Banner for Van Mossel Volkswagen - Valkenswaard

Van Mossel Volkswagen - Valkenswaard Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Dragonder 16, 5554 GM Valkenswaard, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Erg goede service ontvangen van Jeroen van de serviceafdeling bij Van Mossel in Valkenswaard. Hij zorgde ervoor dat 2 banden binnen 1 dag op voorraad waren en in het weekend nog vervangen konden worde... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

1) Afspraak gemaakt voor APK + jaarlijkse beurt op 3 juli: resultaat: APK keuring niet gedaan (reden?) + remvloeistof niet vervangen door tijdgebrek. 2) Wederom afspraak gemaakt voor APK + remvlo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een fijne ervaring bij van Mossel in Valkenswaard. We werden goed ontvangen en direct geholpen door Niek en collega’s. Er werd ruim de tijd genomen om alle informatie en details over de auto door... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Goede ervaring met van Mossel de auto gevonden die ik zocht, werd niet echt druk gezet om de auto te kopen door de verkoper. Helemaal tevreden tot dan viel me een beetje tegen dat er zo weinig onder... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Volkswagen - Valkenswaard

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Volkswagen:
Van Mossel is officieel Volkswagendealer en heeft vestigingen in Hapert, Oisterwijk, Tilburg, Valkenswaard, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Dragonder 16, 5554 GM, Valkenswaard, Nederland, Paesi Bassi

• 040 201 4125
Promotion box for Van Mossel Volkswagen - Valkenswaard

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

360 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

339 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

blij met onze nieuwe occasion…

Zaterdag onze nieuwe occasion opgehaald. Vanuit Rotterdam zijn we bij van Mossel Valkenswaard uitgekomen. Een mooie Golf variant gekocht, met een goede prijs-kwaliteit verhouding. We zijn uitstekend geholpen door Sjors. Die alles geduldig en duidelijk heeft uitgelegd. Handig dat we voor service bij een van Mossel in Rdam terecht kunnen.

15 marzo 2025

Snelle service

Bij het indienen van een inruilvoorstel belde Marko me gelijk op. Hij heeft me alles goed uitgelegd en de volgende dag kwam ik aan bij de dealer en kon ik me auto zo inruilen.

Heldere uitleg en een snelle service van Marko!

14 marzo 2025

Top ervaring!

Ben recentelijk bij Van Mossel in Valkenswaard geweldig geholpen in mijn zoektocht naar een andere auto. Service, deskundigheid en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel en ik ben uitermate tevreden met het resultaat.
Super bedankt Marko en Sjors!

Jacqueline van Leek

6 marzo 2025

aflevering auto was top!

Op vrijdag 28 februari mocht ik mijn nieuwe auto ophalen. De dagen voor aflevering kreeg ik al foto’s door van de gepoetste auto’s met de nieuwe velgen eronder. Ook de aflevering onder het doek en bijbehorende uitleg was super! Sjors en Ties super bedankt voor de goede service!

28 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Wat ging er niet mis pfff

Wat niet. Service is ver te zoeken. Konden niet eens auto ophalen en meeslepen/takelen. Slecht bereikbaar. Communicatie, moest telkens opnieuw verhaal doen. Werd niets doorgegeven. Dus ook niet teruggebeld. Zonder overleg krijg ik een mail met bedankt voor uw afspraak. Hoefde alleen maar iets op te halen, werd hele dag voor gepland. Wilde hij auto ter plekke laten maken, terwijl er alleen iets meegegeven hoefde te worden. Uiteindelijk na ondervraging en tijd kreeg ik het alsnog mee. Voor mij nooit geen van Mossel meer

8 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb vorige week een auto gehaald via…

Ik heb vorige week een auto gehaald via Marko bij Van Mossel, heb een verassing gemaakt voor me moeders verjaardag. Vandaag zijn we de auto komen ophalen. En Marko deed alles zoals afgesproken too service en klantvriendelijkheid. Dankjewel Marko!!

4 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super geholpen in de zoektocht naar een…

Super geholpen in de zoektocht naar een nieuwe auto door Sjors Beeks,
Fijne gesprekken, duidelijke uitleg en een nette prijs !

De auto is ook super fijn tot in detail afgeleverd door Raúl van der Plas !

Wat een top service en tot snel !

30 gennaio 2025

Fantastische service geen 5 maar 10 sterren 👍

Gebruikte auto gekocht in Tilburg. Nr op weg te zijn naar mijn woonplaats in Valkenswaard hoorde ik een niet gewoon geluid aan de auto.
Bij aankomst in Valkenswaard met Tilburg gebeld en kreeg de opdracht om dag daarop bij van Mossel in Valkenswaard te gaan.
Dag daarop daar langs geweest en met monteur proefrit gemaakt.
Probleem wat ik hoorde was voortkomende vanuit de remschijven en blokken voor. Afspraak gemaakt en vandaag gerepareerd / vervangen van remschijven en blokken. GROTE KLASSE en dat geheel kosteloos, dus geen 5 sterren maar 10 sterren. Groeten André Stroeken.

27 gennaio 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più