Van Seggeren Tweewielers Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Zeer snelle levering van de bestelde kappen voor mijn scooter. Heb voor dit bedrijf gekozen omdat deze kappenset zeer moeilijk leverbaar zijn en zij deze te koop hadden. De verpakking was voldoende op... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Erg klantvriendelijk en correct Snelle levering van het juiste onderdeel Graag tot een volgende keer Met vriendelijke groet Reint Kool Jachtservice Pico Lauwersoog

Valutata 2 stelle su 5

Onbeschoft gedrag aan de telefoon Toen ik vroeg of ze wisten waar m'n bestelling bleef, vroeg hij hoeveel werkdagen erbij stond, ik had daar niet opgelet, dat was dan mooi dom kreeg ik als antwoor... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fiets sneller geleverd dan verwacht. Fiets is keurig en in zeer nette staat afgeleverd bij ons. Enig puntje wat ik zou benoemen is de klantenservice aan de telefoon mag wel ietsjes “behulpzamer” z... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di scooter
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Officina di riparazione scooter

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Welkom. Van Seggeren Tweewielers, groot in de verkoop en reparatie in (elektrische) fietsen, scooters en bromfietsen! Onze winkel is voorzien van een moderne werkplaats waar ons vakkundig personeel u snel weer op weg helpt. Naast reparatie vindt u in onze winkel een groot assortiment (elektrische) fietsen, scooters en bromfietsen zowel nieuw als gebruikt! Over het algemeen staan er meer dan 400 tweewielers op voorraad. Ook scooter en brommer onderdelen kunt u eenvoudig bestellen via onze website: www.vanseggeren.nl Uitlaten, banden, cilinders en nog veel meer! Onderdelen worden verstuurd via de DPD, tot € 100,- betaald u € 6,50 verzendkosten daarboven is het gratis. Verzenkosten fiets is in Nederland: € 30,- Verzendkosten Bromfietsen of Scooter zowel nieuw als gebuikt door geheel Nederland: € 50,- voor overige informatie kunt u contact met ons opnemen via tel. 0511-441442. van Seggeren Tweewielers Foarwei 66 9298JM Kollumerzwaag 0511-441442

Molto buono

TrustScore 4 su 5

508 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute

4 giugno 2026

Hartelijk dank voor de 5 sterren! Groet van Seggeren Tweewielers

Valutata 1 stelle su 5

Zins die eigenaar

Zins die eigenaar. In die winkel . Staat is het ver achter uitgegaan. Ik was er van de week. Voor nieuwe binnen band. Hij wist het verschiel tussen fiets vertiel of auto vertiel. Zeg die ook nog dat die al 35 jaar fiets maker is. Het is een ongeluk. Hij geeft je een band mee die te groot is en ook zo dun als een aal. Terweil ik een band moest hebben. Voor cros fietsje.. is het
Al weer een adres waar je beter niet meer kan kommen zins nieuwe eigenaar..zonde van de winkel. Met zo er in. Hoppen gauw failliet is..

2 giugno 2026
Non scritta su invito

Risposta di Van Seggeren Tweewielers

Uw geld heeft u direct netjes retour gekregen. Een passende band was tijdelijk even niet voorradig, dat kan gebeuren in een drukke winkel.

Nieuwe eigenaar? Ik ben sinds 2011 eigenaar van deze winkel.

Opvallend genoeg hoorde ik u tijdens uw bezoek bij ons ook uitgebreid klagen over diverse andere fietsenwinkels. Waar zou het probleem dan zitten.... Ik laat het aan anderen over om hun eigen conclusie te trekken.

Valutata 5 stelle su 5

Great offer in terms of price

Great offer in terms of price, also happy with the bike itself (it’s exactly what I expected). Delivery went smoothly: one working day after I placed the order, I was contacted by the store to discuss delivery date and time. Delivery man arrived on time, explained everything about the bike. The bike was fully charged and ready to use, which is also nice.

3 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Van Seggeren komt zijn beloftes…

Van Seggeren komt zijn beloftes na,hetgeen wat ik had besteld was helaas niet meer leverbaar vanaf de leverancier.
Kreeg netjes bericht,en kon tegen dezelfde prijs een andere kleur krijgen,werdt netjes op de hoogte gebracht van dde situatie!!
Sjapo van Seggeren,hier kunnen er veel hun voorbeeld mee doen.
Een zaak/winkel die onwijs betrouwbaar is,en waar je zaken mee kan doen.

29 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Nog niks opgestuurd gekregen

6 dagen geleden bestelling geplaatst, maar het product is nog steeds niet opgestuurd… Ik heb alles al betaald en hoopte dat ik eigenlijk binnen een week het product al wel zou hebben, maar het is nog niet eens opgestuurd. Hopelijk gebeurd dat nog wel…

2 marzo 2026

Risposta di Van Seggeren Tweewielers

Bedankt voor je review. We begrijpen dat het vervelend is wanneer je bestelling nog niet verzonden is, zeker wanneer je er snel op had gehoopt.

Het door jou bestelde product is momenteel bij de fabriek in Italië besteld en wordt deze week bij ons verwacht. Zodra het binnenkomt, versturen we je bestelling direct met spoed.

Voor dit soort vragen kun je altijd het beste even contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele status van een bestelling direct voor je nakijken en je precies vertellen wanneer je levering verwacht kan worden.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder.

Perfect!

Past heel goed op mijn beta RR50 motard sport. Ziet er heel mooi uit en het geluid is top. Kortom de perfecte uitlaat!

1 febbraio 2026

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più