Erg goede service ontvangen van Jeroen van de serviceafdeling bij Van Mossel in Valkenswaard. Hij zorgde ervoor dat 2 banden binnen 1 dag op voorraad waren en in het weekend nog vervangen konden worde... Leggi di più

1) Afspraak gemaakt voor APK + jaarlijkse beurt op 3 juli: resultaat: APK keuring niet gedaan (reden?) + remvloeistof niet vervangen door tijdgebrek. 2) Wederom afspraak gemaakt voor APK + remvlo... Leggi di più
Wat een fijne ervaring bij van Mossel in Valkenswaard. We werden goed ontvangen en direct geholpen door Niek en collega’s. Er werd ruim de tijd genomen om alle informatie en details over de auto door... Leggi di più
Goede ervaring met van Mossel de auto gevonden die ik zocht, werd niet echt druk gezet om de auto te kopen door de verkoper. Helemaal tevreden tot dan viel me een beetje tegen dat er zo weinig onder... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Volkswagen
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Volkswagen - Valkenswaard
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Dragonder 16, 5554 GM, Valkenswaard, Nederland, Paesi Bassi
- 040 201 4125

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Super goed geholpen
Super goed geholpen . Duidelijk en helden afspraken. Mooi deal Raul van der plas
Super goed geholpen mooi voorstel van…
Super goed geholpen mooi voorstel van Raul echt goed werk
Zeer professioneel en betrouwbaar!!!
Zeer professioneel en betrouwbaar autodealer 👌
Ties heeft ons vriendelijk en zeer goed geholpen!
Heel blij met onze nieuwe VW auto😊
Goede service alles wat snel gereed!
Heel blij met mijn nieuwe auto!
Vorige week hebben wij mijn nieuwe Volkswagen Polo opgehaald. We zijn heel goed geholpen door Daan, hij heeft ons duidelijk geïnformeerd en goed geholpen. De auto is netjes en ontzettend snel afgeleverd, binnen 5 werkdagen stond hij mooi klaar onder een doek :-) al met al heel tevreden!
Inlevingsvermogen!!
Wij opa en oma, wilden onze Kleinkinderen verwennen door hun de eerste auto kado te doen.
Bij Van Mossel in Valkenswaard hebben ze ons daarbij voortreffelijk te woord gestaan.
Correct, meedenkend en hulpvaardig personeel.
Kortom ga er ter info eens een bezoekje brengen en je zult het zelf ervaren.
Een Top garage !!
Fam. Manders uit Oisterwijk.
Ties heeft met geholpen met diverse…
Ties heeft met geholpen met diverse tips en adviezen om de ideale auto voor mij samen te stellen.
2e hands elektrische auto gekocht…
Vorige week mijn 2e hands elektrische auto opgehaald bij van Mossel, heel erg blij mee! Ondanks dat het ophalen niet vlekkeloos verliep, toch goed opgelost. Er stond een verkeerde auto klaar onder het doek (hetzelfde type auto maar niet die ik had gekocht). Ook zaten er andere velgen onder mijn auto, waar ik heel blij mee ben omdat ik deze mooier vind dan die er eerst opzaten! Dus al bij al een blije koper en goed geholpen door Daan, Sjors en Marko.
Ik heb een geweldige ervaring gehad bij…
Ik heb een geweldige ervaring gehad bij Van Mossel in Valkenswaard. Service met een hoofdletter S en gastheerschap met een hoofdletter G! Erg prettig geholpen, waarbij de medewerkers met je meedenken. Tot de volgende keer.
hele aardige man erg behulpzaam legt…
hele aardige man erg behulpzaam legt alles goed uit en nog het belangrijkste dat die ook grappen maakt dat maakt de gesprekken leuker….bedankt voor alles en jou inzet…sjors beeks
Groetjes
Fam yilmaz
Probleem is niet opgelost
Probleem is niet opgelost,
Na 5x proberen de receptie te bellen en dat de verbinding verbroken werd de handdoek maar in de ring gegooid.
Zal er nooit meer een auto kopen.
Goed geholpen na dat mijn koplamp…
Goed geholpen na dat mijn koplamp kapot was.
Snel geholpen
Snel geholpen, super! Jeroen (team van mossel) bedankt!
Super geholpen bij het zoeken van een…
Super geholpen bij het zoeken van een volkswagen up occasion. Binnen een week geleverd helemaal top!
Perfect service
Perfect service. No additional remarks needed. All activities executed to a level more than expected.
Servicebeurt van Mossel
De afspraak was helder,de werkzaamheden die verricht zouden worden waren duidelijk evenals de kosten voor de verrichtingen die gepland waren.
prima afhandeling
prima afhandeling
heb wel twee weken moeten wachten op begin afhandeling
Auto gekocht
Een auto gekocht en blij met de services. Je wordt goed geholpen en het personeel is vriendelijk. Mijn nieuwe auto netjes afgeleverd, helemaal schoon en volgetankt mede door Daan. Superfijn!
Quick and quality service