teleurgesteld...

Risposta di Voordeelscooters.nl
Klantvriendelijk bedrijf. Scooter gekocht en vanaf begin tot eind een goede service vanuit het bedrijf.
Loop Ik heb een elektrische scooter vorig jaar augustus gekocht. Maar wat een slechte service… megaveel spijt van mijn (grote) aankoop. Veel mankementen, weinig coulance of tegemoetkoming. Ik zou het sterk afraden bij dit bedrijf te kopen.

Risposta di Voordeelscooters.nl
Heb een matzwarte senzo rivalux gekocht. Dit bedrijf is zeer vriendelijk en helpt je met alles. Ook als ze denken dat je iets beter niet er op kan doen geven ze dat aan met de reden waarom. Klant gaat voor alleen maar geld verdienen.
Zeer klantvriendelijk en aardige mensen werken daar. En de service is top

Risposta di Voordeelscooters.nl
Eind juli 2025 hebben we een scooter gekocht voor onze dochter. We werden heel fijn geholpen in de showroom en ook de levering ging snel en voorspoedig. Alleen over de service na het niet meer starten van de scooter, heb ik geen fijn gevoel overgehouden.
Half november 2025 (na haar rijbewijs) is onze dochter de scooter gaan gebruiken, totdat eind december 2025 de scooter niet meer startte. Deze reparatie kon niet aan huis, dus in een mail van Voordeelscooter werd vermeld dat ze de scooter op moesten halen met daarbij kosten van € 69,00. De man die de scooter ophaalde, probeerde de scooter ook nog te starten en kreeg hem ook niet aan de praat.
Alleen in de werkplaats bleek dat de scooter wel gewoon startte. Bijzonder, maar erg fijn natuurlijk. Alleen - en daar begon mijn vervelende gevoel - kwamen er € 50,00 aan onderzoekkosten bij. Dat was vantevoren niet vermeld en staat ook nergens op de website. En daarnaast verwacht ik niet dat een scooter die zo nieuw is na zo'n korte tijd niet meer start en lijkt mij dat dit onder service/garantie valt. Alleen voordeelscooter ziet dit anders. De reactie was: 'dat ze niet van al hun klanten gratis scooters kunnen onderzoeken'.
Heel erg jammer, we hebben de € 119,00 betaald omdat we de scooter snel nodig hadden. Maar erg servicegericht vind ik het niet.
In afgelopen 2 weken tweemaal contact gezocht over de levertijd van de Senzo balance. Eerst via chat; geen reactie, daarna via rechtstreekste mail; geen reactie.

Risposta di Voordeelscooters.nl
Wij zijn de afgelopen dagen zeer goed geholpen bij de schade afhandeling van onze scooter (total loss) door een ongeval, gisteren in de showroom in Dordrecht een nieuwe scooter gekocht.de verkoopster nam echt de tijd voor ons , zeer kundig en gaf goede adviezen ze voelde precies aan wat onze wensen waren , we hebben een mooie nieuwe scooter uitgekozen die volgende week wordt bezorgd. TOP !!

Risposta di Voordeelscooters.nl
De klantenservice was erg fijn ik werd goed geadviseerd en goed geholpen. De scooter is helemaal rijklaar geleverd. Kortom een fijne ervaring.

Risposta di Voordeelscooters.nl
We hebben we de scooter gehaald, die we bij Voordeelscooters.nl hebben gekocht, in de winkel in Dordrecht. We zijn echt goed en eerlijk geholpen door een vrouwelijke medewerker. Goede hulp met instructies, betaling, verzekering etc. Het was voor mn dochter. Ze is nog steeds blij met onze aankoop.

Risposta di Voordeelscooters.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.